braza 03.12.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Z galaretą to nie wiem - Szanowny jednak jest w tym lepszy ode mnie, ale nie bardzo Mu się chce - tylko On w sumie je!! Ale jak mi jaki durny pomysł we łbie zaświta z gotowaniem, to będę wiedziała, gdzie przepisu szukać Wredna pogoda tutaj jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 AnSi To pewnie ten sam dErektor , tak? Moze on ma zaburzenia komunikacji i tak to wychodzi Brazuniu Na Twoim miejscu bym sie postarala. U nie juz stoi w lodowie i czeka do kolacji Wiecie , ale ta pogoda to mnie denerwuje , no szok normalnie. House U Was to chyba zapadalo troche. Widzialam w telewizorze Z kolega wczoraj gadalam , ze na nartach juz nawet byl w upstate. Mowil , ze bardzo duzo jest sniegu. Nic to , w Niedziele przyleci to jeszcze rtoche polskiej pluchy zazna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.12.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witajcie kochani trochę mnie nie było, dopadło mnie jakieś weekendowe zmęczenie opierałam się z całych sił coby nie wejść i nie napisać coś fajnego jednak po ostatnich mych literówkach przyobiecałam sobie, że w takich chwilach gęba na klódkę Muszka śmiga jak przedtem, noce spędza nadal w przedsionku, chociaż już nie musi i cieplo przecież na zewnątrz jednak jakoś tak się przyzwyczaiła i my też człowiek pobaluje trochę, zdrowie zniszczy, a tu co proszę, same tytuły trzeba iść i pogratyulować rrmi, jak ja lubię zimne nóżki i Osobisty też zawsze mi się trudne wydawały do zrobienia, ale widzę z Twojego przepisu, ze prościzna muszę zrobić (a dajesz kurze łapki?) ale pluuuucha!!! brrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 03.12.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Nie bylo nas, a co do sniegu to wszystko sie zgadza. Strasznie mnie leb napie........ PS. wywalilem wlasnie ze skrzynki wiadomosc prywatna do zielonej, chcialem aby wydala werdykt co do moich jajek. Moze ktos inny jest zaiteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.12.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 ups, nie odebrała? coś Jej ostatnio nie widać na forum ja w tej chwili jestem najedzona, ale wieczorem się chętnie piszę na jajecznicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 03.12.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Moge wyslac zdjecia do oceny w tej chwili. Jest tylko jeden warunek - prywatna skrzynka z poza forum Jak cos , to wal na priva FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 To sie Kulka nie popisalas , zadnych postow w dobrym monencie Zadnych PW Kurzecych nie daje , jakos tak nie wiem dlaczego. Opowiadaj jak balowalas House Gdzie zapiles ? Oswiadczam , ze ja nie chce zadnych jajek , pomimo , ze masz moja inna skrzynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.12.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 a co tu opowiadać się bywa, to i się pija łeb napiernicza, ale dziś już mniej Housik ma znów dziś parcie ja też zaraz mogę mieć, bo wcinam suszone śliwki Jak postępy w chałupce? dawno nie pisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 03.12.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 bylismy w "terenie", daleko od domu. PS. zachecam do recenzji moich jajek , prosze sie nie........... swiat nalezy do odwaznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.12.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Hej kulka, fajnie Ci widziec po burzliwym weekendzie I nie opychaj sie tak tymi sliwkami ... podobno morele lepsze, a parcie skuteczniejsze rrrmi, Ciebie podziwiam, Twojej Rodzinie zazdraszczam Przy takiej kuchni Synek z domu nie bedzie chcial wyjsc ... i jakos tak kazda kandydatka na ta Jedyna, tak malo "smacznie" bedzie wygladac A teraz news dnia Moj hydraulik co to przyrzekal i przysiegal, ze dzisiaj bedzie sie nie pojawil. Rano dostalam SMS, ze strasznie wazne sprawy zatrzymaly go w domu i liczy na wyrozumialosc No q...rwa wyrozumiala jestem od ponad dwoch miesiecy! Ostateczny i koncowy termin jest w srode. Po tej dacie wysylam pismo ... do jego Urzedu Skarbowego ... Tak sobie mysle, ze moge nic nie dostac na drodze cywilnej ... co mi tam Ale jak przyjdzie mu kara ponad 100 tys zeta z US, to bedzie to dotkliwa pokuta ... A o to w sumie chodzi, nie? Nooo ... i to by bylo na tyle ... ide na kawe, bo cos mi cisnienie leci w dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Amberciu kopniaczek o sile 100 tysiączków każdego sprowadzi na dobre tory!!!! I to jest to!!!! Rrmisiu ja z tymi nóziami poczekam na odwiedziny u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Nooo ... i to by bylo na tyle ... ide na kawe, bo cos mi cisnienie leci w dol Zasadniczo powinno skoczyc wzwyz Moze Ty sprobuj z nim jak Zeljka z boorgiem rozmawiac , przez forum.Calkiem to dobre bylo , a i kwiaty dostala na koniec Nie podgaduj mi tu , jestem gospodynia domowa torobie co do mnie nalezy Kulka Moze to jakas kara po pijanstwie , ze musisz te sliwki jesc. W domu trwa szpachlowanie i wstawianie drzwi , ktore trzeba bylo wyjac z innego otworu .Robilismy jak dla siebie , to i ciezko bylo zdemontowac No i kominka sie tak szybko nie muruje Brazuniu U nas zawsze sie mozna najesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 A kominek pokażesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 A kominek pokażesz Pokaze , ale naprawde jak juz bedzie na etapie takim , ze da sie w nim napalic. Jeszcze 100 cegiel do wymurowania , a na szamotowce sie nie podgoni. Duzy jest Nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.12.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Zasadniczo powinno skoczyc wzwyz Dobrze glowkujesz Skoczylo! A jakze! Musialam sie na fitnessie sponiewierac, to jakos do norm wrocilam brazuniu, moj Marek jest tak wkurzony, ze kazal dzisiaj pisac i wysylac Nie wiem czy sie powstrzyma ... generalnie wsio ryba ... najwyzej bedzie niespodziewanka na Wigilie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Skoro duży, to ogień z każdego kąta będzie widać - i o to chodzi!!!! Marzy mi się ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Zasadniczo powinno skoczyc wzwyz Dobrze glowkujesz Skoczylo! A jakze! Musialam sie na fitnessie sponiewierac, to jakos do norm wrocilam brazuniu, moj Marek jest tak wkurzony, ze kazal dzisiaj pisac i wysylac Nie wiem czy sie powstrzyma ... generalnie wsio ryba ... najwyzej bedzie niespodziewanka na Wigilie Wcale się nie dziwię - mój Szanowny parę lat tak się wkurzył, że pozew do sądu napisał na te gliżdy robaczywe - a ja kretynka koncertowa namówiłam Go, żeby wycofał Ot, durna baba!!!! Takie sprawy lepiej załatwiać na gorąco - tym bardziej, że swołocze naszych pieniędzy nie szanują, twierdza ich oblężona mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 o taki mam bordo, bardzo podobnyhttp://www.magazyntd.com/pliki/118074569136002.jpg?A tak w ogole, House przyznaj sie ktory to twoj domek na tej stronie? http://www.magazyntd.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Jeszcze troszkie i ja też nauczę się takie nóżkie gotować. Do tej pory Babcia robiła. Ja nie jadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.12.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Jeszcze troszkie i ja też nauczę się takie nóżkie gotować. Do tej pory Babcia robiła. Ja nie jadam. Depsiu, sadze, ze u rrmisi to bys zjadla Doprawdy pysznie gotuje Niby taka prosta grochowa, a u Niej poezja Nie mowiac juz o innych cudach i slawnej juz babie ziemniaczanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts