braza 23.01.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Szpachlował .... Rozumiem ..... Oj, wesoło z nim macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Wódkę dziś będę piła. Właściwie to już piję. Są wyniki egzaminu z angielskiego, co to wszyscy kciuki trzymali. Zdał na 7. Max to 9, poziom wykładowcy akademickiego (Proficiency). Bardzo dziękujemy za Wasze kciuki, jak widać świetnie zadziałały. Pablito słodki. No aż się przytulić chce. Proszę w czółko od cioci DPS ucałować pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Wódkę dziś będę piła. Właściwie to już piję. Są wyniki egzaminu z angielskiego, co to wszyscy kciuki trzymali. Zdał na 7. Max to 9, poziom wykładowcy akademickiego (Proficiency). [ Matko, aż się bałabym się z nim pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.01.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 wow Dpsia Hip hip hurra Nie ma wielu az takich radosci jakie masz teraz , ciesz sie i badz dumna Wypij nasze zdrowko. Brazuniu No pomocnik , a co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Tiaaa ... pomocnik.... One wszystkie widzę z jednej rodziny ... Nasza jak pomagała listwę przypodłogową przykleić, to nagle poziom gdzieś wcięło i taki minimalny skosik wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.01.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 rrmi, Zdjecie pomocnika przepiekne. Wyglada jak polaczenie pluszaka z niewiniatkiem Jak bedziesz miala wolna chwile zerknij tuj http://www.owczarek.pl/zofia/journal/default.asp To blog Pani Zofii Mrzewinskiej, poczawszy od pierwszych dni ze szczeniakiem, az do momentu kiedy szczeniak stal sie prawie doroslym psem Uwazam, ze calkiem ciekawie napisany, chociaz do pewnych aspektow podchodze z lekkim dystansem. Mam nadzieje, ze spodoba Ci sie i na cos przyda Widze, ze z druga lazienka prawie sie uporaliscie Wiem, wiem ... jest na pewno bardzo piekna brazniu, Nie dziwie sie, ze taka pochwale w imieniu suczy otrzymalas Skrobnij tylko jaki zestaw cwiczen na popis przygotowalyscie Depsiu, Juz pisalam jak bardzo jestem z Was dumna Bardzo, bardzo sie ciesze i zycze Synkowi, aby dobrze wykorzystal swoja pracowitosc i szanse jaka teraz przed Nim stoi Trzymam mocno kciuki Rany ... caly dzien przelezalam, ale zaczynam powoli wracac do swiata Nadrobilam wszystkie zaleglosci w czytaniu, newsach, gadaniu przez telefon i spijaniu herbaty z malinami Jeszcze dzien i popedze na fitness a moze nawet Mojnego na mecz tenisa wyciagne Zycie jest piekne ... znowu moge normalnie oddychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.01.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 mmmad, zaryzykuję Chcialbym tu wkleic emotikon "Wielka Panika",a le nawet nie wiem, jak on moze wygladac mmmad, serdecznie się uśmiałam z tym, że nie wiedziałam, iż wzbudzam strach zawsze to warto sie coś o sobie dowiedzieć nowego rrmi, no mam szlaban, jak bum cyk cyk teraz Mojny śpi, a ja niby prasuję, znaczy prasowałam, a teraz korzystam, jakby to powiedzieć jestem na lewiźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Dzień doberek z rana Poczytałam sobie stronkę ... ciekawa jest! A sucz zasłużyła na pochwałę za całokształt: za charakter, za zachowanie, za czujność, za umiejętność powstrzymania się od ataku (pies Strażnika próbował zaatakować dwóch żulików, moja, przygotowana - co było widać - do działania, tylko ich obserwowała). Ale ja oberwałam za ... brak konsekwencji Fajnie było!! Rrmisiu czy Pabluś będzie Wam dzisiaj w czymś pomagał Dobrze by było! Szkoda zmarnować talenty takiego fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.01.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 D dobry! Jak tam trawertin sie uklada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 D dobry! Jak tam trawertin sie uklada? Dzien doby Zaraz zaczynamy prace , jakos tak sie nie chce . Brazuniu Pomocnik zasnal , a sami nie damy rady Milo slyszec o pochwalach Twojej suczy Amber Zaczelam czytac ten blog .Dzieki jak zwykle. Wylezana jestes to moze sie ruszysz w koncu , bo az wstydze sie za Ciebie , ze taka leniwa jestes ps. Nie moge przestac podziwac urody kapoczka dla Majuta Kulka Kicha totalna , jak moglas az tak nie wychowac faceta Chyba zaczne dzisiaj "waruj" Mam marzenie . Chce zeby byla juz wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Mam marzenie . Chce zeby byla juz wiosna Z tą pogadaj http://www.zoo.wroclaw.pl/grafika/zdjecia/zwierzeta/ryby/duze/zlota_rybka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Cześć, dziewczyny i chłopaki!!! Jak tam Wasze pieski dzisiaj? Ja odchorowuję, co sama wypiłam. Ale i tak nie żałuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.01.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Jak to, sie nie chce, musi sie chciec.... przeciez my tu na zdjecia czekamy...., nie ludzie? No i co z tym kominkiem? aj, nic innego tylko sie na kontrole wybrac.... oczywiscie jak sojka.., gdzie to tam juz bylo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.01.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Wylezana jestes to moze sie ruszysz w koncu , bo az wstydze sie za Ciebie , ze taka leniwa jestes Mnie tez wstyd okrutnie Dlatego za robote sie wzielam, intelektualnie trza glowa rozruszac i podjac operacyjne dzialania Mojny tez zaczytany siedzi, do kolejnych egzaminow sie przygotowuje i cos tam wiecznie dlubie w kolorowych wykresach Jak sie uspokoi i wiosna zapachnie to sie zgadamy na jakies swietowanie, bo ani Pabla wcielenie do rodziny opite nie zostalo, ani nic Zeljka, Ty lepiej nic nie pisz o tym kominku Ja juz od grudnia czekam na komisyjne rozpalenie Depsiu, Kochana bo swietowac tez trzeba umiec I z glowa, z glowa i umiarem a nie tak nazlopac sie jak nie wiem kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Brazuniu Ta rybka cos nie kumata jest jakas Zamroz sie zbiera Ale dziekuje Dpsiu Widze , ze trzeba Cie przeszkolic w kierunku jak pic i nie miec kaca Zeljko Ty sroko jedna , a moze nie jedna , Wy chyba z Amber spokrewnione jakies jestescie Powiem krotko , trawertyn jest super Bardzo jestesmy zadowoleni. Nie mialam specjalnej koncepcji jak to klasc i takie tam , ale improwizacja to jest to co lubie najbardziej jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.01.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 daj zdjecie, daj zdjecie, daj zdjecie, daj zdjecie, daj zdjecie, daaaaaj zdjecie.... ja tez bardzo lubie trawertyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Jak rybka nie kumata, to się rybkę puszcza wolno ... Rrmisiu, a czy dasz nacieszyć oczęta nasze stęsknione, owym trawertynem jakże wyczekiwanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tele-echo 24.01.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 daj zdjecie, daj zdjecie, daj zdjecie, daj zdjecie, daj zdjecie, daaaaaj zdjecie.... ja tez bardzo lubie trawertyn ...ładne echo , lubie również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 daj zdjecie, daj zdjecie, daj zdjecie, daj zdjecie, daj zdjecie, daaaaaj zdjecie.... ja tez bardzo lubie trawertyn ...ładne echo , lubie również. Ja też, ja też, ja też!!! Daj zdjęcie, daj zdjęcie, daaaaj zdjęęęęcieeeeeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Dziewczeta` drogie , zdjecie Wam posle jak bedzie po robocie Zwyczajowo juz Co tam slychac wieczorowa pora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts