kuleczka 06.01.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Człowiek sobie na forum wchodzi dla zdrowotności i higieny psychicznej odchamić się i kultury liznąć, a tu co.... obgadują za plecami d.pę ile wlezie że niby jeszcze wypiętą tiaaaaa jeżdziliśmy dzisiaj z Mojnym za działkami, tak się biało zrobiło, to każda okolica piekna się wydała byliśmy oczywiście też na tej mi przyobiecanej na wiosnę aż się boję przywiązywać, bo mi się tam baardzo podoba, prawie na granicy lasu, las od północy, więc nie zacienia, do centrum naszego miasta 10 min autem, a od mojego obecnego domu 2 km będzie oby się pan obszarnik nie rozmyślił Zeljko, zdrówka, kuruj się i szybko do nas wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Kuleczko to ja mocno trzymam kciuki!!!!!! Obyś ją dopadła!!!!!! I oznajmiam, grzecznie narazie, że ja d..upy nie obsmarowywałam, tylko łone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.01.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 I oznajmiam, grzecznie narazie, że ja d..upy nie obsmarowywałam, tylko łone No qrna, to sie nazywa solidarnosc jajnikow brazuniu, zawsze mozesz to niefortunne zdanie jakos uratowac, ze mysla zgrzeszylas i kulke w snach obsmarowalas ... czekolada i polewa toffi, of korz kulka, aby plany w akt notarialny sie zamienily! Mocno za to trzymam, bo wiem jak wazne jest wlasnie "TO" miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.01.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Dzięki brazunia i wiadomo, że wszystkiemu winne sa jak zwykle łone Amber, wielkodusznie Ci przebaczam przekupiłaś mnie dobrymi słowy jak jeszcze wypijesz wstrzemiennego przy najbliższej okazji za mój akt, to będziemy całkiem kwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 I oznajmiam, grzecznie narazie, że ja d..upy nie obsmarowywałam, tylko łone No qrna, to sie nazywa solidarnosc jajnikow brazuniu, zawsze mozesz to niefortunne zdanie jakos uratowac, ze mysla zgrzeszylas i kulke w snach obsmarowalas ... czekolada i polewa toffi, of korz Czekolada może być, tofii też, niekoniecznie polewa Za żadne skarby się nie przyznam, choćby mnie przypalali - z Jędrusia Kmicica przykład brać będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Zeljko Zdrowiej nam Kochaniutka , bo roboty duzo. Brazunie trzeba podtrzymywac i w ogole. Kulka Trzeba tak troche komus obsmarowac , bo nam sie mmmadziu zbiesi ,ze wazelinujemy tylko. Amber Jakby lepiej jest z rana,wiem , bo juz bylam 3 razy na dworzu. Snieg topnieje , duzo cieplej. U nas na podworku jakos czysto sie zrobilo Maly od rana jadl twarozek homogenizowany. Cudnie wygladal po tym jedzeniu. Uszy i nos cale biale Z tymi pracami to powoli sie posuwa. Moj nosi Pabla na barana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Rrmisiu, no, no, o tej godzinie na nogach i po 3 razach na dworze - jestem pełna podziwu! Pablo to dobrze u Was ma, nawet na barana go noszą. Zeljko, zdrowiej koniecznie, bo brakuje Ciebie z nami! Kulka, Ty się nie przejmuj, łone tak zawsze, ale to dobre kobity som, nie skrzywdzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.01.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 jak jeszcze wypijesz wstrzemiennego przy najbliższej okazji za mój akt, to będziemy całkiem kwita Ja znam takiego, co wypije niejednego, tylko przyslij nam ten akt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Rrmisiu, no, no, o tej godzinie na nogach i po 3 razach na dworze - jestem pełna podziwu! Pablo to dobrze u Was ma, nawet na barana go noszą. No widzisz jaka ja fajna moge byc mmmadziu Chyba o innych aktach myslicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Przywitam się z samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Przywitam się z samego rana Dzien dobry Tu moj ryjek slodki twarogowy http://img167.imageshack.us/img167/3905/pabli4ng2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.01.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 jak jeszcze wypijesz wstrzemiennego przy najbliższej okazji za mój akt, to będziemy całkiem kwita Ja znam takiego, co wypije niejednego, tylko przyslij nam ten akt... proponuję Ci 2 akty, odnośnie mieszkania i działki który wybierasz działka byla dziewicza, więc może tę drugą opcję rrmi, ja też podziwiam, 3 razy na dworzu, z rana wnoskuję, że zaniemogła toaleta, może rura zamarzła była sądząć po zdjęciu, to Pablisia najwyższy czas manier przy stole uczyć no bo jak do mnie w gości przyjedziesz, to ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 No superaśny jest!!! A jak będzie fajnie gdy zacznie mleczaki gubic!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 rrmi, ja też podziwiam, 3 razy na dworzu, z rana wnoskuję, że zaniemogła toaleta, może rura zamarzła była Nieszczęście - wszystko zamarza w locie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 sądząć po zdjęciu, to Pablisia najwyższy czas manier przy stole uczyć no bo jak do mnie w gości przyjedziesz, to ja nie wiem Spokojna Twoja rozczochrana Pabli sie Muszka zajmie. W sensie zabawowym Brazuniu Wiem , ze czas zmiany zebow jest smieszny. Pza tym czekam tego jak zbawienia , bo mam cale rece poszarpane . Okropnie daje tymi igielkami Rura nie zamarzla , raczej odtajala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Oj śmieszny!!!! A przy mleczakach psuki to cała rodzinka wyglądała, jakby nic innego nie robiła, tylko przedzierała się prze chaszcze jakoweś !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.01.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Amber Jakby lepiej jest z rana,wiem , bo juz bylam 3 razy na dworzu. Snieg topnieje , duzo cieplej. U nas na podworku jakos czysto sie zrobilo No to jade Trzymajcie kciuki Mojny zostaje kominka pielegnowac ... sama wiesz, dwa razy na dobe trza dolozyc, aby te 23 st. wykrecic Nie wiem kiedy przyjade Ale biore notebooka, internet i GPS. Bede w kontakcie i trafie z powrotem Kulka dobrze radzi. Pabla ze stolem i babcina zastawa trzeba oswajac! Niech za mlodu nabierze manier, bo takiego utytlanego w goscinie u soltysowej nie pokazesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Niech za mlodu nabierze manier, bo takiego utytlanego w goscinie u soltysowej nie pokazesz! Ja w kwestii formalnej: że niby ja taka wredna jestem, czy co? Ja chciałam powiedzieć, że pieski to ja bardzo lubić i kotecki też. Rrmisia - jak tam Twoje koty na przychodne? Jakoś dawno nic o nich nie słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dpsiu Koty juz dosc dawno nie byly , kilka razy wystawialam jedzenie , ale wyrzucalam . One musialy byc czyjes , bo grube bardzo byly Amber Over , dojechalas ? Sie prosze z Pablisia nie smiac ,nauczy sie nozem i widelcem to zobaczyce. Tak wlasciwie to je z lyzki , bo jak mu mieszam w misce , jesli sie ubije te jego jedzenie to lapie za lyzke i z niej je. I co / Glupio Wam ? No !!! Ciastek sie najadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.01.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ale mi łyso teraz było się nie nabijać z Pablusia on łyżką zasuwa, a ja czasem to nawet palcami................ szczegolnie domowe fryteczki, racuszki, naleśniki........hmmmmm ale jestem głodna Amber, nie będę się z grzeczności wypytywać dokąd zawiozłaś swą czcigodną..... przy okazji i sposobność do obgadunku będzie Depesia, ale te pieski i kotecki to podobno mało smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts