Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Ja wiedziałam, że tak będzie, że Ona się nie odezwie! Zawsze tak robi, wciórności!!! :evil:

Ambercia - gratuluję i cieszę się razem z Tobą z takich temperatur! :D

Ja Ciebie naprawdę rozumiem z tym ciepełkiem. 8)

Zeljko - trzeba mieć nadzieję na ten obrazek. :D

A łóżko spróbuj może wstawić takie ecru albo coś. Lekko przybrudzona biel.

Może wtedy Mąż nie będzie miał sterylnych skojarzeń.

Albo podstaw mu pod nos zdjęcia z takimi łóżkami, żeby mógł sobie wyobrazić. :roll:

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Amber! Fiu fiu

ja też lubić ciepło, jak mieć poniżej 22, to marznąć :D

Nasza Gospodyni, pewnie dziś topi smutki w miłym towarzystwie 8)

my tymczasem w domu, przy sobocie, toż to prawie grzech :p

Zeljko, ten link, co wkleiłaś z dekoratorni, to był z karniszem przykrytym ozdobną listwą, pod spodem jest ten właściwy, cieniuśka listewka, praktycznie niewidoczna.

postaram się poszukać :wink:

Zaglądam i zagladam, a Jej jak nie ma, tak nie ma. :roll:

Nic, tylko doła ma od tego Stasia. :-?

Gospodynia, Staś - Drag szczęśliwy jest, a Ty dostaniesz innego pieska, nie płacz, bo Ci ciocia DPS cukierków nie kupi. :wink:

Wracać do nas proszę biegusiem. :D

hop, hop, hop ... :D

Wiem, wiem, teskno nam za rrmisia, ale jak mniemam gdy sie pojawi i zrobi wyliczanke rzeczy, ktore udalo sie Jej i Majstrowi zrobic w domku, to wszystkim nam bedzie wstyd, ze tak Ja popedzamy do pisania :lol:

BTW pracy wlasnie skonczylismy sniadaniowac 8) Czas zrobic obchod temperaturowy :lol:

Dzien dobry

Ciesze sie , ze bawicie sie dobrze jak mnie nie ma , nawet w piatkowa sobote , jak przykladowa Kulka. :D

Wroce do Was na dobre we wtorek, nie krzyczec prosze , bo jestesmy po wielu przejsciach. :-?

Druga adopcja nam nie wyszla , jezdzilismy do Olsztyna po innego pieska , ktorego wybral Synek , wyszlo tragicznie.

Pies mnie ugryzl . Wolontariuszka w schronisku stwierdzila , ze z mojej winy to sie stalo .Nie chce juz nawet tego roztrzasac , chociaz wiem , ze nie zapomne o tym nigdy.Reasumujac z lekka z wypowiedzi wielbicieli amstafow wynika , ze to normalne jak pies zlapie zebami ze reke , dobrze , ze krew sie nie polala .

Tlumaczono mi jak komu glupiemu , ze psy w schronie sa szalone , bo siedza w malych kojcach . Z tym , ze to mija , a jak mi nie pasuje to nie jestem gotowa do posiadania takiego psa , ze psa trzeba oswoic i takie tam .

I to pewnie jest racja , ale po co oszukuje sie ludzi i mowi o tym , ze na pewno nie gryzie ludzie , jesli tak wlasciwie to nie wiadomo jak zareaguje jakikolwiek pies ze schroiska .

Tak bym to w duzym skrocie ujela .

Chyba nie musze mowic nic wiecej.

Wyzalilam sie wczoraj Amberci.

O tym co bedzie we wtorek nie napisze , ale mozna w intencji nie zalowac.

Kominek jest prawie na wykonczeniu .

Pokoj Synka w trakcie .

Rrmisiu, bardzo mi przykro, że tak się stało. :( Mam nadzieję, że to nie zraziło Cię do psów jako takich. Chociaż amstaffa chyba już nie chcesz, co...? :roll: W schroniskach w Polsce warunki są okropne, a zwierzęta właściwie w ogóle nie są przygotowywane do kontaktu z obcymi osobami, które ew. zechcą je adoptować. W Anglii np. pieska przyprowadza na dwór specjalny pracownik, jest (piesek, nie pracownik :lol: ) nauczony, aby nie był agresywny (te agresywne nie trafiają do adopcji tylko na resocjalizację)... Ech, pomarzyć... :-?

Mimo wszystko wierzę, że będziesz miała swojego pieska i kochające psie serduszko już gdzieś na Was czeka. :roll:

Mnie to się zdaje, że to wszystko dlatego tak się dzieje, że Wasze kotki nie są jeszcze gotowe. Nie nauczyłaś ich wysoko latać dla ochrony przed pieskiem. :wink:

Nie wiem, co planujesz na wtorek, ale obiecuję, że w intencji będzie, jak bonie dydy. 8) I zdjęcia kominka proszę koniecznie pokazać, doczekać się nie mogie. :D