Żelka 21.01.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Witajcie! Kulcia co Ty my dziekujesz, ja z tym, ze Ty piekna jestes nie mialam nic wspolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.01.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Takie male w domu , wtedy kiedy Dzieci juz duze to naprawde sama radosc. Krotko mowiac mozna dostac chopla na punkcie takiego malego obsikanca nc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 nc czy to znaczy no comments ? Pocaluj mnie w nos U nas tez leje Nic sie nie chce Tylko lezec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.01.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 nc czy to znaczy no comments ? Pocaluj mnie w nos Na pieszczoty trzeba sobie zasluzyc (P.S. Zauwaz, ze nie napisalem, ze moglas calusa odebrac jadac do Kuleczki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Wiem mmmadziu , Ty masz juz dosc nas i naszych psow Jak jechalam do Kulki to i tak bylo nam nie po drodze , wiec gdybys nawet chcial.... z tym , ze nie chciales Teraz Ona bedzie jechala do mnie , mmozesz podjechac do Niej ucalowac Ja i Ona mi przekarze . z tym , ze Ty nie chcesz... Jak sie wladza zmienial to i czterej pancerni sa znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.01.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.01.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Rrmi i mmmad, Wasze umawianki są boskie co do buziaka, to mogę ewentualnie zajechać po drodze, a co mi tam 1950, było się napić z nami, jak się pije w dobrym towarzystwie, to głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.01.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 sugerujesz, że towarzystwo między innymi mojej żony nie jest dobrym towarzystwem, ciekawe, a ja tak od mniej wiecej 25 lat podejrzewałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.01.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 się narobiło jak to można gafę walnąć od niechcenia nic już nie sugeruję opowiem za to kawał O mężu i żonie W szpitalu leży nieprzytomny mężczyzna, przy nim siedzi troskliwa żona. W pewnym momencie chory budzi się, patrzy na żonę i pyta: Byłaś przy mnie zawsze, kiedy spotykało mnie jakieś nieszczęście, prawda? Tak, kochanie. Byłaś przy mnie, kiedy mnie z pracy wywalili? Tak, kochanie. A gdy moja firma zbankrutowała, też przy mnie byłaś? Tak, kochanie. A gdy nam się chałupa spaliła? Też przy tobie byłam, kochanie. Teraz, gdy miałem ten cholerny wylew, też przy mnie jesteś? Tak, kochanie. Wiesz co? Ty mi przynosisz pecha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.01.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 kuleczka he he - ta sama przypowiesc mi sie nasunela 1950 - gratulacje ogromne i nastepnej szczesliwej 30tki conajmniej wiesz, ze jakbyś Ja wtedy tego ..to dzisiaj juz bylbys wolny rrmi - przytachalam literature jak rzucilam na nia teraz okiem - to dotyczy ona glownie psiakow po przejsciach i nie ma chyba o chodzeniu na smyczy ale co mi tam poprosze emaila - na pw - bo mi sie gdzies zapodzialbyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Zosiu Zem byla wyslala Dziekuje. Ja widze , zemasz chec na jakas popijawe , ale nijak Ci nie masz sposobnosci. My tam z Kulka to zawsze jestesmy chetne 1950 My za Ciebie tez plysmy po maluchu Jakby tu powiedziec i nie sklamac To moze lepiej sie zamknac Co tam slychac , raportow nie widac codziennych , ja to sie po sklepach ujezdzilam , Pablisio sie stesknil to musialam miziac dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.01.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 ...rrmi[/b] - przytachalam literature jak rzucilam na nia teraz okiem - to dotyczy ona glownie psiakow po przejsciach i nie ma chyba o chodzeniu na smyczy ale co mi tam poprosze emaila - na pw - bo mi sie gdzies zapodzialbyl r Zosiu, ja tez poprosze o emalie, bo pies zadomowil sie u nas na dobre, a ja instrukcji obslugi tego stworzenia po przejsciach nadal nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.01.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 [ 1950 My za Ciebie tez plysmy po maluchu Jakby tu powiedziec i nie sklamac To moze lepiej sie zamknac to już wiem dlaczego miałem czkawkę, a starali mi się wmówić, że pijacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 to już wiem dlaczego miałem czkawkę, a starali mi się wmówić, że pijacka ano sam widzisz , ze myslalysmy o Tobie Jak zwykle AnSi A jak ogolnie ? Co z kotami , jakos sie dogaduja ? Nasz to juz zawsze siada i daje lapke , ze smyczka dzisiaj chodzil jak Amber przykazala Troche podgryzal , ale dawalam mu bucik dla odwrocenia uwagi. Pozniej zasnal i zdjeclam mu smyczke. Pogoda nie do nauki na dworzu dzisiaj Tylko do spania wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.01.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 dzien dobry wyslalazem - ale mi wraca jako niedostarczone , a od AnSi nie wraca What to do ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Dzień dobry! Jak u nas strasznie p....dzi, to szok!!!! Nosa z domu wychylać się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witam porannie!!! U mnie za oknem też bleee ... i ukryte fuj ..... to przyszłam sobie nastrój poprawić Amberciu Słonko moje -czy udało Ci się czegoś dowiedzieć na temat tych dostępnych u nas obroży??? Kuleczka ja nie znałam tej przypowieści i ... no po prostu miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 22.01.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Rrmi i mmmad, Wasze umawianki są boskie co do buziaka, to mogę ewentualnie zajechać po drodze, a co mi tam :D Tylko rubbershoes sobie zaloz na wszelki wypadek, bo wczoraj mmmad-ness na "naszej" drodze urwala w blocie zderzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.01.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Amberciu Słonko moje -czy udało Ci się czegoś dowiedzieć na temat tych dostępnych u nas obroży??? brazuniu, Polecono taka obroze http://www.tritronics.com/remotetrainers-barklimiterxs.html Moze nie jest tania, ale przy obecnym kursie dolara moze wyjsc taniej niz w Polsze rrmisia, Skrobnij jak w edukacji sobie radzicie I co z miskami Mialam Ci to juz wczesniej napisac, ale jakos mi umknelo. Ze zdjec wynika, ze Pablo na karmienie nie narzeka Ostatnia rzecza jaka moglabym o nim powiedziec, to ze chudy jakis jest Boczki pelne, brzuszek zaokraglony, szczescie na rumianym pysku ... no rosnie nam chlop-potega A u mnie deszcz, katar i bol gardla ... Jednym slowem infekcja w pelni ... Chyba na kuracje pojade do Mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 I wychodzi taniej Tylko nie mogę się doczytać, ile za przesyłkę wezmą A i jeszcze - to jest obroża treningowa, a nasza psuka ogólnie jest zdyscyplinowana, chociaż miewa małe odloty. No i mam zachwostkę Dziękuję Amberciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts