Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

brazuniu,

No piekne masz Dziewczyny! I widac kochaja sie bardzo, miziaja i w ogole :-)

Kaska,

Osiem lat, ho, ho, ho ... jeszcze ze dwa a sam na randki bedzie chodzil 8) Ty Kochana zrob przeglad klasowego inwentarza i sprawdz, czy sie nadaja ;) Moja Ciotka tez regularnie robila i zawsze jej wychodzilo, ze zadna nie jest zbyt dobra :lol:

Bonnie,

No fajnie jest u nas ... tylko te zimy takie nie tego i tu Florida jak nic wygrywa ... ale tylko tutaj. Poza tym slyszalam, ze tam tylu Kubanczykow na tratwach, ze az strach :o :wink: :wink:

kulka,

Gosciowa z Ciebie! I jaki tegi umysl! No normalnie skreca mnie z podziwu i zazdrosci, ze tych pieluch sama nie wymyslilam ... Chyba na diete orzechowa przejde i rozwiazywanie co latwiejszych rebusow, aby jakos mozg odwapnic :lol: Jak Musia? Wstawaj i pisz! :-)

Zosiu,

W boksera to chyba najbardziej mi sie podoba to krecenie dupaskiem :D A jeszcze jak delikwent/delikwentka ma ogon to juz calkiem. Trza tylko uwazac, aby pregi na udach nie zostaly ;)

A z piecem dasz rade ... chociaz widzac rrmi z jaka fascynacja siedzi w kotlowni, duzo jeszcze przed Toba 8) Jak juz polaczycie sie mentalnie, z piecem rzecz jasna, a nie z rrmi, to bedzie moment przelomowy ... Od tego czasu bedzie juz tylko cieplej i ekonomiczniej 8)

rrmi,

A teraz pare slow do Ciebie Kochaniutka! 8) Ja pamietam, sklerozy jeszcze nie mam. Calorodzinnie dobrymi fluidami jestesmy z Wami :D A wiesz, ze tak sobie mysle, ze te czarne koty to tak na szczescie! Takie na co dzien i tak w ogole :-)

A gdy dajesz jedzenie, grube majtki ubieraj, welniane skarpety i koniecznie czapke! Cos mi sie zdaje, ze malo dbasz o siebie w tem zakresie.

Milego dnia Slonka :-)

Czesc :)

rrmi koty wroca, jak zglodnieja...A propos kota, to ja mam znowu dla Zosi - sami zobaczcie, co to za pieknosc. No chyba, ze Zosia tak sie z piecem mentalnie polaczyla, ze o kocie juz myslec nie chce, to moze ktos inny pomyslec by chcial? W stolicy bywa moj S. czesto :)

wuala

http://images31.fotosik.pl/63/bbf9c2316a0f3eb3m.jpg

A tak w ogole to lozko sobie jade dzisiaj kupic, na macie juz troche niewygodnie :oops:

Koty byly ,glodne siedzialy i czekaly. :D

Dalam im na cieplo wczorajszy obiad. :D

Zdjecie im zrobilam , wkleje pozniej.

Byl Stary u mnie , przegladal okna i drzwi czy dobrze chodza.

Regulowal tarasowe , a ja nawet nie wiedzialam , ze zle chodza.

To jest kurde serwis i dbanie o klienta :o :D

Kulka co z Toba ?

Jak tam Muszka?

AmberU Was tez tak zimno na autsajdzie ?brrr

AnSi mysle , ze ladne kolorki kicia ma i sie chetny znajdzie , :D

Witojcie!

ale dzisiaj było słonko, a ja cały dzień w domu przy chorej i przy papierach :wink:

mój patent z tetrą okazał się kiepski gdy Mucha zaczęła chodzić.....

musiałam z czegoś elastycznego, żeby jej się nie wpijało i wygodnie było się poruszać

pocięłam więc koszulki bawałniane i jej z tego robię :roll:

zbyt ładnie to nie wygląda :p mam fotki - wkleje jak odzyskam kabel

w ogóle to jestem w szoku jak pies to dzielnie znosi

sporo już dzisiaj była na dworzu i nawet szczekała na sygnał karetki z oddali

ale miałam śmiechu, nie mogła tak normalnie szczekać, bo ją bolało i wyła jak wilk, ale tak przejumująco na tą karetkę,

ciary na plecach :lol:

anSi, piękna kicia

co tu taka cisza dzisiaj :roll:

Kulka

Jesli szczeka , pieje czy ckolwiek to dobrze. :D Chyba znam rodzaj tego piania , bo mialam nieraz psa po operacji , a sama jak bylam po mialam ochote sie rozedrzec , a nie bylo jak :roll:

Prosze popatrzec na moje kotki :D

Amber mnie znowu obsmieje , pewnie mam jakies ustawienia zle porobione , bo ani to kolory nie te ani co :roll:

http://img265.imageshack.us/img265/692/a1gg9.jpg

Mam tez moja podloge dla Zosi

http://img119.imageshack.us/img119/8278/a2lx0.jpg

:D

ale ona tak z bólu nie wyje, tylko na tę karetkę tak chciała bardzo, a nie mogła :D

Wiem , wiem ,nawet to sobie wyobrazilam :D

Czy ona chodzi w tych kaftanach/

Nie probuje zdjac?

Moze sie przyzwyczai i w mrozy da sie ubierac , fajnie by bylo :D

Dobrego nagotowalam , karkoweczka :wink:

Podloga na zdjeciu wyglada na zakurzona i taka jest , na dodatek wyglada jakby jakby byla zafugowana , a nie jest :roll:

no, no :D :p

kotki ladne choc mam alergie na koty. :-?

ps.osobiscie mam male "ale", co do niektorych wlascicieli czarnych kotow. :p

O qrcze, to pewnie o mnie - mam trzy czarnuchy :-? :D

rrmi wygladaja na bardzo zadbane te Twoje kociaki, widac, ze im dobrze gotujesz...A w ogole jaki Ty masz porzadek w domu, wszystko takie czyste i ladnie poukladane. No fstyt mi...

kuleczko ja swojej kotce po sterylce zalozylam rekaw od bawelnianego swetra z lajkra

O rany, ale ładna ta podłoga!!!!! No wstyd mi, bo dla Zosi była, ale ja tak niechcący, nie zdążyłam oczu zamknąć :wink: :D

A mówiłam, że kociambry przyjdą - co się będą spieszyły skoro wiedzą, że i tak żarełko czeka :D

Amberciu - te moje dziewczyny to się nawet i lubią, nie powiem, ale ich spóła mnie osobiście chwilami doprowadza do szału - jakieś takieś zgodne som i jak mnie wkurzają, to obie naraz :-? :D

Heja w rrmisiowym watku 8) :D

rrmi,

Te Twoje koty to niezle spaslaki :o Myslalam, ze to jakies bidy z odstajacymi zebrami, brakami w siersci i tak w ogole ;) Zdjecie, jak zdjecie ale ta micha :o Jakies pychotki tam som :-)

BTW krzesel wstawionych przez rrmi :-) Jejku dziewczyny, dane mi bylo siedziec na jednym :oops: Strasznie sie speszylam, czesto watek rozmowy gubilam, tak bylam zafrasowana :roll: Ale za to jakie to uczucie, na zagramanicznym klapnac 8) :D No niezapomne przynajmniej do Nowego Roku 8)

kulka,

Teraz to juz bedzie tyko lepiej :-) Jakies 5 - dni i Musia jak nowa :D Tylko potem o diecie pamietaj, eeeee nie swojej tylko Musi :-) Suczydla lubia isc w szerz po takowych zabiegach ;)

Dziewczyny, ale mialam dzisiaj dzien ... w fitnessie stepper w stepper z pewnym znanym brunetem siem pocilam. A po tym areobie, jak sie wyginal, przeginal i strechingowal ... no mowie Wam, prawie z cyklu treningowego wypadlam 8) A jak potem zaczal cwiczyc "brzuszki" to juz sama nie wiem, jak sie pod prysznic dowloklam :lol:

Raaaany ... w mojej silowni TAKA Gwiazda :lol: A pomyslec, ze z braku atrakcji multimedialnego trenigu juz sie chcialam do Gimnasiona przepisac ;)

O kurde felek :D

czy on taki przystojny, jak na ekranie.....i jakby tu powiedzieć.....zalatuący gejem :oops: ?

Widzę, że tam u Was wielki świat, wielkie sławy, modelki, kamery......

że o Majutku nie wspomnę :D

u nas na wsi spokój, cisza, a na aerobic się do mniasta jedzie, 10km

a tam, tylko osiedlowe chłopaki

ale też się fajnie naprężają :lol:

mów Ambercia kto zacz??? 8)

:lol: :lol: :lol:

Ivan Komarenko :lol:

Powiem tylko jedno ... kondycje ma niezla, nie mowiac juz, ze porozciagany jest az milo 8) :D

Kiedys cwiczyl w moim klubie nasz slynny polski hydraulik. Areobowo kiepsko, lepiej za to silowo ;)

No Wielki Świat, normalnie!!! Na szczęście jak dla mnie to ten an za bardzo zalatuje tym gejem, więc jakoś to przeżyję :wink: Ale Amberciu, jeśli spotkasz tego, co to w "Twarzą w twarz" Marcela grał, to nie mów o tym głośno, proszę, b nie wiem czy przetrzymam!! Podoba mi się taki typ facetów ale nazwiska to nie pamiętam :oops:

brazuniu,

Czy masz na mysli Szymonka Bobrowskiego? :-) Znam go osobiscie :oops: Poznalismy sie na planie "Odwroconych". Jego pies (sznaucer sredniak) ma ta sama trenerke co moj ... No mowie Ci przemily czlowiek ... taki po prostu czlowiek a nie Gwiazda :-) Kiedys mielismy zdjecia w CZD to zamiast przygotowywac sie do roli, chodzil po salach gadal z dzieciakami i Mamami na rozne tematy, bawil sie z maluchami i w ogole wszedzie go bylo pelno ... to bardzo pozytywny czlowiek :-) A jaki ma glos ... ajaj ..... :oops: No i moj Majut go uwielbia ... :oops: A od mezczyzn generalnie stroni ... Moze to dlatego, ze komendy wydaje bardzo specyficznie, tak jak wszyscy podopieczni z Klubu AKI (klub psow uzytkowych ;))

kuleczko,

Hmmm ... troche tak zalatuje ... nie mniej pewne zniewiescienie u mezczyzn, czasami nas pociaga, prawda? :oops: :lol:

rrmi dziekuje za podloge - bardzo ladna :) i widac ze przyjazna uzytkownikowi - zanczy okruszkow na niej nie widac. Fajne jest w niej tez to ze juz lezy :D Normalnie ekspresem jedziecie.

Czy to sa slynne krzesla nieprzystosowane do europejskiego tylka ? :)

Koty sliczne.

AnSiowy kot ogon ma lisi normalnie.

AnSi - moj zwiazek z piecem nie wyklucza kota ;) - tylko ze my jeszcze nie mieszkamy i kotu nie mam jak opieki zapewnic na wsi :roll:

A wiesz Zochna ze ten kot to moglby Ci majstrow pilnowac na budowie. Jezeli raz na dwa dni jestescie na budowie, to w zupelnosci wystarczyloby. I moge nawet osobiscie Ci go dowiezc, a wczesniej wyczesac, coby do kota byl podobny :)