Zochna 10.12.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 anSi, nie bardzo kojarzę, co to jest domino znaczy blacha, czy nie??? ja ja wiem ! do jest dachowka taka ciekawska AnSi - bardzo przepieknie . tylko czemu tak szybko my daleko w polu piekne szkielko z aniolkami od wczoraj mysle, czy moge odpatrzec i gdzie moglabym takie zamontowac no i czy mi takie zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.12.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 piekne szkielko z aniolkami od wczoraj mysle, czy moge odpatrzec i gdzie moglabym takie zamontowac no i czy mi takie zrobisz Tak mysle , ze moze w sypialni , nie grzeszylabys wtedy za bardzo ,bo jakos wstyd Mi tez sie to bardzo podoba , kolo mnie jest jakas firma , ktora zajmuje sie wyrabianiem takich cudeniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 10.12.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 mmmadzie, masz ostatnio gorsze dni może chcesz o tym pogadać chętnie przygarniemy tu jakiegoś samca, szzcególnie szukającego pociechy to jak będzie Podgladasz??? A takie pieskie dni... Podrapany macham ogonkiem. mmmadziu nie urzadzaj sobie tylu cichych dni ,prosze No jak mam sie odzywac, jak Ty rozpaczasz, a ja mam nieco inne zdanie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 10.12.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 rrmi przez przypadek znalazłam Twój wątek i jest super. Nie wiem czy mogę coś jeszcze napisać bo pomyślisz , ze amstaffomaniacy Cię prześladują To co piszesz o wolontariuszach to niestety prawda, na innym forum napisałam abyś się nie zrażała, chodziło mi tylko o wzięcie psa. Ja z bullowatymi żyję już ładnych kilka lat i też bym nie wzięła psa któryby mnie złapał zębami. Amstoffopodobne psy w schroniskach to najczęściej psy nie mające nic wspólnego z amstaffami jeśli chodzi mi o psychikę. Trafiają często tam z rodzin patologicznych, bo kto normalny oddaje psa do schronu. Amstaff to wielka przylepa, taki wesołek z ADHD. Dobra już kończę mam nadzieję , że mnie stąd nie wyrzucisz . Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.12.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 no to dałam d.py z tą blachą jednak oglądałam kiedyś blachę, obsypaną takim szorstkim czymś było to piękne i miało gwarancję 50 lat, a jaka cena (ze 2 razy tyle co najdroższa dachówka) po ułożeniu wyglądało bardzo podobnie, w takie jakby poziome rządki stąd ta pomyłka mmmadzie, nie, nic nie podglądam, a gdzie mam zajrzeć lubię czasem tak z przyczajki poopatrzeć rrmi, lepiej tego w sypialni nie dawaj Twojny może się zatrwożyć, albo co jeszcze rezon straci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Cześć! Właśnie odzyskałam neta po formatowaniu dysku! Formatowanie było zaplanowane, więc żadnych danych nie straciłam, a mam nowszy system operacyjny. Zeljko, zaraz jutro poszukam tych literek i postaram się wysłać je jak najwcześniej - jak tylko znajdę (mam 8 segregatorów z tym wszystkim ). Jakbym nie miała maila zostawionego, to odezwę się na priva. Rrmisia, róbta kominek, bo doczekać się nie mogę. Ja to bym ich puściła po te farby, niechby się wykazali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.12.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 mmmadziu Slonko Ty moje , to , ze sie nie zgadzamy nie znaczy , ze sie nie lubimy , tak? mokka Dziekuje , ze zajrzalas , bardzo sie ciesze . U nas tutaj zawsze bardzo jest wesolo i przyjmiemy Cie do paczki , bylebys za czesto nie na powaznie gadala I wiem , ze TY masz amstke , Bonnie ma sztuk dwie . I mysle , ze wszystkie 3 sztuki mozna pod koldre odrazu wpuscic. Nie gadam juz o tym , wciaz w zalu pozostajac ,ale jak widac Dziewczyny mi tu plakac nie daja Dobra chlopaki tez Nie poddaje sie z adopcja Chyba dzis kurna nie zasne , w Amberowie widze , ze tez spia W Domu Pod sosnamI tez Brazunia o koniku marzy , a ja o "czyms" do poprzytulania Kulka ja bym sie pod ziemie ze wstydu zapadla na Twoim miejscu Dpsia Witaj w nowym systemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.12.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.12.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Chyba dzis kurna nie zasne , w Amberowie widze , ze tez spia nadinterpretacja mojego milczenia zasluchana jestem ... ... dzisiaj serwuje Timbaland Apologize... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.12.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 rrmi, przez chwię, to jakbym czula, że się zapadam fajnie napisałaś temu mmmadu depesia, teraz to jesteś gościówa, nowy system, najnowszy, eh ja ze starego nadaję, znów się muszę wstydzić do tego laptop oblany colą i się lepi cześć jea Amber, cała płytka Timbalanda jest boska a ta przepraszająca piosnka hmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 10.12.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 U nas tutaj zawsze bardzo jest wesolo i przyjmiemy Cie do paczki , bylebys za czesto nie na powaznie gadala Super tak się cieszę. Huraaa. Ja raczej poważna nie jestem bliżej mi do oszołoma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.12.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Amber, cała płytka Timbalanda jest boska a ta przepraszająca piosnka hmmmmm kulka, liczylam na Twoje zrozumienie i niewatpliwie wysublimowany smak ... niezle ciacho co? No muzyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.12.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Ja raczej poważna nie jestem bliżej mi do oszołoma .To jestes w dobrym miejscu. czesc jea O kim mowicie , prosze sie podzielic ciastkiem , u mnie wciaz System Sasiadka na jutro grochowa bedzie W nawiazaniu do wstydu to w moim laptopie przestaje dzialac spacja i caps Tak jakos czuje , ze zima idzie , kto jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.12.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 O kim mowicie , prosze sie podzielic ciastkiem , u mnie wciaz System Noooo ... Kochaniutka wracasz do nas, wracasz Jak juz lapiesz ciachowa przynete, to jest dobrze ... Martwic sie wiec przestaje, bo widze zdrowia i wlasciwych instynktow Ci nie brakuje Ja Ci dam ten, tego posluchac a nawet poogladac Tez sie uzaleznisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.12.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Amerciu Kazdy lubi slodycze , ponoc dobrze na stres dzialaja ps. w przebraniu troche jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 To jest cudowne, pyszne ciacho w wykonaniu Timbelanda! Jest za .... jefajne!!!! Gospodyni, posłuchaj bo warto:http://pl.youtube.com/watch?v=y0Ds6joW5RM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.12.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Co w babińcu słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.12.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Hola To ja znowu tak z butami na salony - kuleczko - dachowka Creaton Domino (cos ostatnio w nieslawe popadl ) Zosiu, aniolka moge Ci wystrugac, a nawet zmalowac ale p. Edyta Baranska z Sopotu robi to znacznie lepiej i calkiem niedrogo (tam zamawialam tez wszystkie lustra) http://www.baranska.pl/ rrmi koty ucalowalam, S. kominek dzisiaj wiesza , to go nie jeszcze Qrcze w ferworze zapomnielismy o drewnie Ciekawe co bedziemy palic w tym naszym kominie. No chyba smieci pobudowlane? A tak w ogole to kot ten, co dla Zosi mial byc rozchorowal sie i jezdze z nim na zastrzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Co w babińcu słychać? Babiniec ma się dobrze, tak sądzę!!! Cześć babski królu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.12.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Co w babińcu słychać? Babiniec ma się dobrze, tak sądzę!!! Cześć babski królu Ja ino prezes młodych mam jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts