DPS 10.12.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Chyba dzis kurna nie zasne , w Amberowie widze , ze tez spia nadinterpretacja mojego milczenia zasluchana jestem ... ... dzisiaj serwuje Timbaland Apologize... Haaaaaaa, w Domu Pod Sosnami też jeszcze (wyjątkowo ) nie śpi się! Wy tak nie gadajcie z tym nowym systemem, bo ja mam tylko XP SP2, Visty nie chcę. Synek ma i zaraz mu się problem zrobił ze współpracą z programami pisanymi przed Vistą. No fatalnie po prostu, już jest na takim etapie, że koniecznie chce wywalić Vistę i dać XP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Co w babińcu słychać? Babiniec ma się dobrze, tak sądzę!!! Cześć babski królu Ja ino prezes młodych mam jestem No to qurczę, nie wiem czy powinnam mówić do Ciebie Panie Prezesie, bo ja taka młoda mama to już nie jestem Depeesiu, ja mam Vistę od początku i nie mam żadnych problemów z programami, a różne miewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Brazunia, bo Ty masz pewnie same nowe programy, które już były pisane z uwzględnieniem Visty. U Synka jest tak, że jak zainstaluje cokolwiek sprzed epoki Visty - nie ma pracy w programie, nie idzie go otworzyć, dzieją się różne cuda i cudeńka, uruchamiać trzeba jakiegoś durnego kreator zgodności, który w ogóle nie działa itd. Do bani! A tak w ogóle - dzień dobry wszystkim! Starczy tego spania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.12.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No fatalnie po prostu, już jest na takim etapie, że koniecznie chce wywalić Vistę i dać XP. mam tak samo poza tym ....dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.12.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 A Ty Senser tez mnie odwiedzasz ? Czy to jakaś propozycja...no wieszzzzzz w sumie....trzeba będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 To jest cudowne, pyszne ciacho w wykonaniu Timbelanda! Jest za .... jefajne!!!! Gospodyni, posłuchaj bo warto: http://pl.youtube.com/watch?v=y0Ds6joW5RM To ja zapozniona jakas jestem jednak , pierwsze widze . Z ciastek wole chyba jednak pierniki Z tym co mowicie o vista i takie tam , to ja nie mam tego problemu , nie wiem nawet o czym gadacie Ansi Kupicie drzewo i napalisz.Mam nadzieje i wiem , ze Twoj S sprail sie dobrze z kominkiem Co sie stalo kotkowi ? U nas kurna nachylenie kata trzeba zrobic inaczej , wiec rozbiorka , trzeba czekac. Led Zeppelin dal ponoc piekny koncert. Jesli ktos jeszcze raz nazwie kogos babincem to normalnie w zeby Senser My sasiady jestesmy w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dzień dobry!!!!!! Gospodyni posłuchałaś????? Miłego dnia wszystkim życzę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.12.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Senser My sasiady jestesmy w sumie No baaaaa Blisko mam do Babinca!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Rrmisiu http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.12.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Baby, z czym Wy do rrmi startujecie takie łatwe, lekkie i przyjemne kawałki to se możemy w ten, no ....bip!.....wsadzić rrmi, przyznam, że słucham tego Systemu, narazie w necie takiej mieszanki stylów dawno nie widziałam, nie dziwię się, że jeszcze Ci się nie znudziło (wyczytałam, że chłopaki oprócz klasyków rocka i metalu słuchają też namiętnie the beatles, muzyki ludowej amerykańskiej, oczywiście ormiańskiej, a nawey chóralnej ) moim ulubionym jest "spiders", "hypnotize" - nie wiem z której to płyty no i zwariowane "chop suey" - bossskie!!! przy końcówce to mam ciary przez duże C ale ja to jednego dnia daję czadu z ostrym rockiem, a następnego maltretuję pop, albo Roya Orbisona tak już mam kurde, czyli kominka narazie nie uwidjem cóż, przyjdzie przeczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dzieki Brazunia za kciuki Zaraz beda potrzebne Kulka widze , ze zczailas faze , bardzo sie ciesze. A Soldier Side slyszalas juz ?Toxicity ? To ze starszych plyt , no i calego zespolu , Spiders moj ulubiny z najnowszej , ale samego Sergija[czy jak to sie tam pisze ] Zwroc uwage na Empty Walls . W Lonely Day mozna sie zakochac od pierwszego razu. Co ja sie uszpachluje to mi nikt tego nie odbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Trzymam. Te kciuki. Na wieści czekam. Byle szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Juz mozna puscic Pani byla u nas z suczka. Teraz umowieni jestesmy na spacer , ale niestety na 23 grudnia , bo Pani zajeta jest bardzo. Podoba mi sie to , ze nie chce nam zostawic psa i zabrac sie do domu , chce natomiast nauczyc nas relacji z nia i w ogole mnie nauczyc jak sie z psem obchodzic W sumie co na leb na szyje to sie zle konczy ,wiec sie dostosuje. Pozyjemy zobaczymy , suni sie chyba podobalo , pojadla suchego chlebka Jednym slowem przy apetycie jest .Do mnie podobna jak widac Suczka jest boska . To rotka , ma 6 lat , jest naprawde wyjatkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Nic nie mówię jeszcze!!! A kciuki trzymam dalej!!!! Tak na wsie słuczaj Ale wieści dobre i to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.12.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 cze... babiniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 O bas super. A kamin kako? Opet nema slika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 O bas super. A kamin kako? Opet nema slika. Zeljko zmiłuj się Czy to o kominek chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 O bas super. A kamin kako? Opet nema slika. Zeljko zmiłuj się Czy to o kominek chodzi? No co ja Ci bede mowic, jak Ty madra babka jestes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 A co znaczy ostatnie zdanie? Tak jakoś mi się spodobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Znowu nie ma zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts