braza 14.01.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Cześć Ludziska Wspaniałe!!!!! U mnie mrozik ale i słoneczko piękne Rrmisiu jak będziesz rozmawiać z Panią nauczycielką Pablita zapytaj przy okazji jak oduczyć owczarka takiego bezsensownego szczekania - mam na myśli, że jak psuka zaczyna szczekać, to nie przestaje dotąd, dopóki tchu ma w piersiach Qurczę, Ambercia mnie by się przydała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.01.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 rrmi, kto by pomyślał, że przyjdzie Ci z dzieckiem do przedszkola latać fajnie a ja jestem chora i kiszka tyle miałam zaplanowane na dziś, jednak nie ryzykuję i nie wychodzę z domu ból ucha u mnie to najwyższy alarm ze względu wiesz na co szalik, ciepłe okłady i herbatka cytryną no ewentualnie grzaniec cześć braza moja Musia też szczeka, ale wystarczy że powiem nie wolno i przestaje no, czasem muszę 2 razy się pofatygować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Oj Kuleczko gdyby wystarczyło powiedzieć choćby i dwa razy, to nie byłoby problemu!! Nasza po prostu szczeka ile natura sił dała!!! I szczerze powiem, problem istniał od samego początku, ale ... nie daliśmy rady!!! Na dłuższą metę jest to bardzo uciążliwe, szczególnie w bloku! Ciekawe jest to, że psuka szczeka namiętnie tylko wtedy, gdy ktoś jest w domu; gdy zostaje sama prawie się nie odzywa!! Sprawdzone!! Nie wiem, czy nie jest za późno na oduczenie jej tego, ale cały czas próbuję - narazie z mizernym skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Spróbowałabym tego bodźca awersyjnego, czyli np. krótkiego szarpnięcia za linkę na jej obroży i odwrócenia uwagi i potem nagrodzenia za zaprzestanie szczekania. Ale nie wiem czy to byłoby dobrze, ja aż tak to się nie znam. Może Amber się dziś odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.01.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Pozdrawiam slonecznie calutkie towarzystwo damsko-mestkie. Psie takze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Spróbowałabym tego bodźca awersyjnego, czyli np. krótkiego szarpnięcia za linkę na jej obroży i odwrócenia uwagi i potem nagrodzenia za zaprzestanie szczekania. Ale nie wiem czy to byłoby dobrze, ja aż tak to się nie znam. Może Amber się dziś odezwie. Myśl dobra, tylko nie wiem czy wykonalna - musiałabym cały czas siedzieć z nią przypiętą do smyczy!!! Muszę zapytać Ambercię o radę, jak zrobić te krążki - u Fishera o nich czytałam, ale książka mi wyszła, niestety, i nie wróciła Zeljko pozdrówka również i machanie psiego ogona dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.01.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Hal hal challll Witam obiadowo. Brazuniu Nie poradze Ci nic , chyba jedna Amber Cie moze wybawic. Nie ma u Was jakies szkoleniowca , ktorego moglabys sie poradzic ? Kulka Do przedszkola chyba jednak nie bedziemy chodzili , Pani mi powiedziala , ze lepiej zaczekac do 5-6 miesiaca i na posluszenstwo sie zapsac. Poki co jakos daje rade. Moj maly spi , jak wstanie zaczniemy lekcje spiewania. Prawie juz nam sie udaje Taki wystep na Kulki przyjazd przygotowuje Zeljko juz zdrowa ? Czytalam o cenach , mieszkania maja isc w gore , wiec dobrze , ze sie nie spiszyliscie Tylko gielda w dol poszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ej, Rrmisiu, szkoleniowców u nas jak "mrówków" i co jeden to mądrzejszy Poczekam na Ambercię. Cmoknij Dobka!!! Acha!! Czy moge mamusi zaprzyjaźnionego Bobera pokazać Twojego Pablita??? Się pochwaliłam, że znam takiego i ... zdjęcia chcą!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.01.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Brazuniu Nie rozumiem skad pytanie o pozwlenie. Pokazuj ile chcesz. Szkoleniowcy jak wszyscy sa rozni. Ta szkola kolo nas ma chyba dobra opinie. I tu Amberowa bedzie wiedziala pewnie lepiej Bez Niej wychodzi ,ze jak bez reki U mnie na wsi dopiro szron zniknal. Mroz trzymal jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.01.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Zdrowa srednio. Ale przejdzie, przejdzie. Mowisz, ze w gore..., hm, czy ja wiem...obys miala racje... A u nas na wiosne chyba ruszaja z budowa szybkiej drogi, (co z tego ze w wykopie) wiec i tak beda klietow odstraszac... Jedny tacy ogladali i bardzo im sie podobalo ale jak o drodze uslyszeli to im sie mina zmienila.... ale ktos w koncu kupi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.01.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 lekcje śpiewu powiadasz tenor czy falset? ale mgła,normalnie jak śmietana przymrozek, szyby w aucie musiałam skrobać wrrrrrr było jednak zostać w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 witam przyszłam zameldować, że pławię się w słodkim nieróbstwie nie żebym nic nie robiła, ale do roboty iść nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 witam przyszłam zameldować, że pławię się w słodkim nieróbstwie nie żebym nic nie robiła, ale do roboty iść nie muszę Ja to się tak pławię od ponad roku Wieczór dobry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Dobry wieczór! Ciekawe, co Amber znalazła, że tak się nie odzywa. Kulka, ja nie wiem, czy Ty jesteś przygotowana do słuchania tak wyrafinowanych artystów. Żebyś plamy nie dała. A ja niby na swoim, ale do roboty jeździć muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.01.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ciekawe, co Amber znalazła, że tak się nie odzywa. Swierk w salonie No kurcze, albo skarpa, albo wielkie drzewo w estymowanym salonie Dzialka chyba zostanie ta ze skarpa, ale dokupimy do niej jeszcze jedna, pieknie przylegajaca dzialeczke o pow. troche ponad 200m2. Dzieki temu bardzo bezpiecznie odsuniemy sie od skarpy, ktora po dzisiajeszych wnikliwych ogledzinach okazala sie nieszkodliwym, malym nasypem. Dzialka wymaga gruntownych porzadkow i wycinek ok. 15 - 20 drzew, w tym chyba 3 - 4 maja pow. 5 lat, w tym swierk w salonie. Swierk jest piekny, ale nie chce po dobroci przesunac sie o jakies 10 metrow Na szkoleniowe sprawy sprobuje odpowiedziec jutro. Dopiero przyjechalismy i padam na twarz. Prawie cala droge gesta mgla, okropne korki, same przebudowy drog i cztery powazne wypadki ... Idziemy pogmerac w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.01.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Kuka Zadne tam tenory , to wyjatkowy glos na swiatowa skale Masz racje Dpsiu , ze moze tak Ja zaskoczymy , ze nie bedzie wiedziala jak sie znalezc. Poki co ja spiewam , gardlo zdarte , a ten sie na mnie patrzy jak na ten tego Okazalo sie , ze zlodziej z naszego Pabla. Jakja lezaly do salatki i jedno zwinal ze stolu. Tak juz jest taki duzy , ze siega Amber Znaczy Wy juz tutaj w domu tak? Bo jak gmerac zamierzasz to tak rozumiem. Ciesze sie , ze dopielas swegoi ze tak akurat pasuje Wam. Co Majusia mwila ? Podobuje sie jej ? Brazuniu Co u Ciebie z dzialkami ? Zeljko Na wszystko przyjdzie czas. Ceny w gore pojda , to i tak stratni nie bedziecie , poza tym sa tacy co chca miec dobry dojazd. Kasia Wypoczywaj .Nie nerwujsia , luzik. Milo Cie widziec usmiechnieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ambercia no ten świerk w salonie to taki światowy jest - skoro moga być lwy salonowe, to dlaczego nie świerki Znaczy się klamka zapadła i macie miastową działeczkę, czy tak??? Rrmisiu moje działeczki narazie jeszcze w lasach ... Szanowny w wielkim mieście a ja zaściankowa babina mam zachwostkę, czy sama jechac oglądać... Aktualnie przeszukuję sieć, żeby wiedzieć, ile kilometrów będzie do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.01.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Brazuniu Jedz , poogladaj , bedziesz miala o czym myslec lub odrazu wykluczysz. Po co siedziec i sie ludzic i myslalami zadreczac. Prawde mowiac to ja Wam wspoczuje , acie sie ze mna , bo o niczym oprocz Pablisia nie gadam. No ale klamka zapadla , pojdziemy na PT1 a pozniej Agility Bardzo sie ciesze.Sie ubiegam Mozemy w ten weekend jechac zobaczyc jak to wyglada, ale chyba nie dam rady , bo musze szczepienie akurat w sobote zrobic , niunio juz odrobaczony wiec musze dopilnowac. AnSi Over Zosiu Czekam na lekturki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 W końcu chyba ruszę cztery litery ... Tak jak mówisz, lepiej obejrzeć i albo dać sobie luz, albo ... mieć niezły orzech do zgryzienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.01.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Rusz , Kochana rusz to na wakcje z namiotem bedzie gdzie jechac A co to na czacie juz nikt nie bywa? Gdzie te noce na czacie z Kulka i z Maxi ? Ta druga ma sie odezwac w swoim czasie , bo obiecala Super jest byc na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts