Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Wróciliśmy. :D

Bardzo jestem zmęczona, ale udało się Synka dowieźć na egzamin i przestałam szukać wszystkich WC, :oops: więc już dobrze jest. :D

Zdjęć mam tylko kilka, jak będą jakieś sensowne, to jutro wkleję u siebie. :D

Zeljko, dobrze, że wróciłaś! :D :D :D

Amber, Ty kombinatorko, nie chciałaś z nami gadać. :evil:

Dobry wieczór :D,

Pabluś piękny, a oczyska ma UWODZICIELSKIE :D.

Z Soniką wczoraj my się widziały, fajnie było i mnie wyściskała. :D

Dziękuję Rrmisiu za takie gorące uściski, bardzo mi się miło zrobiło. :D

Potwierdzam :D , wyściskałyśmy się z DPSią, że coś, tylko niestety nie miałam duzo czasu :( , ale na pewno powtórzymy :D .

Prawda DPSiu?

Na wklejanie zdjęć się nie zgadzam :wink: .

Amber, Ty kombinatorko, nie chciałaś z nami gadać. :evil:

Depsiu Slonko, nie bardzo wiem jak to mam odczytac, ale pewnie tak, ze teraz to mi tylko kombinowanie o odwiertach, badaniach i skarpach w glowie. Czy tak? 8)

Jutro Mojnego tutaj sciagam ... powiedzial, ze jak jedzie po proznicy, to mnie na zmywaku na miesiac postawi. Nabiare wtedy wiekszego wyczucia do ziemi, bo on kawalek urwiska o strukturze dzungli w Birmie to chyba nie bardzo chce nabyc :lol: Ale przyjedzie obejrzec to "cudo" nad ktorym sie rozplywam :lol:

No dobry jest ... chyba musze z wdziecznosc cos ugotowac, albo co ...

rrmisiu,

Pablo piekny jest :-) A to spojrzenie, bardzo czarujace! Kolega, niedaleko Ciebie podobnego dobka, ale w czekoladzie (widac taki do wystroju domu pasowal ;)) do sportu przygotowuje. Za dwa lata bedzie mozna podziwiac 8)

Pablo kosc zjadl? Smakowala?

brazunia,

A Ty sie tylko albo witasz, albo zegnasz. Skrobnij co u Ciebie? :-)

marjucha,

Jakby to powiedziec a skrzydel nie podciac ;) Dwa kotly na paliwa stale to za duzo o jeden ;) Piec na ekogroszek - super pomysl! Kominek z PW to w takim przypadku niepotrzebne zawyzanie kosztow instalacji. Kupcie sobie piekny, rekraacyjny kominek, z ogromnym przeszkleniem do tego cud-miod obudowe i bedzie git! Przy obecnej cenie drewna (no chyba, ze macie wlasny las ;)) i koniecznosci systematycznego gmerania w kominku, korzystaniej palic tylko ekogroszkiem. Jesli malo Ci argumentow, przyjedz do nas na tydzien. Popilnujesz kominka, ponosisz drwa z drewutni, pogmerasz w nim co godzine to na pewno Ci przejdzie :lol:

Potwierdzam :D , wyściskałyśmy się z DPSią, że coś, tylko niestety nie miałam duzo czasu :( , ale na pewno powtórzymy :D .

Prawda DPSiu?

Na wklejanie zdjęć się nie zgadzam :wink: .

Sonisia, nie bój nic, zdjęcia wkleję takie, że nikt Cię nie pozna, możesz spać spokojnie! :lol:

A uściski powtórzymy na pewno, już ja tego dopilnuję. 8)

Amber, no z tym kombinowaniem to prawda, ale że gadać nie chciałaś też prawda. :roll: Czasu mało miałaś czy cóś. :roll:

Rrmisia, jak tam dzisiaj smycz? Została potraktowana bardziej przyjaźnie?

Czy już całkiem się przyzwyczaiłaś do rannego wstawania? :roll: Mnie się wtedy najlepiej pracuje. :D 8)

Dzień dobry!!!

U mnie narazie nic ciekawego Amberciu szukamy ziemii obiecanej :wink:

Rrmisiu z ćwiczeń na smyczy nie rezygnuj, nie daj się, bo jak młody stwierdzi, że wymiękasz to on Ciebie będzie prowadził. A smycz to konieczność - dla jego bezpieczeństwa!!

Brazuniu

Poki co cwiczymy , poczekam na wskazowki Amberowe , mam nadzieje , ze wroci niebawem z tych zakupow w Krakowie :D

Na dworzu pieknie jest :p

Dpsiu

Czasem 6 rano to juz srodek dnia.

Zartuje , maly prosi , zeby go wyprowadzic ,ale wracamy i dalej spimy :D

Kosci nie bylo ,bo pani zapomniala odlozyc dla nas , wiec poki co dostal nowa zabawke.

Amber, no z tym kombinowaniem to prawda, ale że gadać nie chciałaś też prawda. :roll: Czasu mało miałaś czy cóś. :roll:

Depsiu,

Prosze nie posadzaj mnie o zle intencje lub ich brak. Od wtorku rezyduje w Zakopcu i przyjechalam do Krakowa w czwartek na pare godzin obejrzec dzialke i zlecic w agencji co dalej z jej zbadaniem.

Owszem, pewnie masz racje powinnam wlozyc troche wysilku i przejechac ponownie trase Zakopane-Krakow jeszcze raz w piatek czy sobote ... Powinnam, ale zajelam sie "nagadaniem" z Przyjaciolmi ktorych dawno nie widzialam, za co przepraszam :oops:

Mam szczera nadzieje, ze teraz troche sie wytlumaczylam ...

rrmi,

Powinnam wrocic w poniedzialek, ale to sie jeszcze zobaczy. Jesli zapadnie decyzja, ze kupujemy to pewnie zaraz w srode bede wracac i zostane az do uzyskania badan geotechnicznych i papierow od prawnika.

Bede dawac znac.

Zaraz napisze Ci PW ;)

I tylko ta szczerość Cię uratowała, Ty... Amber jedna, Ty. :lol:

Pamiętaj jednak, że ja co najmniej raz w roku jestem w K-wie, więc będzie Ci trudno co rok coś nowego wymyślić, żeby uciec. 8) :D

Ja to sie sama z siebie nie budze ngdy. :oops:

Proponuje wypic za ta Amberowa dzialke , bo widze , ze jest najarana bardziej niz wtedy kiedy na silowni spotkala tego tam , co to nie pamietam jak sie nazywal :oops:

Taki ladny rzekomo :roll:

Kulka

Przestan latac za nsem , bo ktos pomysli , ze lecisz na niego :roll:

Zosia tez :roll:

AnSi

Jak sytuacja na froncie ?

Koty zyja ?

Mlody przeglada testy , ktore podeslalas , dziekuje :)

Zauwazylyscie , ze wewatki Piechocinskiego sa usuwane ?U nas napltach wisza wciaz plakaty wyborcze z Piechocinskim.

Moj o malo na zawal nie zszedl jak zobaczyl :lol:

Wewatki , wewatkami , a ja Odwroconych ogladam i sie wkurzylam .

Taki jeden Majuta na kanape rzucil.

Normalnie cham :roll:

o matko. ale w sumie lepiej, ze na kanape niz na co inne :roll:

poza tym myslalam ze Majut w Zakopanem przebywa na feriach.

ja ogladam big zbig show w tvp, za przeproszeniem, kultura.

juz doszlismy do festiwalu piosenki zolnierskiej w kolobrzegu :lol:

no nie moge. znaczy ze smiechu :D

trzymajcie sie wacia !
Przeciez sie trzymamy tematu ktorego nie ma :roll:

U nas zamroz jest :o

Ja juz wiosne czulam , a tu takie rzeczy :-?

Mam z dobrych newsow taki , ze po sasiedzku mamy szkole dla Pablita i chyba sie zapiszemy.

Trzeba czekac do 5 miesiaca i na PT1 Pani mi doradzila.

Pozniej agility .

Sama chyba sie musze do tego czasu jakos ogarnac :oops:

Na piechote nie chodze nigdzie :oops:

Dobermany lubia skakac :D , wiec Agility bedzie dla niego super :D