Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Zeljko

Nie dam Cie zjesc , bede zaslaniala wlasnym cialem przed potworem.

On tak fajnie stoi nad glowa i ma wtedy taki wielki nos :D

House gdzies sie zapodzial , pewnie znowu na wywczas pojechal.

Odezwie sie , na pewno , przeciez nie odpusci.

ZosiuGotuje mu ryz z kurczaczkiem i marchewka , to faktycznie mokre jest.

Suche tez kuplam na jakis wszelki wypadek , bo wczoraj po rzeczy dla niego jezdzilsmy specjalne .

Zrobilam jak Mokka radzila , ale on widac facet z charakterem jest.

Patrzyl tylko jak kulki plywaja.

Zjadl tez troche twarozku.Troche wolowinki dodawalam 2 razy , zeby przywyczajac.

Ma baterie misek z jedzeniem i z roznym wodami :roll: :roll: :roll: :oops:

Prosze sie nie tego , musze dbac o niego :D

Tak mysle , ze swiat bedzie lepszy jesli zaczniemy burzyc swoje domy i budowac karminy.

Naprawde.

Karminarze wszystkich krajow laczcie sie :p :p

A co te majstry robia jeszcze u Ciebie ?

Bo to nie Ci od pieca , bo piec dziala.

To do czego oni sa?

Moze ich zamelduj ? :D

Kare jeszcze jaka zaplacisz za nielegalne przetrzymywanie :roll:

mmmadziu

Do Twoich wyliczen dodam, ze maly szczeniaczek grzeje za 4 grzejniki :D

rrmi, widzę, że dbasz o swe dziecko, starasz się :D

póki co będziem uważnie baczyć i obserwować

może ziółek na laktację podesłać, bo się odwodni biedaczyna 8)

ale po mieczu to on jest widzę błękitnej krwi :p

Zeljko, i ja tak pomyślałam o kręgosłupie, bo on może dawać przeróżne bóle i udawać inne choroby, co zresztą doskonale pewnie wiesz.

Dbaj o siebie!

No :wink:

Zosia, się nie martw się

budowałabyś karminę, to oni, znaczy majstry nigdy by już nie odeszliby

a tak trzeba mieć nadzieję :D

maly szczeniaczek grzeje za 4 grzejniki :D

Rrmi, to ja też takiego chcę, zwłaszcza wtedy jak M. na lodowiec wyjeżdża :wink:

ja uwielbiam ciepełko, ale szczeniaczek nie do wypożyczenia :(

rrmi

Kluski takie zwykle tzw.swiderki. Ugotowane pomieszac z makiem i to wszystko.Ale smakuje naprawde dobrze.

Widze,ze tatus Pablo to niczego sobie . Powinniscie zastanowic sie nad wystawami, bo piesek naprawde ladny i widze , ze tatus ma rowniez duze osiagniecia.Ja tak jak mokka o psach moge ciagle gadac. Zreszta jak jeszcze bylam w Polsce to ciagle jezdzilam na wystawy po calej Polsce i Europie.Jak wroce to pokibicuje Wam i Pablo. Bede razem z Wami jezdzic :D Chyba wracam w pierwszym polroczu 2008. Chyba , ze przedluzy sie sprzedaz domu to moze troche pozniej.Ale mam nadzieje , ze do czerwca sprzedam.

ale po mieczu to on jest widzę błękitnej krwi :p

Popatrz taki ksiaze , a je teraz stary chodnik , ktory obsikal wczoraj :D

Jak bedziesz mi podgadywala z tym karmieniem i w ogole to zobaczysz :roll: :lol:

Tolunia

Jeszcze dwaj jego bracia i kilka siostr jest do kupienia :p

Bonnie

Czy Ty mowisz o makaronie swiderki ? :roll: Jesli tak to mi sie taki przepis bardzo podoba :D

Pozostaje nam trzymac kciuki za szybka i korzystna sprzedaz domu.

Z calego serca tego Ci zycze .

Bede czekala na Ciebie na Okeciu :D

Z Pablitem oczywiscie :p

Boshe ten maly kukuruznik zajal sie moimi pradami :D

Mmmadziu punktowo to sie mieszkanie swietla :roll:

Zeljka - wypisz wymaluj jeszcze mce temu byl taki do wziecia - owczarek staroangielski czy inny tam bobtail albo bearded collie :D medalista jakis ogromny i podobno jedyny w swoim rodzaju ,gdyz umaszczony byl troszke na brazowo - a nie w standardzie pieprz z sola.

Serio mowie.Pani wlascicielka niestety musi go oddac,

bo ja operacja jakas czeka :(

Mi sie one tez strasznie widza :D

To co , mam pytac czy jeszcze szuka opiekunow ? On okolo 3 lat ma chyba :roll:

Jeden czlowiek = grzejnik 100W.

mmmad moj majster = min 150 W :D

Ale on chyba grzeje tylko przez przytykanie.

A na to raczej nie mam ochoty :roll:

Rrmi - majstry sa od wykanczania. Nas oraz wnetrza.

Nas idzie im szybciej niz wnetrza. Ocieplaja gore wata i K-G instaluja :roll:

Uwaga : piesek powinien jesc 2razy dziennie , mniej wiecej o stalej porze :)

Jak nie zje - to zabieramy. Nie ma zeby stalo.

No u naszej J. sie to nigdy nie zdaza :D

Znaczy - to dotyczy doroslych pieskow - bo u dziecinnych to nie pamietam -

ale i tak fajnie sie powymadrzac 8)

Oprocz tego dojadaja sobie butami ( skorzane od Prady moga byc) a niektore egzemplarze wiklina :)

Mamuniu!!!! Taka zabawa a mnie nie było!!!!! No nie daruję sobie normalnie, że opuściłam spotkanie z Panią Gawron!!!!! Przemiła kobieta!!!!!! A jak dzieci kocha i szanuje!!!! Oburza się, gdy je od żab przezywają!!!! Ja prosze o jeszcze!!!!

Pablita cmoknij w nos i podrap za uszkiem od Szanownego :D

Oj Kobieto! Poczytaj wstecz to zrozumiesz, że tu nie o moje dzieci chodziło. Bo dzieci to nie żaby (napenwo nie moje śliczności :p )

Oj Kobieto, a jak poczytasz jeszcze bardziej wstecz, to też zrozumiesz, że tu w ogóle o żadne dzieci nie chodziło!!!

rrmi tak spokojnie piszesz o dziecku jak o żabie??? Dziwne :roll:

Ale w końcu człowiek troche ma ze zwierzęcia. Najwidoczniej przejawia się to u rrmi-ego :lol:

To wytłuszczone udowadnia, że nie czytałaś wcześniejszych wypowiedzi ze zrozumieniem :wink: :D

braza sie obraza :roll:

czy ktoś brazie kazał?

Przecież rrmi nie może mieć dzieci wiec psa traktuje jak dziecko...

rrmi ...mła mła cmo cmok pieseczka w dupke jak w gładką pupke niemowlęcia :lol:

ale te typy tak mają, kochają co mają :roll: :roll:

:lol:

Zebys ty wiedziala jaka jestes smieszna to chyba bys poszla naprawde do pracy do cyrku .

Zeljko

Piesek jest cudowny :p

Zosiu

Ten moj maly je kiedy go zaprosze , sam nie idzie :roll:

Mamuniu!!!! Taka zabawa a mnie nie było!!!!! No nie daruję sobie normalnie, że opuściłam spotkanie z Panią Gawron!!!!! Przemiła kobieta!!!!!! A jak dzieci kocha i szanuje!!!! Oburza się, gdy je od żab przezywają!!!! Ja prosze o jeszcze!!!!

Pablita cmoknij w nos i podrap za uszkiem od Szanownego :D

Oj Kobieto! Poczytaj wstecz to zrozumiesz, że tu nie o moje dzieci chodziło. Bo dzieci to nie żaby (napenwo nie moje śliczności :p )

Oj Kobieto, a jak poczytasz jeszcze bardziej wstecz, to też zrozumiesz, że tu w ogóle o żadne dzieci nie chodziło!!!

rrmi tak spokojnie piszesz o dziecku jak o żabie??? Dziwne :roll:

Ale w końcu człowiek troche ma ze zwierzęcia. Najwidoczniej przejawia się to u rrmi-ego :lol:

To wytłuszczone udowadnia, że nie czytałaś wcześniejszych wypowiedzi ze zrozumieniem :wink: :D

braza sie obraza :roll:

czy ktoś brazie kazał?

Wtarabaniłaś się z buciorami do wątku i obrażasz Gospodynię - cudowną wspaniałą Kobietę, której nawet do pięt nie sięgasz!!!! Nie potrafisz przełknąć, że są ludzie, którym nie imponujesz swoim małomiasteczkowym, kiczowatym gustem - to Twoja sprawa!!! Swoim ostatnim wpisem udowodniłaś mi bezsprzecznie, że nie jesteś warta mojej dalszej uwagi!!!

Obrazić to ja się mogę na kogoś, kto jest tego wart!!! Na Panią, Pani Gawron, nie mam czasu i ochoty się obrażać 8)

Zosiu ale mnie kusisz. U nas jest jednak ten problem, ze nie ma co z psem zrobic jak wyjezdzamy na rehabilitacje. Czasami ja z synem zabieram sie do moich na poludnie i zostaje sam maz.., a on czasu nie ma aby dbac o psiaka.

A jak brac to juz traktowac jako czlonka rodziny, jako dziecko, bo to tez stworzenie Boskie.

Ale ten wlasnie psiak mi sie marzy bardzo. Nawet nature mamy podobna. :D Oj mialabym kumpla i bratnia dusze na pewno.

Zeljko

Mysle , ze problem jest inny .

Poki co mieszkasz w bloku i nie dasz rady z nim wychodzic .

Pozniej w domu jest juz inaczej , on sobie moze cale dnie na podworku byc , zima tylko nie caly dzien ,bo zmarznie bidulka .

Jesli wyjezdzasz to zawsze sie znajdzie ktos , kto przyjdzie wyprowadzic .Jak piesek sie pomeczy przez niedlugi czas bez Rodziny to nic mu nie bedzie.

Tylko bardziej niz zwykle bedzie sie cieszyl jak wrocicie.

Chyba masz tam jakas normalna sasiadke , nie mysle oczywiscie o tej tego :wink:

W psychologu jest watek o in vitro .

Czyjas kolezanka nie moze miec dzieci , tak pomyslalam jak przez glupote mozna jednak czasem kogos dobic :-?

Brazuniu

Nie denerwuj sie i nie gadaj na powaznie , bo nam zabawa ucieknie :D

Frosiu

Lezy w srodku i dyszy , cos mu sie sni :D

Kto wie moze jakas zabka :D Wymiziany jest juz na zapas, dzisiaj spiewalam mu piosenke , nie chce wiedziec co sobe pomyslal :roll:

Wiecie co, a ja szczerze to mieszkam na wsi i mój ojciec ma niewiem może 5-6 psów, takie bezrasowce... teraz jedna suka się oszczeniła i ma 2 szare i 4 czarne węglowe szczeniaczki... Moje Dziewczynki lubią do szczeniaczków zaglądać i włażą nawet do budy (czego ja nie lubie...ble...pchły iiiiiiiiiiiiiii :roll:

nie lubie tych kundli bo są fałszywe, łaszą się jak tylko nosa się im pokaże na dworzu.

Na swoim (nowym domku, ogrodzonej działce) chciałabym mieć jakiegoś kochanego psa np. dużego białego owczarka. Ma ktoś takiego psiaka???

[email protected] Prosze Cie, nie pisz takich rzezcy o ludziach ktorych nie znasz.

rrmi ma dziecko,wspanialego i bardzo dobrze wychowanego syna. Nie mowiac o tym, ze jest przystojny. :p

Wiem, ze troche Ci przykro z powodu wpisow w Twojej galerii, ale zapomnij o tym. Masz ladny domek, cieszysz sie z urzadzania go i bardzo dobrze, tak trzeba. Szkoda sie tak obrazac i tracic czas na zle mysli i emocje. Zachowaj ta energie na domek. Tyle wspanialej pracy przez Toba.

Jestem pewna, ze kiedys z duma pokazesz nam swoj domek i to najwazniejsze, bo to przeciez ma byc Twoj dom i Ty z niego powinnas byc szczesliwa. A jesli komus sie nie spodoba, to trudno, nie traktuj ta osobe jako wroga. Tak po prostu juz jest. Ale cale szczescie, ze nasze domy to nasze domy i to nam maja sie podobac.

Na prawde, zapomnij o tym i nie pisz takich rzeczy ktore moga dla kogos byc obrazliwe.

To taka moja mala prosba, :p ale masz prawo do swojego innego zdania oczywyscie.

Pozdrawiam Cie serdecznie.