AmberWind 11.01.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 mmmad, dzialka jest budowlana, wiec ze skarpa od tej strony problemow byc nie powinno rrmisiu, Na opijanie to chyba stanowczo za wczesnie Chociaz podobno na picie kazdy czas dobry. Powiedzmy bylo to za badania geotechniczne, co? BTW Pabla, jesli Was gryzie to w klapsy sie nie bawcie Radze sposob szybszy i skuteczniejszy Gdy bedzie lapal Was za rece, delikatnie palcami tej reki, ktora bedzie w jego paszczy nakierujcie fafle psa pomiedzy jego zeby a gryziona reke. Jak pare razy zacisnie paszcze na wlasnym faflu, to mu przejdzie Sposob sprawdzony, skuteczny i nieszkodliwy Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.01.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Na opijanie to chyba stanowczo za wczesnie no za pozno powiedzialas Amber Zosiu To ja moze jakies tutuly poprosze , kupie moze . Do poduszki jak znalazl. Powiem szczerze , ze nasz Pablo to jest najfajniejszy jak spi. No taki slodki jest. Roboi cudne zaby e ..nie .., to nie umiem ja dostalam kilka stron mail'em do poczytania od jednej wtajemniczonej osoby . ale wlasnie nie moge tego znalezc musi mam w pracy na kompie - takze dostarcze w poniedzialek No widac , ze cudak jest . Dawaj Pablita w pozycji zaby To i frosia sie ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.01.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Na opijanie to chyba stanowczo za wczesnie no za pozno powiedzialas Amber stanowczo za późno ale to na zdrowie pójdzie opiełam i ja Twoją działkę, a moja przy okazji też jakby co to polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Dzień dobry, odmeldowuję się z rana! Z Soniką wczoraj my się widziały, fajnie było i mnie wyściskała. Dziękuję Rrmisiu za takie gorące uściski, bardzo mi się miło zrobiło. Amber, wczoraj też chyba działkę Twoją opiłam. Dzisiaj będziemy zwiedzać okolice Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.01.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Pozdrowienia. Ale sie tu rozgadali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Przywitam się z Szanownym Towarzystwem ciepło i lecę jakieś żarełko robić bo to dzień pod tytułem "Jazda na koń, Mości Panowie" Amberciu - przemyśl, zastanów się i ... oby się udało Rrmisiu klepnij Pablisia BTW sąsiadów, to mam nadzieję, że mnie Pon Bocek uchroni przed uperd....ymi czego wszystkim również życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.01.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Pozdrowienia. Ale sie tu rozgadali.... Juz mialam dzwonic do Ciebie cholero jedna , bo sie nie odzywasz. Kiedy na intergracyjne spotkanie przyjedziecie ? Amber Czekamy na Ciebie jak na zbawienie , to ze smyczka nam moze co madre poradzisz. Sposob na fafle pewnie najlepszy z mozliwych Zosiu Czekam wiec na maila , chyba masz mojego Dpsiu Jakies zdjecia mozesz zapodac Brazuniu Klepniety On lubi jak sie go tarmosi Bonnie Jak tam majstry , pewnie jeszcze ich nie bylo ? Tylko Ci teraz taki wydatek potrzebny Kulka Wiedzialam , ze opijasz , mnie to jakos glowka boili Zdjecie zabowe zaraz jakies wynajde , dla Frosi zwlaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.01.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ano się opijało, z tym że skromnie i w ogóle pełna kulturka a Pablusio to nie za mały jeszcze na smyczkę, tak się mądrzę, z tym że ja się nie znam Cześć Zeljko!!! nie opuszczaj nas więcej na tak długo, no Depesia, się nie chwal, bo inni też by może chcieli, a nie mieli okazj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.01.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Zaby sa rozne , poki co taka dla Frosi http://img261.imageshack.us/img261/4058/pabli7ja9.jpg Ty Kulka sie do nas juz szykuj , bedziem czekali . U nas tez byla pelna kulturka I portrecik http://img148.imageshack.us/img148/1593/pabli8xb5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.01.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ja nie mogę jaka pozycja i ta zdziwiona mina szykuję się a jakże, doczekać się nie mogę tymczasem udam się na pokoje, celem ich posprzątania oczywiście zajrzę w przerwie pomiędzy myciem podłogi a czyszczeniem zlewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.01.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Rane ale Pablito rosnie. A oczy ma po Tobie chyba bo takie milutke. Miotam sie ostatnio miotam... Ale nie dam sie i bede Was znowu zameczac obiecuje... rrmi spotkami sie spotkami, nie martw sie... Nie mow, ze tesknisz... A wlasciwie mow, mow... p.s. Czy cos waznego mnie ominelo jak mnie nie bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.01.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Nie mow, ze tesknisz... A wlasciwie mow, mow... p.s. Czy cos waznego mnie ominelo jak mnie nie bylo? Tesknie , tesknie , bardzo , bardzo Ominelo Cie wiele ,pierwsze chodzenie na smyczy [nieudane] Pablisia, pierwsza kupa na srodku kuchni I takie tam rozne Moze mieszkanie sprzedaliscie ? Jesli tak to znowu zaczynasz sie pakowac , oj chcialabym zeby tak bylo Kulka To Ty sobie sprzataj , a ja do sklepu musze jechac. Mam zamowiona wolowa kosc . Bedzie sie dzialo dzisiaj pewnie. Pierwsza kosc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.01.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Śliczny ten Wasz Pablisio Pasuje do wystroju domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.01.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Śliczny ten Wasz Pablisio Pasuje do wystroju domu Wlasnie tak go wybieralismy , zeby doskonale sie komponowal Marjuszek kiedy zaczynasz ? Pytaj jak cos potrzebujesz ? My to juz znani w okolicy z porad . Jacys ludzie kupili niedaleko dzialke , a ze sa zagraniczniaki i jedno tylko mowi po polsku [slabo] to ciezko im poradzic tutaj i moj Stary dostal zlecenie na inwestora zastepczego. Calkiem dobra kasa. Dumna jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.01.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Śliczny ten Wasz Pablisio Pasuje do wystroju domu Wlasnie tak go wybieralismy , zeby doskonale sie komponowal Marjuszek kiedy zaczynasz ? Pytaj jak cos potrzebujesz ? My to juz znani w okolicy z porad . Jacys ludzie kupili niedaleko dzialke , a ze sa zagraniczniaki i jedno tylko mowi po polsku [slabo] to ciezko im poradzic tutaj i moj Stary dostal zlecenie na inwestora zastepczego. Calkiem dobra kasa. Dumna jestem . Dzisiaj liczę ile i czego kupić tak, żeby starczyło zanim dostanę kredyt, a jednocześnie żebym miał co robić Cały czas mi chodzi po głowie jaki rodzaj ogrzewania wybrać, bo chciałbym to wiedzieć zanim zacznę stawiać kominy. Czego mi trzeba Hmm. Kasy Gratulacje dla Starego, bo to jednak wyróznienie i docenienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.01.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 kulka, Ty lepiej w sprawie smyczy juz nic nie mow Moze lepiej przy podlodze i zlewie pozostac Jak wroce w przyszlym tygodniu do domu, to sie z Toba pojednocze ... O ile podlogi i zlew rozpoznam jako nasz rrmisia, Kosc jak kosc ... tez trza uwazac Niech na jeden raz calej takiej nie zje. Potem obserwuj kupy Mam nadzieje, ze bedzie te delikatesy dobrze tolerowac, bo jak nie to po kupach lub ich braku rozpoznasz, ze cos jest nie tak rrmisia, zdabadz w sklepie pilke (wielkosci) tenisowej na sznurku. Nie moze byc za twarda. Zeby maja w nia z przyjemnosci wchodzic ... sprobujesz w sklepie, bedziesz wiedziec, ze to wlasnie ta! Zerknij na strone aki.pl tam u gory jest zdjecie takiego sprzetu. Kup, lub zrob. Potem pogadamy o smyczy i szkoleniu. Polecam pilki Trixi (tak na dobry poczatek). Czy u Was tez tak pieknie? U mnie jest 12 st. Suczy bardzo sie podoba, ja wygrzewam sie w slonku a zycie ... zycie jest piekne Kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.01.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Marjuszek Jesli chodzi o ogrzewanie to my wybralismy eko groszek. Do tego podlogowka w calym domu , sypialnie tez. O ile pewne decyzje budowlane nie byly trafione to te uwazam za najlepsze. Podlogowka jest super. Groszek tani. Boje sie pomyslec ile placilabym za gaz z butli , bo o sieciowym mozna zapomniec. Palenia w takim piecu i obslugi go trzeba sie nauczyc , ale nie takietrudnosci w zyciu sie pokonywalo U nas do grzania 200m 2 , bo pralnia i kotlownia ogrzewane sa przez piec. Garaz zimny , bo nie oplacaloby sie grzejnika tam wieszac , bo podlogowka chodzi na niskiej temp wiec to i tak nie mialo sensu. W garazu mamy rozne rzeczy , z tym , ze nie samochod. Amber Sposob z gryzieniem fafli super . Pileczke nabedziemy droga kupna dzisiaj , bo zaraz Janki nas czekaja. Co do zwiazku kup i kosci jestem zorientowana , wiec nie martw sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.01.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ja planuję piec na ekogroszek i kominek z płaszczem wodnym. Co do podłogówki to ciągle nie wiem. Chciałbym ją mieć w sypialni i łazienkach, ale nie wiem czy sam sobie poradzę z ich montażem i tym całym sterowaniem w układzie mieszanym z kaloryferami. Do ogrzania będę miał jakieś 130m2 z poddaszem użytkowym. A możesz zdradzić jakie decyzje były nie do końca trafione? Może ich uniknę No dobra, idę pobiegać bo pogoda piękna i szkoda stracić dzień nad projektem. Posiedzę wieczorem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.01.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Co do podlogowki i grzejnikow to moze napisze tak ,ze bylaby to naszym zdaniem pomylka. Gdyby mialy pracowac razem. Ciezko to w kilku slowach wytlumaczyc , musialbys jak bedziesz w zaleciec do nas i pogadac. Jesli juz upierasz sie przy laczeniu grzejnikow i podlogowki w domu to dasz rade . Moj Maz robil cos takiego pierwszy raz w zyciu i dal rade . Wiec chyba kazdy sobie moze z tym poradzic. Na pewno w kotlowni musi byc miedz , dalej mamy zgrzewane . Dam Ci na pw namiar na mojego Starego i On z pewnoscia sensowniej wytlumaczy nasze zalozenia , moze wtedy latwiej bedzie Ci podjac decyzje . Co do kominka z plaszczem Amber jest juz ekspertem U nas tez piekne slonce. Pablito wyszalal sie na podworku Amber nagralam sie Tobie na komorke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 hehe sliczna zabka taka pozycja dobrze wplywa na rozwoj bioderek na starosc bedzie sie kladl jadrami do gory wiem...z autopsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts