Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

rrmi prosze Cie, nie spiesz sie z tym psem, no. :roll:

Dlaczego tak uwazasz ?

Czy popelniam jakis blad ? :roll:

Dzieki za pozdrowienia , ucaluj swoich od nas.

Dziewczyny kominek konczy sie , poczekajcie chwile.

Nie, No co Ty! :roll: Tylko mowie abys dobrze poszukala zanim sie na jakiegos zdecydujesz. No i moze jednak lepiej wybrac z tych lagodniejszych ras?

Ten co Cie ciapnal to co to za rasa? No jak przeczytalam to sie przerazilam. Dobrze, ze sie gorzej nie skonczylo.

Wez jakiegos co sie na dogoterapie nadaje. 8)

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ogladam , no jakbym miala nie ogladac. :D

Szkoda , ze juz koniec :-? :roll:

Zeljko

To sie uspokoilam. Do tej pory nie wierzylam , ze jakis psiak moze mi zrobic krzywde.

Nie zalezalo mi na okreslonej rasie , an w ogole na rasie , Stas nie byl rasowy , byl podobny tylko do amsta , w ogole nie myslalam , ze bede jeszcze kiedys miala psa.

Do chwili kiedy zobaczylam Stasia i Jego oczka.Gdybym myslala o psie to kupilabym.

Teraz widze ile tego nieszczescia na swiecie jest wiec zdecydowalismy sie na adopcje.

Juz na spokojnie podchodze do sprawy , tak mi sie wydaje.

W kazdym razie bardzo bym chciala :roll:

Najbardziej zalezy mi na przytulance , z tym , ze duzej , no dobra powiem Wam , we wtorek sie z taka mamy spotkac.

Nie wiem co bedzie i jak bedzie.

Wiem , ze pokocham to co u nas zostanie.

Znaczy krotko mowiac bedziemy 4 osobowa Rodzina.

Nie chce sobie jednak niczego obiecywac ,

Mam tysiac mysli w glowie , ale nie zrobie niczego pochopnie.

W tym tygodniu skoczymy gabinecik Synkowi .

Mlodemu kolor scian jest obojetny :o , wiec mam klopot.

ps. Amber to sie plawi teraz w tym upale :D

W tym tygodniu skoczymy gabinecik Synkowi .

Mlodemu kolor scian jest obojetny :o , wiec mam klopot.

zrob sliwkowy i po klopocie :D :wink:

albo baklazan - podobno bardzo we w modzie teraz 8)

rrmi - chyba wiem w jaki stan popodlas/liscie

mialam tez taki czas w zyciu, ze biegalam codziennie po dogomanii i innych forach i katowalam sie tymi psimi nieszczesciami :roll:

i nie bylo rady - chociaz czas niesprzyjajacy byl - wiedzialam ze wezme jakies psie nieszczescie - narazie jedno ..

I nie zaluje wcale .Chce Ci tylko powiedziec , ze nie wszystko musi byc rozowo od poczatku. Nie mowie o agresji - bo tutaj to trzeba specjalisty, wiedzy i umiejetnosci i bym sie nie podjela - ale o innych klopotach, ktore pewnie sie pojawia , bo to sa psy po przejsciach. Chce tylko powiedziec - ze jezeli sie juz zdecydujecie - to musi sie liczyc z tym, ze na poczatku moze byc zle i dopiero stoponiowo stopniowo... Ale warto sie uzbroic w cierpliwosc i wyrozumienie :D

O rany , ale walnelam przemowe :roll: ;)

I nie zaluje wcale .Chce Ci tylko powiedziec , ze nie wszystko musi byc rozowo od poczatku. Nie mowie o agresji - bo tutaj to trzeba specjalisty, wiedzy i umiejetnosci i bym sie nie podjela - ale o innych klopotach, ktore pewnie sie pojawia , bo to sa psy po przejsciach. Chce tylko powiedziec - ze jezeli sie juz zdecydujecie - to musi sie liczyc z tym, ze na poczatku moze byc zle i dopiero stoponiowo stopniowo... Ale warto sie uzbroic w cierpliwosc i wyrozumienie :D

No przeciez to wszystko wiem .

Gdybym chciala tak po prostu to kupilabym szczeniaczka.

Nie mniej to co sie stalo to sie stalo.

Co ma byc to bedzie .

Poczytalam tu i tam o amstafach.

Zauwazam , ze wolontariusze zawsze oskarzaja pogryzionych o to ,

ze zostali pogryzieni .

To jest chore , tak jak to , ze mowia , ze amstafy potrafia ugryzc , ale to w sumie nic zlego.

Nie uwazam , ze kazdy amstaf to morderca ,a poza tym to ludzie zgotowali im taki los i taka opinie.

Bonnie ma dwie amstafki w domu i wciaz zyje.

Wlasciwie to juznie chce o tym mowic , ale wciaz o tym mowimy , nie chce o tym myslec ,ale nie moge przestac. :-?

Widzialam teraz Jagusie w Gebach .

Ciekawe co ona sobie myslala , o tym "czyms" w koszyku :D

Domyslam sie , ze kot dal jej popalic. :wink:

Sliwkowy mowisz ?

Pomysle , nad baklazanem tez.

Mlodego wezme do sklepu , albo najlepiej Ich samych wysle , niech kupuja :wink:

AnSi - jak to jest budowa, to ja bym chciała wiedzieć, jak będzie na salunach! :o

Już jest pięknie, a co będzie potem? :roll:

Kocio jest przecudnej piękności. :D

Rrmisia, no to ja we wtorek kciuki trzymam, żebyście przypadli sobie do gustu.

A jak nie, to wiesz, gdzie szukać. Są naprawdę bardzo przytulaśne i bardzo kochające. :D

Dzień dobry! Ansi ślicznie jest u Ciebie - ta mrożona szyba z aniołkiem to już w ogóle mnie urzekła!!

Rrmsiu ja nie wiem, czy Ty wiesz co robisz z tymi zakupami :-? ToC faceci bakłażana od ogórka w życiu nie odróżnią!! Ale ... skoro Synkowi kolor obojętny, to może być i ogórek ...

Juz zaciskam kciukasy :D

rrmi jestem pewna ze Twoje chlopaki wybiora wlasciwe kolory - znam ich troszeczke :)

Trzymam kciuki za jutro juz od dzisiaj

Dziewczyny -dzieki :)

Depsiu - pokazałam tylko jako tako posprzatana czesc, reszta to naprawde jeszcze budowa :)

kuleczko - na dachu domino w kolorze szary łupek

braza aniolek szklany jest juz teraz troche inaczej podswietlony (na zdjeciu swiatlo wyglada jak w windzie albo w autobusie )- w ogole aniolow i kotow ci u nas dostatek

Koty mam 3 - ale nie wszystkie chcialy pozowac w posprzatanej czesci domu

:oops:

Ide dalej myc okna :) :) Bo na dworze sloneczko niemal wielkanocne...

Czesc Wam! Widze,ze babiniec ma sie dobrze. :D

AnSi pieknie jest u Ciebie. Wiadomo, ze mnie aniolki z nog zwalily. Prawdziwe dzielo sztuki.

Dpsia kochaniutka, czy przeslalabys mi literke I i W, z tych co mowilas, ze sa jak ze dawnej ksiazki? Musze cos zrobic dla Stefka nauczycielkii na urodzinki. :roll: Masz maila, nie? :roll:

Witajcie Robaczki :D

rrmi, co tam w kolorowym swiecie? Ogorek, baklazan czy cos innego? 8) I jak sie miewa kominek? Tego kominka to ja sie najbardziej doczekac nie moge 8)

anSi, piekny domek :-) Pod opieka tylu aniolow na pewno bedzie szczesliwy :D

A to dlatego, że grzeje tylko kominkiem z pw...

My tez :lol:

anSi, nie bardzo kojarzę, co to jest domino :oops:

znaczy blacha, czy nie??? :p

Taka piekna dachowka :D , No cos Ty Kulka :roll:

AnSi cudnie , wiedzialam , ze tak bedzie :p :p :p

Mi najbardziej oprocz aniolkow podobaja sie o dziwo okna :D

Ucaluj ode mnie S i koty ,nawet gryzacego :wink:

mmmadziu nie urzadzaj sobie tylu cichych dni ,prosze :wink:

A Ty Senser tez mnie odwiedzasz ? :D

Co do ogrzewania potwierdzam Ambercia ma plaszcz ,czarny fajny :D

To mowice , ze katastofa bedzie kolorowa , jedna AnSi wierzy w moich :D

Silna ma wiare , bo ja Ich w zyciu samiuskich nie posle po farbe :D Pewnie w tygodniu pojedziemy , poki co cholerne szpachlowanie.

Kominek trzeba jednak troche przerobic , tak przemyslelismy ,ze bedzie lepiej jednak , boje sie dymienia :wink: Jakos wczesniej szybciej nam szlo , chyba juz nie ma takiego pospiechu i jakos tak wychodzi.