DPS 01.12.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 O żesz... Jak tak dalej pójdzie to chyba w czasie ferii zimowych sprawdzę połączenia kolejowe. Aleś mi smaka narobiła, takie pyszności... Mrrrr.... Marjucha, ja to bardzo byłam z fantazją, Z tym, że dopiero jak wracałam. Śpiewałam całą drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.12.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Depesia, ja też wczoraj śpiewałam, oczywiście Kult pozdrawiam wszystkich andrzejkowiczów jestem dziś trochę nie tego , ale co tam, raz się żyje wróżyliście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Za oknem zewnętrzne fuj i jawne bleeee ... Córcia ma gorączkę Cześć wszystkim... P.S. Nieśmiało chcę poinformować, że wystawiłam kandydaturę Depeesi w pewnej "dyscyplinie forumowej". Jeśli uważacie, że tak powinno być, to zajdźcie tam na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Ty Córci daj herbaty z malinami albo miodem, a głupotami się nie zajmuj. Jak jeszcze namówisz dziecię do zjedzenia nawet bardzo niewielkich ilości czosnku 3 x dziennie, jak tabletki, oprócz tego przykazanych leków - będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.12.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 wróżyliście??? ja wróżyłem,...wyjde za mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 wróżyliście??? ja wróżyłem,...wyjde za mąż Nie zlosc sie, bo to chyba za manie. Mi wyszlo, ze sie ozenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Nie wróżyłam, bo mi kiedyś wyszło że pławić się będę w luksusie i co Gucio na nartach a nie luksus!!!! Głupoty się mnie nie trzymają bo ja poważna osoba jestem w bardzo poważnym wieku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Braza nigdy nie mow nigdy! No i nie badz taka powazna. Uwierzyc to polowa sukcesu..., podobno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.12.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Co niektorzy z naszych znajomych potrafili powiedziec, ze jak mamy gdzie Stefcia zostawic to nas zapraszaja... Dobranoc Wam, spac juz czas. Chyba zartujesz , ja juz widze Stefka jak w choinke wpatrzony. Nie bede sie wyrazala , ale przykro mi sie zrobilo Dobranocka Dziwaczko i buziaki ludzie to..............swinie potwierdzam niektórzy mają nasrane w głowach znam takich ludzi, którzy po wymalowaniu całego domu nie zapraszają gości z dziećmi na imprezy, bo uwaga: nie chcą, żeby ich dziecko (9 lat) nie patrzyło na to jak jego rodzice piją alkohol Dodam, że nie sa to burdy pijackie, żadne ekscesy. Ot, paru dorosłych ludzi spożywa nieco alkoholu i oddala się kurturarnie do swoich domu. Mało tego, zapraszając gości dają dziecko do babci, a jemu tłumaczą, że musza iść do pracy- jest sobota wieczór, a żaden z nich nigdy nie pracuje na żadne zmiany, nocki czy inne, tak żeby dziecko mogło rzeczywiście uwierzyć w ten kit Generalnie ich dziecko może wszystko, głównie u kogoś w domu, zaś cudzym dzieciom won Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Braza nigdy nie mow nigdy! No i nie badz taka powazna. Uwierzyc to polowa sukcesu..., podobno... No to i ja cały wierzę, że jeszcze będzie ten luksus, mogę nawet mieć go w nadmiarze, a co mi tam!!! A o tych głupotach to do Depeesi godołach, bo mi grozi różnymi konsekwencjami za podanie Jej kandydatury na "Pomocną Dłoń Forum" , mówiąc włąsnie, że głupoty się mnie czymajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.12.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 wróżyliście??? ja wróżyłem,...wyjde za mąż Nie zlosc sie, bo to chyba za manie. Mi wyszlo, ze sie ozenie. za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Teraz to dopiero sie przerazil! rrmi a Ty spisz w niedziele, ze Cie ni ma? Nic nie piszesz czy udalo Ci sie wyslac? Przyjeli na poczcie, czy musialas w koperte specjalna wlozyc? Jade do domku na malowanko, tyrzymanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.12.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 rrmi a Ty spisz w niedziele, ze Cie ni ma? Oj Zeljko, tak wczesnie budzisz rrmisiowie, pewnie jeszcze odsypiaja Ale wczoraj byl wieczor ... nocne Polakow rozmowy, dywagacje, wspomnienia ale tez przepyszna grochowa i babka ziemniaczana Gospodyni, ponowne ogladanie domu, ze szczegolna uwaga na kotlownie Tylko koty sie nie stawily ... ja nie wiem, moze wloskiego nie lubia rrmisie, jeszcze raz dziekujemy za goscine i fajna pogawedke Zeljko, milego malowania! brazuniu, wiecej optymizmu Moze Rockefeller'em nie bedziesz, bo ten na taka skale tylko jeden ale ... wieksze i mniejsze luksusiki na pewno Cie spotykaja i beda spotykac jea, aj! Jakiz to modny trynd ten coming out Chociaz przyznaje, tak z grubej rury "wyjde za maz" to chyba jeszcze nikt nie oglaszal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Dzień dobry Państwu!! Amberciu jak Ci się udało wstać po nocnych Polaków rozmowach Ja pewnie jeszcze bym ... odsypiała O 13-ej mam jazdę do K-lina, a córcia mi niedomaga - no i zachwostka Jechać i być pod telefonem czy zostać w domciu. Ot problem. Temperatury nie ma, ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Dzień dobry wszystkim! Zeljko, koniecznie potem pokaż te pomalowane ściany, takie masz fajne pomysły, to i na tej ścianie na pewno będzie coś ciekawego. Brazunia, w ciągu dnia nie powinno być problemów u Karli, wieczorem pewnie jeszcze by mogła trochę goprączkować. Amber, Rrmisia - ech, już nawet nie napiszę jak Wam zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Alo kobitki! Co to dzis, nic szefowa nie pisze. My po malowaniu. Bordowa sciana gotowa. Qurka czy Wam tez farba wlazi pod tasme ochronna, bo nam prawie zawsze i wszedzie.... Na razie nie ma czego pokazywac, nie ma malowanek w tym pokoju. Musze znalezc jakies lozko i szafki noce i wtedy zdecyduje jakie malowanki i czy w ogole. rrmi dzis tak na powaznie wzielas sobie wolne? A ja dzis widzialam piekny komplet ze skory, jak znalazl do Waszego salonu! Normalnie mnie zatkalo jak go zobaczylam. Rzezbione nogi, oparcie i tak wszedzie dookola, a skora taka pikowana jak w pokojach bogatych panow z Anglii. Mowie Ci cudo. Taka sofa na 3 osoby, dwa fotele i jeden podnozek (czy jak to sie nazywa) - komplet za 12000zl... Ale przepiekny, na prawde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.12.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Amberciu jak Ci się udało wstać po nocnych Polaków rozmowach Ja pewnie jeszcze bym ... odsypiała Ha! wstalam tylko na kawe i herbatnika i dalej poszlam spac I tak jakos do 15.00 przespalam O 13-ej mam jazdę do K-lina, a córcia mi niedomaga - no i zachwostka Jechać i być pod telefonem czy zostać w domciu. Ot problem. Temperatury nie ma, ale ... I co wybralas? Duzo zdrowka dla Coreczki Mam nadzieje, ze Jej troche lepiej. Jakies paskudne wirusy i bakterie sie nosza przy takiej pogodzie Zeljka, nasza Szefowa pewnie jeszcze odsypia Napracowala sie przy tej biesiadzie, nagotowala, nabiegala pomiedzy goscmi Nie dziwota, ze teraz w ciemnym pokoju, pod kolderka z jakas kwaszonka poleguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 pod kolderka z jakas kwaszonka poleguje he he he , ladnie to tak komus w gacie posypac ? Brazunia Zdrowka Karli zycze , a poza tym w domu posiedzi to i od szkoly odpocznie. Moj Mlody tez zasmarkany. Zeljko To Ty pracowicie dzien spedzilas widze. Nie dosc , ze malowanie to jeszcze i sklepy meblowe Ciekawa jestem tego Twojego bordowego. O kanapach jeszcze nie myslalam. Raczej skorzane , pewnie brazowe , ale wizji nie mialam , bo jakos tak schodzi poki co. Moje biedne koty wczoraj przez ta grochowa i babke z kartofli caly dzien o pizzy Nic to jutro sosem jakims nadrobie. Fajnie sie tak siedzi po nocy i gada W sumie to nie wiem , ale jak milo z Wami to i czas tak szybko leci. Nawet nie myslalam , ze to taka godzina Dpsiu Zostaje Intercity , bo w sumie ile mozna kogos obgadywac cichaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 rrmi moj bordo jest mniej bordo niz ja chcialam. Ale moze byc. jest taki stonowany jakis. Jak malowane bylo to dawalo czerwienia jak nie wiem. Cale szczescie, ze wysychajac stalo sie ciemniejsze. Moj facet juz ten pokoj nazywa Amsterdamski. Nie wiem czemu, przeciez na razie to jedna sciana jest bordowa, reszta bez, nawet szafa zabudowana jest bezowa... On mnie chyba wkurzac lubi. Stol i krzesla dzis zamowilismy, beda koncem stycznia, poczatkiem lutego. Nie bedzie taki pikny jak twoj, no ale i cena o polowe mniejsza. aha, ten komplet byl w tym stylu, tylko tam gdzie ta ma nogi ten ma takie wszedzie dookola na calej dlugosci rzerzbione drweno. http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/271/67/38/271673804 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 On mnie chyba wkurzac lubi. Stol i krzesla dzis zamowilismy, beda koncem stycznia, poczatkiem lutego. Nie bedzie taki pikny jak twoj, no ale i cena o polowe mniejsza. Kto sie lubi ten sie czubi Poza tym nie zauwazylam , ze On tak na powaznie Cie wkurza. Raczej wyglada na dobrze wychowanego. Przez Ciebie oczywiscie. Widze , ze sie wzieliscie za meble , to fajnie , jak stol bedzie to i imprezy beda Jak tam Stefano , nie przeziebil sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts