Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Zeljko na pewno wyślę Ci na maila zdjęcia, gdy je tylko zrobię. Twoje też z przyjemnością obejrzę :) No tak całkiem szaro w środku nie jest - jest też trochę bielonego dębu i brzoza bielona w meblach kuchennych, sporo światła, trochę szkła fusingowanego...Taki misz-masz :D

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

staromodnych wnetrz. :p
My obie takie staromodne, az dziw bierze , ze nie stare panny :roll: :roll:

AnSi

Tak wlasnie z tym mlekiem myslalam , ale mialam ochote na cieplo na sniadanko kasze manne im ugotowac :roll:

Czekam na zdjecia bardzo , ciekawa jestem jak nie wiem co :D

Zeljko

Robimy , wciaz robimy , ale jest tyle roznych rzeczy do ogaraniecia , ze nie wiadomo gdzie rece wlozyc :D

Ja sie skaleczylam nozem do krojenia pieczywa i tak siedze ,poza tym jestem pomijana w zadaniach od kiedy szpachlowalam nasza sypialnie i kiedy bez oddania pracy do kontroli zaczelam malowac :roll: :-?

W sumie slusznie :oops:

Kurcze zamowilam wegiel , ale podrozal :o

rrmi, całe szczęście, że kupiliśmy węgiel z końcówką lata, bo teraz powariowali z cenami :roll:

ja kotu naszemu (dochodzącemu) daję mleko, bo lubi, zresztą on wszystko lubi

a z tego tekstu w uwagach o forum już drugi dzień rżę :lol:

pogratuluj wiesz komu :lol:

donoszę, że Musia już śmiga, w nocy zdarla z siebie ubranko i wylizała się na maksa :roll:

naprędce jej skroiłam nowe, idzie mi to coraz lepiej, wyciągam z szafy mniej używany t-shirt nożyce, 2 min i gotowe :D

przemyłam jej ranę wodą utlenioną po tym lizaniu, nie wiem czy dobrze

Zeljko, ja miałam ostatnio tygodniowy nieżyt żołądka, mówię Ci koszmar

może u Ciebie też wirusowe

Nie Kulka ja mam juz od roku takie pobolewania po lewej stronie pod rzebrami. Od czasu do czasu sie odzywaja, ale ostatnio czesciej. Z tym ze teraz boli z tylu a po brzuchu kuje. Musze zrobic lekkostrawna diete na dluzszy okres i minie. :roll:

rrmi moj maz ciagle mi powtarza, ze mnie od staropanienstwa uratowal. :roll: A ja nie wiem tak do konca czy mnie uratowal czu jak? :roll:

Hej o poranku 8)

Zeljka, nie tylko Ciebie ciagnie z powrotem pod koldre 8) Oczy otworzylam po 9.00, ale i tak czuje sie jakbym o 6.00 wstala :(

Z nieba takie cos pada, ni to snieg ni to deszcz ... I topnieje na drogach. Wiem, bom juz byla w Piasecznie na zakupach ;)

bonnie, podobnie jak rrmisiowa to ja Ci oceanu bede zadraszczac ... Tylko nie wiem czy ta przeprowadzka nie jest niebezpieczna ... Ok, ok ... zostawmy juz tych Kubanczykow ;) A co z wiatrami szalonymi, co to domy i drzewa wyrywaja, he?

Depsiu, milo Cie widziec tak przy piatku :-) Daj czadu na imprezce, a potem wszystko nam opowiedz :-) No i moze jakies zdjecia wklej ... obejrzymy jak to sie kulturalni ludzie bawia 8)

rrmi, moje trzecie oko widzi, ze juz wstalas i krzatasz sie po kuchni 8) Koty mrucza zadowolone, na piecu cieplo, a dookola zapach obiadu 8) Uuuuu ... dobrze maja z Toba i koty i Domowicy 8) :D

No nic ... lece do City ;) Spraw duzo, a czasu malo ... No i Majut wciaz przezywa urojone macierzynstwo :( Od wczoraj wyeliminowalismy jej z diety bialka i wiekszosc weglowodanow ... przeszla na diete kalafiorowo-brokulowa :lol:

Zeljko, ja miałam ostatnio tygodniowy nieżyt żołądka, mówię Ci koszmar

może u Ciebie też wirusowe

Kiedys to sie inaczej nazywalo.

Teraz tak inteligentnie :D

U nas na wsi mowimy , ze to grypa zoladkowa , tak wiec jeszcze lepiej :D

Kulka

Dasz wiare po 680 we workach.

Ponoc jakis bardziej kaloryczny i w ogole , nic to zobaczymy.

Powiedz czy sie nie boisz , ze kupisz duzo i sie okaze ,ze zle sie pali ?

Pogratuluje .

I Zonce wysle zdjecia :roll: :D

Niech i Ona ma ubaw :wink:

A wet pozwolil jakis antybiotyk klasc na rane czy nie?

Tak myslalam , ze sie nam Muszka rozbierze predzej czy pozniej :roll:

A ten Stas to tez calkiem od rzeczy gada , co nie? :D

Fajny jest , jak drugi wiadomo kto :lol:

Dzien dobry Brazuniu :p

Amber

Ty to masz oko :D Na szczescie Mjut wszystkozracy jest :D

To i brokuly zje.

Zeljko

Moj tez tak samo gada :roll:

Ze mnie uratowal i takie tam , ale ja swoje wiem :D

Gdzie by znalazl fajniejsza ode mnie , no gdzie ? :D :wink:

U mnie szkolenie się wczoraj szczęśliwie zakończyło, szefowa na całą Polskę tera mieszka u mnie 2 dni :o , dzisiaj wieczorem bankiet na zakończenie sezonu. Będzie się działo. :wink:

No to lecę dalej. 8)

o kurde, Depesia, nie przynieś nam wstydu :D

znaczy, nie daj w baniak za bardzo :lol:

Zeljka, a to nie na tle nerwowym :roll: przepraszam, że tak drążę, ale jakaś przyczyna być musi

rrmi(, lepiej nie pokazuj :lol: a Stachu jest coool 8) )

kupiliśmy węgiel sprawdzony, ale kto ich tam wie, czy to ten sam co poprzednio, choć twierdzą, że tak

jest całkiem kaloryczny, spalamy dokładnie 180kg na tydzień, specjalnie wyliczałam(w domu 22-23 st), nie jest źle

wet. nic nie mówił o smarowaniu, tak sama z siebie tą wodą, będę obserwować czy się nic nie dzieje

Kulka,

Woda utleniona nie smaruj ... To sie ma jak najszybciej zasuszyc, dlatego ani woda, ani psia slina nie nalezy smarowac ... Zadzwon do weta, bo mnie sie wydaje, ze takie rany ewentualnie mozna Rivanolem potraktowac. Tylko uwazaj na rece, bo od tego zolte sie robia ;)

Z tym weglem macie tak jak ja z drewnem ... Slabo sluchalam swego wuja, co to mi jeszcze wiosna mowil, jakie drewno nalezy kupowac, a jakie nie ... No i qrde zamowilam 6 mp olchy bo mi sie pomajtalo, a olchy przeca nie nalezy kupowac :evil: Potem sprawe jako tako uratowalam debem, grabem i bukiem, ale do dzisiaj wuj mi wymawia, ze miastowa dzioucha na gospodarke pchac sie nie powinna :lol:

Zeljka, moze to od nerwu jak dobrze dedukuje, podpytujac Kulka? Od pracy w korporacji nagminnie mialam jakies zapalenia dwunastnicy i inne takie ... :roll:

A moze byc i od nerwu nie wiem sama. Niby ja jestem spokojna kobita, ale moze wlasnie dlatego ze rzadzic nie umiem. :wink:

A zima dla mnie zawsze gorszy okres. Ale bedzie dobrze, wiosna tuz, tuz. Niech no tylko Swieta i Nowy rok mina.

Melduje, ze pstryknelam kolor zielony w goscinnym. Pokaze nie dlugo.

No i mozecie mi pogratulowac - mam w domu jeden kontakt docelowy, maz dzis zalozyl. :D Dziwne bylo patrzec, ze te kable juz nie wystaja. :lol:

Zosiu

U nas we w stolycy taniej , wiadomo ludzie biedniejsi od pomorzan :D

Wlasnie rozladowali my wongiel.

Matko swieta ciezkie to.

To co tam dziewczeta w Andrzejki robia ? :D

U nas to jutro wrozby beda :D

Mamy nowego kota ,trzeciego.

Bialo czarny.

Zeljko

Ty czasem pokrzycz na chlopa swojego to nie bedziesz taka obolala :roll:

Dawaj zdjecia :D

U mnie polowa gniazdek na krotko :oops:

Zosiu

U nas we w stolycy taniej , wiadomo ludzie biedniejsi od pomorzan :D

ee.. ja to takie interesy robie . podejrzane.

To co tam dziewczeta w Andrzejki robia ? :D

U nas to jutro wrozby beda :D

nie wiem jak tam dziewczeta, ale ja to nic :D

nie wroze bo jeszcze mi cos wyjdzie ;)

Mamy nowego kota ,trzeciego.

Bialo czarny.

jak rozwoj w tym tempie dalej pojdzie to dom moze sie okazac za maly :D

donosze ze mamy drzwi wew sztuk 2 - do kotlowni i garazu. jakos cieplej sie zrobilo :)

Fakt , moze lepiej nie wrozyc , bo jeszcze jaka cholera sie okaze :roll:

Co do kotow to spoko , sa na podworku , bo alergia , wiec miejsce jest.

Jakos wydolam z gotowaniem chyba :D

Wstawialiscie do garazu metalowe?

Ja mam jedne sosnowe na zbyciu i chyba takie jutro wstawimy , bo faktycznie zimno ciagnie.

Jak sie pali?

Lech cos sepleni w TV :-?

Zeljko

Dla zasady 8)

ja mysle, ze poczta pantoflowa poszla informacja o wykwitnej kuchni,

to sie zbiegaja koty z okolicy :)

drzwi sa metalowe - w jakies takiej okleinie, bialej zreszta. Mozna malowaC.

Wstawiajcie wstawiajcie , cieplej sie zrobilo.

Na wejsciu do podlogowki 30 C , temp. kotl 60 C ;)

Zaczyna mnie to fascynowac 8) te odczyty znaczy :lol:

Nie moge ogladac Lecha , zaluje ,niestety - bo na tvn wladca pierscieni leci :roll:

Ide na basen bo cos mi w krzyzu lupie :wink: Ale wroce.

A co tu krytykowac , 1 klasa.

Moj kolor :D

Czy to sie takie ten tego kupuje gotowe?

:D

Zosiu

Czekam na Ciebie bez lupania, przyznaje , ze i mnie fascynuja te ustawienia.

Lapie sie na tym , ze ide do kotlowni i tak sobie postoje , popalepaieroska i popatrze :roll: :D

My to sobie ze Sarym andrzejki zrobilismy , takie przedbiegi znaczy przed jutrem.

:D