Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

ciekawe jak tam nasza rrmisia, zapomniałam doradzić w kwestii stroju,

żeby tak było ładnie, ale nie lalusiowato

elegancko, ale z lekką nonszalancją

wytwornie, jednak nie onieśmielająco

z kolorem, lecz nie pstrokato

:D widzę to w wyobraźni :roll:

takiej kandydatce bym psa oddała bez zastanowienia 8)

i koniecznie z okiem zrobionym, ale bez przesady,

rumieniec pasowy, ale nie jakis tam nachalny i natarczywie wytarmoszony,

paznokcie naturalne, bo pokolorowane to tylko u nierobotnej, a jak wiadomo rrmisia za takowa nie uchodzi ...

hmmm ... i co jeszcze, aby nie przesadzic, ale dobrze doradzic? :roll:

Moze Depsia, albo brazunia podpowiedza 8)

A rrmisia, od palenia sie wystrzegaj ... moze Stas w tytoniu nie gustuje, wiec lepiej go zeberkami w sosie przekonac, anizeli nowiutkimi cygarami :lol:

A ja to bym doradziła, co by przed założeniem kaptura od kurtki Rrmisia dobrze się zastanowiła. Stasiowi takowy kaptur może źle się kojarzyć. Nie wiadomo, u kogo był :-?

A i jeszcze koniecznie jakieś eleganckie, bez przesadyzmu obuwie - takie popołudniowo-coctailowe :wink:

A i jeszcze koniecznie jakieś eleganckie, bez przesadyzmu obuwie - takie popołudniowo-coctailowe :wink:

tak! tak! to popoludniowo-coctailowe to ja juz widzialam :-) Umowilysmy sie z rrmisia, ze Soltysowa sie nie dowie od kogo-ono-jest 8) :D

Lekko zdeptane na budowie, ale wierzcie mi, szyk i klasa zachowana 8) Stas bedzie zachwycony :oops:

tak! tak! to popoludniowo-coctailowe to ja juz widzialam :-) Umowilysmy sie z rrmisia, ze Soltysowa sie nie dowie od kogo-ono-jest 8) :D

Lekko zdeptane na budowie, ale wierzcie mi, szyk i klasa zachowana 8) Stas bedzie zachwycony :oops:

Szczególnie gdy będzie mógł je obgryźć (no, chyba że ju wyrósł) :wink:

No i najbardziej to fryzura, Bo od niej bardzo dużo zależy. Żeby elegancka i zadbana była, jakiś kok może elegancki, ale nie nastroszona i nalakierowana, bo Staś może takich nie lubić i nie gustować w nich. Nie żeby ten tego, ale jakoś tak... :roll:

Ja niestety wymiękam :( Muszę udać się w jedynym słusznym kierunku.

a co ja mam powiedziec? Jutro wstaje o 5.30 :o Nie pamietam, kiedy o takiej godzinie musialam zwlec sie z lozka :cry:

rrmisia, bardzo prosze szybciutko jakies sprawozdanie 8) Stas zostal? Kolacje zjadl? Sika na dworze? Do lozka sie pakuje? Na imie reaguje?

Stas byl ... jednak podczas wizyty u rrmisiow, zadzwonil ktos z Fundacji, ze znalazla sie jego prawdziwa Rodzina ... Wszystko zostalo sprawdzone i rzeczywiscie o Stasia upomnieli sie prawowici wlasciciele ...

Los chciala, ze akurat dzisiaj, ze teraz ... nasza rrmisia jest rozbita i smutna :cry: Smuce sie razem z Nia, ale wiemy przeciez ze w tym pierwszym domku bedzie mu najlepiej ... U rrmisiow dobrze sie czul ... zjadl dwie michy jedzonka, pewnie zostal wymiziany i wytulony ... no i wrocil do siebie ...

rrmisia, przytulam Ci mocno i wiem, ze wkrotce znajdziesz wpatrzone z ufnoscia psie oczy ... Trzymaj sie Kochana i juz nie rycz, bo mi tez smutno :cry: :cry: :cry:

Amberciu, odrywając się na chwilę od oczekiwania, zapierającego zresztą dech w piersiach,powiem, że moja córcia z wypiekami na twarzy oglądała Twoje zdjęcia!!! I te z zawodów psiejskich i te z tanecznych!!! A zdradź mi jeszcze tajemnicę, czy to to Majutek otwiera chyba 3 serię (ooops, nie pamiętam), bo nie wiem, czy się nie zbłaźniłam informując córcię właśnie o tym fakcie :wink: :D