Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

rrmi,

Czy masz na mysli ta szkole w Losiu. Jesli tak, to kilka razy zawodnikow agility z Losia fotografowalam na zawodach. Odnosze wrazenie (nie tylko ja), ze okrutnie wydzieraja sie na swoje psy, nie mowiac juz o dosc brutalnych ruchach na strefach, czy slalomie. Nie jestem tam jakas zakrecona pozytywistka i nie uwazam, ze wciaz i nieustannie klikajac psu osiagnie sie wynik sportowy. Nie mniej zupelnie mi sie to nie podobalo.

Nie wiem jak u nich sprawa sie ma w posluszenstwie. W tym temacie mam jedna trenerke i wszyscy przy niej wygladaja raczej blado, wiec sie nie wypowiem 8)

Z drugej strony rekraacyjne treningi w tym klubie moga byc bardzo przyjemne i pozyteczne, a w koncu o to chodzi. Jak bedziecie jechac treningi ogladac, to moze i ja podjade ;)

brazuniu,

Przewlekle szczekanie jest dosc trudne do opanowania, ale nie niemozliwe. Na poczatku skrobnij w jakich sytuacjach sucz nakreca sie na darcie pyska. Opisz to dosc ... szczegolowo, rzecz jasna :-)

BTW owczareczki tak maja z natury :lol:

No i ruszaj sie te grunta ogladac! Czekamy na relacje :)

rrmi,

Majut o dzialce sie nie wypowiedzial :( Bylo mglisto, w lapki mokro i zimno i dziecko chcialo na raczki :lol:

A co do dzialki, to uwazam ze lokalizacja jest idealna. Z jednej strony absolutnie miejska, a z drugiej z kawalkiem lasu i duzym przestronnym terenem :-) No cud chyba, nie? 8)

Amber

Wiem , ze Pani Agieszka najlepsza jest , ale myslalam , ze tutaj jakos blisko.

Pogadamy na zywca , to cos poradzimy . Ciesze se , ze szybko Wam poszlo.

Daj zac kiedy zalecisz , odezwij sie na gg , bo znowu mialam ..ekhmm i nie mam numerow :-?

Zeljko

Fotorelacji nie bedzie , bo juz po wszyskim .

Pierwsza kapiel , wiec takak szybka , ale nie bylo trudno.

Teraz trzeba sie ulozyc w cieplym i spac.

To dobranocka :D

czy to już nie można wypiś martini i pogwarzyć o ludzkiej porze

o dupie maryni ofkors :roll:

gdzie te czasy gdy się na czacie z rrmi i Zosią i Kasią się gadało się o zdradach

nie żeby z autopsji, ale tak meteoretycznie 8) 8) 8)

mam żal na to wszystko

dobrze, że chociaż mnie nu rrmiów czekają z operą pt. "Pablito" :D

Ambercia, Majuta przejecano, maż mi móewił

co za chamstwo

a ja nie oglądałam :evil:

Ambercia, Majuta przejecano, maż mi móewił

co za chamstwo

a ja nie oglądałam :evil:

Kuleczko, Slonko literki Ci sie rozjechali 8) Za duzo grzanca Kochana, za duzo ... A juz myslalam, ze samotna w tym piciu jestem. :lol: Przyjechalam a tu zimno, wiec jakos tak krotsza droga sie rozgrzewam, niz kominek-podlogowka-kaloryfery-jako_takie_cieplo :lol:

Wiem, wiem ... rozjechali Majuta i w pudelku po łiskaczu pochowali ... :( Odcinek nagral moj kuzyn i z trwoga mi pokazal :cry: Rola zycia, nie? ;)

Ambercia, czasem mi się rozjeżdżają, nicnie poradxe 8)

ale że tak brutalnie, naprawde :roll:

biedny Majut

maż mi opowiecdiał ze szczegółami :wink:

ja si,ę też rozgrzewam, bo męxa nie ma w domu i jakoś tak pusto jest wkoło :-?

i nie ma rozgrza c komu

ale działaka już zaklepana???

ja właśnie w tej intencji pije

no iprzu okazji swojej, żeby nie było

no :D

Amber, no to fakt - Majusia zagrała rolę życia... Skoro jednak Pikuś zginął śmiercią tragiczną, to nie będę więcej "Odwróconych" oglądać. :evil:

Nie ma tam już aktorów godnych większej uwagi. 8) A Majusię proszę pomiziać ode mnie koniecznie. :D

Mam nadzieję, że działka będzie doskonała i że zostanie nabyta. Czy też może coś przeoczyłam i już jest Wasza? :oops: Imprezy nie było, to ja nie wiem. :roll:

Rrmisiu, Pablita też pomiziaj, może jakoś na odległość mnie polubi. :roll:

Wy to jednak macie ciekawe życie w tej Wawie, szkół tyle, treningi, agi... coś tam i w ogóle. Nie to, co u nas na prowincji. :D U nas to Burek do budy i tyle. :lol:

jak mnie Gospodyni precz nie pogoni :oops:

Pogonic to nie pogodni.

Z doswiadczenia jednak powiem , ze sucze sa bardziej szczekjace niz chlopcy. :-?

Pewnie mmmadziu sie wypowie wiadomo jak , ale taka prawda jest.

I ta prawda jest naga.

I ta prawda da Ci wolnosc :D

Znaczy zaakceptujesz :wink:

Zosiu

Pablinio mowi , ze mu pasuje i bedzie czekal do piatku

:D

Dpsiu

Faktycznienie wiadomo jak z tym zakupem Amberow , zero imprez , pewnie jeszcze nie zaplacona.

Chociaz Kulka to widac , ze cos naprawde opijala :roll: Pablis wymiziany jest , poki co nie ma sie czego obawiac , jeszcze nie jest morderca i mozna nas odwiedzac. :D

Kulka

Ty daj znac chwile wczesniej kiedy bedziesz , zebym zagrabic posiadlosc zdazyla :lol:

Rrmisia, jeszcze ze 2 tydnie zejdzie zanim zajadę :wink:

to nie ode mnie zależy niestety (czekam na tel, że papiery do podpisania i odebrania :wink: )

dam znać conajmniej tydzień wcześniej, także omieciesz spokojnie obejście :p

Ja to się wczoraj grzanym winem z miodem, imbirem i cynamonem leczyłam :roll:

jak już się porządnie rozgrzałam, to wypiłam nieco martini (pod te działki):oops:

Depesia, u nas też wiocha, nie przejmuj się :D

a po ostatnich roztopach, można by rzec Taplary z Konopielki :-?

wkleję Wam tu fotkę, nie uwierzycie :roll:

rrmi

Twoj niunius to naprawde slodki jest. Tylko go przytulac i calowac.

U nas strasznie zimno sie zrobilo i ma byc jeszcze zimniej. Piec na szczescie naprawiony, woda ciepla juz jest. :D Za kocykiem jeszcze nie bylam , bo nie mialam kiedy , ale obiecuje , ze jeszcze w tym tygodniu pojade do sklepu. Napisz mi tylko jaki rozmiar chcesz i kolor.

Amber

Juz chyba napalilas , znaczy nie sie :roll: , tylko w kominku :D

a jesli nie tylko? ;) :lol:

Co do zimy, to lepiej niech nie wraca ... W Krakowie bylo ok. 7 - 9 st. i juz przywyklam do cieplejszych klimatow :roll:

rrmi,

Nie napisalas, czy ta szkola to ta Losiowa? Warto z psem chodzic na jakies zajecia, nie mniej uwazam, ze przedszkole tez by mu sie przydalo ... Zawsze to dodatkowe bodzce, psy przy ktorych trzeba skupic uwage, inni ludzie i inne otoczenie. Przedszkole fajne jest 8)

A i Wam przyda sie dokladniejsza instrukca obslugi czworonoga.

BTW instrukcji w watkach o zwierzetach moja ulubiona autorka postow, co to ostatnio ubolewala nad losem swego kolegi, zaniedbywanego przez zapracowana zone, wpadla na pomysl oddania psa na kilka dni do schroniska aby przemyslal swe zlosliwe sikanie na dywany :o Generalnie myslalam, ze takie rzeczy to tylko w dowcipach o glupiutkich blondynkach, ale okazuje sie, ze nie :lol: No i gdyby cala ta postac byla fikcja, to przynajmniej byloby smiesznie, a tak jest tylko glupio za przedstawicieli rodzaju ludzkiego ... :roll: 8)

kulka, jak zdrowie? Cos sie ostatnio Kochana sypnelas ... wiem, wiem mlodsze nie jestesmy, ale to nie powod, aby tak regularnie na zdrowiu podupadac ;)

Widze, ze caly watek żłopie napitki wyskokowe, az milo ;) Nie za wczesnie Moje Drogie? :lol: Poki co grunta przeszly w faze sprawdzajaco-negocjacyjna, a my siedzimy nad starym kapeluszem, pukamy rozdzka i mamy nadzieje, ze kasa niczym krolik sama wyskoczy :lol:

Poki co grunta przeszly w faze sprawdzajaco-negocjacyjna, a my siedzimy nad starym kapeluszem, pukamy rozdzka i mamy nadzieje, ze kasa niczym krolik sama wyskoczy :lol:
Slyszalam , ze kroliki sie mnoza szybko , ale ze pieniadze to nie .

Chyba , ze jak sie trzyma w kapelusz to moze :roll:

Mam kilka kapeluszy , jesli potrzeba moge Cie wesprzec.

Pewnie nie wiedzialas , bo trudno sie domyslic widzac mnie , ze ja damulka tak poza tym jestem i kapelusze nosze :roll: :D

Co do ulubienicy Twojej , to sie nie wypowiadam , bo wyjdzie , ze sie czepiam kazdego

Najpierw mimlapa, ta co swieci , znaczy sloneczkoi teraz ta jeszcze , o karminie i innych nie wspomne.

Coz , to podobno nie boli.

Nie wiem , czy widzialas , ze o Tobie lraza sluchy , ze spisek widzisz tu i owdzie. 8) :roll: :lol:

Nie chcialam sie odzywac , bo jesli ludzie wizjami zyja to juz nie nasza wina.Wizja komina , z ktorego beda osiagi 24stopnie po wlozeniu 3 szczapek jakos mi nie podchodzi.

Dobrze , ze Ty sie na piecach na groszek nie znasz , tez bys sie niezle usmiala. :-?

Nie mniej w moim przekonaniu wlasciciele groszkowcow sa mniej klamliwi i tak

:D :D Echhh :wink:

Kulka to chyba popala , tez tak uwazasz? :D

Trzeba sie podlaczyc , poki wiosny nie widac.

Bonnie

Dzieki Ci najmocniej za pmoc kocowa.

Dam znac :D

Nie zazdroszcze Ci zimna, ale na szczescie ciepla wode masz , to sie mozna pomoczyc dla rozgrzewki :p

Pomysle nad tym przedszkolem .