mokka 15.01.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam , ten watek budowlany jest najlepszy, cały czas o budowaniu więzi psa z przewodnikiem. Lubię takie budowy . Pablo rośnie jak na sterydach i o szkole juz myśli, ja też uważam, że dobre przedszkole złe nie jest Widziałam ten wątek o złośliwym psie, który miał przemyśleć w schronie co traci . Niestety juz wiele podobnych pomysłów widziałam . Zazdroszczę Wam fajnych szkoleń i mądrych szkoleniowców i to bardzo. Oby do wiosny, u nas na dzikim wschodzie Syberia, nie ma lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.01.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam , ten watek budowlany jest najlepszy, cały czas o budowaniu więzi psa z przewodnikiem. Lubię takie budowy . Pablo rośnie jak na sterydachI wlasnie takie budowy sa najlepsze Chyba kazdy ma wystarczajaco dosyc budowania w sensie budowania Pablito rosnie , ale chudy ,jakby z Oswiecimia wrocil. Co ja sie nie nawydziwiam z jedzeniem dla niego U nas dzisiaj pogodowo nie bylo najgorzej , my z Pablisiem nawet ognisko mieslismy , galezi pelno sie walalo po podworku to sie tym zajelismy. On tak fajnie mlaska kiedy je I sapie czasem jak malutki szczeniaczek jeszcze Taki dzisiaj jedwabisty po kapieli . Tam w Twoich okoilicach Mokka jest chyba najzimniej , pomijajac Suwalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 15.01.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 i to jest wlasnie strzal w 10-e. ... z "rownymi ludziami", zawsze mozna na kazdy temat "porozmawiac". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.01.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Housik Ty jak sie dobrze z tym przylotem teraz zakrecisz to i Kulke u nas spotkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.01.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Nie wiem , czy widzialas , ze o Tobie lraza sluchy , ze spisek widzisz tu i owdzie. Nie chcialam sie odzywac , bo jesli ludzie wizjami zyja to juz nie nasza wina.Wizja komina , z ktorego beda osiagi 24stopnie po wlozeniu 3 szczapek jakos mi nie podchodzi. Az dziw, ze po takich zapewnieniach nie mamy wiekszej ilosci chetnych do grzania za trzy szczapki Co do groszkowcow, to sie nie wypowiem, bo malo doswiadczona jestem Nie mniej trynd do bajek ma kazda grupa rrmi, mnie to sie wydaje, ze Tobie sie wydaje iz psu brakuje ten, tego ... masy Na chudzielca to on nie wyglada, a miesni nabierze jak troche pustakow ponosi mokka, jak dwa lata temu pojechalam na wschod, to mnie mroz 20 stopniowy zlapal ... Drepczac po parkingu mialam wrazenie, ze jak nic zaraz mi powieki do oczu przymarzna Ale w tym roku, to chyba lzej macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 15.01.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Housik Ty jak sie dobrze z tym przylotem teraz zakrecisz to i Kulke u nas spotkasz Yaba-Daba-Doo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.01.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 rrmi, mnie to sie wydaje, ze Tobie sie wydaje iz psu brakuje ten, tego ... masy Na chudzielca to on nie wyglada, a miesni nabierze jak troche pustakow ponosi Nie zebym dziecko chciala umiesnic , ale takie boczki ma zapadniete. Bardzo rosnie i te boczki nie zdazaja sie wypelnic ,poza tym taka dobremanowa uroda. No ale taki bidny jest. Nie zebym mu zalowala, u nas jest raz kurczaczek , raz indyczek , raz wolowinka , twarozek i w ogole. Pol kilo twarozku na jedno podejscie Ale i tak chudy Housiu Nie bedziesz w nocy spal jak slowo daje Trzeba miec nadzieje , ze bagelsy polubi , to sie pozniej sama bedzie wraszac do Ciebie . Nic to , ja z Twoja dawno nie gadalam , musze zdac relacje z tego co Wascpan wyczyniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 wołano mnie jakaś taka dziś wypłoszona jestem nie wiedziec czemu obiecuję, że dziś wyłącznie herbatka z miodem rrmisia a ten twarożek to jaki dajesz, tłusty? a doprawiasz czymś moja Muszka nie chce jeść nic oprócz mięsa i kości, żadne warzywa, kasza, makarony, nic jak jej pomielę z mięsem to też nie je, chyba że bardzo głodna, ale to się raczej nie zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 15.01.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Uła, skoro tak piszesz. Musialas cos nieapetycznego zjesc lub zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.01.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Kulka Daje twarog poltlusty. Sam , bez niczego . Zeby nie ta ptasia grypa to mozna z zoltkiem , ale jakos sie boje dawac surowe jajko, bo gotowane mi ukradl wczoraj A mieso gotuje z ryzem , tak mi hodowcy przykazali i tak robie. Dodaje na kazde gotowanie 4 duze marchewki . Czasem jest to pol kurczaka , czasem 2 uda indycze , inne mieso , zostawiam wiecej rosolku , bo on nie pije wody Taka jakby zupa mi wychodzi. Gotuje wszystko razem , nie zeby ryz oddzielnie. Muszka wybiera miesko , bo sie tak nauczyla . Jak dobrze zglodnieje to zje wszystko , nie boj zaby. Pytalam ja ona sie ma po strerylce ? Temat pewnie zapomniany A jak Twoje ucho ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.01.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 rrmi, Do jedzenia dodawaj dla Pabla zestawy witaminowe dla duzych ras. W szczegolnosci te z glukozamina i siarczanem chondroityny - to na kosciec i stawy. Moja tez je uda indycze, marchew i ryz ... tylko porcje chyba inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.01.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Uła, skoro tak piszesz. Musialas cos nieapetycznego zjesc lub zobaczyc. jasnowidz, czy co rrmisia, po sterylce zostało tylko wspomnienie i blizna na brzuchu spora schudła mi biedaczka i dlatego pytam czym ją podkarmić Musia też wody nie bardzo, a z miski to wogole najlepiej z kałuży albo śnieg, ew deszczówkę z rynny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.01.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 rrmi, Do jedzenia dodawaj dla Pabla zestawy witaminowe dla duzych ras. W szczegolnosci te z glukozamina i siarczanem chondroityny - to na kosciec i stawy. Moja tez je uda indycze, marchew i ryz ... tylko porcje chyba inne Dodaje , znaczy podaje oddzielnie bo jak wsypie to nie je wcale. Chyba mu nie w smak Mam takie w tabletkach , a moze jakies inne kupie , lepsze w smaku , jakie masz na oku , jesli mozna znowu Cie wykorzystac pytajac Porcje pewnie inne. Moj dziennie teraz pol kilo twarogu i pol kurczaka , 4 marchewki i ryz . Nie wiem czy to akurat , ale tyle zjada. Kulka Odpasiesz Musie A Ty razem jej gotujesz z ryzem czy moze oddzielnie , bo jak razem sie gotuje to moze ten ryz taki jakby bardziej miesny jest. Mowa , zeby kaszy nie dawac psu , ze nie trawi. Brazunia gdzies przepadla , moze tego szczekania oducza Byleby sama szczekac nie zaczela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.01.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 ja by ta jakom rure obejrzał albo czy sufit równo malnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.01.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 ja by ta jakom rure obejrzał albo czy sufit równo malnięty Sufit nie tego jest , bo ja malowalam Co do rury to jaka chcesz? Wodna czy od kanalizy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Rrmisia, ja myślę, że jea chciał inne rure zobaczyć, ale u Ciebie wszystkie na pewno piękne. Ja to bym sama na takiej diecie żyła jak Pablisio. Bardzo smaczna i pożywna. To co z tym Waszym kominkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 pozdro! rrmi takie psy nie beda mialy duzo ciala. Taka ich uroda. Sa po prostu elegant i bez tluszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Dzień dobry Miła Gromadko W dniu wczorajszym to mi się nawet szczekać nie chciało ... nastrój tzw. do d.... miałam Muszę dokładnie prześledzić "rozmowy Polaków", może Ambercia coś podpowiedziała w kwestii darcia paszczęki przez psukę...? A widzę, że mam spore zaległości No, to zaczynam czytać ... Miłego dzionka życzę P.S. Rrmisiu dobery nie mogą mieć tłuszczu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Co tu dzis tak cicho?!! Jest cos o czym nie wiem? no nic, dobranoc... How, wow.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.01.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 witam i najade z placowki daleko wysunietej oraz jestem po spozyciu - ale umiarkowanym. bylam na imprezie z piechocinskim - przekazalam pozdrowienia sederczne, tak z wlasnej inicjatywy - mam nadzieje,ze za zle nie macie i bylabym go ucalowala nawet, ale sie zmyl zanim wprowadzilam sie w stan w ktorym ewentualnie bylabym taka wylewna niemniej jednak aczkolwiek zachecilam Go do zamieszczania tekstow i zeby absolutnie nie schodzil z obranego poziomu abstracji potem na tapecie byly tematy homo, partnerstwa , anyse oraz szerokorozumianego budownictwa. stosunkow. oczywsicie miedzyludzkich czyli zwykle nudy imprezowe Wnioski beda na pismnie to ewentualnie przesle mailem. W sumie fajnie jest w tym hotelu , tylko intenet jakos slabo hula - ide space Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts