Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Witam , ten watek budowlany jest najlepszy, cały czas o budowaniu więzi psa z przewodnikiem. Lubię takie budowy :D . Pablo rośnie jak na sterydach i o szkole juz myśli, ja też uważam, że dobre przedszkole złe nie jest :D Widziałam ten wątek o złośliwym psie, który miał przemyśleć w schronie co traci :o . Niestety juz wiele podobnych pomysłów widziałam . Zazdroszczę Wam fajnych szkoleń i mądrych szkoleniowców i to bardzo. Oby do wiosny, u nas na dzikim wschodzie Syberia, nie ma lekko.

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam , ten watek budowlany jest najlepszy, cały czas o budowaniu więzi psa z przewodnikiem. Lubię takie budowy :D . Pablo rośnie jak na sterydach
I wlasnie takie budowy sa najlepsze :D

Chyba kazdy ma wystarczajaco dosyc budowania w sensie budowania :lol:

Pablito rosnie , ale chudy ,jakby z Oswiecimia wrocil. :-?

Co ja sie nie nawydziwiam z jedzeniem dla niego :oops:

U nas dzisiaj pogodowo nie bylo najgorzej , my z Pablisiem nawet ognisko mieslismy , galezi pelno sie walalo po podworku to sie tym zajelismy. :D

On tak fajnie mlaska kiedy je

I sapie czasem jak malutki szczeniaczek jeszcze :p

Taki dzisiaj jedwabisty po kapieli .

Tam w Twoich okoilicach Mokka jest chyba najzimniej , pomijajac Suwalki :D

Nie wiem , czy widzialas , ze o Tobie lraza sluchy , ze spisek widzisz tu i owdzie. 8) :roll: :lol:

Nie chcialam sie odzywac , bo jesli ludzie wizjami zyja to juz nie nasza wina.Wizja komina , z ktorego beda osiagi 24stopnie po wlozeniu 3 szczapek jakos mi nie podchodzi.

Az dziw, ze po takich zapewnieniach nie mamy wiekszej ilosci chetnych do grzania za trzy szczapki :lol:

Co do groszkowcow, to sie nie wypowiem, bo malo doswiadczona jestem ;) Nie mniej trynd do bajek ma kazda grupa :lol:

rrmi, mnie to sie wydaje, ze Tobie sie wydaje iz psu brakuje ten, tego ... masy ;) Na chudzielca to on nie wyglada, a miesni nabierze jak troche pustakow ponosi :lol:

mokka, jak dwa lata temu pojechalam na wschod, to mnie mroz 20 stopniowy zlapal ... 8) Drepczac po parkingu mialam wrazenie, ze jak nic zaraz mi powieki do oczu przymarzna :lol: Ale w tym roku, to chyba lzej macie :D

rrmi, mnie to sie wydaje, ze Tobie sie wydaje iz psu brakuje ten, tego ... masy ;) Na chudzielca to on nie wyglada, a miesni nabierze jak troche pustakow ponosi :lol:

Nie zebym dziecko chciala umiesnic , ale takie boczki ma zapadniete.

:roll:

Bardzo rosnie i te boczki nie zdazaja sie wypelnic ,poza tym taka dobremanowa uroda.

No ale taki bidny jest.

Nie zebym mu zalowala, u nas jest raz kurczaczek , raz indyczek , raz wolowinka , twarozek i w ogole. :D

Pol kilo twarozku na jedno podejscie :D

Ale i tak chudy :roll:

Housiu

Nie bedziesz w nocy spal jak slowo daje :D

Trzeba miec nadzieje , ze bagelsy polubi , to sie pozniej sama bedzie wraszac do Ciebie .

Nic to , ja z Twoja dawno nie gadalam , musze zdac relacje z tego co Wascpan wyczyniasz :lol: :lol:

:oops: wołano mnie 8)

jakaś taka dziś wypłoszona jestem :D

nie wiedziec czemu :oops:

obiecuję, że dziś wyłącznie herbatka z miodem :lol:

rrmisia a ten twarożek to jaki dajesz, tłusty?

a doprawiasz czymś

moja Muszka nie chce jeść nic oprócz mięsa i kości, żadne warzywa, kasza, makarony, nic :-?

jak jej pomielę z mięsem to też nie je, chyba że bardzo głodna, ale to się raczej nie zdarza :D

Kulka

Daje twarog poltlusty.

Sam , bez niczego . Zeby nie ta ptasia grypa to mozna z zoltkiem , ale jakos sie boje dawac surowe jajko, bo gotowane mi ukradl wczoraj :D

A mieso gotuje z ryzem , tak mi hodowcy przykazali i tak robie.

Dodaje na kazde gotowanie 4 duze marchewki .

Czasem jest to pol kurczaka , czasem 2 uda indycze , inne mieso , zostawiam wiecej rosolku , bo on nie pije wody :o

Taka jakby zupa mi wychodzi.

Gotuje wszystko razem , nie zeby ryz oddzielnie.

Muszka wybiera miesko , bo sie tak nauczyla .

Jak dobrze zglodnieje to zje wszystko , nie boj zaby.

Pytalam ja ona sie ma po strerylce ?

Temat pewnie zapomniany :D

A jak Twoje ucho ?

Uła, skoro tak piszesz. :D Musialas cos nieapetycznego zjesc lub zobaczyc. :lol:

jasnowidz, czy co :lol:

rrmisia, po sterylce zostało tylko wspomnienie i blizna na brzuchu

spora :roll:

schudła mi biedaczka i dlatego pytam czym ją podkarmić

Musia też wody nie bardzo, a z miski to wogole

najlepiej z kałuży albo śnieg, ew deszczówkę z rynny :p

rrmi,

Do jedzenia dodawaj dla Pabla zestawy witaminowe dla duzych ras. W szczegolnosci te z glukozamina i siarczanem chondroityny - to na kosciec i stawy.

Moja tez je uda indycze, marchew i ryz ... tylko porcje chyba inne :roll: :lol:

Dodaje , znaczy podaje oddzielnie bo jak wsypie to nie je wcale.

Chyba mu nie w smak :roll: Mam takie w tabletkach , a moze jakies inne kupie , lepsze w smaku , jakie masz na oku , jesli mozna znowu Cie wykorzystac pytajac :D

Porcje pewnie inne.

Moj dziennie teraz pol kilo twarogu i pol kurczaka , 4 marchewki i ryz .

Nie wiem czy to akurat , ale tyle zjada.

Kulka

Odpasiesz Musie :D

A Ty razem jej gotujesz z ryzem czy moze oddzielnie , bo jak razem sie gotuje to moze ten ryz taki jakby bardziej miesny jest.

Mowa , zeby kaszy nie dawac psu , ze nie trawi.

Brazunia gdzies przepadla , moze tego szczekania oducza :lol:

Byleby sama szczekac nie zaczela :wink:

Rrmisia, ja myślę, że jea chciał inne rure zobaczyć, ale u Ciebie wszystkie na pewno piękne. :D

Ja to bym sama na takiej diecie żyła jak Pablisio. Bardzo smaczna i pożywna. :roll:

To co z tym Waszym kominkiem? :roll:

Dzień dobry Miła Gromadko :D

W dniu wczorajszym to mi się nawet szczekać nie chciało ... nastrój tzw. do d.... miałam :-? Muszę dokładnie prześledzić "rozmowy Polaków", może Ambercia coś podpowiedziała w kwestii darcia paszczęki przez psukę...? A widzę, że mam spore zaległości :oops:

No, to zaczynam czytać ...

Miłego dzionka życzę :D

P.S. Rrmisiu dobery nie mogą mieć tłuszczu!!!!

witam i najade z placowki daleko wysunietej

oraz jestem po spozyciu - ale umiarkowanym.

bylam na imprezie z piechocinskim - przekazalam pozdrowienia sederczne, tak z wlasnej inicjatywy - mam nadzieje,ze za zle nie macie

i bylabym go ucalowala nawet, ale sie zmyl zanim wprowadzilam sie w stan

w ktorym ewentualnie bylabym taka wylewna :D

niemniej jednak aczkolwiek zachecilam Go do zamieszczania tekstow

i zeby absolutnie nie schodzil z obranego poziomu abstracji :)

potem na tapecie byly tematy homo, partnerstwa , anyse oraz szerokorozumianego budownictwa.

stosunkow.

oczywsicie miedzyludzkich

czyli zwykle nudy imprezowe :D Wnioski beda na pismnie to ewentualnie przesle mailem. W sumie fajnie jest w tym hotelu ,

tylko intenet jakos slabo hula - ide space

:D