kuleczka 05.12.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 No kiszka wyszła i tyle kurcze blade.................... nieśmiało i pewnie nie w porę ale tak mi przyszło na myśl, że w Waszych sercach rrmisiowie znajdzie się miejsce dla innego psiaczka...... eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 rrmi to po prostu nie mial byc Ten piesek. Przyjdzie czas i na Twojego. Jak co to wyszyje jakiegos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 rrmi Tak mi przykro. Nie martw sie , jeszcze znajdziesz innego pieska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.12.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Smutno, ze tak ladnie sie zapowiadalo, a wyszlo zupenie inaczej. Zeljka ma jednak racje - znajdziesz tego swojego psiaka rrmi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Rrmisiu, kochanie - wiem, że bardzo Ci smutno, ale... chodziło Ci o dobro Stasia. I stało się! Staś odnalazł swoją rodzinę! Jeżeli cokolwiek może Cię pocieszyć - to niech chociaż to troszkę pocieszy. Uroczy psiak zgubił rodzinę, na pewno cierpiał i tęsknił. Wyobraź sobie jego szaloną radość na widok swoich ukochanych Państwa. A Twój piesek - wciąż czeka na Ciebie. Na mój rozum powinniście czym prędzej udać się do najbliższego schroniska i zabrać stamtąd jakieś obolałe i nieszczęśliwe psie serduszko, które pokochacie i które odwzajemni Wasze przywiązanie. Czym prędzej, tym lepiej. Proszę Cię, kochana, posłuchaj mojej rady. I nie płacz już bo serce mi się ściska i pisać ciężko. Jedź do schroniska, tam czeka tyle psiego nieszczęścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 nosz qrde... przyszlam poogladac zdjecia Stasia rrmisia ...nie smuc sie prosze ..... wystarczy juz , ze ja placze .....mmm......nie wiem co powiedziec .... zatkalo mnie glowa do gory !!!! wierze , ze jakis super piesek zamieszka wkrotce z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.12.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 A zdradź mi jeszcze tajemnicę, czy to to Majutek otwiera chyba 3 serię (ooops, nie pamiętam), bo nie wiem, czy się nie zbłaźniłam informując córcię właśnie o tym fakcie Dzieki brazuniu Co do latajacego yorka, to wlasnie Majutek Hop, hop, hop, rrimisia gdziez Ty? Wylaz z dziury, w Prade wskakuj i skrobnij do nas co u Cie? Tylko nie mow, ze pisac nie mozesz bo oczy zapuchniete Jak masz srodek jezdny to wpadnij na kawe Ja sie z domu ruszyc nie moge Marek w delegacyji a w rurach hydraulicy walcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ona zawsze tak. Jak coś jest nie tak, to się chowa w dziurkę. Mam nadzieję, że pokaże się dzisiaj, chciałabym, żeby pojechała do schroniska... Najlepsze lekarstwo na miłość to druga miłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katya1984 06.12.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Już podpisaliśmy umowę.Już byliśmy zachwyceni... Staś też.I zadzwonił właściciel. Przysłał z 15 zdjęć - nie było wątpliwości - to Staś. Zginął ludziom 3 miesiące wcześniej, a więc musiał u kogoś być i znowu uciekł, albo ktoś go wyrzucił.Prawowici właściciele oplakatowali całe osiedle, jeździli na każde wezwanie schroniska. Przedwczoraj założono im internet i 12-letnia córka znalazła Stasia - to znaczy Draga w ogłoszeniu.Dziękuje Rrmi za ofertę wspaniałego domu i zaangażowanie. Nie ma wątpliwości, że psiak miałby u Was bosko!Wrócił jednak z nami do Łodzi, byliśmy u jego właścicieli ok 2 w nocy. Od razu wszystko rozpoznał i była naprawdę wielka radość. Dziewczynka nie mogła przestać płakać... Po drodze, w Białej Rawskiej znaleźliśmy jeszcze potrąconego psa powiązanego sznurkami. Został zabrany przez fundację EMIR. W tej chwili ważą sie jego losy, bo ma zmiażdżoną miednicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.12.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Mam zapuchniete. Dzwonila do mnie Natalia z Fundacji ,wiem ,ze wrocil do domu. Szukamy innego psa w potrzebie ,takiego ,na ktorego spojrze i bede wiedziala ,ze to On. Jest tej biedy duzo . Jeden jest bez oka , ale niewykastrowany i trzeba czekac na niego .Na pewno nikt pol slepego nie zabierze do domu . Ktoregos uratuje. Stas byl taki mily i ufny Ludzie z Fundacji pomoga nam pewnie podjac decyzje. Synek tez sie podlamal , nie poszedl dzis do szkoly i szuka . Nie mam sily gadac jakos z sensem Dpsiu Nie pojade do schroniska , nie moge . Po prostu nie dam rady.. Katya milo byla Was poznac , takich dziwakow co to lapia psy na ulicy i ratuja je przed schronem Miseczki i poslanie u nas stoja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.12.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Miseczki i poslanie u nas stoja . Przepraszam, dzis nie dojade... moze mmmad-ness cos przygotuje na Mikolaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Rrmisia kochana, ja wiem, Ty byś nie mogła w tym schronisku patrzeć... Ja też nigdy się nie odważyłam pojechać... Jednak mam nadzieję, że to trudne doświadczenie skończy się przybyciem do Was nowego kochającego serduszka psiego. Trzymam kciuki bardzo mocno. Ucz koty zawczasu, żeby umiały wysoko latać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Zabrzmi to brutalnie, ale skoro wróćił do własnego domu, to dobrze!! Rrmisiu nie każę Ci latać po schroniskach, bo to traumatyczne przeżycie (wiem, co mówię), ale ... znajdziecie!!! Albo to raczej on (lub ona) znajdzie Was, na pewno!!!!! Buziaki i ... głowa do góry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.12.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 No dobra ... aby przerwac ten smutek napisze, ze mam 23 st. w hollu i 21 st. w sypialni. I to nie po calym dniu grzania i dokladania Moze to tak z okazji Mikolaja Hydraulik byl i dziala jak powinno. Powinno tak byc od poczatku - to wiemy Dobrze, ze jest od teraz ... No nic ... lece dalej plawic sie w upale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Amberciu skoro upał taki u Ciebie, z czego się niesamowicie cieszę, to Ty sobiejakiś gustowny kostium bikini wyfasonuj Lubię dobre wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 rrmi nie przezywaj to tak mocno. Dobrze, ze piesek wrocil do swoich. To powod do radosci a nie do smutku. Przywoluje Was do porzadku, zadnego smutku. I po woli..., pospiech nie jest dobrym doradca. Jesli na prawde tak bardzo chcecie uratowac jakiegos psa, to zacisnac zeby i pojechac do schroniska. Nic co dobre nie przychodzi latwo. A pozytywne myslenie pomaga. Zastanow sie kobito, nic zlego sie nie stalo. Wyobraz sobie jak Stachu teraz ma serce na swoim miejscu i bedzie Ci lzej. Wracaj tu no, bo wszystkich nas zamartwiasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.12.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Amberciu skoro upał taki u Ciebie, z czego się niesamowicie cieszę, to Ty sobiejakiś gustowny kostium bikini wyfasonuj Lubię dobre wiadomości Juz SMS-em mojemu obwiescilam, ze w tiulach i koronkach czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Amberciu skoro upał taki u Ciebie, z czego się niesamowicie cieszę, to Ty sobiejakiś gustowny kostium bikini wyfasonuj Lubię dobre wiadomości Juz SMS-em mojemu obwiescilam, ze w tiulach i koronkach czekam Sie pewnie ucieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.12.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Sie pewnie ucieszył jakos tak szybciej bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Sie pewnie ucieszył jakos tak szybciej bedzie Dlaczego nie jestem zdziwiona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts