braza 29.11.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Zgłodnieją to przyjdą!!! Nie ma to tamto!!!A u mnie chyba się znowu na sztorm ma ... narazie przymarki takie, znowu wieje, choć jeszcze nie za mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.11.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 brazuniu, No piekne masz Dziewczyny! I widac kochaja sie bardzo, miziaja i w ogole Kaska, Osiem lat, ho, ho, ho ... jeszcze ze dwa a sam na randki bedzie chodzil Ty Kochana zrob przeglad klasowego inwentarza i sprawdz, czy sie nadaja Moja Ciotka tez regularnie robila i zawsze jej wychodzilo, ze zadna nie jest zbyt dobra Bonnie, No fajnie jest u nas ... tylko te zimy takie nie tego i tu Florida jak nic wygrywa ... ale tylko tutaj. Poza tym slyszalam, ze tam tylu Kubanczykow na tratwach, ze az strach kulka, Gosciowa z Ciebie! I jaki tegi umysl! No normalnie skreca mnie z podziwu i zazdrosci, ze tych pieluch sama nie wymyslilam ... Chyba na diete orzechowa przejde i rozwiazywanie co latwiejszych rebusow, aby jakos mozg odwapnic Jak Musia? Wstawaj i pisz! Zosiu, W boksera to chyba najbardziej mi sie podoba to krecenie dupaskiem A jeszcze jak delikwent/delikwentka ma ogon to juz calkiem. Trza tylko uwazac, aby pregi na udach nie zostaly A z piecem dasz rade ... chociaz widzac rrmi z jaka fascynacja siedzi w kotlowni, duzo jeszcze przed Toba Jak juz polaczycie sie mentalnie, z piecem rzecz jasna, a nie z rrmi, to bedzie moment przelomowy ... Od tego czasu bedzie juz tylko cieplej i ekonomiczniej rrmi, A teraz pare slow do Ciebie Kochaniutka! Ja pamietam, sklerozy jeszcze nie mam. Calorodzinnie dobrymi fluidami jestesmy z Wami A wiesz, ze tak sobie mysle, ze te czarne koty to tak na szczescie! Takie na co dzien i tak w ogole A gdy dajesz jedzenie, grube majtki ubieraj, welniane skarpety i koniecznie czapke! Cos mi sie zdaje, ze malo dbasz o siebie w tem zakresie. Milego dnia Slonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Czesc rrmi koty wroca, jak zglodnieja...A propos kota, to ja mam znowu dla Zosi - sami zobaczcie, co to za pieknosc. No chyba, ze Zosia tak sie z piecem mentalnie polaczyla, ze o kocie juz myslec nie chce, to moze ktos inny pomyslec by chcial? W stolicy bywa moj S. czesto wuala http://images31.fotosik.pl/63/bbf9c2316a0f3eb3m.jpg A tak w ogole to lozko sobie jade dzisiaj kupic, na macie juz troche niewygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.11.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Koty byly ,glodne siedzialy i czekaly. Dalam im na cieplo wczorajszy obiad. Zdjecie im zrobilam , wkleje pozniej. Byl Stary u mnie , przegladal okna i drzwi czy dobrze chodza. Regulowal tarasowe , a ja nawet nie wiedzialam , ze zle chodza. To jest kurde serwis i dbanie o klienta Kulka co z Toba ? Jak tam Muszka? AmberU Was tez tak zimno na autsajdzie ?brrr AnSi mysle , ze ladne kolorki kicia ma i sie chetny znajdzie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.11.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witojcie! ale dzisiaj było słonko, a ja cały dzień w domu przy chorej i przy papierach mój patent z tetrą okazał się kiepski gdy Mucha zaczęła chodzić..... musiałam z czegoś elastycznego, żeby jej się nie wpijało i wygodnie było się poruszać pocięłam więc koszulki bawałniane i jej z tego robię zbyt ładnie to nie wygląda mam fotki - wkleje jak odzyskam kabel w ogóle to jestem w szoku jak pies to dzielnie znosi sporo już dzisiaj była na dworzu i nawet szczekała na sygnał karetki z oddali ale miałam śmiechu, nie mogła tak normalnie szczekać, bo ją bolało i wyła jak wilk, ale tak przejumująco na tą karetkę, ciary na plecach anSi, piękna kicia co tu taka cisza dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.11.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Kulka Jesli szczeka , pieje czy ckolwiek to dobrze. Chyba znam rodzaj tego piania , bo mialam nieraz psa po operacji , a sama jak bylam po mialam ochote sie rozedrzec , a nie bylo jak Prosze popatrzec na moje kotki Amber mnie znowu obsmieje , pewnie mam jakies ustawienia zle porobione , bo ani to kolory nie te ani co http://img265.imageshack.us/img265/692/a1gg9.jpg Mam tez moja podloge dla Zosi http://img119.imageshack.us/img119/8278/a2lx0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.11.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 ale ona tak z bólu nie wyje, tylko na tę karetkę tak chciała bardzo, a nie mogła kocurki jedzą z zapałem, musiałaś im dobrego nagotować ale do siebie podobne, pewnie rodzina Ps podłoga w rzeczywistości wygląda lepiej moim skromnym zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.11.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 ale ona tak z bólu nie wyje, tylko na tę karetkę tak chciała bardzo, a nie mogła Wiem , wiem ,nawet to sobie wyobrazilam Czy ona chodzi w tych kaftanach/ Nie probuje zdjac? Moze sie przyzwyczai i w mrozy da sie ubierac , fajnie by bylo Dobrego nagotowalam , karkoweczka Podloga na zdjeciu wyglada na zakurzona i taka jest , na dodatek wyglada jakby jakby byla zafugowana , a nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 29.11.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 no, no kotki ladne choc mam alergie na koty. ps.osobiscie mam male "ale", co do niektorych wlascicieli czarnych kotow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 no, no kotki ladne choc mam alergie na koty. ps.osobiscie mam male "ale", co do niektorych wlascicieli czarnych kotow. O qrcze, to pewnie o mnie - mam trzy czarnuchy rrmi wygladaja na bardzo zadbane te Twoje kociaki, widac, ze im dobrze gotujesz...A w ogole jaki Ty masz porzadek w domu, wszystko takie czyste i ladnie poukladane. No fstyt mi... kuleczko ja swojej kotce po sterylce zalozylam rekaw od bawelnianego swetra z lajkra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 O rany, ale ładna ta podłoga!!!!! No wstyd mi, bo dla Zosi była, ale ja tak niechcący, nie zdążyłam oczu zamknąć A mówiłam, że kociambry przyjdą - co się będą spieszyły skoro wiedzą, że i tak żarełko czeka Amberciu - te moje dziewczyny to się nawet i lubią, nie powiem, ale ich spóła mnie osobiście chwilami doprowadza do szału - jakieś takieś zgodne som i jak mnie wkurzają, to obie naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.11.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 hejka rrmi i spółka piękna ta podłoga i cudne te koty a czy to są przypadkiem te krzesła co to Wasze wsiowe tyłki nie umiom na nich siedzieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.11.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Heja w rrmisiowym watku rrmi, Te Twoje koty to niezle spaslaki Myslalam, ze to jakies bidy z odstajacymi zebrami, brakami w siersci i tak w ogole Zdjecie, jak zdjecie ale ta micha Jakies pychotki tam som BTW krzesel wstawionych przez rrmi Jejku dziewczyny, dane mi bylo siedziec na jednym Strasznie sie speszylam, czesto watek rozmowy gubilam, tak bylam zafrasowana Ale za to jakie to uczucie, na zagramanicznym klapnac No niezapomne przynajmniej do Nowego Roku kulka, Teraz to juz bedzie tyko lepiej Jakies 5 - dni i Musia jak nowa Tylko potem o diecie pamietaj, eeeee nie swojej tylko Musi Suczydla lubia isc w szerz po takowych zabiegach Dziewczyny, ale mialam dzisiaj dzien ... w fitnessie stepper w stepper z pewnym znanym brunetem siem pocilam. A po tym areobie, jak sie wyginal, przeginal i strechingowal ... no mowie Wam, prawie z cyklu treningowego wypadlam A jak potem zaczal cwiczyc "brzuszki" to juz sama nie wiem, jak sie pod prysznic dowloklam Raaaany ... w mojej silowni TAKA Gwiazda A pomyslec, ze z braku atrakcji multimedialnego trenigu juz sie chcialam do Gimnasiona przepisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.11.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 mów Ambercia kto zacz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.11.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 mów Ambercia kto zacz??? Ivan Komarenko Powiem tylko jedno ... kondycje ma niezla, nie mowiac juz, ze porozciagany jest az milo Kiedys cwiczyl w moim klubie nasz slynny polski hydraulik. Areobowo kiepsko, lepiej za to silowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.11.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 O kurde felek czy on taki przystojny, jak na ekranie.....i jakby tu powiedzieć.....zalatuący gejem ? Widzę, że tam u Was wielki świat, wielkie sławy, modelki, kamery...... że o Majutku nie wspomnę u nas na wsi spokój, cisza, a na aerobic się do mniasta jedzie, 10km a tam, tylko osiedlowe chłopaki ale też się fajnie naprężają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 mów Ambercia kto zacz??? Ivan Komarenko Powiem tylko jedno ... kondycje ma niezla, nie mowiac juz, ze porozciagany jest az milo Kiedys cwiczyl w moim klubie nasz slynny polski hydraulik. Areobowo kiepsko, lepiej za to silowo No Wielki Świat, normalnie!!! Na szczęście jak dla mnie to ten an za bardzo zalatuje tym gejem, więc jakoś to przeżyję Ale Amberciu, jeśli spotkasz tego, co to w "Twarzą w twarz" Marcela grał, to nie mów o tym głośno, proszę, b nie wiem czy przetrzymam!! Podoba mi się taki typ facetów ale nazwiska to nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.11.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 brazuniu, Czy masz na mysli Szymonka Bobrowskiego? Znam go osobiscie Poznalismy sie na planie "Odwroconych". Jego pies (sznaucer sredniak) ma ta sama trenerke co moj ... No mowie Ci przemily czlowiek ... taki po prostu czlowiek a nie Gwiazda Kiedys mielismy zdjecia w CZD to zamiast przygotowywac sie do roli, chodzil po salach gadal z dzieciakami i Mamami na rozne tematy, bawil sie z maluchami i w ogole wszedzie go bylo pelno ... to bardzo pozytywny czlowiek A jaki ma glos ... ajaj ..... No i moj Majut go uwielbia ... A od mezczyzn generalnie stroni ... Moze to dlatego, ze komendy wydaje bardzo specyficznie, tak jak wszyscy podopieczni z Klubu AKI (klub psow uzytkowych ) kuleczko, Hmmm ... troche tak zalatuje ... nie mniej pewne zniewiescienie u mezczyzn, czasami nas pociaga, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.11.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 rrmi dziekuje za podloge - bardzo ladna i widac ze przyjazna uzytkownikowi - zanczy okruszkow na niej nie widac. Fajne jest w niej tez to ze juz lezy Normalnie ekspresem jedziecie. Czy to sa slynne krzesla nieprzystosowane do europejskiego tylka ? Koty sliczne. AnSiowy kot ogon ma lisi normalnie. AnSi - moj zwiazek z piecem nie wyklucza kota - tylko ze my jeszcze nie mieszkamy i kotu nie mam jak opieki zapewnic na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 A wiesz Zochna ze ten kot to moglby Ci majstrow pilnowac na budowie. Jezeli raz na dwa dni jestescie na budowie, to w zupelnosci wystarczyloby. I moge nawet osobiscie Ci go dowiezc, a wczesniej wyczesac, coby do kota byl podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts