Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Wiem mmmadziu , Ty masz juz dosc nas i naszych psow 8)

Jak jechalam do Kulki to i tak bylo nam nie po drodze ,

wiec gdybys nawet chcial....

z tym , ze nie chciales :D

Teraz Ona bedzie jechala do mnie , mmozesz podjechac do Niej ucalowac Ja i Ona mi przekarze .

z tym , ze Ty nie chcesz... :roll:

Jak sie wladza zmienial to i czterej pancerni sa znowu :p

się narobiło :D

jak to można gafę walnąć od niechcenia :D

nic już nie sugeruję

opowiem za to kawał :wink:

O mężu i żonie

W szpitalu leży nieprzytomny mężczyzna, przy nim siedzi troskliwa żona. W pewnym momencie chory budzi się, patrzy na żonę i pyta: Byłaś przy mnie zawsze, kiedy spotykało mnie jakieś nieszczęście, prawda? Tak, kochanie. Byłaś przy mnie, kiedy mnie z pracy wywalili? Tak, kochanie. A gdy moja firma zbankrutowała, też przy mnie byłaś? Tak, kochanie. A gdy nam się chałupa spaliła? Też przy tobie byłam, kochanie. Teraz, gdy miałem ten cholerny wylew, też przy mnie jesteś? Tak, kochanie. Wiesz co? Ty mi przynosisz pecha!

kuleczka he he - ta sama przypowiesc mi sie nasunela :)

1950 - gratulacje ogromne i nastepnej szczesliwej 30tki conajmniej :D

wiesz, ze jakbyś Ja wtedy tego ..to dzisiaj juz bylbys wolny :) ;)

rrmi - przytachalam literature :) jak rzucilam na nia teraz okiem - to dotyczy ona glownie psiakow po przejsciach i nie ma chyba o chodzeniu na smyczy :roll:

ale co mi tam :) poprosze emaila - na pw - bo mi sie gdzies zapodzialbyl ;)

Zosiu

Zem byla wyslala :D

Dziekuje.

Ja widze , zemasz chec na jakas popijawe , ale nijak Ci nie masz sposobnosci.

:wink:

My tam z Kulka to zawsze jestesmy chetne :D

1950

My za Ciebie tez plysmy po maluchu :D :p

Jakby tu powiedziec i nie sklamac :roll:

To moze lepiej sie zamknac :D

Co tam slychac , raportow nie widac codziennych , ja to sie po sklepach ujezdzilam , Pablisio sie stesknil to musialam miziac dlugo :D

...rrmi[/b] - przytachalam literature :) jak rzucilam na nia teraz okiem - to dotyczy ona glownie psiakow po przejsciach i nie ma chyba o chodzeniu na smyczy :roll:

ale co mi tam :) poprosze emaila - na pw - bo mi sie gdzies zapodzialbyl ;)

r

Zosiu, ja tez poprosze o emalie, bo pies zadomowil sie u nas na dobre, a ja instrukcji obslugi tego stworzenia po przejsciach nadal nie mam :-? :)

to już wiem dlaczego miałem czkawkę,

a starali mi się wmówić, że pijacka :lol:

ano sam widzisz , ze myslalysmy o Tobie :D

Jak zwykle :D

AnSi

A jak ogolnie ?

Co z kotami , jakos sie dogaduja ?

Nasz to juz zawsze siada i daje lapke , ze smyczka dzisiaj chodzil jak Amber przykazala :D

Troche podgryzal , ale dawalam mu bucik dla odwrocenia uwagi.

Pozniej zasnal i zdjeclam mu smyczke.

Pogoda nie do nauki na dworzu dzisiaj :-?

Tylko do spania wlasnie

Witam porannie!!! U mnie za oknem też bleee ... i ukryte fuj ..... :-? to przyszłam sobie nastrój poprawić :D

Amberciu Słonko moje -czy udało Ci się czegoś dowiedzieć na temat tych dostępnych u nas obroży???

Kuleczka ja nie znałam tej przypowieści i ... no po prostu miodzio :D

Amberciu Słonko moje -czy udało Ci się czegoś dowiedzieć na temat tych dostępnych u nas obroży???

brazuniu,

Polecono taka obroze http://www.tritronics.com/remotetrainers-barklimiterxs.html

Moze nie jest tania, ale przy obecnym kursie dolara moze wyjsc taniej niz w Polsze ;)

rrmisia,

Skrobnij jak w edukacji sobie radzicie :-) I co z miskami :lol: Mialam Ci to juz wczesniej napisac, ale jakos mi umknelo. Ze zdjec wynika, ze Pablo na karmienie nie narzeka :lol: Ostatnia rzecza jaka moglabym o nim powiedziec, to ze chudy jakis jest ;) Boczki pelne, brzuszek zaokraglony, szczescie na rumianym pysku ... no rosnie nam chlop-potega 8)

A u mnie deszcz, katar i bol gardla ... Jednym slowem infekcja w pelni ... Chyba na kuracje pojade do Mamy 8)