Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

O żesz... Jak tak dalej pójdzie to chyba w czasie ferii zimowych sprawdzę połączenia kolejowe. :roll: :D

Aleś mi smaka narobiła, takie pyszności... Mrrrr....

Marjucha, ja to bardzo byłam z fantazją, Z tym, że dopiero jak wracałam. Śpiewałam całą drogę. 8)

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Za oknem zewnętrzne fuj i jawne bleeee ... :-?

Córcia ma gorączkę :cry:

Cześć wszystkim...

P.S. Nieśmiało chcę poinformować, że wystawiłam kandydaturę Depeesi w pewnej "dyscyplinie forumowej". Jeśli uważacie, że tak powinno być, to zajdźcie tam na chwilę :oops:

Ty Córci daj herbaty z malinami albo miodem, a głupotami się nie zajmuj. :D

Jak jeszcze namówisz dziecię do zjedzenia nawet bardzo niewielkich ilości czosnku 3 x dziennie, jak tabletki, oprócz tego przykazanych leków - będzie dobrze. 8)

Co niektorzy z naszych znajomych potrafili powiedziec, ze jak mamy gdzie Stefcia zostawic to nas zapraszaja... :roll:

Dobranoc Wam, spac juz czas. :p :wink:

Chyba zartujesz :o , ja juz widze Stefka jak w choinke wpatrzony.

Nie bede sie wyrazala , ale przykro mi sie zrobilo :-?

Dobranocka Dziwaczko i buziaki :D

ludzie to..............swinie :evil:

potwierdzam :evil:

niektórzy mają nasrane w głowach :-?

znam takich ludzi, którzy po wymalowaniu całego domu nie zapraszają gości z dziećmi na imprezy, bo uwaga: nie chcą, żeby ich dziecko (9 lat) nie patrzyło na to jak jego rodzice piją alkohol :o

Dodam, że nie sa to burdy pijackie, żadne ekscesy. Ot, paru dorosłych ludzi spożywa nieco alkoholu i oddala się kurturarnie do swoich domu.

Mało tego, zapraszając gości dają dziecko do babci, a jemu tłumaczą, że musza iść do pracy- jest sobota wieczór, a żaden z nich nigdy nie pracuje na żadne zmiany, nocki czy inne, tak żeby dziecko mogło rzeczywiście uwierzyć w ten kit :-? Generalnie ich dziecko może wszystko, głównie u kogoś w domu, zaś cudzym dzieciom won :-?

Braza nigdy nie mow nigdy! :p No i nie badz taka powazna. :wink:

Uwierzyc to polowa sukcesu..., podobno... :roll: :wink:

No to i ja cały wierzę, że jeszcze będzie ten luksus, mogę nawet mieć go w nadmiarze, a co mi tam!!!

A o tych głupotach to do Depeesi godołach, bo mi grozi różnymi konsekwencjami za podanie Jej kandydatury na "Pomocną Dłoń Forum" :D, mówiąc włąsnie, że głupoty się mnie czymajom :D

Teraz to dopiero sie przerazil! :lol: :wink:

rrmi a Ty spisz w niedziele, ze Cie ni ma? Nic nie piszesz czy udalo Ci sie wyslac? Przyjeli na poczcie, czy musialas w koperte specjalna wlozyc? :roll:

Jade do domku na malowanko, tyrzymanko! :D :wink:

rrmi a Ty spisz w niedziele, ze Cie ni ma?

Oj Zeljko, tak wczesnie budzisz 8) rrmisiowie, pewnie jeszcze odsypiaja :lol:

Ale wczoraj byl wieczor ... nocne Polakow rozmowy, dywagacje, wspomnienia ale tez przepyszna grochowa i babka ziemniaczana Gospodyni, ponowne ogladanie domu, ze szczegolna uwaga na kotlownie 8) Tylko koty sie nie stawily ... ja nie wiem, moze wloskiego nie lubia :lol:

rrmisie, jeszcze raz dziekujemy za goscine i fajna pogawedke :D 8)

Zeljko, milego malowania! :D :D

brazuniu, wiecej optymizmu ;) Moze Rockefeller'em nie bedziesz, bo ten na taka skale tylko jeden ale ... wieksze i mniejsze luksusiki na pewno Cie spotykaja i beda spotykac :-)

jea, aj! Jakiz to modny trynd ten coming out :lol: Chociaz przyznaje, tak z grubej rury "wyjde za maz" to chyba jeszcze nikt nie oglaszal :lol:

Dzień dobry Państwu!!

Amberciu jak Ci się udało wstać po nocnych Polaków rozmowach :o Ja pewnie jeszcze bym ... odsypiała :oops:

O 13-ej mam jazdę do K-lina, a córcia mi niedomaga - no i zachwostka :-? Jechać i być pod telefonem czy zostać w domciu. Ot problem. Temperatury nie ma, ale ...

Dzień dobry wszystkim! :D

Zeljko, koniecznie potem pokaż te pomalowane ściany, takie masz fajne pomysły, to i na tej ścianie na pewno będzie coś ciekawego.

Brazunia, w ciągu dnia nie powinno być problemów u Karli, wieczorem pewnie jeszcze by mogła trochę goprączkować. :roll:

Amber, Rrmisia - ech, już nawet nie napiszę jak Wam zazdroszczę... :-?

Alo kobitki! :p

Co to dzis, nic szefowa nie pisze. :roll:

My po malowaniu. Bordowa sciana gotowa. :p Qurka czy Wam tez farba wlazi pod tasme ochronna, bo nam prawie zawsze i wszedzie.... :-?

Na razie nie ma czego pokazywac, nie ma malowanek w tym pokoju. Musze znalezc jakies lozko i szafki noce i wtedy zdecyduje jakie malowanki i czy w ogole.

rrmi dzis tak na powaznie wzielas sobie wolne? :roll: A ja dzis widzialam piekny komplet ze skory, jak znalazl do Waszego salonu! Normalnie mnie zatkalo jak go zobaczylam. Rzezbione nogi, oparcie i tak wszedzie dookola, a skora taka pikowana jak w pokojach bogatych panow z Anglii. Mowie Ci cudo. Taka sofa na 3 osoby, dwa fotele i jeden podnozek (czy jak to sie nazywa) - komplet za 12000zl... :roll: Ale przepiekny, na prawde... :p

Amberciu jak Ci się udało wstać po nocnych Polaków rozmowach :o Ja pewnie jeszcze bym ... odsypiała :oops:

Ha! wstalam tylko na kawe i herbatnika i dalej poszlam spac ;) I tak jakos do 15.00 przespalam :oops:

O 13-ej mam jazdę do K-lina, a córcia mi niedomaga - no i zachwostka :-? Jechać i być pod telefonem czy zostać w domciu. Ot problem. Temperatury nie ma, ale ...

I co wybralas? :roll: Duzo zdrowka dla Coreczki :-) Mam nadzieje, ze Jej troche lepiej. Jakies paskudne wirusy i bakterie sie nosza przy takiej pogodzie :-?

Zeljka, nasza Szefowa pewnie jeszcze odsypia 8) Napracowala sie przy tej biesiadzie, nagotowala, nabiegala pomiedzy goscmi 8) Nie dziwota, ze teraz w ciemnym pokoju, pod kolderka z jakas kwaszonka poleguje 8) :lol: ;)

pod kolderka z jakas kwaszonka poleguje 8) :lol: ;)

he he he , ladnie to tak komus w gacie posypac ? :D

Brazunia

Zdrowka Karli zycze , a poza tym w domu posiedzi to i od szkoly odpocznie.

Moj Mlody tez zasmarkany.

Zeljko

To Ty pracowicie dzien spedzilas widze.

Nie dosc , ze malowanie to jeszcze i sklepy meblowe :D

Ciekawa jestem tego Twojego bordowego.

O kanapach jeszcze nie myslalam.

Raczej skorzane , pewnie brazowe , ale wizji nie mialam , bo jakos tak schodzi poki co.

Moje biedne koty wczoraj przez ta grochowa i babke z kartofli caly dzien o pizzy :roll:

Nic to jutro sosem jakims nadrobie.

Fajnie sie tak siedzi po nocy i gada :D

W sumie to nie wiem , ale jak milo z Wami to i czas tak szybko leci.

Nawet nie myslalam , ze to taka godzina :roll:

Dpsiu

Zostaje Intercity , bo w sumie ile mozna kogos obgadywac cichaczem :roll: :D

rrmi moj bordo jest mniej bordo niz ja chcialam. :roll: Ale moze byc. jest taki stonowany jakis.

Jak malowane bylo to dawalo czerwienia jak nie wiem. Cale szczescie, ze wysychajac stalo sie ciemniejsze.

Moj facet juz ten pokoj nazywa Amsterdamski. :-? Nie wiem czemu, przeciez na razie to jedna sciana jest bordowa, reszta bez, nawet szafa zabudowana jest bezowa...

On mnie chyba wkurzac lubi. :D

Stol i krzesla dzis zamowilismy, beda koncem stycznia, poczatkiem lutego. Nie bedzie taki pikny jak twoj, no ale i cena o polowe mniejsza. 8) :wink:

aha, ten komplet byl w tym stylu, tylko tam gdzie ta ma nogi ten ma takie wszedzie dookola na calej dlugosci rzerzbione drweno.

http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/271/67/38/271673804

On mnie chyba wkurzac lubi. :D

Stol i krzesla dzis zamowilismy, beda koncem stycznia, poczatkiem lutego. Nie bedzie taki pikny jak twoj, no ale i cena o polowe mniejsza. 8) :wink:

Kto sie lubi ten sie czubi :D

Poza tym nie zauwazylam , ze On tak na powaznie Cie wkurza.

Raczej wyglada na dobrze wychowanego.

Przez Ciebie oczywiscie. :wink: :roll:

Widze , ze sie wzieliscie za meble , to fajnie , jak stol bedzie to i imprezy beda :D

Jak tam Stefano , nie przeziebil sie ?