braza 05.12.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ico, i co, i co?????!!!!! Stasiu dojechał????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.12.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 ciekawe jak tam nasza rrmisia, zapomniałam doradzić w kwestii stroju, żeby tak było ładnie, ale nie lalusiowato elegancko, ale z lekką nonszalancją wytwornie, jednak nie onieśmielająco z kolorem, lecz nie pstrokato widzę to w wyobraźni takiej kandydatce bym psa oddała bez zastanowienia i koniecznie z okiem zrobionym, ale bez przesady, rumieniec pasowy, ale nie jakis tam nachalny i natarczywie wytarmoszony, paznokcie naturalne, bo pokolorowane to tylko u nierobotnej, a jak wiadomo rrmisia za takowa nie uchodzi ... hmmm ... i co jeszcze, aby nie przesadzic, ale dobrze doradzic? Moze Depsia, albo brazunia podpowiedza A rrmisia, od palenia sie wystrzegaj ... moze Stas w tytoniu nie gustuje, wiec lepiej go zeberkami w sosie przekonac, anizeli nowiutkimi cygarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.12.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Wy sie tu posmiejcie, a ja ide pod drzwiami postac , bo moze bladza po wsi Nie jedna tu bladzila na dojezdzie Co nie Kulka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 A ja to bym doradziła, co by przed założeniem kaptura od kurtki Rrmisia dobrze się zastanowiła. Stasiowi takowy kaptur może źle się kojarzyć. Nie wiadomo, u kogo był A i jeszcze koniecznie jakieś eleganckie, bez przesadyzmu obuwie - takie popołudniowo-coctailowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.12.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 A i jeszcze koniecznie jakieś eleganckie, bez przesadyzmu obuwie - takie popołudniowo-coctailowe tak! tak! to popoludniowo-coctailowe to ja juz widzialam Umowilysmy sie z rrmisia, ze Soltysowa sie nie dowie od kogo-ono-jest Lekko zdeptane na budowie, ale wierzcie mi, szyk i klasa zachowana Stas bedzie zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 A i jeszcze koniecznie jakieś eleganckie, bez przesadyzmu obuwie - takie popołudniowo-coctailowe tak! tak! to popoludniowo-coctailowe to ja juz widzialam Umowilysmy sie z rrmisia, ze Soltysowa sie nie dowie od kogo-ono-jest Lekko zdeptane na budowie, ale wierzcie mi, szyk i klasa zachowana Stas bedzie zachwycony Szczególnie gdy będzie mógł je obgryźć (no, chyba że ju wyrósł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.12.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Szczególnie gdy będzie mógł je obgryźć (no, chyba że ju wyrósł) U rrmisiow nikt glodny nie chodzi, wiec pewnie Stas uslyszy gromkie "na zdrowie" Boshe ... uciekam z tego watku, bo zaraz Gospodyni wpadnie i sciera beze leb przywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 No i najbardziej to fryzura, Bo od niej bardzo dużo zależy. Żeby elegancka i zadbana była, jakiś kok może elegancki, ale nie nastroszona i nalakierowana, bo Staś może takich nie lubić i nie gustować w nich. Nie żeby ten tego, ale jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.12.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 rece mi sie spocily ... za 5 minut bedzie Stas rrmisiowie stoja w rownym rzedzie przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 rece mi sie spocily ... za 5 minut bedzie Stas rrmisiowie stoja w rownym rzedzie przed domem NO I COOOOO!!!!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.12.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 NO I COOOOO!!!!???? No qrde nie wiem Drzewa i plecy Soltysowej zaslaniaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ambercia, Ty nadawaj wszystkie nowiny z placu boju, ino migusiem, bo niecierpliwa bardzo jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 No tak nie można ludzi traktować Już półtorej godziny po czasie Dojechał już ten Staś!!!!!?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.12.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Jeśli rrmia, posłuchała naszych rad odnoście stroju i koafiury, ma Stasia jak w banku nie ma co, dramaturgia wzrasta skrobnij słówko Gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Czy ja mam całą noc przesiedzieć przed monitorem, z otwartą strona "dziennik budowy rrrmi - komentarze", klikając co parę minut klawisz F5 dla odświeżenia Rozumiem budowanie napięcia, ale Gospodyni zlituj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ja niestety wymiękam Muszę udać się w jedynym słusznym kierunku. Rano mam nadzieję odczytać miłą i pokrzepiającą informację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.12.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ja niestety wymiękam Muszę udać się w jedynym słusznym kierunku. a co ja mam powiedziec? Jutro wstaje o 5.30 Nie pamietam, kiedy o takiej godzinie musialam zwlec sie z lozka rrmisia, bardzo prosze szybciutko jakies sprawozdanie Stas zostal? Kolacje zjadl? Sika na dworze? Do lozka sie pakuje? Na imie reaguje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.12.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Stas byl ... jednak podczas wizyty u rrmisiow, zadzwonil ktos z Fundacji, ze znalazla sie jego prawdziwa Rodzina ... Wszystko zostalo sprawdzone i rzeczywiscie o Stasia upomnieli sie prawowici wlasciciele ... Los chciala, ze akurat dzisiaj, ze teraz ... nasza rrmisia jest rozbita i smutna Smuce sie razem z Nia, ale wiemy przeciez ze w tym pierwszym domku bedzie mu najlepiej ... U rrmisiow dobrze sie czul ... zjadl dwie michy jedzonka, pewnie zostal wymiziany i wytulony ... no i wrocil do siebie ... rrmisia, przytulam Ci mocno i wiem, ze wkrotce znajdziesz wpatrzone z ufnoscia psie oczy ... Trzymaj sie Kochana i juz nie rycz, bo mi tez smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Amberciu, odrywając się na chwilę od oczekiwania, zapierającego zresztą dech w piersiach,powiem, że moja córcia z wypiekami na twarzy oglądała Twoje zdjęcia!!! I te z zawodów psiejskich i te z tanecznych!!! A zdradź mi jeszcze tajemnicę, czy to to Majutek otwiera chyba 3 serię (ooops, nie pamiętam), bo nie wiem, czy się nie zbłaźniłam informując córcię właśnie o tym fakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ojej, rrmisiu, tak strasznie mi przykro Buziaki Ci ślę mocne i też Cię przytulam ... o tak: http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts