Gość 15.12.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Nooo piekny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.12.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 lece - bo plytki przywoza za chwile. dawno zamawialam - i nie pamietam co i ile dbajcie tam o Pabla - bo wiadomo , dziecinstwo najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.12.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 rrmi U mnie 4.06 rano. No juz sie nie poloze jak nie zobacze malenstwa. Wyobrazam sobie jacy jestescie szczesliwi. No to mamusia zostalas. bonnie - to Ty jestes o 7 godzin mlodsza niz jestes jak jestes tutaj , no nie mi tak wychodzi ze jakby tak ciagle i szybko latac wschod zachod , to by sie czlowiek w ogole nie starzal ale moj mowi ze tak nie jest . Ja wlasnie tego nie pojmuje pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.12.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 http://img143.imageshack.us/img143/8909/aaa1cg8.jpg Na swoim miejscu , na cieple nozki Dobrze kombinujesz Zosiu z tym czasem http://img252.imageshack.us/img252/6534/aaa2tc6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.12.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 rotka? Ladniutki jak wszystkie maluchy. A daje sie glaskac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 7 godzin mlodsza To w miesiacu by sie tych godzin nazbieralo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.12.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 szukalam odpowiedznich zyczen http://photofile.name/photo/baggi9/2721261/large/53487780.jpg Wszystkiego dobrego i niech Wam sie dobrze chowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.12.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 rotka? Ladniutki jak wszystkie maluchy. A daje sie glaskac? rotka - wrotka. Zeljka - to jest mlodzian doberman. Nie zebym sama z siebie taka madra byla, wyczytalam wczesniej Lapki ma fajowe . duze psy nawet jak sa male to maja duze lapki - ktore zapowiadaja duzego psa Rozumiem, ze Rodzinka przepadla i nikt tu juz nigdy nie zajrzy Zeljka - Ty takie cuda sama krzyzykujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.12.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 rrmi Ty pamietasz jak sie ta nowa plyta Led Zeppelin nazywa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 15.12.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Jaki cudny psiak, nic nie zastąpi szczeniorka w domu. Sama przeszłam podobną drogę z wyborem psa i zdecydowałam się na szczeniaka, ale juz nie ma co roztrząsać dylematów najważniejsze , że macie psa. Śliczny pfu, pfu aby nie zapeszyć i zawiąż mu coś czerwonego, u nas taki zwyczaj panuje aby nikt psiaka nie zauroczył Łapska ma świetne i już czuje jak pachnie i jaki jest przytulaśny no i miejsce ma super w ogóle same ach, och , ech ,ale macie super jednym słowem. Ja uwielbiam małe szczeniorki, znaczy się ja w ogóle psy uwielbiam i jest to choroba dziedziczna, w rodzinie wszyscy chorują. Wyczochraj psiaka ode mnie, ale tak porządnie niech poczuje sympatię z sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.12.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 rotka? Ladniutki jak wszystkie maluchy. A daje sie glaskac? rotka - wrotka. Zeljka - to jest mlodzian doberman. Nie zebym sama z siebie taka madra byla, wyczytalam wczesniej Lapki ma fajowe . duze psy nawet jak sa male to maja duze lapki - ktore zapowiadaja duzego psa Rozumiem, ze Rodzinka przepadla i nikt tu juz nigdy nie zajrzy Zeljka - Ty takie cuda sama krzyzykujesz ? Dobryman mowisz,znowu musze isc czytac w google... Ja krzyzykuje tak, ale ten akurat z Netu jest, nie moj.... Pokazywalam kiedys czesc mojej roboty... Jak oprawie i powiesze w domku na pewno sie pochwale aby troche sobie samoocene podniesc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.12.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Zosiu Nie wiem jak sie nazywa , nie mam pewnosci nawet czy w ogole juz jest. Wiem , ze koncert w Londynie byl udany. A co chcialas Swojemu pod choinke nabyc droga kupna ? Mam przyjemnosc posiadac kilka wyszywanek Zeljki Pasuja bardzo do pieknych ramek z drewna. U mnie wciaz czekaja na swoja godzine Mokka I ja mam taka chorobe i moje Dziecko tez. Maz zachowuje jakies resztki zdrowego rozsadku Sluchajcie Pablo nie chce picod wczoraj , je to co mu daje , gotuje ryz z kurczaczkiem , ale nie pije. Co robic ? Pierwsze sikuny w domu byly , ale dopiero teraz , tak wszystko na dworzu Zeljko Na pewno Tobie da sie poglaskac , nie przezywaj na zapas Lapki ma takie pomarszczone fajnie , slady zostawia ciut mniejsze niz ja Fajnie robi zabe . Jagusia nie ma sie czego obawiac chyba, poki co jest zrownowazony bardzo. Pewnie zabawa zacznie sie wtedy kiedy przestanie tesknic za swoimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.12.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 ciudo, ciudo, ciudo!!!!! się zakochałam normalnie dlaczego nie zadzwoniliście nie słyszałam tego głupiego sms-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.12.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Kulka I tak bysmy nie zajechali , bo jechalismy duzo bardziej na poludnie. Na powrocie moj Stary sie upieral przy kawie u Ciebie , z tym , ze nie koniecznie bys sie ucieszyla , bylo po 3 nad ranem Cudny , co nie ? Spali teraz we dwoch chlopow z moim , przytuleni. Maly tak kombinuje ,zeby do kogos dotykac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.12.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 o 3 nad ranem to rzeczywiście mogłabym trochę się zdziwić jednak o 22 to siedzieliśmy z Mojnym przy piwie i "Boracie", się zaśmiewaliśmy tak mi było żal jak przed południem przeczytałam wiad. myślałam, że byście zajechali, ale jak nie, to przeżyję już sobie wyobrażam ten widok, Pablo z Majstrem pod kołderką a jak z piciem wody, lepiej? może mleczka by się napił, tak mi do głowy przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.12.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Nie pije , nie wiem co jest , tak mu mocze buzie, ale nie chce sam. Nos ma tez suchy , ale mysle , ze teskni. Poki co spi , wiec nie ma biedy. W razie co bede dzwonila do jego Pani Babci . Jest weterynarzem , cos poradzi. Borat jest dobry , daje popalic Ale ladny , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.12.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Ładny, śliczny, tfu tfu przez lewe ramię, żeby nie zauroczyć pewnie tęskni, dlatego nie chce pić ciekawe, co będzie wyrabiał, jak już się rozkokosi na dobre co do Borata, to fakt, daje popalić stereotypom i nieco Amerykanom po rajtuzach jedzie, takie mnie refleksje naszły w sumie dość smutne i czemu do diaska on po polsku mówi czasem że niby dla Ameryki to jesteśmy "jeden ciul" Polska, Rosja, Czechy, czy Kasachstan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.12.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 i czemu do diaska on po polsku mówi czasem że niby dla Ameryki to jesteśmy "jeden ciul" Polska, Rosja, Czechy, czy Kasachstan Nie bierz tego tak doslownie. Zaden amerykanin , ktorego znalam nie bral do jednego worka nas , ruskich , slowakow czy innych slowian. Zapewniam Cie. Niedouczone cwoki sa wszedzie, w ameryce tez ,pewnie ich wiecej jest , bo i kraj wiekszy , no i wszystkiego tamduzo , i wszystko duze Naszym co niektorym tez nic nie brak. My na kupie bylismy , no super tylko raz w domu nasikane . Chyba sie przeniose na jakies psie forum , bo tu czuje , ze o budowaniu to juz nic nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Chyba sie przeniose na jakies psie forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Chyba sie przeniose na jakies psie forum Tu masz psiarzy zapalony, gdzie Cię diabli niosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts