Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Zeljko

To jest rotka , taka gruba i czarna :D :wink:

Podobna do dobermana , tylko szersza :wink:

Nie bedziesz sie bala , a zobaczysz jak sie Stefkowi spodoba , jestem pewna , bo ona jak tylko znajdzie frajera ,zeby sie poprzytulac to juz jest kupiona . :D

Nie wiem jak bedzie z kominkiem , najelabym zduna ale moj Majster sie latwo nie podda , wiec poki co nawet nie podgaduje.

Sam bedzie wlaczyl i wiem , ze zrobi to dobrze.

Teraz po prostu trzeba troche poprawic , a wiadomo , nie jest to towar pierwszej potrzeby.

Poza tym gorzej sie poprawia niz robi nwe.

Co Ty tam nagadalas , ze ja nic nie rozumiem? :D :roll:

Brazuniu

Przeoczylam Twoja choinke , przyznaje ,ze zajeta jestem adopcja i tylko to mam w glowie :oops:

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Teraz po prostu trzeba troche poprawic , a wiadomo , nie jest to towar pierwszej potrzeby.

Jak to nie??? :o A co Ty myslisz, ze ja taka cierpliwa w tym czekaniu jestem? Juz dawno chcialam pokazac, jak ladnie patykiem grzebie i co? Wciaz w dolkach startowych 8)

rrmi, szturchalam i szturchalam tego wolu, ale moje obserwacje daja dziwne efekty. Czesc wolu juz sie rozpada, a czesc wciaz gumiaste. :o Zostawialm wiec na 2 biegu, z wylaczeniem za 20 minut i zabralam Starego do Galerii Mokotow na zakupy i obiad ;) Siedzimy teraz w gigantycznej szybkodajni i cos tam skubiemy ;)

A wolu moze dojdzie, gdy nie bede go tak widelcem nagabywac ;)

To tyle z zakupowego pola bitwy ... teraz czas na fitness ;)

A czy jest np. inteligencja w sprayu? :p

Chociaz nie, dzialanie krotkotrwale otumania, ale nie pomaga :D

Niby masz racje , ale mysle sobie , ze czasem fajnie by bylo choc na chwile zablysnac w towarzystwie :D

Amber

Jestes straszna :roll: , leniwa , ustepliwa i w ogole .

Ja bym w zyciu sie nie poddala i wlaczylabym jak lwica z ta cholerna wolowina :D

Miekkie pewnie bylo to spod spodu, trzeba bylo podlac wiecej.

Poza tym nie bede sie madrzyla , bo mie i moja inteligencje taki jeden z Lodzi przesladuje :roll: :D

Zasadniczo to i tak nie mam sie co madrzyc , bo my obie takie same gospodynie , z tym , ze ja sie nie poddaje i codziennie gotuje . :roll:

Sie staram jednym slowem.

Brazuniu

Nie wiedialam ,ze Ty taka jezykowa jestes , wow!!! :D

rrmi

No to naprawde bedziecie mieli cudny prezent na gwiazdke. Rotki to nprawde fajne psy i sliczne. Moja dobra kolezanka ma ich chyba cztery.Wszystkie straszne pieszczochy. Z choinka sie nie martw , na pewno zdazysz jeszcze ubrac. :D Ja swoja ubralam dopiero wczoraj i tez ledwo zdazylam , bo jeszcze troche i nie byloby co ubierac. Jakos w tym roku bardzo pozno sie za to wzielam.Mam nadzieje , ze to juz ostatnie swieta tu.

Mam nadzieje , ze to juz ostatnie swieta tu.

Tego Ci zycze , jesli naprawde jestescie zdecydowani.

W Niedziele odebralismy naszego przyjaciela z Okecia , och jaki byl usmiechniety , jaki szczesliwy .

Ten , u ktorego jesli pamietasz mieszkalismy przed samym wylotem .

Chcial bardzo na stale juz wrocic , ale sama Wiesz jak dolary teraz stoja .

Jesli nasza adopcja dojdzie do skutku to bedzie to najcudniejszy prezent na gwiazdke od dawna. :p

I ona jest przytulinska bardzo , wystarczy spojrzec na nia zapraszajaco i juz sie z tylkiem pasuje blisko czlowieka.Taka kwoczka . :p

Bardzo to bedzie dla mnie dlugi czas czekania :roll:

Dlugo sie z ta choinka przybieralas , a prezenty sa juz ?

U nas nic , ale beda w tym roku praktyczne .

Synek meble do gabinetu dostanie , ja moze nowa szpachelke :lol:

Nie wiem co Staremu kupic , moze jakas wypasiona wiertarke albo zestaw srubokretow :wink:

A czy jest np. inteligencja w sprayu? :p

Chociaz nie, dzialanie krotkotrwale otumania, ale nie pomaga :D

Niby masz racje , ale mysle sobie , ze czasem fajnie by bylo choc na chwile zablysnac w towarzystwie :D

Amber

Ja bym w zyciu sie nie poddala i wlaczylabym jak lwica z ta cholerna wolowina :D

Miekkie pewnie bylo to spod spodu, trzeba bylo podlac wiecej.

Poza tym nie bede sie madrzyla , bo mie i moja inteligencje taki jeden z Lodzi przesladuje :roll: :D

Zee niby ja? To nie chodzilo o Ciebie, a o ogol... znaczy ogół.

Zeljko

To jest rotka

W google nie ma takiego psa. :roll:

wrotka to ja wiem, ale rotka.... :roll:

ni masz fotki, bo ja obrazkowa jestem bardzo jesli o psy chodzi... :lol:

Jesli to taki to ja juz sie boje, niestety

http://www.psy.elk.pl/zdjecia/dodane/251_42_rottweiler.jpg

Amber

Ale sie mi dostalo :oops: Prawie jak Depiemu za droge :lol:

Wiesz Sasiadka, nie jest tak zle ... juz wchlonelismy tego wolu 8) Nawet nie byl taki zly, a najlepsze to bylo wino, przednie, kalifornijskie, ktorym go zraszalam, baczac uwaznie aby zostala odpowiednia dawka do popitki :lol:

Wolu dostalo jeszcze makaron rurki i po ogorku konserwowym i zyjemy :D

Sadze jednak, ze wol ktorym sie tak raczylismy padl w dosc zaawansowanym wieku na pastwisku, bowiem ani nie slyszal ani nie widzial swego pastuszka, ktory z legendarna juz troska zagania swoja trzodke na noc do zagrodki :lol:

Zeljka, braza,

Ja zupelnie nie wiem o czym Wy dziouchy gadacie, ale mam nadzieje ze to same komplementa pod naszym adresem 8)

Zeljka,

Rotki sie nie boj ... ma lep jak sklep, ale to szczegolny okaz ...

8)

Olsnienie bylo a propos krolika, ktory tam (podobno) romansuje. Ale ja nie bede nikomu do nory zagladal :D

:lol: :lol: :lol:

to a się nie dziwię, mże mmmadness, że na Małaszyńskiego zerka :p :wink:

pokażcie mi tego rot....coś tam, bo ja nie wiem, czego się spodziewać buuuuuuuu...................

nie ma takiej rasy, szukałam :roll:

gratulacje rrmi :D , ale gadajcie po ludzku z ta rasą :p

No wlasnie te dolary :evil: . Mowili wczoraj na ktoryms kanale amerykanskim , ze jeszcze maja spasc, ale w przyszlym roku ma byc troche lepiej.Jakas celowa to jest chyba polityka.

Bedzie jeszcze jedno bardzo powazne tapniecie ... W dzisiejszym komunikacie OPEC zapowiedzial, ze rozpatruje mozliwosc rozliczania za rope juz nie w USD, a w EURO. Moze to byc najsilniejszy "policzek" wymierzony w kurs waluty amerykanskiej ... i w gielde ...

bonnie, wracajcie do Polski jak najszybciej :-) Tutaj tez jest fajnie :D

Najwyzej kupie rrmi dla psiaka kaganiec w prezencie :roll: - co ja na to poradze, ze mnie sam wyglad przeraza... :oops: A pies bedzie wyczuwac, ze ja strachliwa jestem... :(
Nie masz czego sie bac , to naprawde wyjatkowa sucz .

Wie co i jak .

:roll:

Nie powinna Cie zjesc , a jak przyjedziesz tak jak zwykle z walowka to spoko, bardzo po mniie jest z apetytem :oops:

Bonnie

Kochana i ja nie chce Cie straszyc , ale Amber ma racje , tez czytalam o tym , poza tym teraz FED dal znowu w plecki dolarom.

Polske teraz interesuje EU , a $ juz bardziej chyba bo taka tradycja :D

Obserwuj i badz czujna , bo moze byc bieda :-?

Wiem dokladnie co sie mysli bedac tam i bardzo trzymam kciuki za jak najwyzsza cene kiedy wrocisz.

Kulka no czego Ty nie rozumiesz ?

Rottweiler to jest rotek :roll:

Amber to widze , ze jednak sie sprawilas :D

A Majutka dostala tez ?

Masz piwo , next time.

Depiemu sie gorzej dostalo :oops: , ale co bede Mu publicznie wiazanki slac :wink:

mmmadziu ja tak podgaduje sobie ,pewnie Twoja Slubna tez tak czasem puszcza wodze fantazji i wmawia Ci rzeczy o ktorych nie masz pojecia , ze przeskrobales :D