DPS 09.01.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Moi to znowu bardzo lubią restauracje. Wg nich wszystko bardzo smaczne i bardzo się cieszą. Amber, a do kiedy Ty tam będziesz, w tym mieście? Bo ja wieczorem dzisiaj tam jadę. Mogłybyśmy gdzieś na mieście kawę wypić. Jak coś, to puść mi na priva nr komórki, umówimy się jakoś. Dziecko jutro IELTSa zdaje. Proszę trzymać kciuki i pluć i odpukiwać, bo bardzo mu ten IELTS potrzebny. Liczę na wszystkich z tym trzymaniem. Od 9 zdaje do samego wieczora z przerwą obiadową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.01.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Zaiste mam naszykowane od wczoraj kurczęce uda w marynacie dziś tylko do piekarnika wstawię i gotowe wiem, wiem, jestem super a łazić muszę, nie ma zmiłuj pocieszam się, że pogoda mi sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.01.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Liczę na wszystkich z tym trzymaniem. Od 9 zdaje do samego wieczora z przerwą obiadową. Bede trzymala z alej sily. Dobrze , ze przerwa jest na obiad . A moze jeszcze jakas taka , zeby Pablisia wyprowadzic , co? Co ma biedny trzymac Fajnie bedzie ak sie umowicie na kawke , Majuta bys poznala , zaczelabys Odwroconych dzieki emu ogladac Kulka Tak, cudowna to odpowiednie slowo. U mnie dzis pieczone mieso , I buraczki Slonce to moze i swieci , ale zimnica jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.01.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Osobisty ogląda Odwróconych, muszę się wypytać czy wypatrzył Majuta Boszzz, teraz to ja też będę oglądać Byłam dziś na "mojej" działce, no cudnie jest wybieram się też do właściciela, czy już się papiery odpowiednio wyleżały w urzedzie jak mi powie, że nieaktualne, albo co, to będę go błagać tam jest 30 działek, jedną wyproszę jakoś, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 No właśnie, bardzo liczę, że Amber się odezwie. A kciuki będą bardzo potrzebne, bo w życiu tak bywa, że czasem jeden punkcik decyduje. I to może być punkcik dzięki Wam. Pablisia proszę oczywiście wyprowadzać, jakżebym mogła kazać mu trzymać. Z tym, że nie wiadomo, czy on by trzymał. Kulka, Ty się kuruj, ale jakoś lepiej niż przeciwbólowymi. Do dochtora idź albo co. Bo jak będziesz jaskółki robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.01.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 kuleczka tak nie napisała: ja tą akrobację codzień robię, ćwicząc przy okazji codziennych czynności pierwszy raz mi tak pierdnęło ale ja tak przeczytalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.01.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 ale ja tak przeczytalem... Nie wytrzymam z Toba . Kulka Ta dzialka musi byc Twoja , tak widze jej pisane jest. Jak co to gadaj , zrobimy nalot na chlopa i zaraz wymieknie Dpsiu Moze Amber sie pozniej odezwie , chyba , ze jaki smok Ja zezarl Biedny Marek , zaplacze sie , moze czas juz zaczac szukac , Majke trzeba zaangazowac , Ona tamtejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witam Towarzystwo!!! Rrmisiu - o Dziadach z Tobą nie pogadam, jakoś nie pamiętam, chyba zasnęłam przy czytaniu ... Ale o czym innym, i owszem, znalazłoby się całe mnóstwo chyba ... Kuleczka ja to w intencji działki Twojnej to od pewnego czasu dobry człowiek jezdem i staram się na nikogo nie warczeć i nie szczekać, no to chyba do pioruna się uda - no nie????!!!! Ambercia Majuta otul ciepło, co by nie zmarzła! No żeś się Kobieto zaprła na tę miejską działkę totalnie, niech Ci będzie, ale myśl....myśl..... Pozdrowionka dla wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.01.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 rrmi Ja jestem, tylko wczoraj Sylwi komputer sie zepsul. A kupilismy jej go pod choinke. Dlugo pochodzil, az do wczoraj.Zadzwonila do firmy powiedziala jakie sa objawy, kazali przywiezc. W sklepie nawet nie otworzyli i nie sprawdzali czy da sie naprawic czy nie, dali od razu nowy. Lubie takie szybkie zalatwianie sprawy. Moi wlasnie wrocili z Florydy. Byli tydzien na wakacjacha ja z nimi na telefonie i tylko im zazdroscilam pogody i spacerow nad oceanem.Nie chcialam ciagnac psow taki kawal tym bardziej , ze tylko na tydzien pojechali. Z domem to sie pewnie ruszy na wiosne, bo teraz chyba nikomu nie chce sie ruszac z domu.Chociaz juz widzialam ludzi krecacych sie po osiedlu. Ja wystawie do sprzedazy jak juz nie bedzie sniegu, bo ostatnio tak zasypalo , ze i tak nic nie bylo widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.01.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 kuleczka tak nie napisała: ja tą akrobację codzień robię, ćwicząc przy okazji codziennych czynności pierwszy raz mi tak pierdnęło ale ja tak przeczytalem... ani chybił musisz mieć często do czynienia, że tak Ci się kojarzy nie zazdroszczę Dziękuję wszystkim za kciukasy pana obszarnika nie zastałam, numeru tel nie mam, bo pan stwierdził, że będzie mu miło jak go jeszcze odwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 09.01.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Kulka Ta dzialka musi byc Twoja , tak widze jej pisane jest. Jak co to gadaj , zrobimy nalot na chlopa i zaraz wymieknie Pewnie dla Uły mozna to zrobic. Ja moge go troche podreczyc telefonicznie, choc nie mam wprawy jakos sobie poradze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.01.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dobry wieczór , rrmi, wpadłam na chwilkę, zeby pooglądać zdjęcia Pablusia i żeby się upewnić czy nadal jest cudniasty, no i jest , bez dwóch zdań. Amber i DPS'sia , wielka szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, że wybieracie się w moje strony, bo mogłybyśmy wypić razem kawkę i popatrzeć na działki . Amber - jak nie kupisz tym razem, to daj koniecznie znać kiedy znowu zawitasz. W jakiej okolicy szukasz i gdzie Ci się najbardziej podoba? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.01.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Prosze wiecej Do podziwiania , ale i tak wiadomo , ze Pabli jest najpiekniejszym chlopcem http://img503.imageshack.us/img503/921/pabli5si9.png Sonika Jak sie masz ? Mam nadzieje , ze usmiechniety Pabli poprawi Ci nastroj choc troche. House c Czekam na Cie w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.01.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Do podziwiania , ale i tak wiadomo , ze Pabli jest najpiekniejszym chlopcem Nie mogę się nie zgodzić . Mam nadzieje , ze usmiechniety Pabli poprawi Ci nastroj choc troche. O moim nastroju to nawet pisać mi się nie chce . Jakby wszystkiego było mało, to Mama wczoraj upadła i złamała rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.01.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 http://i16.tinypic.com/71noqk5.jpg rrmiPablo jest sliczny i urosl. Ja swoja mala szykuje na sterylizacje i bardzo sie denerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.01.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Soniko, Bardzo mi przykro ... Czasami zycie nas ciezko doswiadcza i jakby problemow bylo malo, doklada kolejny ... Sciskam Cie mocno i mam nadzieje, ze los w koncu sie do Ciebie usmiechnie ... I dbaj o siebie, bo sil musi starczyc na cale zycie ... Depsiu, Dopiero teraz przeczytalam, ze rozkoszujesz sie urokami Krakowa Mam nadzieje, ze jutro bedzie takie same piekny slonko jak dzisiaj Tak jak napisalam Ci na PW lenie sie w Zakopcu. Musialam odreagowac to zmaganie z dzialkami rrmisiu, Pablo jak widze zajal wlasciwe dla siebie miejsce Jak jeszcze troche podrosnie, to chyba musicie z Majstrem losowanie zrobic, kto z Was spi w malzenskim lozu, a kto na psim poslaniu Jak ze spacerami? Marek mowi, ze cieplo jest to, wiec przeszkody pogodowe chyba zniknely? I ucz malego dreptac na smyczy ... a smycz nie jest do szarpania zebami Kulka, Dzialki Ci pisana, ale TY wiesz ... jak dobrze wokol niej pochodzisz, to ta pewnosc bedzie jakby wieksza bonnie, Alez piekne zdjecie! Twoja mala to jak nic tylko calowac w morduchne i te wielgachne oczatka Sliczna sunieczka, a sterylki sie nie boj! Zadbaj tylko, aby malutka przebadal dokladnie lekarz i jesli mozna uzyl narkozy wziewnej. Taka ponoc bezpieczniejsza dla malutkich ras. Napisz mi tylko, czy jak spi to tak slodko pochrapuje? Ale sie dzisiaj najezdzilam Soniczko, sama nie wiem co mi sie podoba Sadze, ze najbardziej miejskie klimaty Niestety wtedy nie mozna miec wszystkiego ... Dzialeczki sa bardzo malutkie, zabudowa ciasna, o tarasie zapomnij, z cisza tez roznie bedzie. Ale za to pelna cywilizacja, sklepy w zasiegu reki, do Centrum w porywach 10 minut, pelna miejska komunikacja i infrastruktura. Dodatkowo swietna baza wypadowa w Beskidy i Tatry, blisko na Slowacje i do goracego SPA. A do mojej Mamy mialabym jakies 50 minut jazdy samochodem ... Poki co mam dwie faworytki. Obie ok. 8 km od Wawelu, obie ze swietny zapleczem cywilizacji, obie niestety drogie, az musialam Ibuprom kupic No nic ... sie zobaczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.01.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.01.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 ale Wam zazdroszczam gdyby nie moja piekna wisia na "Ka", to tez bym o krakowskich klimatach marzyla Amber - a na samym Wawelu sie nic nie znajdzie ? Jakas mala komnatka z balkonikiem .. z tym ze one wszytskie takie bardziej w starociach sa urzadzone i dywany na scianach wisza - to nie kazdemu pasuje Pozdrow Zakopane Ja stacjonuje na Antałówce Pablo rozkoszny jest Tylko martwie czy mu aby wygodnie bez podusi lezy Bonnie , piekna sunia, slodkie zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.01.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Pewnie dla Uły mozna to zrobic. Ja moge go troche podreczyc telefonicznie, choc nie mam wprawy jakos sobie poradze. w pierwszej chwili pomyślałam, że braciszek mnie znalazł na forum aż mi się ciepło zrobiło narazie panu O. pokadzę, dręczenie zostawiam jako ostateczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Rrmisiu - urósł, że szkoda gadać. A jaki piękny - no słów mi brak. Amber - ja wiedziałam, że tak będzie... Bonnie - sunieczka jest przecudna, naprawdę! Rozbraja w ułamku sekundy! Kulka - jak tam Twoje jaskółki? Bo o działkę nawet nie pytam, wiadomo, że Twoja będzie. Zosiu - będę o Tobie myślała pijąc kawę w Ratuszowej na Rynku. Uwielbiam tę restaurację, jeszcze z czasów studenckich, niesamowite klimaty średniowiecza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts