Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

brazuniu,

A coz to zaprzata Twa sliczna glowke w tak romantyczny, mrozny wieczor?

No sie mi tak błogo zrobiło kole serducha, jakżem o tej ślicznej główce przeczytała :oops: Eeeechchch ... żeby tak częściej ....

Romantycznego wieczoru toto dzisiaj nie przypomina, bo Szanowny wojażuje z córcią po Polsce, a ja samotna, biała lelija w domu - z psuką of course!!!

Marzy mi się poza tym stado koni - moich własnych - harcujących po ziemi - mojej własnej, ale chwilami ich tętęnt przyprawia mnie o ból głowy :wink:

A poważnie:

Kasi coś obiecałam, to i słowa dotrzymać musiałam :D

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ooooo, jak tu miło i gwarnie! :D

Rrmisia, byłaś u Kulki? Padłam ze smiechu na takie dictum:

Moj sie na to plasanie rusalki napalil

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uśmiałam się prawie tak jak w gębach! Idźcie zobaczyć zdjęcia z dzieciństwa, ubaw po pachy, a już Sonika, Braza i jeszcze Stuk i NS w rajtuzkach... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No, zabawa na 102!!!

Amber, miniówkę i szpileczki mam naszykowane na przyjazd rrmiów

wedle zaleceń i na okoliczność przyobiecanego pląsania :D

do noszenia drwa się ubrałam zgodnie ze sztuką, czapa, szalik i kurtka na wacie :p

Czytam, czytam i oczom nie wierzę, tak się tu budowlano - wykończeniowo zrobiło 8)

masta blasta :roll:

Depesia, no właśnie w oknie wyglądam i na razie nie widać JaśniePaństwa :D

Czytam, czytam i oczom nie wierzę, tak się tu budowlano - wykończeniowo zrobiło 8)

masta blasta :roll:

No co najmniej jakbysmy byly na jakims forum z kielnia i cegla w tle ... no w morde jeza 8) :lol:

brazuniu,

No to milej pracki zycze, chociaz wysilac sie w sobotni wieczor to jakies okrutne jest :roll: 8)

No i marzen spelnienia, arabow pelna stajnie i dzialki olbrzymiej na te konskie galopy ..

Tak mysle sobie kon ... kon ... no moze 200 koni by mi sie przydalo ... pod maska 8) :lol:

Już się wysiliłam, a i podziękowania od Kasi otrzymałam, to i miło mi się zrobiło i fajnie :D

Ja tam wolę te 60km/h z wiatrem we włosach (i czasami z grzywą konia w zebach :wink: ) od tych 200km/h w tej blaszanej puszce :wink: Co nie znaczy, że owej blaszanej puszki nie chcę :D

Dobranocka Kochani, czas w końcu o jakiejś przyzwoitej porze o łóżko zahaczyć :p

Bardzo mi przykro, ze czujecie sie zawiedzeni w kwestii filmu "oPG". Poszedlem na latwizne i zamiast kupic kamere wybudowalem dom na wsi (bez psa). :roll:

Po zainteresowaniu widze, ze moglem zrobic kariere w szolbiznesie... albo chociaz w grinPISie...

W ogole to moje genialne koncepcje upadaja w prozie zycia. Jakies dwa lata temu zaczalem tworzyc serwis na ksztalt "naszej klasy" i rzucilem go dla kielnii i betonu... Dzis moglbym sobie kupic gotowy doooom.

(Ale nawet nie smiem zapodac pomyslu mojej zonie 'to ja teraz sie skupie nad "czyms waznym", a Ty nas tak przez dwa-trzy lata utrzymuj'). W pewnych kregach takie myslenie nie uchodzi...

rrmi w kwestii utraconych zdjec: ludzie dziela sie na tych, ktorzy robia kopie zapasowe i na tych, ktorzy beda robili kopie zapasowe...

Widze, ze w gabinecie nie ma jeszcze nic na podlodze. Jakbys chciala ordynarne panele - mogiem przyuczyc :D. Tylko wyrzynarke zalatw...

(hint: takowa wyrzynarke ma na ten przyklad ten Długi, ktory sie dawno nie odzywal, ale obstawiam, ze Twoj majster tez)

Aha, nie moze sie tak stac, ze pies bedzie Twoim konikiem... Braza by sie mogla obrazic za kradziez marzen...

:roll:

Nie przewracaj oczami tylko sie wez do roboty :D

W sumie Kulka to gdzie Ty bylas jak ja jechalam do Ciebie ?

:D

Zelga za oknem na szczescie.

Wyrzynarke mamy , no jak niby nie miec ?

Przeciez to nie wypada nawet .Tak wiec z pomocy dlugiego nie bede korzystala , poza tym wciaz sie nie odezwal na moje poawaryjne gg :roll: Prawdopodobnie juz mnie nie kocha :roll:

Co do zdjec , to na szczescie Stary mial w swoim kompie :D

Brazuniu

Jako miss topless jestes super. :p

Dpsia nie gorsza , z tym ,nie w toplesie :D

Hej Robaczki :-)

Ale dzisiaj pogoda :o Zapakowalam cale auto torbami, notebooka dla mobilnosci i psa do towarzystwa, ale jak szybko i z poslizgiem wyjechalam na ulice, tak szybko wrocilam :(

Coz ... wyjazd odkladam do jutra ... moze sie cos w temacie poprawi, a poki co szukam, wertuje i rozmyslam ... wiecie nad czym ;) 8)

rrmsiu,

Nastal czas klopotliwego pytania ;) No i kiedy bedzie ten kominek? Drewno na tarasie suszysz, ale jak tak dalej pojdzie to bedziemy sie nim cieszyc na jajeczne swieta ;) Skrobnij co tam u Was, jak Pablo i nad czym teraz pracujecie. A Synek to chyba wlasnie studniowke zaliczyl, albo jest przed. Wszak zaczyna sie maturalne odliczanie ...

Brazuniu,

Podczytalm troszke na watku agro o Twoich planach i dzialeczce. Mocno zaciskam kciuki, aby udalo Ci sie z marzeniami i urzednikami :-)

kulka,

Nosze sie z nadzieja (co nie znaczy, zem przy nadziei :lol: ), iz juz wystarczajaco od towarzystawa odpoczelas ... :roll: Jesli wiec nie zwiekszysz swej bytnosci, zaczne domniemywac, ze w nieuzasadniony sposob sie od nas alienujesz co mnie wielce martwi i przygnebia ...

Przypuszczam tez, ze rrmisia czuje to samo, ale w slowa inaczej ubiera :lol:

Depsia,

A u Ciebie jak? Zasypalo Was? Wypatrujecie wiosny? Bo my zdecydowanie tak! :D

. Popadłam :wink:
Na zdrowie :D

Amber

Weekendowo nic nie robilismy.

Kominka tez nie. Zaczelismy ruszac lazienke trawertynowa , bo sama Wiesz , ze jak u nas goscie to trzeba do naszej sypialni zasuwac za potrzeba , a to w sumie kawal drogi.

Nie dziwie sie , ze zawrocilas , bo bylo tragicznie .

Wychodzilam ze sklepu i malo brakowalo.

Na szczescie jakos dojechalismy do domu.

Bylismy u naszego kolegi na inspekcji na budowie , ale za zimno bylo ,

zeby wyjsc z auta na dluzej.

Wciaz pada , snieg i marznie.

Co do Kulki to sie nie wypowiem , bo mnie denerwuje jak sie tak wlasnie wywyzsza nie zagladajac do nas wcale lub tez nie za czesto.

O takich to sie wiadomo jak mowi , w kazdym razie u nas na wsi :roll: :D

Amber

Ty powiedz kiedy my tu mamy jakies modly odczyniac , zebys za dlugo nie szukala i juz za pierwszym strzalem znalazla to czego chcesz :p

Zeljko gdzies sie zapodziala ? :roll:

Rrmisia, no to z łazienką Wam trochę zejdzie, bo ten trawertyn to twarde płytki są, nie? :roll:

Mówiłam, że Braza w gaciach prezentuje się superowo! Ja przy niej to tylko marne echo! Za to w gabarytach nie dałam się nikomu! :D

U nas na wsi też zimno i ślisko jak piorun, temu siedzę cały dzień w domu. :roll: W kominku się pali i ciepło jest i jasno, a laptop na kolanach i fajnie jest. I jeszcze Poirot w TV. :D

W samouwielbienie popadłam - na zdrowie, jak wspomniała Gospodyni :wink: - pobyłam sobie w nim chwil kilka i fajnie mi jest!!!

A jak czytam o tych rozpalonych kominkach to mnie czysta fala zalewa nie powiem czego - no tak Wam zazdroszczę!!! U mnie w mieszkanku ciepełko, nie powiem, ale tego "ogienka" brak... :(

Weekendowo nic nie robilismy.

Kominka tez nie. Zaczelismy ruszac lazienke trawertynowa , bo sama Wiesz , ze jak u nas goscie to trzeba do naszej sypialni zasuwac za potrzeba , a to w sumie kawal drogi.

Znaczy sie leniliscie sie okropnie! :evil: Noooo Kochana, jak tak prace sie maja, to my do lata w TYM kominku nie rozpalimy 8) ;)

Nic to ... za pare dni na okolicznosc nowej lazienki odpytam :-) Niech mi tylko tego trawertynu nie zmarnuja, bo piekny on! I szlachetny :-)

I co po inspekcji? Teraz przynajmniej ziemia zamarzla, to obsuwac sie nie bedzie :roll: Ale gdyby na plusie bylo, to smialo mozna by ciagnac dalej ... Tak zle i tak nie dobrze ...

A kciukasy, gdyby nie ta slizgawica, to mozna by bylo od jutra zaciskac. Nie sadze, abym tak jeszcze w dolkach startowych znalazla TA dzialke, ale nie zamierzam sie z problemem wozic miesiacami. Sama wiesz :-) Choc z drugiej strony, jak mam wydac tyle kasy, to niech spelnia nasze oczekiwania :D

No nic ... zobaczymy :-)

Zeljko,

Duzo zdrowia wiec i trzymaj sie cieplo :-) I wracaj do nas, bo pomyslimy ze niczym kulka, wypielas sie ... no sama wiesz czym ;)