rrmi 05.01.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Moze Ty masz Zosiu racje. W weekendy dam mu wolne od nauki Pokaze Wam moja czekolade w Synkowym gabinecie http://img167.imageshack.us/img167/8279/pabli3fy1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Piekna ta czekolada Wolnego od nauki ne dawaj, ale zwolnij. Psiątka mają to do siebie, że bardzo szybko się uczą, ale też i bardzo szybko przestają się przejmowac tym, czego się nauczyły - udają, że zapomniały . Poprzez zwykłe, codzienne czynności i zabawę cały czas go stymulujesz do nauki. W ogóle wszystkie Wasze zabawy z nim, przebywanie z nim to jedna wielka nauka, tylko trzeba to robić konsekwentnie. U mnie zabrakło trochę tej konsekwencji i ... parę błedów popełniliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 rrmi, Pablo jest cudny powtarzam się, wiem a ta czekolada to na wszystkich ścianach czy tylko jednej?? ładny kolor, Mayland chce mieć bakłażana, też mie się podoba Wymyślajcie dziewczyny dalej Będę mieć jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Słodkie - jak to czekoladka. Mniam. Domagam się odpowiedzi w kwestii kominka. Najlepiej ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Powiedz mi rrmisiu z jakiej firmy ta Synkowa czekolada jest i jaki numer. No, naprawdę ładna, aczkolwiek plan pierwszy bardziej wpadł mi w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.01.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Ladnie , sie wlasnie do Kulki na sobotnie popoludnie wybieralam , teraz to mi nijak tiaaa obiecanki cacanki nie bierz mych słów do siebie, ugoszczę i Was podśpiewując pod nosem i pląsając jak rusałka Kulka, jak ja Cię rozumiem... Tak mam, że potrzebuję codziennie chociaż godzinkę izolacji i wyciszenia, jak tego nie mam, to po prostu przestaję się odzywać i udzielać społecznie i rodzinnie - bo muszę mieć czas do wyciszenia i już. Często ludzie wtedy myślą, że ich nie lubię albo zadzieram nosa. moja Ty bratnia duszo, mam identycznie, muszę pobyć sam na sam ze sobą codzień, jeśli się tak nie stanie, to zamiast uśmiechu robi mi się grymas na twarzy i zaczynam być irytująca nawet dla samej siebie rrmi, Pablisio jest przesłodki, ma minkę dzielnego zucha z zastępu a czekoladka nie powiem, smakowita, mimo wszystko myślę, że młodsze uczennice będą częściej zerkać w oczy Twego syna niż na czekoladę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Pablo piękny a ta czekoladka to na moją ścianę telewizyjną ..kiedyś o tym myślałam ..potem zmieniłam koncepcję ..a teraz to kto wie Rrmi daj zdjęcia łazienki plissssssss bo ja mam jakąś obsesję jeżeli chodzi o to pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.01.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Brazuniu Farba 1232 fresh brew z Benjamina Moora. Kolor oczywiscie deczko inny niz na zdjeciu.Na jednej scianie jest trocghe tapety w odcieniu kakaowym , we wzory dosc duze , tak dla urozmaicenia. Bedzie tam biurko stalo. Znaczy tapeta wypadnie za biurkiem, biurko ma byc takie kolonialne , mahoniowe. Kulka To do zobaczenia Moj sie na to plasanie rusalki napalil Dpsiu Kominek stanal w miejscu na rzecz trawertynowej lazienki. Miko Potracilam wszystkie zdjecia . Mialam powaznie uzkodzony komp Poza tym moja lazienka nie jest modnie wygladajaca. Teraz wszyscy maja te paradyze i opoczna i tubadziny , a ja nawet tego nie ogladalam. Wierze we wloskie plytki Lazienka jest naprawde taka , ze zaloze sie , ze nie chcialabys miec podobnej , Kulka widziala to pewnie Ci to samo powie. Boshe jak zimno , za co , za co takie mrozy nas doszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Miko Potracilam wszystkie zdjecia . Mialam powaznie uzkodzony komp Poza tym moja lazienka nie jest modnie wygladajaca. Teraz wszyscy maja te paradyze i opoczna i tubadziny , a ja nawet tego nie ogladalam. Wierze we wloskie plytki Lazienka jest naprawde taka , ze zaloze sie , ze nie chcialabys miec podobnej , Kulka widziala to pewnie Ci to samo powie. Boshe jak zimno , za co , za co takie mrozy nas doszly eeee tammmm ja też nie z tych modnych ... odkąd kulka zaraziła mnie prostotą dała mi kiedyś wykład jak to w domu powinno być od tego momentu tylko kąty proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.01.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 eeee tammmm ja też nie z tych modnych ... odkąd kulka zaraziła mnie prostotą eeeeee ... ale modne nie moze byc proste? A ja z tych i modnych i prostych ... nie wiem tylko jak to dokladnie z katami prostymi u mnie jest, ale nikt dotad nie narzekal rrmsiu, Fajna ta czekolada Taka no.... gleboka Jak na pokoj do pomyslunku i nauki to doskonala! Wymusza szyk i porzadek, oraz ogolne skupienie A czemu popsulas komputer, he? Wracajac do zimy, to jest ... rany okrutnie zimno ... sucz nie chciala wyjsc na siusiu, a Marek zbuntowal sie przy drewutni No normalnie pucz mam albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.01.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 rrmisia, nic mi nie imputuj, lazienka mi się bardzo podobała prosta, a przez to widać urodę płytek, no i ta podłogówka pod prysznicem super miko, normalnie mnie zawstydzasz ale popieram nadal swoje zdanie, że w prostocie siła, a nie na siłę udziwnieniu i lataniu za tryndem Co do zimna to mnie dzisiaj tyłek odmarzł jak nosiłam drewno do kominka autentycznie siedzę pod kocem, w kominku się rozpala, ale tyłka nadal prawie nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 miko, normalnie mnie zawstydzasz ale popieram nadal swoje zdanie, że w prostocie siła, a nie na siłę udziwnieniu i lataniu za tryndem amen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.01.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 A czemu popsulas komputer, he? Sam sie jakos wzial i zapsul Kulka W sumie to ja nie wiem jak sie ma noszenie drzewa do kominka do wymarznietego tylka , ale niech Ci bedzie. Chyba , ze Ty z Amberowym Markiem bywalas Sluchajcie urodziny nam sie we watku szykuja . Nasza AnSi sie starzeje Jakos tak mi sekacz dzisiaj bardzo podchodzi ,zjadlam juz z pol kilo Miko A Ty juz wybralas plytki do lazienek? Z wyjasnienie pedze , bo dalam ten tego . Nie zebym nie lubila i co miala do tych paradyzy , u kogos jak najbardziej , ale u siebie nie moglam nijak do zwyczajnych moich wnetrz przypasowac. Te kolekcje jak dla mnie jakos za nowoczesne sa , chyba , bo musze przyznac , ze nie ogladalam za szczegolowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Miko A Ty juz wybralas plytki do lazienek? tylko do jednej leżą i czekają na zmiłowanie ... do innych pomieszczeń jeszcze nie ...nic mi się nie podoba najgorzej, że ja niezdecydowana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.01.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Co do zimna to mnie dzisiaj tyłek odmarzł jak nosiłam drewno do kominka autentycznie siedzę pod kocem, w kominku się rozpala, ale tyłka nadal prawie nie czuję kulka, Bo to trzeba walonki na nogi ubrac, spodnie z drelichu, czape z lisiego futerka i rekawice z baraniny, a nie z golym tylkiem i klusej kiecce po mrozie zasuwac Wiem, wiem ... sama widzialam: szpileczki, minioweczka, bluzeczka z dekoltem do pasa, a potem co? Na jezykach we wsi i z upomnieniem z ambony No dobra kulka ... moze wpadniesz na grzanca? rrmsiu, Kobietom wieku sie nie wypomina, przynajmniej nigdy w sasiedztwie slowa "starzeje". powinnas napisac "AnSi znowu wchodzi w pelnoletnosc" ! No! Popraw sie Kochana na przyszlosc, bo jak mnie w marcu skrobniesz AmberWind sie starzeje to jak nic przejade sie do Ciebie z odpowiednim upominaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.01.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Miko A Wy sami bedziecie walczyli z tymi plytkami ? W garazu [czy to w kotlowni] niezle poszlo Jesli szukasz czegos naprawde klasycznego , zajrzyj do Grestonu na Al.Krakowskiej. Zaraz za Jankami . Ja tam wszystkie kupowalam swoje , trawertyn tez. Maja naprawde duzy wybor. Poza tym cos w koncu kupic musisz Ile masz lazienek ? U nas sa 3 , a poki co jedna zrobiona , ale mam nadzieje , ze teraz z trawertynowa jakos pojdzie . Synkowi chyba zrobie marmurowa , albo gres polerowany z matowymi wstawkami , mam juz jakas wizje. Nie korzystam z propzycji wystawowych Amber Jak zwykle masz racje , mam nadzieje , ze jubilatka wybaczy Upominacze lubie w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 wiesz...mąż chce sam...tylko, że ile to będzie trzeba czekać nie ma specjalnie dużo czasu ..zobaczymy możemy się wesprzeć p.j dzięki namiarom od Amber A co do układania ..to trochę tego jest spiżarka, garaż, 2 łazienki, kuchnia , podłogi no i dokończenie gospodarczego..tego co widziałaś W grestonie byliśmy i pewnie jeszcze będziemy. Mam jedno pytanie w łazience jest ogrzewanie podłogowe i teraz wymiary płytki to:31,6X59,2 jaka musi być wielkość fugi? wiemy , że musi być jakaś określona wielkość przy podłogówce i dużej płytce...pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.01.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Miko U nas wszedzie podlogowka. I teraz po kolei . W kuchni gresz 45x45 fuga 2.5 , haal wejsciowy plytki 60x60 fuga tez 2.5 . Mnie sie Majster pytal jaka ma byc fuga i taka robil .Chyba sa jakies zasady , ale ja sie nie podporzadkowuje zasadom. Do trawertynu bedzie tez 2.5 . W Polsce nie kladzie sie bezfugowo grasow na podlogowke , ale w US sie kladzie. Z tym , ze nie lubie bez fugi . W ogole czasem Polskie zsady sa super , zwlaszcza jesli chodzi o budownictwo szkieletowe i kladzenie plytek. Pytaj dziecino jak czegos nie wiesz. Amber ma plytki ladnie polozone Wszystko ma ladnie , a kominek najbardziej . Wiadomo Marek osobiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Dobry wieczór mówię Wpadłam na chwilę, bo mam robotę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.01.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Miko, U nas wszedzie plytki maja ok. 1 mm w porywach do 1,5 fugi. Na ogrzewaniu podlogowym Kafle 30 x 60 i nic sie nie dzieje. Owszem w hollu odpadly dwa kafle, poniewaz gdy byly przyklejane ktos na nie wszedl i sie odpazyly Poza tym nic sie nie dzieje, a na podlogowke laduje 43 st. wody bom zmarzluch Nie lubie grubych fug i tylko na ganku i balkonach mam chyba ok. 4 mm. Jakbym mogla, to wszedzie fug by nie bylo brazuniu, A coz to zaprzata Twa sliczna glowke w tak romantyczny, mrozny wieczor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts