mikopiko 21.12.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Rrmi, cudny awatar To prawie rzeczywistosc , nie bylo Cie kiedy kupilismy te sikajace szczescie ps.Oczekuje podziwiania Jutro wkleje jakies zdjecie , nie poznacie go Tratwa dalas mi tyle grzybow , ze dzisiaj jeszcze robilam nalesniki z nimi , pychota Kulka jak tam robota ? Mia &Wojtek , Sylvia1 dziekuje bardzo za zyczenia Mohag no dobrze , ze pojawilas sie Bonnie jak tam w polskich sklepach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.12.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Miko czego placzesz Dziecino ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.12.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Miko czego placzesz Dziecino ? przecież się śmieję na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.12.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Miko mam nadzieje . Dziekuje raz jeszcze za zyczenia ,to takie mile jest . Lubie taki przedswiateczny ruch. Rano ide z malym do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.12.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://digilander.libero.it/blogdinatale/sfondi%20di%20natale/Animacin12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.12.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Dzieki Miko Mam nadzieje Tobie za rok zyczyc radosci w pierwsze swieta w nowym domu Amber Jak Majut ? U Babci na kolanach pewnie , co? U nas spanie na nocki jest , raz z nami raz z Synkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.12.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Obejdzie się to miejsce bez potraw dwunastu, nie zmieniajmy półmisków przed nim ni talerzy obejdzie się bez szumnych win i bez toastów, tylko przed pustym miejscem niech opłatek leży.. Zycze Wszystkim dobrych szczesliwych rodzinnych Swiat I niech zwierzeta przemowia . Ciekawe co Pablo nagada . No bo co Majut powie - to wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.12.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 I niech zwierzeta przemowia . Ciekawe co Pablo nagada . No bo co Majut powie - to wiadomo "ale im napędziłam stracha, ale co sobie pojadłam to moje" a Pablo, to jeszcze sceniacek to pewnie seplenił będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Gospodarze Kochani!!!! Życzę Wam spełnienia marzeń - tych ogromnych i tych mniejszych, tych wypowiadanych głośno i tych cichutko szeptanych!!! Oby w Waszym domu zawsze gościła miłość, radość i jedność - tak jak do tej pory!!!! Wesołych Świąt !!! http://img213.imageshack.us/img213/7949/carteneige007od1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.12.2007 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Rrmi Niech nadchodzące Święta będą wyjątkowe, obfitujące w same szczęśliwe chwile,niech Wasz dom rozbłyśnie światłem nie tylko Gwiazdy Betlejemskiej, ale też Waszym własnym,które jest nie mniej silne. A Nowy Rok niech pozwoli zrealizować to wszystko, co macie w planach. http://www.akademiakyokushin.com/archiwum/choinka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.12.2007 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://www.PopDarts.com/Comments/Special_Graphic_Glitters/Christmas_Cards/images/happy-holidays.gif Wesolych i pogodnych Swiat Bozego Narodzenia oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku zycze rrmisiom oraz Wszystkim odwiedzajacych komentarze rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.12.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 rrmi Zakupy to dopiero w sobote bede robila.W niedziele gotowanie bigosow ,lepienie pierogow, gotowanie golabkow z ryzem i pieczarkami itd i dokonczenie w poniedzialek ryby po grecku i salatki. Wyobrazam sobie , ze przy Pablo masz mniej czasu , ja mam tak samo. Te psiaki to teraz strasznie rozpieszczane sa. http://www.imagehosting.com/out.php/i1471078_Kiwichristmas.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 rrmisia kupilas juz prezent dla Pablusia ? ja dla mojego Chesterka i Froschowej Psotki juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.12.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 W moim projekcie pojawiło się całkiem spore światło w tunelu - jest nadzieja, że uda się go zrealizować. Spadł mi kolosalnie poziom stresu jak na razie i dobrze mi z tym. Bardzo bym chciala ,zebys sie pochwalila , a mypocieszymy sie z Toba Chyba , ze to jakas tajemnica to ok No, teraz mogę powiedzieć. Udało się w ciągu 10 dni zaprojektować i wydrukować nowy folder z okolicy i jeszcze załatwić, żeby EU za to zapłaciło. Ale co ja przy tym zdrowia straciłam, nie daj Boże. Omal nie osiwiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.12.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Dzieki , dzieki , dzieki za zyczenia Bonnie Zdjecie cudne , ona slodka jest bardzo. Nie zjedzcie jej czasem na deser Buziaki w nos Dpsiu To masz super prezent na swieta , gratuluje Frosiu Nie mam prezentu dla Pablusia jeszcze , dzisiaj pojedziemy , chcialabym kupic mu nowa obroze ,bo ta sie powoli za mala robi. A dlaczego ja nie widzialam nigdy Twoich psow ? Odnosnie przemawiania to mam nadzieje , ze Jagusia wszystko powie co mysli Wygarnie znaczy i pozniej bedziecie zyli dlugo i szczesliwie Nasz maly u lekarza sprawil sie ladnie . Na dworzu mroz , pieknie drzewa wygladaja . Malego musze obierac na dwor , bo sie caly trzesie jak wychodzi. Zrobilam mu z nogawki od dresu taki kaftanik. Nie moge mu nic kupic , bo za szybko rosnie , wiec kombinuje. Nawet lubi sie ubierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 widzialam kiedys taka swiecacea obroze taka mrygajaca w niemczech ludzie w takich wyprowadzaja swoje pociechy wieczorem na spacer gdybys sobie taka sprawila Pablo bylby sliczna ozdoba swiateczna moze sa juz tez takie podgrzewane , popytaj p.s Chester byl juz w gebach...tych psich jest tez w moim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.12.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 gdybys sobie taka sprawila Tak , pewnie swietnie bym wygladala Skad wiesz , ze lubie blyskotki ? Frosiu Pewnie przegapilam , moze zapomnialam , odswieze pamiec Jakos zakrecilam sie wokol wlasnego ogona za bardzo ostatnio . Tak bardzo przezywalam te kolejne adopcje i Pablita , ze prawie nie jadlam. Schudlam pewnie z 6 kilosow U mnie to rzecz niespotykana , bo jem jak stary chlop zwykle Widze , ze avatar zmienilas , musze odstepne poprosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.12.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Jakbym już do świąt nie zdążył tu zajrzeć, to na wszelkich wypadek zrobię to już teraz.Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 22.12.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Rrmi WESOŁYCH ŚWIĄT i spełnienia tego wszystkiego o czym marzysz. To taki krótki filmik świąteczny, trochę długo się ładuje, ale aktora poznasz mam nadzieję http://www.elfyourself.com/?id=1679819118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 A Gdzie House? Zapadl sie pod ziemie. Caly rok tu rozrabia a teraz nie ma czasu zyczen zlozyc. Oj, nie ladnie, nie ladnie... Mam nadzieje, ze mu przekazecie poki jeszcze czas. House wpisuj zyczenia bo tu o honor chodzi, no!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts