Aggi 12.01.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 cudna ta psina ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Wróciliśmy. Bardzo jestem zmęczona, ale udało się Synka dowieźć na egzamin i przestałam szukać wszystkich WC, więc już dobrze jest. Zdjęć mam tylko kilka, jak będą jakieś sensowne, to jutro wkleję u siebie. Zeljko, dobrze, że wróciłaś! Amber, Ty kombinatorko, nie chciałaś z nami gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.01.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 cudna ta psina )))))nosz mowilam Ty jedna Dpsiu Czekamy wiec na zdjecia Nie podejrzewaj Amberki o to co podejrzewasz , plizzzz Nasz maly robi rundy z moim kapciem dookola lozka Wyglada jakby byl nie tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.01.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Dobry wieczór , Pabluś piękny, a oczyska ma UWODZICIELSKIE . Z Soniką wczoraj my się widziały, fajnie było i mnie wyściskała. Dziękuję Rrmisiu za takie gorące uściski, bardzo mi się miło zrobiło. Potwierdzam , wyściskałyśmy się z DPSią, że coś, tylko niestety nie miałam duzo czasu , ale na pewno powtórzymy . Prawda DPSiu? Na wklejanie zdjęć się nie zgadzam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ja tylko nieśmiało powiem, że jestem ... I przywitam się - wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.01.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Amber, Ty kombinatorko, nie chciałaś z nami gadać. Depsiu Slonko, nie bardzo wiem jak to mam odczytac, ale pewnie tak, ze teraz to mi tylko kombinowanie o odwiertach, badaniach i skarpach w glowie. Czy tak? Jutro Mojnego tutaj sciagam ... powiedzial, ze jak jedzie po proznicy, to mnie na zmywaku na miesiac postawi. Nabiare wtedy wiekszego wyczucia do ziemi, bo on kawalek urwiska o strukturze dzungli w Birmie to chyba nie bardzo chce nabyc Ale przyjedzie obejrzec to "cudo" nad ktorym sie rozplywam No dobry jest ... chyba musze z wdziecznosc cos ugotowac, albo co ... rrmisiu, Pablo piekny jest A to spojrzenie, bardzo czarujace! Kolega, niedaleko Ciebie podobnego dobka, ale w czekoladzie (widac taki do wystroju domu pasowal ) do sportu przygotowuje. Za dwa lata bedzie mozna podziwiac Pablo kosc zjadl? Smakowala? brazunia, A Ty sie tylko albo witasz, albo zegnasz. Skrobnij co u Ciebie? marjucha, Jakby to powiedziec a skrzydel nie podciac Dwa kotly na paliwa stale to za duzo o jeden Piec na ekogroszek - super pomysl! Kominek z PW to w takim przypadku niepotrzebne zawyzanie kosztow instalacji. Kupcie sobie piekny, rekraacyjny kominek, z ogromnym przeszkleniem do tego cud-miod obudowe i bedzie git! Przy obecnej cenie drewna (no chyba, ze macie wlasny las ) i koniecznosci systematycznego gmerania w kominku, korzystaniej palic tylko ekogroszkiem. Jesli malo Ci argumentow, przyjedz do nas na tydzien. Popilnujesz kominka, ponosisz drwa z drewutni, pogmerasz w nim co godzine to na pewno Ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Potwierdzam , wyściskałyśmy się z DPSią, że coś, tylko niestety nie miałam duzo czasu , ale na pewno powtórzymy . Prawda DPSiu? Na wklejanie zdjęć się nie zgadzam . Sonisia, nie bój nic, zdjęcia wkleję takie, że nikt Cię nie pozna, możesz spać spokojnie! A uściski powtórzymy na pewno, już ja tego dopilnuję. Amber, no z tym kombinowaniem to prawda, ale że gadać nie chciałaś też prawda. Czasu mało miałaś czy cóś. Rrmisia, jak tam dzisiaj smycz? Została potraktowana bardziej przyjaźnie? Czy już całkiem się przyzwyczaiłaś do rannego wstawania? Mnie się wtedy najlepiej pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Dzień dobry!!! U mnie narazie nic ciekawego Amberciu szukamy ziemii obiecanej Rrmisiu z ćwiczeń na smyczy nie rezygnuj, nie daj się, bo jak młody stwierdzi, że wymiękasz to on Ciebie będzie prowadził. A smycz to konieczność - dla jego bezpieczeństwa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.01.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Brazuniu Poki co cwiczymy , poczekam na wskazowki Amberowe , mam nadzieje , ze wroci niebawem z tych zakupow w Krakowie Na dworzu pieknie jest Dpsiu Czasem 6 rano to juz srodek dnia. Zartuje , maly prosi , zeby go wyprowadzic ,ale wracamy i dalej spimy Kosci nie bylo ,bo pani zapomniala odlozyc dla nas , wiec poki co dostal nowa zabawke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 A ja około 6 to się budzę sama z siebie. Potem już mi ciężko zasnąć, więć czytam albo idę na forum. No i coś robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.01.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Amber, no z tym kombinowaniem to prawda, ale że gadać nie chciałaś też prawda. Czasu mało miałaś czy cóś. Depsiu, Prosze nie posadzaj mnie o zle intencje lub ich brak. Od wtorku rezyduje w Zakopcu i przyjechalam do Krakowa w czwartek na pare godzin obejrzec dzialke i zlecic w agencji co dalej z jej zbadaniem. Owszem, pewnie masz racje powinnam wlozyc troche wysilku i przejechac ponownie trase Zakopane-Krakow jeszcze raz w piatek czy sobote ... Powinnam, ale zajelam sie "nagadaniem" z Przyjaciolmi ktorych dawno nie widzialam, za co przepraszam Mam szczera nadzieje, ze teraz troche sie wytlumaczylam ... rrmi, Powinnam wrocic w poniedzialek, ale to sie jeszcze zobaczy. Jesli zapadnie decyzja, ze kupujemy to pewnie zaraz w srode bede wracac i zostane az do uzyskania badan geotechnicznych i papierow od prawnika. Bede dawac znac. Zaraz napisze Ci PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 I tylko ta szczerość Cię uratowała, Ty... Amber jedna, Ty. Pamiętaj jednak, że ja co najmniej raz w roku jestem w K-wie, więc będzie Ci trudno co rok coś nowego wymyślić, żeby uciec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.01.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Ja to sie sama z siebie nie budze ngdy. Proponuje wypic za ta Amberowa dzialke , bo widze , ze jest najarana bardziej niz wtedy kiedy na silowni spotkala tego tam , co to nie pamietam jak sie nazywal Taki ladny rzekomo Kulka Przestan latac za nsem , bo ktos pomysli , ze lecisz na niego Zosia tez AnSi Jak sytuacja na froncie ? Koty zyja ? Mlody przeglada testy , ktore podeslalas , dziekuje Zauwazylyscie , ze wewatki Piechocinskiego sa usuwane ?U nas napltach wisza wciaz plakaty wyborcze z Piechocinskim. Moj o malo na zawal nie zszedl jak zobaczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witam Państwa!! A propos wewątków - czy wiecie gdzie jest ten wielce mnie inspirujący o Karminie, co to był w "Wymianie doświadczeń"?? Gdzieś mi zniknął i ... smutno mi z tego powodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.01.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Wewatki , wewatkami , a ja Odwroconych ogladam i sie wkurzylam . Taki jeden Majuta na kanape rzucil. Normalnie cham Tej Karmny calej cos nie widac ostatnio , a szkoda , dobra z niej byla rozrywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.01.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Wewatki , wewatkami , a ja Odwroconych ogladam i sie wkurzylam . Taki jeden Majuta na kanape rzucil. Normalnie cham o matko. ale w sumie lepiej, ze na kanape niz na co inne poza tym myslalam ze Majut w Zakopanem przebywa na feriach. ja ogladam big zbig show w tvp, za przeproszeniem, kultura. juz doszlismy do festiwalu piosenki zolnierskiej w kolobrzegu no nie moge. znaczy ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.01.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Kurka blaszka nie oglądałam Majuta znów!!! by to szlag Za kim ja się uganiam, to jakby to powiedzieć rrmi, spokojna Twoja rozczochrana mogę nawet i za ns-em, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.01.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 trzymajcie sie wacia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.01.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 i gaci pani Waci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.01.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 trzymajcie sie wacia !Przeciez sie trzymamy tematu ktorego nie ma U nas zamroz jest Ja juz wiosne czulam , a tu takie rzeczy Mam z dobrych newsow taki , ze po sasiedzku mamy szkole dla Pablita i chyba sie zapiszemy. Trzeba czekac do 5 miesiaca i na PT1 Pani mi doradzila. Pozniej agility . Sama chyba sie musze do tego czasu jakos ogarnac Na piechote nie chodze nigdzie Dobermany lubia skakac , wiec Agility bedzie dla niego super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts