Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

bonnie, życzę Ci szczerze znalezienia nalepszego rozwiązania, a raczej "wstrzelenia" się w odpowiedni moment :wink:

wracajcie do Polsze, nie ma to jak wśród swojaków

patrrz na rrmiów, jest z kim pogadać o pogodzie i wypić przy tym :wink:

Kulka, no czego Ty nie rozumiesz?

Rottweiler to jest rotek :roll:

:oops: nie załapałam, bo ja jestem kiepska w psach

naprawdę

to już się przestaję dziwić Zeljce, ja też będę patrzeć, czy aby nie łapie za półdupek :lol:

żart :wink: , z tego co piszesz, to popierdułka, a nie groźna bestia

fajnie, że tak się ociągał do wyjścia, widać wyczuł, że tu dobra micha i pieszczoty za free :D

z tego co piszesz, to popierdułka, a nie groźna bestia

fajnie, że tak się ociągał do wyjścia, widać wyczuł, że tu dobra micha i pieszczoty za free :D

Ty , Ty , Ty :evil:

Jak ja Ci zaraz dam popierdulke to zobaczysz .

No kurna , o mojej suczy popierdulka , chyba normalnie nie Wiesz co gadasz :D

Na powaznie sucz jest popierdulka , ale nie wydaje mi sie , ze tak do konca .

Przygarnie nas pod opieke i zbojom nie odda :D

Mm nadzieje .

Jak mowi Pani A ona zna swoja wartosc i mozliwosci i wie po co jest :wink:

Bonnie jak juz wrocisz to Ci tu jakies przyjecie zorganizujemy , no :D

Z tym , ze Kulka podobno jak sie napije to strasznie falszuje :roll:

Amber taka trajkotka jak ja :D

hmm ciezko bedzie dojsc do glosu, tyle , ze u mnie na wsi mozna sie pzekrzykiwac ile wlezie

Tak zupelnie serio to nie maszpojecia jak ja dobrze Cie rozumiem , wiem tez , ze kasa jest fajna , zycie tam jest tez super , ale to nie to.

A znajomi ?

Coz tam wszyscy pocieszali sie zwykle tym jak to biednie w Polsce jest .

Tyle , ze czas im w miejscu stanal.

Tutaj juz nie ma biedy , chyba , ze ktos chce byc biedny , ale tacy to i w Ameryce sa :D

Nie nawidzialam tych spotkan piatkowych i klepania po ramieniu.

Nam to zreszta nie wierzyli , ze wracamy , dopiero jak sie zegnalizmy wzieli nas na powaznie , bo pokazywanie biletow nie pomagalo.

Mowili , ze mozna oddac :D

nie ma to jak "nocne Polaków rozmowy" 8)

dobra, dobra, nie będę już Twej suczy ubliżać

i nie opowiadaj jej, dobrze :roll:

chce, żeby mnie "lubiała" od pierwszego spotkania :D

a z tym śpiewaniem, to masz trochę racji, bo ja chrypnę podczas picia

szczególnie dlatego, że dużo gadam i się przekrzykuję :lol:

to bym się nadała do Was, nie? :p

bonnie, liczę, że się rychło spotkamy i urządzimy "pogadankę na gruncie" :wink:

będziesz mogła opowiadać i opowiadać, a ja będę słuchać, oczywiściem jak już całkiem ochrypnę :D

bonnie,

rrmisia dobrze gada :-) Fajnie tutaj mamy! Pogadac przy grochowej mozna, pogonic sie wokol rurek w kotlowni i takie tam :-) Lubie jak rrmisiowie o hameryce wspominaja, ale i tak wiemy ze tutaj nam wszystkim najlepiej :-) Ciesze sie, ze wrocili bo fajni som i jeszcze wiele w Polsce dobrego osiagna :D

bonnie, nie ma co sie ogladac tylko trza wracac ... Marek mowi, ze jedna z najtrudniejszych umiejetnosci jest szybkie ciecie strat ... A niestety dolar, bedzie je generowal coraz glebsze ... :roll: Nie wiem czym karmia media w USA, ale my dokladnie sluchamy i analizujemy komunikaty ktore naplywaja glownie z Europy i z ... Chin ...

No dobra, ale koncze ten trudny temat bo sie u Sasiadki za powaznie zrobi i z widlami zacznie gonic :lol:

kulka, nie boj nic ;) Jak z parowa w jednej rece i krakowska w drugiej przyjdziesz, to masz w rotce przyjaciolke na wieki :lol:

Najwyzej sie dogadamy , ze kto za duzo gada to sie mu zatka :roll:

Widzialam ta suczke z Walbrzycha , zastanawialam sie jak ukarac takiego czlowieka , ale nie wiem .

Kiedy bedzie sie masowo czipowac zwierzeta to moze jakos takie traktowanie choc troche sie zmniejszy .

Mysle , ze duzo ludzi szuka psow tak ja jak ,bo nie sztuka isc i kupic , pewnie nawet przywioza do domu.

Po co wiec tak dreczyc ufajace czlowiekowi zwierze :evil: .

Dobra nie zaczynam tematu , bo bede musiala brzydko mowic :-?

bonnie,

Trzymam kciuki za powodzenie Waszych planow :-) Bez wzgledu na to, co tam sobie estymujemy wiele rzeczy i zjwisk jest zupelnie nieprzewidywalna :roll: Kto jeszcze 10 lat temu przypuszczal, ze za cene domu w Polsce mozna kupic porzadna wille z wyposazeniem na Cyprze, czy nawet dom w USA? A dzisiaj, jest to jak najbardziej mozliwe ...

Kazdy dzien przynosi jakies niespodziewanki ... od kilku dni nie kupuje kur, ale jakze dobrze zrobilo to (i nie tylko ;)) naszym krwistym stekom :lol: Akcje poszybowaly o 10% w gore i mimo, ze mecze sie w kuchni to i tak z wciaz zadowolona mina :lol:

No kocham ten kraj :lol:

już nawet zaczęłam mieć kompleksy z tego powodu, bo ja to straszny śpioch jestem

No ja tez ... Wlasnie zwloklam sie z lozka 8) I pomyslec, ze kiedys jak przodownik pracy wstawalam ok. 6.00 rano i czulam sie z tym calkiem ... spelniona :lol:

co do imprezki, to trzeba by zrobić grafik, kto po kim gada

żeby było sprawiedliwie :p

Kulka, jaka Ty uporzadkowana jestes :roll: Zachwycona jestem tym ladem, ktory chcesz nam wprowadzic 8) :D

kuleczka, mnie chodzilo o nore krolika... :oops:

mmmadziu ja tak podgaduje sobie ,pewnie Twoja Slubna tez tak czasem puszcza wodze fantazji i wmawia Ci rzeczy o ktorych nie masz pojecia , ze przeskrobales :D

Hmmm... ciekawe, co mi chcialas przez to powiedziec...

Amber, a jak sie pojawi informacja o ognisku pryszczycy czy "choroby wscieklych krow", to zostaniesz wegetarianka czy bedziesz jadla te male, sliczne owieczki? :roll:

P.S. jakby w temacie - wiecie dlaczego Zespol Napiecia Przedmiesiaczkowego tak wlasnie sie nazywa?

Amber, a jak sie pojawi informacja o ognisku pryszczycy czy "choroby wscieklych krow", to zostaniesz wegetarianka czy bedziesz jadla te male, sliczne owieczki? :roll:

Oj nie Moj Drogi 8) Bedziemy sie w domu zastanawiac jak szybko wyskoczyc z jednych akcji i wskoczyc w drugie i czemu tak pozno o tej pryszczycy wiemy :evil: :lol:

Co do PMS sie nie wypowiem. Nie obchodze :lol:

Fakt, wolę rano z kimś pogadać i coś robić niż wieczorem. Dzisiaj mam znowu ciężki dzień, więc tylko proszę o wpisanie mnie na listę mówców na imprezie. Śpiewców też.

Bo ja lubię spiewać. :p

Witam babiniec i szanownych gosci! :D :wink:

Ja od rana mije okna i sprzatam. :-? Mowilam, ze na przekor nie zrobie tego w tym roku. Na zlosc, ze dalej na starym mieszkam. 8) Ale tesciowa przyjezdza na Swieta (22.) wiec sie zmusialam. :roll:

Zamiast choinki mam szunerek - zylke przeciagnieta przez caly pokoj i na tym sa bombki i kartki swiateczne. :roll:

rrmi napisz chociaz z czego ten kominek jest zrobiony. 8) Jaki kolor masz w syna gabinecie? :D

p.s. Czy House juz dostal? 8) :lol:

rrmi napisz chociaz z czego ten kominek jest zrobiony. 8) Jaki kolor masz w syna gabinecie? :D

p.s. Czy House juz dostal? 8) :lol:

Poki co z cegly szamotowej .

Pozniej obuduje go , ale nie wiem dokladnie jak , znaczy wiem , ale mysle , ze mi sie wizja zmieni.

House sie bardzo bal , ze ktos to ukradnie z koperty:D , wiec prezenty pojada kiedy nasz kolega bedzie wyjezdzal i tam wysle pod Housowy adres.

To najpewniejsze .

Ty lepiej w domu posprzataj , tesciowa to ne zarty :roll:

Dpsiu

O takich porach jak Ty wstajesz to ta ja sie na drug bok przewracam :roll: Nie nawidze porankow , bo jak sie rozkrece to juz moge zyc :D

mmmadziu

A jaki masz klopot?

Nerwowy sie robisz jakos i nie Wiesz dlaczego ? :roll:

To kiedy ta impreza co to sie trzeba zapisywac , zeby sie odezwac ? :D

Czy jako gospodyniA bede mogla poza kolejnoscia czy tez karnie w kolejce ?

AAAA

Newsy z malomiasteczkowej szkoly.

Ostrzezenie mlodziez dostala przed czytaniem Harrego Potera :-? :roll: :D Bo te moce moga wiele zlego wyrzadzic i duzo innych logicznych argumentow.

Jak slowo daje :D