rrmi 04.12.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dpsiu Maja do mnie telefon i beda dzwonic . Chca pozbawic Stasia jajek i na to potrzebny jest czas. Poza tym ja juz zdziwaczalam , nie wychodze z domu[chyba ,ze do Amberowa jade] , wiec zawsze ktos jest Mysle , ze w czwartek beda. Pilnuja tej kastracji , bo ludzie wciaz kryja suczki w lewych hodowlach i chca takie psy do walk. To sie nie miesci w glowie , ale tak mowia , to chyba wiedza co mowia. Stas byl z pewnoscia w normalnym domu , bo spi w lozku u ludzi , ktorzy teraz sie nim zajmuja w domu tymczasowym. Wlasciwie to go przegonili z lozka ,ale sie wpraszal. [Znaczy pies w sam raz dla mnie ] Skonczyl na kanapie .Jest w tym domu dziecko i bardzo Stas ta dziewczynke lubi. Jestem dobrej mysli , pozostajac w nadziei , ze nie byl idiotcznie szkolony przez jakiegos debila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Skoro do tej pory nie okazał agresji jest szansa, że był normalnie w miarę chowany. Oby!!!! Jeśli tak - to będziecie mieli wspaniałego "funfla" w domku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.12.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 rrmisia, Ja Ci zycze jak najlepiej co do tego psa Serducho masz pelne milosci do wszystkich i kazdego, wiec o to czy pies bedzie mial u Ciebie jak u Pana Boga za piecem, to wcale sie nie martwie Ja sie tylko martwie, ze jak zacznie dojrzewac, to moga sie pojawic rozniaste problemy ... Oczywiscie, ze wszystko moze byc ok i to bylby najlepszy scenariusz Wiem, ze chcesz jak najlepiej dla tego psiura, ale to nie jest latwa rasa ... Nie mniej, zaciskam kciuki za powodzenie adopcji i bezproblemowe wspolzycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.12.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 widze rrmi ze sie macie ku sobie ze Stasiem To fajnie, zwlaszcza dla Stasia Sobie przypomnialam, ze moi znajomi mieli amsta - Gabrysia jej bylo i wielkiego serca byla to suczka. Poza tym mysle ze taki wykastrowany Stas - to moze w ogole stracic ewentualna agresywnosc- gdyby nawet mial ochote ja miec. tzn oprocz tego co stas straci, ze tak powiem on purpouse . to rozumiem, ze juz osiadlas na stale i swoje miejsce znalazlas to i dobrze, bo nie moze byc zeby sie pozniej nasze kosci po swiecie szukali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.12.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ja tam się nie znam na psach, ale amstaff się kojarzy raczej negatywnie. Myślę, że jeśli dozna miłości, to tylko ją odwzajemni nóżki gotuję jutro, wszystko już zakupione, doleję wody w takim razie ale mam rozrywkę ostatnio na privie, sugestie od miłej pani, coby nie komentować jej galerii najpierw szantaż emocjonalny, że mąż alkoholik, ciężkie życie a teraz to już autorytet bogactwa, znam stan majątkowy owej pani, nawet powierzchnię domu rodziców (500m ) i że super urządzone na bogato, nie tak jak u mnie aaa i jeszcze ma wykształcenie, żadne tam fiku miku a ja napisałam tylko 2 posty, w dobrej wierze ludzie, to mnie nigdy nie przestaną zadziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.12.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dziekuje , ze piszecie , znaczy ,ze sie o nas martwicie coby nas pisek nie pogryzl. Nie mniej juz zdecydowalismy. Ktos Stasiowi dac szanse musi, naprawde nikt Go nie chce, a to ludzie zgotowali taki los i ludzie musza pomoc. Bede z nim rozmawiala od rana do popoludnia , pozniej Synek .. Jakos go do nas przekanamy . Damy rade , oddam mu polowe mojego serca Kulka co do tej pani to ona "mimilapopodobna" jest jakos , bo widzialam , ale nie miala sumienia. Sposob dzialania ten sam w kazdym razie , jak sie bardziej rozkreci to moze znowu stare wroci Zosiu Jednak go nie wykastruja , oni bali sie tylko o to , ze dowalk moze go bierzemy. Nie dziwie sie , bo przeciez nas nie znaja. Doszlysmy z Pania A. do wniosku , ze niepotrzebny mu extra stres na przeprowadzke . Jesli bedzie taka potrzeba to zrobimy to za jakis czas . Pomysle , musze o tym poczytac. Osiedlim , osiedlim . Coby wlasnie tych kosci nie szukac , chociaz kto by sobie glowe starymi gnatami zawracal Amber Ty pierwsza Stasia poznasz , spodoba sie Tobie , wierze , ze dobrze czuje . Przyznam sie do czegos . Ogladalam przez wiele ostatnich tygodni te male nieszczescia do adopcji. On jakos tak patrzy dobrze .Powiedzialam glosno przy kolacji i moi podchwycli. Jestem silnej wiary w tym wzgledzie Trzeba tylko imie zmienic , bo jakos tak mi ludzkie za bardzo jest i kocia miche przemeblowac z tarasu gdzies dalej , zeby nie mial nerwow i szyby w drzwiach nie wybil czasem BTW dzisiaj koty fruwaly pod domem u nas . Chyba sie bily o jedzenie , ale jaja byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.12.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 rrmi, a nie popaliłaś czego ze Starym fruwające koty, tiaaaaaa Ps. Tobie chodzi o [email protected] eeee, zdjęcia rodzinne wklejają, chyba że kradzione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.12.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 a Tobie nie chodzi o tego gawrona kuleczko ? troche jakby egzaltowana ta pani sie zdaje i do to tego ksztalcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.12.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 o tego prawie przebiłła NSa jeśli chodzi o privy egzaltacja to jej drugie imię aż mnie sumienie szarpie soli dajcie soli, czuję nadchodzącą migrenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.12.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Nie narzekajcie. Jak sie dobrze rozkreci to bedzie sie mozna dobrze zabawic Te koty to jak slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Rane a o kim tu mowa, moze by mnie ktos oswiecil. cos Ty Kulka nagadala, ze cie ktos tak goni? Tera to ja mam stracha galerie otwierac, no bo jak ta Kulka mnie dopadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ok wiem juz, czytalam... Nie znam kobitki,ale nie badzcie dla niej za twardy Choc trzeba przyznac, ze nawet Guscik tam zostal zaszokowany, bo bardzo grzeczny byl... E, Zycie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 A gdzie ten gawron siedzi? Poczytałabym, bo rozrywki dzisiaj mało miałam, ale nie wiem gdzie. A Stas to będzie miał jak u pana Boga za piecem. Gratuluję decyzji, Rrmisia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.12.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Rane a o kim tu mowa, moze by mnie ktos oswiecil. cos Ty Kulka nagadala, ze cie ktos tak goni? Tera to ja mam stracha galerie otwierac, no bo jak ta Kulka mnie dopadnie... Zeljko, ja tam naprwdę grzeczna byłam i kurturarna starałam się delikatnie zasugerować, a wręcz pomóc, bo sama podczas urządzania pierwszego domu błądziłam jak we mgle jednak argument o 500 m kw domu wystawnie urządzonym,mnie pokonał nie podskoczę depesia, Ty lepiej pokaż zdjęcia z imprezy, a nie o pierdołach rrmi, chciałabym zobaczyć te koty w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Alez KulkaTy zawsze grzeczna jestes,tylko odbiorcow czasami masz nie na tej fali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.12.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dpsia Od kiedy masz ten przydomek to nie wypada Ci tak Bosie Kulka wtracasz w cudze fantazje Nie wiesz , ze nie ktorym te marzenia pozwalaja zyc . Ciekawe czy ona po nocy daje , jesli tak , pewnikiem wiadoma osoba wrocila. Mam cykora przed spotkaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Hej, nie bądźcie takie, o tej Pani od Gawrona to ja bym też poczytała!!!! Kuleczko gdzie to, bo mi się tylko poczta otworzyła na tym sznureczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.12.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Mam cykora przed spotkaniem znaczy ze z osoba ? e tam, wspomnien czar dpsia ja dopiero Twoj zasluzony tytul zauwazylam . Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Zosia - dziękuję! Rrmisia, Ty nie bądź taka mądra, tylko linka dawaj albo mów gdzie to jest! Kulka, MI nie chcesz pokazać? Aha. Nie lubicie mnie. Nie ufacie mi. Nie szanujecie mnie. Nie chcecie, żebym wierzyła w siłę swojej osobowości. Chcecie spowodować u mnie zanik wiary w siebie i upadek moralny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Zosia - dziękuję! Rrmisia, Ty nie bądź taka mądra, tylko linka dawaj albo mów gdzie to jest! Kulka, MI nie chcesz pokazać? Aha. Nie lubicie mnie. Nie ufacie mi. Nie szanujecie mnie. Nie chcecie, żebym wierzyła w siłę swojej osobowości. Chcecie spowodować u mnie zanik wiary w siebie i upadek moralny. O mamuniu - Depeesia zwolnij, strasznie dużo tych klęsk osobowości jak na jedną osobę Dziewczyny, naprawdę chcecie być przyczyną tego wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts