rrmi 18.01.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 A kiedy zamiarujecie wyprowadzkę? Nie no spoko , posiedzimy jeszcze z rok pewnie , zobacze . poki co to dopiero zaczelam sie po Polsce rozgladac , wczesniej caly czas na budowie spedzalismy ' Donosze , ze ucalowalam Maxi Tak w ogole to w Bydgoszczy sa wystawy psie w lutym to kto wie czy nie zawitam Dbermany beda wystawoane 16 lutego. My chyba w ogole nie bedziemy wystawiac , bo trzeba z tego co wiem uszy ciac , a ja nie bede go meczyla . No to cyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.01.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Wpadlam aby przekazac pozdrowienia od Maxi. Ma sie dobrze, teskni za nami i jak tylko znajdzie czasu to wpadnie do nas... Prosze przekazac dalej... Kurcze, mogłaby się odezwać bo się stęskniłem a mnie zemby bolom Siora śpitalik chyba zamkli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.01.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Siora śpitalik chyba zamkli... A co Tobie dolega , moze tutaj wyleczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.01.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Siora śpitalik chyba zamkli... A co Tobie dolega , moze tutaj wyleczymy piątek jest i napięcie trza rozładować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.01.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 piątek jest i napięcie trza rozładować sie za mocno krolik nie napinaj , bo sie moze w szpitalu skonczyc Nie masz dla mnie dobrych wiesci na PW , pisalbys gdyby byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 piątek jest i napięcie trza rozładować sie za mocno krolik nie napinaj , bo sie moze w szpitalu skonczyc ... Jak się tak napniesz Króliczku to wielkie "bum" może być [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.01.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Powiem Wam cos . Moj Pablito to taki jest sliczny , ze normalnie nie moge sie na niego napatrzec. Jutro zrobie mu fotke jak biegnie , no pieknie wtedy wyglada a zwłaszcza te uszy w łopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.01.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Tak w ogole to w Bydgoszczy sa wystawy psie w lutym to kto wie czy nie zawitam Dbermany beda wystawoane 16 lutego. My chyba w ogole nie bedziemy wystawiac , bo trzeba z tego co wiem uszy ciac , a ja nie bede go meczyla . Eeeee ... jest inaczej Gdyby Pablo mial ciete uszy to na wystawie raczej by nie wystapil Ustawa o ochronie zwierzat zakazuje kopiowania uszu i ogonow. Jest jednak tak niefortunnie napisana (ehhh te nasze prawne kulawizny , ze do dnia dzisiejszego spotyka sie psy z kopiowanymi koncowkami Nie ma natomiast mowy, aby taki obciety polski champion wjechal na wystawe zagramaniczna. Tam natychmiast zostalby zdyskwalifikowany. Tak wiec rrmisiu, droga wystawowej kariery stoi przed Wami otworem dzien dybry w tak mokry dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.01.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 a zwłaszcza te uszy w łopocie O jestes!!! Myslalam , ze mnie juz nie love Masz racje , pieknie mu te uszy lopocza Amber To jak tak , to chyba sie namyslimy Poki co pojedziemy ppatrzec na wystawe i pozniej wystawimy sie w mlodziezowce Trzeba tylko do szkoly isc , zeby sie nauczyc wystawiac i pokazac z najlepszej strony. Cale szczescie , ze nie ma juz obowiazku kopiowania Poki co my na szczepienie Obrzydliwie na dworzu , to nie wiem jakie mi zdjecia wyjda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.01.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 a zwłaszcza te uszy w łopocie O jestes!!! Myslalam , ze mnie juz nie love Masz racje , pieknie mu te uszy lopocza Amber To jak tak , to chyba sie namyslimy Poki co pojedziemy ppatrzec na wystawe i pozniej wystawimy sie w mlodziezowce Trzeba tylko do szkoly isc , zeby sie nauczyc wystawiac i pokazac z najlepszej strony. Cale szczescie , ze nie ma juz obowiazku kopiowania Poki co my na szczepienie Obrzydliwie na dworzu , to nie wiem jakie mi zdjecia wyjda Jak to jakie? Najładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.01.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 W sumie tak Ladny chlopak to i w deszczu pieknie wyglada Poki co trzeba go z spod koldry wyciagnac U Was w 3 city tez tak marnie na zewnatrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.01.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 W sumie tak Ladny chlopak to i w deszczu pieknie wyglada Poki co trzeba go z spod koldry wyciagnac U Was w 3 city tez tak marnie na zewnatrz? Oj Pani, u nas na dworze marnośc Ale to dobrze, bo ja siedzę w pracy, a nie lubię jak się ludzie cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.01.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Pogoda barowa ... jak nic zadna aktywnosc dzisiaj niewskazana Jestem taka spiaca, ze chyba wroce jeszcze na godzinke lub dwie do lozka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.01.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 D.D.W. U nas tez pogoda nie styczniowa. Ale ja wole to niz mroz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Dzień dobry Znaczy się, pogoda barowa w całym Lachowym kraju U mnie siąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 No to i ja się przyznam, że pogoda gastronomiczna i nie śliczna. Nic mi się nie chce. Siedzę na kanapie i marnuję czas. Dziecko dziś studniówkę ma. Dobrze, że Mojny na bramkarza ostatniej zmiany się zgodził, będzie miał oko na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.01.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Ma ktos dobry przepis na paszteciki z pieczarkami? Wlasnie robie..., tylko, ze ja mam takie dosyc tluste ciacho.., na 0,5kg maki idzie jedna margaryna, wiec jak na moja watrobe, to za duzo... dobre to i smaczne, tylko czuc, ze sie zjadlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Może w półkruchym cieście? Bardzo dobre są. 30 dag mąki, 10 dag masła osełkowego, 2 żółtka, 1 całe jajko, 2 łyżki śmietany 18%, łyżeczka proszku do pieczenia, sól. Mąkę przesiej z proszkiem, dodaj żółtka, jajko, śmietanę, masło, sól. Posiekaj wszystko dużym nożem, na koniec wyrób rękami i gotowe daj do lodówki. Za jakieś co najmniej pół godziny (przez ten czas przygotuj nadzienie) wyciągasz, wałkujesz na grubość 0,5 cm w taki dość długi prostokąt. Na niego dajesz taki wałek uformowany z nadzienia, całość zawijasz, spłaszczasz lekko ręką i kroisz na poszczególne paszteciki. Posmaruj to jajkiem i ponakłuwaj lekko widelcem. Piecze się 10 -15 min. w 200 st.C. Bardzo je lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.01.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Ja się tylko przyszłam pochwalić, że mnie dzisiaj RRMISIOWIE odwiedzą!!!!!! idę więc ogarnąć chałupę i powtarzam trzymajcie się tematu wacia buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.01.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 No coz , niektorzy paszteciki a innym surowe kosci http://img120.imageshack.us/img120/5039/pabli13sv0.jpg Jade do Kulki w odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts