Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Z galaretą to nie wiem - Szanowny jednak jest w tym lepszy ode mnie, ale nie bardzo Mu się chce - tylko On w sumie je!! Ale jak mi jaki durny pomysł we łbie zaświta z gotowaniem, to będę wiedziała, gdzie przepisu szukać :D

Wredna pogoda tutaj jest :evil:

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

AnSi

To pewnie ten sam dErektor , tak?

Moze on ma zaburzenia komunikacji i tak to wychodzi :roll:

Brazuniu

Na Twoim miejscu bym sie postarala.

U nie juz stoi w lodowie i czeka do kolacji :D :wink:

Wiecie , ale ta pogoda to mnie denerwuje , no szok normalnie.

House

U Was to chyba zapadalo troche.

Widzialam w telewizorze :D

Z kolega wczoraj gadalam , ze na nartach juz nawet byl w upstate.

Mowil , ze bardzo duzo jest sniegu.

Nic to , w Niedziele przyleci to jeszcze rtoche polskiej pluchy zazna :lol:

Witajcie kochani :D trochę mnie nie było,

dopadło mnie jakieś weekendowe zmęczenie :oops:

opierałam się z całych sił coby nie wejść i nie napisać coś fajnego

jednak po ostatnich mych literówkach przyobiecałam sobie, że w takich chwilach gęba na klódkę 8)

Muszka śmiga jak przedtem, noce spędza nadal w przedsionku, chociaż już nie musi i cieplo przecież na zewnątrz

jednak jakoś tak się przyzwyczaiła i my też :wink:

człowiek pobaluje trochę, zdrowie zniszczy, a tu co proszę, same tytuły :D trzeba iść i pogratyulować

rrmi, jak ja lubię zimne nóżki i Osobisty też

zawsze mi się trudne wydawały do zrobienia, ale widzę z Twojego przepisu, ze prościzna

muszę zrobić (a dajesz kurze łapki?)

ale pluuuucha!!! brrrrrr

To sie Kulka nie popisalas , zadnych postow w dobrym monencie :D Zadnych PW :roll:

Kurzecych nie daje , jakos tak nie wiem dlaczego. :D

Opowiadaj jak balowalas :D

House

Gdzie zapiles ? :D

Oswiadczam , ze ja nie chce zadnych jajek , pomimo , ze masz moja inna skrzynke :lol:

Hej :-)

kulka, fajnie Ci widziec po burzliwym weekendzie 8) I nie opychaj sie tak tymi sliwkami ... podobno morele lepsze, a parcie skuteczniejsze :lol:

rrrmi, Ciebie podziwiam, Twojej Rodzinie zazdraszczam 8) Przy takiej kuchni Synek z domu nie bedzie chcial wyjsc ... i jakos tak kazda kandydatka na ta Jedyna, tak malo "smacznie" bedzie wygladac :lol:

A teraz news dnia ;) Moj hydraulik co to przyrzekal i przysiegal, ze dzisiaj bedzie sie nie pojawil. Rano dostalam SMS, ze strasznie wazne sprawy zatrzymaly go w domu i liczy na wyrozumialosc :lol: :evil: No q...rwa wyrozumiala jestem od ponad dwoch miesiecy! :evil: Ostateczny i koncowy termin jest w srode. Po tej dacie wysylam pismo ... do jego Urzedu Skarbowego ... Tak sobie mysle, ze moge nic nie dostac na drodze cywilnej ... co mi tam ;) Ale jak przyjdzie mu kara ponad 100 tys zeta z US, to bedzie to dotkliwa pokuta ... A o to w sumie chodzi, nie? :wink: 8)

Nooo ... i to by bylo na tyle ... ide na kawe, bo cos mi cisnienie leci w dol :lol:

Nooo ... i to by bylo na tyle ... ide na kawe, bo cos mi cisnienie leci w dol :lol:

Zasadniczo powinno skoczyc wzwyz :D

Moze Ty sprobuj z nim jak Zeljka z boorgiem rozmawiac , przez forum.Calkiem to dobre bylo , a i kwiaty dostala na koniec :roll:

Nie podgaduj mi tu , jestem gospodynia domowa torobie co do mnie nalezy :D :D

Kulka

Moze to jakas kara po pijanstwie , ze musisz te sliwki jesc.

W domu trwa szpachlowanie i wstawianie drzwi , ktore trzeba bylo wyjac z innego otworu .Robilismy jak dla siebie , to i ciezko bylo zdemontowac :lol:

No i kominka sie tak szybko nie muruje :-?

Brazuniu

U nas zawsze sie mozna najesc :D

Dobrze glowkujesz 8) Skoczylo! A jakze! Musialam sie na fitnessie sponiewierac, to jakos do norm wrocilam :lol:

brazuniu, moj Marek jest tak wkurzony, ze kazal dzisiaj pisac i wysylac :evil: Nie wiem czy sie powstrzyma ... generalnie wsio ryba ... najwyzej bedzie niespodziewanka na Wigilie :evil:

Dobrze glowkujesz 8) Skoczylo! A jakze! Musialam sie na fitnessie sponiewierac, to jakos do norm wrocilam :lol:

brazuniu, moj Marek jest tak wkurzony, ze kazal dzisiaj pisac i wysylac :evil: Nie wiem czy sie powstrzyma ... generalnie wsio ryba ... najwyzej bedzie niespodziewanka na Wigilie :evil:

Wcale się nie dziwię - mój Szanowny parę lat tak się wkurzył, że pozew do sądu napisał na te gliżdy robaczywe - a ja kretynka koncertowa namówiłam Go, żeby wycofał :-? Ot, durna baba!!!!

Takie sprawy lepiej załatwiać na gorąco - tym bardziej, że swołocze naszych pieniędzy nie szanują, twierdza ich oblężona mać :evil: