DPS 07.12.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Ja wiedziałam, że tak będzie, że Ona się nie odezwie! Zawsze tak robi, wciórności!!! Ambercia - gratuluję i cieszę się razem z Tobą z takich temperatur! Ja Ciebie naprawdę rozumiem z tym ciepełkiem. Zeljko - trzeba mieć nadzieję na ten obrazek. A łóżko spróbuj może wstawić takie ecru albo coś. Lekko przybrudzona biel. Może wtedy Mąż nie będzie miał sterylnych skojarzeń. Albo podstaw mu pod nos zdjęcia z takimi łóżkami, żeby mógł sobie wyobrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Mialam jeszcze opcje gruszka albo brzoza.... Zobacze co w koncy nam wyjdzie... rrmi a Ty urlop nie platny wzielas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Musze to napisac Holl - 23 st. Gabinet - 24 st. Sypialnie - 22 st. Tak mierzy sie szczescie no, no to cos dla mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.12.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Amber! Fiu fiu ja też lubić ciepło, jak mieć poniżej 22, to marznąć Nasza Gospodyni, pewnie dziś topi smutki w miłym towarzystwie my tymczasem w domu, przy sobocie, toż to prawie grzech Zeljko, ten link, co wkleiłaś z dekoratorni, to był z karniszem przykrytym ozdobną listwą, pod spodem jest ten właściwy, cieniuśka listewka, praktycznie niewidoczna. postaram się poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Zeljko trudno!!!Byłabym taka sama, ale on przynajmniej wiedziałby za co, bo na pewno nie omieszkałabym mu tego wysyczeć do ucha!!!!! Powiedzmy, że po 2 dobach może bym go uwolniła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.12.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Nasza Gospodyni, pewnie dziś topi smutki w miłym towarzystwie my tymczasem w domu, przy sobocie, toż to prawie grzech kulka, Co Ty pijesz? Chce to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2007 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Dziewczyny - idźcie poczytać Uwagi o forum, wątek o 25-leciu Muratora. Głosować trza na naszą reprezentację forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Eeee, no co tutaj taki przeciąg hula??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 A ja myslalam, ze tu juz w kominku pala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.12.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 i tylko zegar cicho tyka, a w oddali słychać szum drzew.............................................................................. Amber, czy ja to zawsze muszę coś pić tak się mówi, przy sobocie przynajmniej na mojej, tej lepszej części wyspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Dzień dobry przyszłam nieśmiało powiedzieć Rrmisiu odezwij się w końcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.12.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Dzień doby Rrmi Czemu jak tylko tu wejdę to Cię nie ma Może mnie unikasz Masz szanse to naprawić i szybko odpowiedz mi dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Zaglądam i zagladam, a Jej jak nie ma, tak nie ma. Nic, tylko doła ma od tego Stasia. Gospodynia, Staś - Drag szczęśliwy jest, a Ty dostaniesz innego pieska, nie płacz, bo Ci ciocia DPS cukierków nie kupi. Wracać do nas proszę biegusiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.12.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 natrzemy Ci uszu, śniegiem zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.12.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 hop, hop, hop ... Wiem, wiem, teskno nam za rrmisia, ale jak mniemam gdy sie pojawi i zrobi wyliczanke rzeczy, ktore udalo sie Jej i Majstrowi zrobic w domku, to wszystkim nam bedzie wstyd, ze tak Ja popedzamy do pisania BTW pracy wlasnie skonczylismy sniadaniowac Czas zrobic obchod temperaturowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Dzien dobry Ciesze sie , ze bawicie sie dobrze jak mnie nie ma , nawet w piatkowa sobote , jak przykladowa Kulka. Wroce do Was na dobre we wtorek, nie krzyczec prosze , bo jestesmy po wielu przejsciach. Druga adopcja nam nie wyszla , jezdzilismy do Olsztyna po innego pieska , ktorego wybral Synek , wyszlo tragicznie. Pies mnie ugryzl . Wolontariuszka w schronisku stwierdzila , ze z mojej winy to sie stalo .Nie chce juz nawet tego roztrzasac , chociaz wiem , ze nie zapomne o tym nigdy.Reasumujac z lekka z wypowiedzi wielbicieli amstafow wynika , ze to normalne jak pies zlapie zebami ze reke , dobrze , ze krew sie nie polala . Tlumaczono mi jak komu glupiemu , ze psy w schronie sa szalone , bo siedza w malych kojcach . Z tym , ze to mija , a jak mi nie pasuje to nie jestem gotowa do posiadania takiego psa , ze psa trzeba oswoic i takie tam . I to pewnie jest racja , ale po co oszukuje sie ludzi i mowi o tym , ze na pewno nie gryzie ludzie , jesli tak wlasciwie to nie wiadomo jak zareaguje jakikolwiek pies ze schroiska . Tak bym to w duzym skrocie ujela . Chyba nie musze mowic nic wiecej. Wyzalilam sie wczoraj Amberci. O tym co bedzie we wtorek nie napisze , ale mozna w intencji nie zalowac. Kominek jest prawie na wykonczeniu . Pokoj Synka w trakcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Rrmisiu, bardzo mi przykro, że tak się stało. Mam nadzieję, że to nie zraziło Cię do psów jako takich. Chociaż amstaffa chyba już nie chcesz, co...? W schroniskach w Polsce warunki są okropne, a zwierzęta właściwie w ogóle nie są przygotowywane do kontaktu z obcymi osobami, które ew. zechcą je adoptować. W Anglii np. pieska przyprowadza na dwór specjalny pracownik, jest (piesek, nie pracownik ) nauczony, aby nie był agresywny (te agresywne nie trafiają do adopcji tylko na resocjalizację)... Ech, pomarzyć... Mimo wszystko wierzę, że będziesz miała swojego pieska i kochające psie serduszko już gdzieś na Was czeka. Mnie to się zdaje, że to wszystko dlatego tak się dzieje, że Wasze kotki nie są jeszcze gotowe. Nie nauczyłaś ich wysoko latać dla ochrony przed pieskiem. Nie wiem, co planujesz na wtorek, ale obiecuję, że w intencji będzie, jak bonie dydy. I zdjęcia kominka proszę koniecznie pokazać, doczekać się nie mogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 rrmi prosze Cie, nie spiesz sie z tym psem, no. Czekam na kominek! Pozdrawiam cala trojke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 rrmi prosze Cie, nie spiesz sie z tym psem, no. Dlaczego tak uwazasz ? Czy popelniam jakis blad ? Dzieki za pozdrowienia , ucaluj swoich od nas. Dziewczyny kominek konczy sie , poczekajcie chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.12.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 ja chętnie zrobię w intencji różne takie zresztą zawsze, wiadomo szczególnie piątkowe soboty mi się udają to czemu by wtorkowe nie z tym pieskiem to fart jakiś, normalnie można się zniechęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts