Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Wódkę dziś będę piła. :D Właściwie to już piję.

Są wyniki egzaminu z angielskiego, co to wszyscy kciuki trzymali. Zdał na 7. :p Max to 9, poziom wykładowcy akademickiego (Proficiency). 8) 8) 8) 8) 8)

Bardzo dziękujemy za Wasze kciuki, jak widać świetnie zadziałały. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Pablito słodki. 8)

No aż się przytulić chce. :D

Proszę w czółko od cioci DPS ucałować pięknie. :D :D :D :D :D

Wódkę dziś będę piła. :D Właściwie to już piję.

Są wyniki egzaminu z angielskiego, co to wszyscy kciuki trzymali. Zdał na 7. :p Max to 9, poziom wykładowcy akademickiego (Proficiency). 8) 8) 8) 8) 8)[

Matko, aż się bałabym się z nim pogadać :roll: :-?

rrmi,

Zdjecie pomocnika przepiekne. Wyglada jak polaczenie pluszaka z niewiniatkiem 8)

Jak bedziesz miala wolna chwile zerknij tuj http://www.owczarek.pl/zofia/journal/default.asp

To blog Pani Zofii Mrzewinskiej, poczawszy od pierwszych dni ze szczeniakiem, az do momentu kiedy szczeniak stal sie prawie doroslym psem :-) Uwazam, ze calkiem ciekawie napisany, chociaz do pewnych aspektow podchodze z lekkim dystansem. Mam nadzieje, ze spodoba Ci sie i na cos przyda :D

Widze, ze z druga lazienka prawie sie uporaliscie :-) Wiem, wiem ... jest na pewno bardzo piekna :-)

brazniu,

Nie dziwie sie, ze taka pochwale w imieniu suczy otrzymalas :-) Skrobnij tylko jaki zestaw cwiczen na popis przygotowalyscie :-)

Depsiu,

Juz pisalam jak bardzo jestem z Was dumna :D Bardzo, bardzo sie ciesze i zycze Synkowi, aby dobrze wykorzystal swoja pracowitosc i szanse jaka teraz przed Nim stoi :-) Trzymam mocno kciuki :-)

Rany ... caly dzien przelezalam, ale zaczynam powoli wracac do swiata 8) Nadrobilam wszystkie zaleglosci w czytaniu, newsach, gadaniu przez telefon i spijaniu herbaty z malinami :lol: Jeszcze dzien i popedze na fitness a moze nawet Mojnego na mecz tenisa wyciagne :D Zycie jest piekne ... znowu moge normalnie oddychac :lol:

mmmad, zaryzykuję :D

Chcialbym tu wkleic emotikon "Wielka Panika",a le nawet nie wiem, jak on moze wygladac :D

mmmad, serdecznie się uśmiałam :D :lol:

z tym, że nie wiedziałam, iż wzbudzam strach :p

zawsze to warto sie coś o sobie dowiedzieć nowego

rrmi, no mam szlaban, jak bum cyk cyk :p

teraz Mojny śpi, a ja niby prasuję, znaczy prasowałam, a teraz korzystam, jakby to powiedzieć jestem na lewiźnie :D

Dzień doberek z rana :lol: Poczytałam sobie stronkę ... ciekawa jest!

A sucz zasłużyła na pochwałę za całokształt: za charakter, za zachowanie, za czujność, za umiejętność powstrzymania się od ataku (pies Strażnika próbował zaatakować dwóch żulików, moja, przygotowana - co było widać - do działania, tylko ich obserwowała). Ale ja oberwałam za ... brak konsekwencji :oops: Fajnie było!!

Rrmisiu czy Pabluś będzie Wam dzisiaj w czymś pomagał :D :wink: Dobrze by było! Szkoda zmarnować talenty takiego fachowca :)

D dobry! :p

Jak tam trawertin sie uklada? :p

Dzien doby :D

Zaraz zaczynamy prace , jakos tak sie nie chce .

Brazuniu

Pomocnik zasnal , a sami nie damy rady :lol:

Milo slyszec o pochwalach Twojej suczy :p

Amber

Zaczelam czytac ten blog .Dzieki jak zwykle.

Wylezana jestes to moze sie ruszysz w koncu , bo az wstydze sie za Ciebie , ze taka leniwa jestes :roll: :lol:

ps. Nie moge przestac podziwac urody kapoczka dla Majuta :wink:

Kulka

Kicha totalna , jak moglas az tak nie wychowac faceta :D

Chyba zaczne dzisiaj "waruj" :D

Mam marzenie .

Chce zeby byla juz wiosna :D :p :p :p

Wylezana jestes to moze sie ruszysz w koncu , bo az wstydze sie za Ciebie , ze taka leniwa jestes :roll: :lol:

Mnie tez wstyd okrutnie :oops: Dlatego za robote sie wzielam, intelektualnie trza glowa rozruszac i podjac operacyjne dzialania :lol:

Mojny tez zaczytany siedzi, do kolejnych egzaminow sie przygotowuje i cos tam wiecznie dlubie w kolorowych wykresach :lol:

Jak sie uspokoi i wiosna zapachnie to sie zgadamy na jakies swietowanie, bo ani Pabla wcielenie do rodziny opite nie zostalo, ani nic :roll: 8) :D

Zeljka, Ty lepiej nic nie pisz o tym kominku :roll: Ja juz od grudnia czekam na komisyjne rozpalenie :roll: 8)

Depsiu, Kochana bo swietowac tez trzeba umiec :lol: I z glowa, z glowa i umiarem a nie tak nazlopac sie jak nie wiem kto :lol: :wink:

Brazuniu

Ta rybka cos nie kumata jest jakas :D

Zamroz sie zbiera :-?

Ale dziekuje :D

Dpsiu

Widze , ze trzeba Cie przeszkolic w kierunku jak pic i nie miec kaca :D

Zeljko

Ty sroko jedna , a moze nie jedna , Wy chyba z Amber spokrewnione jakies jestescie :lol:

Powiem krotko , trawertyn jest super :p :p :p

Bardzo jestesmy zadowoleni.

Nie mialam specjalnej koncepcji jak to klasc i takie tam , ale improwizacja to jest to co lubie najbardziej jednak :D

daj zdjecie, daj zdjecie, daj zdjecie, daj zdjecie, daj zdjecie, daaaaaj zdjecie.... :D

ja tez bardzo lubie trawertyn :wink:

...ładne echo :D, lubie również. :p

Ja też, ja też, ja też!!! Daj zdjęcie, daj zdjęcie, daaaaj zdjęęęęcieeeeeeee.... 8)