Żelka 09.12.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 rrmi prosze Cie, nie spiesz sie z tym psem, no. Dlaczego tak uwazasz ? Czy popelniam jakis blad ? Dzieki za pozdrowienia , ucaluj swoich od nas. Dziewczyny kominek konczy sie , poczekajcie chwile. Nie, No co Ty! Tylko mowie abys dobrze poszukala zanim sie na jakiegos zdecydujesz. No i moze jednak lepiej wybrac z tych lagodniejszych ras? Ten co Cie ciapnal to co to za rasa? No jak przeczytalam to sie przerazilam. Dobrze, ze sie gorzej nie skonczylo. Wez jakiegos co sie na dogoterapie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.12.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Oglądasz rrmi ale jaja z tym ślubem oni się zedą z Carlosem, nie i jakie przegięcie z udawaną ciążą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Ogladam , no jakbym miala nie ogladac. Szkoda , ze juz koniec Zeljko To sie uspokoilam. Do tej pory nie wierzylam , ze jakis psiak moze mi zrobic krzywde. Nie zalezalo mi na okreslonej rasie , an w ogole na rasie , Stas nie byl rasowy , byl podobny tylko do amsta , w ogole nie myslalam , ze bede jeszcze kiedys miala psa. Do chwili kiedy zobaczylam Stasia i Jego oczka.Gdybym myslala o psie to kupilabym. Teraz widze ile tego nieszczescia na swiecie jest wiec zdecydowalismy sie na adopcje. Juz na spokojnie podchodze do sprawy , tak mi sie wydaje. W kazdym razie bardzo bym chciala Najbardziej zalezy mi na przytulance , z tym , ze duzej , no dobra powiem Wam , we wtorek sie z taka mamy spotkac. Nie wiem co bedzie i jak bedzie. Wiem , ze pokocham to co u nas zostanie. Znaczy krotko mowiac bedziemy 4 osobowa Rodzina. Nie chce sobie jednak niczego obiecywac , Mam tysiac mysli w glowie , ale nie zrobie niczego pochopnie. W tym tygodniu skoczymy gabinecik Synkowi . Mlodemu kolor scian jest obojetny , wiec mam klopot. ps. Amber to sie plawi teraz w tym upale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.12.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 W tym tygodniu skoczymy gabinecik Synkowi . Mlodemu kolor scian jest obojetny , wiec mam klopot. zrob sliwkowy i po klopocie albo baklazan - podobno bardzo we w modzie teraz rrmi - chyba wiem w jaki stan popodlas/liscie mialam tez taki czas w zyciu, ze biegalam codziennie po dogomanii i innych forach i katowalam sie tymi psimi nieszczesciami i nie bylo rady - chociaz czas niesprzyjajacy byl - wiedzialam ze wezme jakies psie nieszczescie - narazie jedno .. I nie zaluje wcale .Chce Ci tylko powiedziec , ze nie wszystko musi byc rozowo od poczatku. Nie mowie o agresji - bo tutaj to trzeba specjalisty, wiedzy i umiejetnosci i bym sie nie podjela - ale o innych klopotach, ktore pewnie sie pojawia , bo to sa psy po przejsciach. Chce tylko powiedziec - ze jezeli sie juz zdecydujecie - to musi sie liczyc z tym, ze na poczatku moze byc zle i dopiero stoponiowo stopniowo... Ale warto sie uzbroic w cierpliwosc i wyrozumienie O rany , ale walnelam przemowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 I nie zaluje wcale .Chce Ci tylko powiedziec , ze nie wszystko musi byc rozowo od poczatku. Nie mowie o agresji - bo tutaj to trzeba specjalisty, wiedzy i umiejetnosci i bym sie nie podjela - ale o innych klopotach, ktore pewnie sie pojawia , bo to sa psy po przejsciach. Chce tylko powiedziec - ze jezeli sie juz zdecydujecie - to musi sie liczyc z tym, ze na poczatku moze byc zle i dopiero stoponiowo stopniowo... Ale warto sie uzbroic w cierpliwosc i wyrozumienie No przeciez to wszystko wiem . Gdybym chciala tak po prostu to kupilabym szczeniaczka. Nie mniej to co sie stalo to sie stalo. Co ma byc to bedzie . Poczytalam tu i tam o amstafach. Zauwazam , ze wolontariusze zawsze oskarzaja pogryzionych o to , ze zostali pogryzieni . To jest chore , tak jak to , ze mowia , ze amstafy potrafia ugryzc , ale to w sumie nic zlego. Nie uwazam , ze kazdy amstaf to morderca ,a poza tym to ludzie zgotowali im taki los i taka opinie. Bonnie ma dwie amstafki w domu i wciaz zyje. Wlasciwie to juznie chce o tym mowic , ale wciaz o tym mowimy , nie chce o tym myslec ,ale nie moge przestac. Widzialam teraz Jagusie w Gebach . Ciekawe co ona sobie myslala , o tym "czyms" w koszyku Domyslam sie , ze kot dal jej popalic. Sliwkowy mowisz ? Pomysle , nad baklazanem tez. Mlodego wezme do sklepu , albo najlepiej Ich samych wysle , niech kupuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.12.2007 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 No to witajcie Nie martw sie rrmi- Slawka dzisiaj kot ugryzl przez rekawiczke w reke ....Widoki byly, ale sie ulotnily :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.12.2007 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 I jeszcze trochę tutaj było... http://images28.fotosik.pl/124/0d91f9a70b9781abm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2007 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 rrmiMam psa trzynascie lat i suczke dziewiec lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 AnSi - jak to jest budowa, to ja bym chciała wiedzieć, jak będzie na salunach! Już jest pięknie, a co będzie potem? Kocio jest przecudnej piękności. Rrmisia, no to ja we wtorek kciuki trzymam, żebyście przypadli sobie do gustu. A jak nie, to wiesz, gdzie szukać. Są naprawdę bardzo przytulaśne i bardzo kochające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.12.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 anSi już jest pięknie, a co będzie??? co masz na dachu, czy to blacha? super to wygląda i ta szyba jakby mrożona z aniołkami........ szacun kocurek to wypisz wymaluj, jak ten z filmu "Siedem życzeń" rrmi, chcesz wysłać 2 chłopów po farbę do pokoju nie masz litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Dzień dobry! Ansi ślicznie jest u Ciebie - ta mrożona szyba z aniołkiem to już w ogóle mnie urzekła!! Rrmsiu ja nie wiem, czy Ty wiesz co robisz z tymi zakupami ToC faceci bakłażana od ogórka w życiu nie odróżnią!! Ale ... skoro Synkowi kolor obojętny, to może być i ogórek ... Juz zaciskam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.12.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 rrmi jestem pewna ze Twoje chlopaki wybiora wlasciwe kolory - znam ich troszeczke Trzymam kciuki za jutro juz od dzisiaj Dziewczyny -dzieki Depsiu - pokazałam tylko jako tako posprzatana czesc, reszta to naprawde jeszcze budowa kuleczko - na dachu domino w kolorze szary łupek braza aniolek szklany jest juz teraz troche inaczej podswietlony (na zdjeciu swiatlo wyglada jak w windzie albo w autobusie )- w ogole aniolow i kotow ci u nas dostatek Koty mam 3 - ale nie wszystkie chcialy pozowac w posprzatanej czesci domu Ide dalej myc okna Bo na dworze sloneczko niemal wielkanocne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Czesc Wam! Widze,ze babiniec ma sie dobrze. AnSi pieknie jest u Ciebie. Wiadomo, ze mnie aniolki z nog zwalily. Prawdziwe dzielo sztuki. Dpsia kochaniutka, czy przeslalabys mi literke I i W, z tych co mowilas, ze sa jak ze dawnej ksiazki? Musze cos zrobic dla Stefka nauczycielkii na urodzinki. Masz maila, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 10.12.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Czesc Wam! Widze,ze babiniec ma sie dobrze. No comments... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.12.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 mmmadzie, masz ostatnio gorsze dni może chcesz o tym pogadać chętnie przygarniemy tu jakiegoś samca, szzcególnie szukającego pociechy to jak będzie anSi, nie bardzo kojarzę, co to jest domino znaczy blacha, czy nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.12.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Musze to napisac Holl - 23 st. Gabinet - 24 st. Sypialnie - 22 st. Tak mierzy sie szczescie No to mnie zmartwiłaś... U mnie w takim razie to szczęście podlega ostrej huśtawce... Raz mam 21,5 a rano...np. 19,5 st.... A to dlatego, że grzeje tylko kominkiem z pw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.12.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Czesc Wam! Widze,ze babiniec ma sie dobrze. No comments... Oooo to chyba ja drugi zaburzyłem harmonię tego wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Czesc Wam! Widze,ze babiniec ma sie dobrze. No comments... No co, jest wiecej bab czy nie? Choc bez Was pieknych dodatkow i tak nie byl by caloscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.12.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Witajcie Robaczki rrmi, co tam w kolorowym swiecie? Ogorek, baklazan czy cos innego? I jak sie miewa kominek? Tego kominka to ja sie najbardziej doczekac nie moge anSi, piekny domek Pod opieka tylu aniolow na pewno bedzie szczesliwy A to dlatego, że grzeje tylko kominkiem z pw... My tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.12.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 anSi, nie bardzo kojarzę, co to jest domino znaczy blacha, czy nie??? Taka piekna dachowka , No cos Ty Kulka AnSi cudnie , wiedzialam , ze tak bedzie Mi najbardziej oprocz aniolkow podobaja sie o dziwo okna Ucaluj ode mnie S i koty ,nawet gryzacego mmmadziu nie urzadzaj sobie tylu cichych dni ,prosze A Ty Senser tez mnie odwiedzasz ? Co do ogrzewania potwierdzam Ambercia ma plaszcz ,czarny fajny To mowice , ze katastofa bedzie kolorowa , jedna AnSi wierzy w moich Silna ma wiare , bo ja Ich w zyciu samiuskich nie posle po farbe Pewnie w tygodniu pojedziemy , poki co cholerne szpachlowanie. Kominek trzeba jednak troche przerobic , tak przemyslelismy ,ze bedzie lepiej jednak , boje sie dymienia Jakos wczesniej szybciej nam szlo , chyba juz nie ma takiego pospiechu i jakos tak wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts