Gość 12.12.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 rrmiZajrzyj do zwierzakow i przeczytaj o suni z Walbrzycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.12.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 bonnie, życzę Ci szczerze znalezienia nalepszego rozwiązania, a raczej "wstrzelenia" się w odpowiedni moment wracajcie do Polsze, nie ma to jak wśród swojaków patrrz na rrmiów, jest z kim pogadać o pogodzie i wypić przy tym Kulka, no czego Ty nie rozumiesz? Rottweiler to jest rotek nie załapałam, bo ja jestem kiepska w psach naprawdę to już się przestaję dziwić Zeljce, ja też będę patrzeć, czy aby nie łapie za półdupek żart , z tego co piszesz, to popierdułka, a nie groźna bestia fajnie, że tak się ociągał do wyjścia, widać wyczuł, że tu dobra micha i pieszczoty za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 kuleczkaI wlasnie nam tego brakuje. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.12.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 z tego co piszesz, to popierdułka, a nie groźna bestia fajnie, że tak się ociągał do wyjścia, widać wyczuł, że tu dobra micha i pieszczoty za free Ty , Ty , Ty Jak ja Ci zaraz dam popierdulke to zobaczysz . No kurna , o mojej suczy popierdulka , chyba normalnie nie Wiesz co gadasz Na powaznie sucz jest popierdulka , ale nie wydaje mi sie , ze tak do konca . Przygarnie nas pod opieke i zbojom nie odda Mm nadzieje . Jak mowi Pani A ona zna swoja wartosc i mozliwosci i wie po co jest Bonnie jak juz wrocisz to Ci tu jakies przyjecie zorganizujemy , no Z tym , ze Kulka podobno jak sie napije to strasznie falszuje Amber taka trajkotka jak ja hmm ciezko bedzie dojsc do glosu, tyle , ze u mnie na wsi mozna sie pzekrzykiwac ile wlezie Tak zupelnie serio to nie maszpojecia jak ja dobrze Cie rozumiem , wiem tez , ze kasa jest fajna , zycie tam jest tez super , ale to nie to. A znajomi ? Coz tam wszyscy pocieszali sie zwykle tym jak to biednie w Polsce jest . Tyle , ze czas im w miejscu stanal. Tutaj juz nie ma biedy , chyba , ze ktos chce byc biedny , ale tacy to i w Ameryce sa Nie nawidzialam tych spotkan piatkowych i klepania po ramieniu. Nam to zreszta nie wierzyli , ze wracamy , dopiero jak sie zegnalizmy wzieli nas na powaznie , bo pokazywanie biletow nie pomagalo. Mowili , ze mozna oddac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.12.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 nie ma to jak "nocne Polaków rozmowy" dobra, dobra, nie będę już Twej suczy ubliżać i nie opowiadaj jej, dobrze chce, żeby mnie "lubiała" od pierwszego spotkania a z tym śpiewaniem, to masz trochę racji, bo ja chrypnę podczas picia szczególnie dlatego, że dużo gadam i się przekrzykuję to bym się nadała do Was, nie? bonnie, liczę, że się rychło spotkamy i urządzimy "pogadankę na gruncie" będziesz mogła opowiadać i opowiadać, a ja będę słuchać, oczywiściem jak już całkiem ochrypnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.12.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 bonnie, rrmisia dobrze gada Fajnie tutaj mamy! Pogadac przy grochowej mozna, pogonic sie wokol rurek w kotlowni i takie tam Lubie jak rrmisiowie o hameryce wspominaja, ale i tak wiemy ze tutaj nam wszystkim najlepiej Ciesze sie, ze wrocili bo fajni som i jeszcze wiele w Polsce dobrego osiagna bonnie, nie ma co sie ogladac tylko trza wracac ... Marek mowi, ze jedna z najtrudniejszych umiejetnosci jest szybkie ciecie strat ... A niestety dolar, bedzie je generowal coraz glebsze ... Nie wiem czym karmia media w USA, ale my dokladnie sluchamy i analizujemy komunikaty ktore naplywaja glownie z Europy i z ... Chin ... No dobra, ale koncze ten trudny temat bo sie u Sasiadki za powaznie zrobi i z widlami zacznie gonic kulka, nie boj nic Jak z parowa w jednej rece i krakowska w drugiej przyjdziesz, to masz w rotce przyjaciolke na wieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.12.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Najwyzej sie dogadamy , ze kto za duzo gada to sie mu zatka Widzialam ta suczke z Walbrzycha , zastanawialam sie jak ukarac takiego czlowieka , ale nie wiem . Kiedy bedzie sie masowo czipowac zwierzeta to moze jakos takie traktowanie choc troche sie zmniejszy . Mysle , ze duzo ludzi szuka psow tak ja jak ,bo nie sztuka isc i kupic , pewnie nawet przywioza do domu. Po co wiec tak dreczyc ufajace czlowiekowi zwierze . Dobra nie zaczynam tematu , bo bede musiala brzydko mowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Ja to w ogóle nie śpiewam, ani przed flaszką ani po!! Ale za to głośna jestem i do rozgadanego towarzystwa się nadaję! Bedziemy Was z Kuleczką przekrzykiwać! Nie ma bata, wszyscy będą słyszeli, że jest dżampreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Acha!!! Zapomniałam!!! Nie boję się rotków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 kuleczka Tez mam taka nadzieje. Jak juz ochrypniesz to ja zaczne gadac. Amber Szybkie ciecie bardzo wskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.12.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 bonnie, Trzymam kciuki za powodzenie Waszych planow Bez wzgledu na to, co tam sobie estymujemy wiele rzeczy i zjwisk jest zupelnie nieprzewidywalna Kto jeszcze 10 lat temu przypuszczal, ze za cene domu w Polsce mozna kupic porzadna wille z wyposazeniem na Cyprze, czy nawet dom w USA? A dzisiaj, jest to jak najbardziej mozliwe ... Kazdy dzien przynosi jakies niespodziewanki ... od kilku dni nie kupuje kur, ale jakze dobrze zrobilo to (i nie tylko ) naszym krwistym stekom Akcje poszybowaly o 10% w gore i mimo, ze mecze sie w kuchni to i tak z wciaz zadowolona mina No kocham ten kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Impreza się szykuje beze mnie? Ja nie fałszuję, ale też wydzieram się. Jak szaleć, to szaleć. Spać jakoś ostatnio z rana nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.12.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 DPS, ostatnio przecież Ty codzień prawie buszujesz na forum o nieludzko wczesnych godzinach już nawet zaczęłam mieć kompleksy z tego powodu, bo ja to straszny śpioch jestem co do imprezki, to trzeba by zrobić grafik, kto po kim gada żeby było sprawiedliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.12.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 już nawet zaczęłam mieć kompleksy z tego powodu, bo ja to straszny śpioch jestem No ja tez ... Wlasnie zwloklam sie z lozka I pomyslec, ze kiedys jak przodownik pracy wstawalam ok. 6.00 rano i czulam sie z tym calkiem ... spelniona co do imprezki, to trzeba by zrobić grafik, kto po kim gada żeby było sprawiedliwie Kulka, jaka Ty uporzadkowana jestes Zachwycona jestem tym ladem, ktory chcesz nam wprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 13.12.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 kuleczka, mnie chodzilo o nore krolika... mmmadziu ja tak podgaduje sobie ,pewnie Twoja Slubna tez tak czasem puszcza wodze fantazji i wmawia Ci rzeczy o ktorych nie masz pojecia , ze przeskrobales Hmmm... ciekawe, co mi chcialas przez to powiedziec... Amber, a jak sie pojawi informacja o ognisku pryszczycy czy "choroby wscieklych krow", to zostaniesz wegetarianka czy bedziesz jadla te male, sliczne owieczki? P.S. jakby w temacie - wiecie dlaczego Zespol Napiecia Przedmiesiaczkowego tak wlasnie sie nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.12.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Na imprezke to i ja tez sie pisze Nie spiewam, nie krzycze...no tak sobie cichutko posiedze i popacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.12.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Amber, a jak sie pojawi informacja o ognisku pryszczycy czy "choroby wscieklych krow", to zostaniesz wegetarianka czy bedziesz jadla te male, sliczne owieczki? Oj nie Moj Drogi Bedziemy sie w domu zastanawiac jak szybko wyskoczyc z jednych akcji i wskoczyc w drugie i czemu tak pozno o tej pryszczycy wiemy Co do PMS sie nie wypowiem. Nie obchodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Fakt, wolę rano z kimś pogadać i coś robić niż wieczorem. Dzisiaj mam znowu ciężki dzień, więc tylko proszę o wpisanie mnie na listę mówców na imprezie. Śpiewców też. Bo ja lubię spiewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.12.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam babiniec i szanownych gosci! Ja od rana mije okna i sprzatam. Mowilam, ze na przekor nie zrobie tego w tym roku. Na zlosc, ze dalej na starym mieszkam. Ale tesciowa przyjezdza na Swieta (22.) wiec sie zmusialam. Zamiast choinki mam szunerek - zylke przeciagnieta przez caly pokoj i na tym sa bombki i kartki swiateczne. rrmi napisz chociaz z czego ten kominek jest zrobiony. Jaki kolor masz w syna gabinecie? p.s. Czy House juz dostal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.12.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 rrmi napisz chociaz z czego ten kominek jest zrobiony. Jaki kolor masz w syna gabinecie? p.s. Czy House juz dostal? Poki co z cegly szamotowej . Pozniej obuduje go , ale nie wiem dokladnie jak , znaczy wiem , ale mysle , ze mi sie wizja zmieni. House sie bardzo bal , ze ktos to ukradnie z koperty:D , wiec prezenty pojada kiedy nasz kolega bedzie wyjezdzal i tam wysle pod Housowy adres. To najpewniejsze . Ty lepiej w domu posprzataj , tesciowa to ne zarty Dpsiu O takich porach jak Ty wstajesz to ta ja sie na drug bok przewracam Nie nawidze porankow , bo jak sie rozkrece to juz moge zyc mmmadziu A jaki masz klopot? Nerwowy sie robisz jakos i nie Wiesz dlaczego ? To kiedy ta impreza co to sie trzeba zapisywac , zeby sie odezwac ? Czy jako gospodyniA bede mogla poza kolejnoscia czy tez karnie w kolejce ? AAAA Newsy z malomiasteczkowej szkoly. Ostrzezenie mlodziez dostala przed czytaniem Harrego Potera Bo te moce moga wiele zlego wyrzadzic i duzo innych logicznych argumentow. Jak slowo daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts