rrmi 17.01.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 rrmi, Ja Cie bardzo prosze, pomysl Pomysl, dlaczego Twoj pies nie jest zainteresowany jedziem na spacerach? Cokolwiek teraz bym nie radzila, bedzie to jak grochem w sciane ... tylko z jednego powodu Znaczy , ze ja nie kumata jestem, Ladna obroza , ladna smyczka i co ? Musze dodac , ze zaczyna szczekac jak cos go niepokoi w okolicy. Ot bedzie obronca Od siebie dodam , ze mam marzenie. Niech mu powypadaja mleczaki Kulka Co pijesz , ze Cie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Rrmisiu wybacz, że tak bezczelnie korzystam z Twojej gościnności, ale pozwolę sobie wkleić linki do róznego typu obroży antyszczekowych - tak to się ładnie nazywa - dla Amberci. Okazuje się, że są też do kupienia u nas, ale czy na pewno się sprawdzą?? Nie znam się na tym i wolę uniknąć popełnienia błędu.http://www.obrozaelektryczna.pl/cat116-id35-obroza-antyszczekowa-d-mute.aspxhttp://www.obroza.pl/cat116-id130-obroza-antyszczekowa-innotek-bc-200e-plus-zasilacz.aspxhttp://obroza.pl/cat116-id21-obroza-antyszczekowa-elektryczna-canicalm.aspxhttp://obroza.pl/cat116-id160-elektryczna-obroza-antyszczekowa-pet-safe-deluxe.aspxhttp://www.sklep.videozoo.pl/product_info.php?cPath=1_146&products_id=380Tyle znalazłam. Jest trochę tego. Możesz spojrzeć fachowym okiem i ewentualnie którąś z nich doradzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 A mnie swię zdaje, że Amber się zdaje, że Pablo za dużo lub często żarcie dostaje. Bo Ty kochająca taka jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.01.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Rrmisiu wybacz, że tak bezczelnie korzystam z Twojej gościnności ekhmm Ty sie moja droga uspokuj , bo bedzie bieda , byleby nam sie Amberka nie kazala odczepic Cos Dpsia zniknela razem z kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.01.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 A mnie swię zdaje, że Amber się zdaje, że Pablo za dużo lub często żarcie dostaje. Bo Ty kochająca taka jesteś. Lepiej to ja bym tego nie ujela rrmisiu, pies do jakiejkolwiek nauki (w tym aktywnosci) musi pozadac swojej "marchewki". Abyt tak sie stalo, Twoje matczyne i cudowne zapedy w wiecznym dokarmianiu, wykarmianiu i skarmianiu musza byc ostro powstrzymane, bo inaczej z nauk nici. Po co ma jesc jakies psie ciacho, skoro wlasnie wrabal pol kuraka i przegryzl serem, nie mowiac juz, iz pewnie zezarl Ci wiekszosc sniadania, ktorym sie z dobroci serca podzielilas Po takim obzarstwie, to on ma ochote co najwyzej cebule pomemlac i polezec kolami do gory na pachnacej poscieli, a nie skupiac na Tobie i nagrodce swa uwage brazuniu, W weekend podpytam znawczyni. Wiem, ze wiele sprzetu ktory oferowany jest na rynku jest po prostu kiepskiej jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Cos Dpsia zniknela razem z kotka Ja po prostu tak telepatycznie, równocześnie z Tobą piszę, kochana. Bo ja zawsze koło Ciebie. Razem z kocią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.01.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Poza tym ja tu mieszkac nie bede za dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.01.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 rrmisiu, pies do jakiejkolwiek nauki (w tym aktywnosci) musi pozadac swojej "marchewki". Abyt tak sie stalo, Twoje matczyne i cudowne zapedy w wiecznym dokarmianiu, wykarmianiu i skarmianiu musza byc ostro powstrzymane, bo inaczej z nauk nici. Po co ma jesc jakies psie ciacho, skoro wlasnie wrabal pol kuraka i przegryzl serem, nie mowiac juz, iz pewnie zezarl Ci wiekszosc sniadania, ktorym sie z dobroci serca podzielilas Po takim obzarstwie, to on ma ochote co najwyzej cebule pomemlac i polezec kolami do gory na pachnacej poscieli, a nie skupiac na Tobie i nagrodce swa uwage No co Ty nie powiesz Wrozka z Polsatu czy cos ? Wiem , wiem masz racje , poki co szczenie , to daje mu jesc ile chce chociaz juz wlasnie zamierzalam od dzisiaj zabierac miseczki i wystawiac 3 razy dziennie. Ciesze sie , ze wszystko idzie Wam ok , a nawet lepiej Dpsiu To faktycznie telepatia musi byc Marjuszek czego sie tak wytrzeszczyles ? Gdybys jechal do Brazuni przez Warszawe to zajedz Milego dnia , my juz mamy mily , sprawy pozalatwiane sa na podworku , po twarogu i w ogole. Obiadek przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Witam pięknie Juz się uspakajam Dzięki Amberciu poczekam oczywiście. Nie chcę jej zrobić krzywdy tylko odzwyczaić od szczekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.01.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Rrmi o co chodzi z tym Twoim mieszkaniem w domku. Co Ty se znowu wymyśliłaś? A z tym zaproszeniem to się dobrze zastanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.01.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Witojcie! nic nie piłam wczoraj, wypraszam sobie mam zagwozdkę ostatnio i w ogóle do dupy wszystko tzn tak ogólni to ok, ale jednak nie boszzzz co ja wypisuję Bdw, Musia twarogu nie jadła, ani jaja na twardo (surowe lubi, ale nie wiem czy powinnam jej dawac takie) nadal tylko mieso i kości (kasze, czy ryż gotuje razem z mięskiem) jak się skubana namęczy żeby wybrać z miski samo mięsiwo, z tym że zęby ma akuratne do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.01.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 mam zagwozdkę ostatnio i w ogóle do dupy wszystko tzn tak ogólni to ok, ale jednak nie boszzzz co ja wypisuję Wypisz sie, wygadaj moze cos uradzimy Jak ogolnie jest ok, to zle nie jest ... ale cos uwiera, czy tak? BTW jaj, to dawaja surowe. Surowe sa bardzo ok rrmi, I jak? Zabierasz miseczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 A to ja się wymądrze w kwestii miseczek: nie zabieram. Rano porcja suchej karmy i ... czeka aż psuka zgłodnieje. Jeśli zje od razu - micha stoi pusta aż do wieczora, chyba że sucz zaczyna miską tłuc - znaczy się głodna. Dostaje wtedy małą porcję na oszukanie. Wieczorem porcja normalna. Jeśli nie zje - stoi i czeka aż sucz zgłodnieje. Jeśli to gotowane żarło - to oczywiście istnieje niebezpieczeństwo skiśnięcia - wtedy chowam do lodówki i czekam, aż dama zaczyna szukać. Sprawdza się, psuka wyżera zazwyczaj wszystko od razu, choć nie zawsze. A z gotowanym dałam już sobie spokój - czasami z suchą karmą mieszam mięso z psiejskiej puszki - wtedy wciąga nosem Dużo się naczytałam na temat gotowania dla psów - wety wypowiadają się raczej nieprzychylnie na ten temat. Twierdzą, że w miarę dobra sucha karma, podawana zgodnie z zaleceniami, zapewnia psu wszystko, czego potrzebuje. Kuleczka qurcze, no co Ty. Jak do d... to może będziemy umiały zaradzić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.01.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 rrmi, I jak? Zabierasz miseczki? Pocaluj Ty mnie w nos Jak sie zawezme to zabiore Kulka Ty mi cos marnie sie prezentujesz Pewnie podobnie i ja dzis wygladam . Z tym , ze moje niedole przelalam Amberce I tak jakby z krzyza zejszlo Marjuszek My bedziemy szukac innego miejsca , pewnie nie jednego Dużo się naczytałam na temat gotowania dla psów - wety emno[scwypowiadają się raczej nieprzychylnie na ten temat. Twierdzą, że w miarę dobra sucha karma, podawana zgodnie z zaleceniami, zapewnia psu wszystko, czego potrzebuje. U mnie sucha tylko na emergency jest. Nie zgadzam sie z Twoim wetem. Najbardziej rzeczowo , mowila o tym jedzeniu Pani , ktora szkoli Majuta. Ta osoba wyglada i na taka , ktora jak mowi to wie [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.01.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 rrmi Zawsze mowilam, ze Kampinos to najlepsze miejsce na dom kolo W-awki. No to kiedy przeprowadzka? Pokaz chociaz nowy projekt bom ciekawa. A tak w ogole, dzien dobry wszystkim! p.s. gdzie ta Maxi sie podziala, ze Jej tyyyyle nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.01.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 rrmisia, przyjadę to i może rzeknę słówko, a może nie nie wiem to trudne dla mnie dość w każdym bądź razie 3 kg mnie mniej....... w tydzień dobra kończę, bo zaczynam się zachowywać w stylu "wiem ale nie powiem" jakby ktoś miał wątpliwości to apeluję, trzymajcie się tematu wacia Amber, to super, od dziś jajek Muszce nie zbraknie lece do pracuni to narazicho!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Rrmisiu a co konkretnie ta Pani mówiła??? No qurczę tyle jest opinii Moja sucz jak dostawała ryż z mięsem, to mieliśmy zagwarantowane nocne spacerki Poważnie!!!! Kuleczko miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.01.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Zeljko Maxi przysiegala , ze odezwie sie w swoim czasie , tez uwazam , ze to juz za dlugo Kulka Na pocieszenie powiem , ze moje kilogramy zatracone przy okazji poszukiwania Pablita juz wrocily , tylek jak kosz Brazuniu Z ta karma to dla mnie i bez tlumaczenia proste jest. Raz dalam malemu ,zeby zobaczyc czy edzie jadl. Smiedzalo mu z pyska , ze nie mozna bylo byc z nim w blizszym kontakcie. Poza tym trudno uwierzyc ,ze tam w tych kuleczkach moze byc cos wartosciowego , podejrzewam ,ze duzo tylko jest witamin. Witaminy to ja sama kupilam , wiem jakie i podaje jak nalezy. Dla mnie to tylko reklama , te drogie karmy lepsze sa , bo drogie , te tanie gorsze bo tanie Pic na wode , jak kupie mieso to wiem jakie i juz. Z kupami po gotowanym to kwestia przyzwyczajenia. Ja to zreszta zle bym sie czula zebym miala siedziec w domu i nie ugotowac .Mam tylko takie obowiazki ja gotowanie Rodzinie i psu. Czasem ograbie chalupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Qurczę, coś w tym jest... Mojna sucz dostawała ryż i mięcho i ... spacerki po nocach mieliśmy upojne za każdym razem. Po makaronie i kaszy jeszcze częściej!! Gotowanie mi nie przeszkadza, bo i tak gotuję, to co mi tam drugi garnek wstawić dla suczu, ale to bieganie co 2 godziny wykańczało nas psychicznie i fuzycznie - ją zresztą też. A co do zawartści suchej to pewnie masz rację A, dobra!! Pozostańmy przy swoich upodobaniach Ty o tym drugim domu to serio ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.01.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 A, dobra!! Pozostańmy przy swoich upodobaniach Pewnie , ze tak.Nie jest moim zamierzeniem przekonywac Cie czy kogokolwiek innego. Poza tym moze sie komus nie chciec gotowac lub nie ma czasu ,albo pies gotowanego nie chce .Kazdy ma inaczej i nikomu nic do tego , tak jak ze wszystkim . Brazuniu Teraz mieszkamy w drugim domu . Wiele razy juz pisalam , ze w jednym domu do konca zycia mieszkac nie bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts