zphugawronwp.pl 18.12.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Rzeczywiście jest z czego się pośmiać. Zwłaszcza z tej daty na fotach. Nie wiedziałam, że mamy 18 miesięcy (D M R) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 I mi się jeszcze coś przypomniało. Zrobilabym pierogi ,ale nie mam grzybow pod reka , obiecalam sobie , ze nie kupie gotowych . A z sama kapusta tez mozna ? A jak chciałam Ci przysłać, to nie wzięłaś!!! Że niby trujące! Albo jakieś nie takie!!! Nooooo, teraz to długo się będziesz tłumaczyć!!! Bym Ci przysłała takich dobrych na święta, ale teraz to to nie dojdzie już!!! #@$$%^^&*(*()%^!!!!! Ambercia - jak obwieściłam rodzinie, że ten Pikuś z "Odwróconych" to mój znajomy pies z foruma jest, a jej pani to jeszcze bardziej znajoma, to gęby porozdziawiali szeroko i cały film z zapartym tchem ogladali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.12.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witaj rrmi, psiak cudny, napatrzeć się nie można . Tylko go nie zacałuj . Widzę, że u Ciebie nadal wesoło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Rzeczywiście jest z czego się pośmiać. Zwłaszcza z tej daty na fotach. Nie wiedziałam, że mamy 18 miesięcy (D M R) Jeszcze wielu rzeczy nie wiesz. I pewnie się nie dowiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Jeszcze wielu rzeczy nie wiesz. I pewnie się nie dowiesz... Dpsiu To niemozliwe , zeby ..ekhmm I ja teraz tych grzybow zaluje , chyba kupie pieczarki , bo takich lesnych ze sklepu boje sie kupowac Soniko Chyba nie moge pzestac , korzystam z okazji poki taki maly i pachnacy szczeniaczkiem jest Gryzie krzeslo , powiedzialam mu , ze jak nie skonczy to do budy pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.12.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Gryzie krzeslo , powiedzialam mu , ze jak nie skonczy to do budy pojdzie I co, przestraszył się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witojcie wszyscy, faceci tez. Ta co zyje sie odzywa. Dzis raportu o bolach nie bedzie, nie chce psuc watku, bo tak dobrze wam idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.12.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Tylko Kuleczka się nie odzywa, pewnie zawiało ją w przeciągu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 I co, przestraszył się ? Nie . Powiedzial , ze jak mu zrobie jedzie , jedzie chlop na koniku hop to przestanie I sroczke tez zrobilam. Zeljko No ale powiedz jak sie masz dzisiaj ? Kulka sie starzeje , ganty Ja pobolewaja , to i laptopa ciezko otworzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.12.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 E tam laptopa, ja mam lepsze informacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Czuje sie dzis dziwnie, jakbym po grypie byla. Cala dygoczaca jakas i mnie mdli... No chcialas, to teraz wiesz. Kulka a na kolano to kapusta pomaga, podobno. rrmi a czemu Ty grzybow w sklepie nie kupisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 mnie mdli... Jak raz na sierpien fajne chrzciny. Postawimy stoly na podworku Boje sie w sklepie kupowac , ze moze trujace Soniko Widzialam ten przeciag . Co tu duzo gadac Ciesze sie , ze sie usmiechasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Boje sie w sklepie kupowac , ze moze trujace Aaaa, to dlatego mnie mdli. Ide zlozyc reklamacje. Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.12.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Jezdem,tylko porządki robię, faktury piszę i telefony wykonuję wszystko naraz Kurcze, ale mnie wczoraj we fryzjerni załatwili i to moja zaufana fryzjerka tak mnie pod święta farbnęła chyba, tylko raczej pod wielkanocne mam na głowie, wielkanocnego kurczaczka Mojny chodzi i się śmieje umówiłam się na czwartek do takiego polecanego z netu ciekawe......... póki co w domu siedzę, tym bardziej, że kolano jeszcze całkiem nie tego Dobrze, że sobie chociaż na Pablusia popatrzę i porozczulam się słodziak do kwadratu ja widzę, że on mam zadatki na mendalistę pozuje, jak stary wyjadacz i te oczy.....myślałby kto, jakie niewiniątko rrmi, moja babcia mi robiła często dyr dyr dyr na koniu, dej Żydzie tytoniu, zapalimy fajeczkę, pojedziemy do domu dyr dyr dyr dyr..... może się Pablowi spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Boje sie w sklepie kupowac , ze moze trujace No coś Ty!!! Najwyżej trochę białkowane, ale mało. Wal śmiało i kupuj. I tak ciśnienie nadal mam przez te grzyby wysokie. Nie sądziłam, że kiedyś to napiszę, ale... czekam z niecierpliwością na Housa! Umieram z ciekawości, co on na to. Chyba jeszcze będzie wesoło. Zeljko, a może Ty powinnaś wziąć sobie jakiś valerin mite albo coś lekkiego uspokajającego. Ziołowe czy coś. Człowiek powinien dobrze się czuć na święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Dpsiu I jak kupie to trzeba najpierw namoczyc ? No jakims takim nieudanym egzemplarzem jestem Poki co kupilam sode i pierniki zrobie dzis wieczorem moze , chyba , ze czegos mi zabraknie znowu. Wlasnie ,gdzie House ? House Napisz m swoj adres , bo moze mam jakis stary , zebym mogla podac koperte z prezentami , jak nasz friend bedzie wracal , musze to miec , bo w kazdej chwili moze do nas przyjechac i musze dac gotowca ,tak zeby tam znaczek tylko dokupil!!! Kulka ladna piosenka , jak wstanie to mu zaspiewam. Wrocilismy ze spacerku i zasnal. Juz taki fajny jest , skacze , biega , tylko zimno mu na dworzu widac . Musze jakis kaftanik skombinowac. Zeljko Jestes pewna , ze to grzyby ? Pablo chcial do Was pomachac , ale jakos tak sobie wyszlo http://img264.imageshack.us/img264/3875/aaaa8uo3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 18.12.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Mmmadziu Jesli Ci nudno to sie ozen , chyba , ze kolko rozancowe pomoze Kiedys bylo takie powiedzenie fajne , "jak masz korzen to sie ozen". Nie wiem do konca jak to interpretowac , ale sie zastanowie Przyblize Ci interpretacje poprzez wlasciwe zacytowanie: "Swedzi korzen - to sie ozen" Ja widze, ze wzbiera w Tobie fala macierzynskich tesknot... Moze wpadlabys tak miedzy swietami i zostawila ich troche u nas? Mysle, ze obie strony bylyby zadowolone . I mmmad-ness tez, zabralbym ja do kina np na American Pie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.12.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No nareszcie będę mógł do DPS-ki pisać płomienne listy Rrmi psiak cudny jest, ale gdzie mu do mojego Snajpera A co tu tak mało budowlanie się zrobiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 18.12.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Kuleczka, za moich czasow to bylo tak:dylu dylu na badyluidzie chnura z Czernobyluraz dwa trzyskazony jestes Ty W kwestii grzybow: w lato zostalem hodowca boczniakow, potem na oczyszczalni rosly "olszowki", a na koniec mielismy przepiekne kompozycje muchomorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Dpsiu I jak kupie to trzeba najpierw namoczyc ? Najlepiej na całą noc. Do nadzienia pierożków rano przepuść przez maszynkę razem z tą kapustą, będzie super. I dodaj jeden grzybek do barszczyku, a kilka do bigosu, jesli robisz na święta. Do bigosu rzuć jeszcze śliwki suszone, daj miodu, dopraw czerwonym winem. Pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts