Goni_Mnie_Peleton 29.11.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Piekne sosny A to takie male kolo doniczki to tuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.11.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Piekne sosny A to takie male kolo doniczki to tuja? Tuja , prezentowa od AnSi Posadzilam ja w sasiedztwie wiekszych drzewek , zeby nie bylo jej smutno Jak tam w Wielkim Jabcu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.11.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Piekne sosny : Prosze Pana sosny dorodne ,bo sukcesywie nawozone. Niedawno nawoz przyjechał az z Dolnego Slaska i z Wybrzeza a nawet z samego Miasta Łodzi . Nie powiem , ze tymi rencyma go zesmy roztrząsali, bo bylbym nieapetyczny a poza tym mamy na to lepsze metody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 29.11.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Piekne sosny A to takie male kolo doniczki to tuja? Tuja , prezentowa od AnSi Posadzilam ja w sasiedztwie wiekszych drzewek , zeby nie bylo jej smutno Jak tam w Wielkim Jabcu ? Powoli walizki zaczynam pakowac. A tych zywotnikow to wiecej zamierzasz posadzic? Jesli tak , to moze warto sie nad tym dobrze zastanowic. Taka piekna okolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 29.11.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Piekne sosny : Prosze Pana sosny dorodne ,bo sukcesywie nawozone. Niedawno nawoz przyjechał az z Dolnego Slaska i z Wybrzeza a nawet z samego Miasta Łodzi . Nie powiem , ze tymi rencyma go zesmy roztrząsali, bo bylbym nieapetyczny a poza tym mamy na to lepsze metody. To jak tak nawozami z calej Polski bedzie sie te sosny piekne dalej zasilac, to moze dojsc do przenawozenia i drzewka straca swoja urode. Jako zwolennik przyrody ojczystej , proponuje nawozic w ten sposob tuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.11.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 no ładnie ładnie .. a jakie zgrabne nóżki ma Beatka i z tej okazji powiem wierszyk bez sensu : spójrzcie na *Hołuja smutnego jak tuja *Tadeusz Hołuj (1916-1985) poeta, publicysta, dramatopisarz Uczęszczał do jasielskiego gimnazjum i miał smutny wyraz twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.11.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Może ja się nie znam albo ślepawa jestem ale ja tam nie wiem jakTy Sis po zalewaniu wygladasz . Ja tam Beatkę widzę albo AnSiną tuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.11.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Maxi to wypisz wymaluj jak ja moze my z tego samego zodiaku jestesmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 29.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 no ładnie ładnie .. a jakie zgrabne nóżki ma Beatka i z tej okazji powiem wierszyk bez sensu : spójrzcie na *Hołuja smutnego jak tuja *Tadeusz Hołuj (1916-1985) poeta, publicysta, dramatopisarz Uczęszczał do jasielskiego gimnazjum i miał smutny wyraz twarzy. W zlotym blasku nad zywotnikiem saczy sie ulga cienkim strumykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.11.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Maxi to wypisz wymaluj jak ja moze my z tego samego zodiaku jestesmy Swój swego zawsze pozna ( albo doczyta - jak umi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.11.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 ta thuja, to chyba jałowiec, juniperus jakiś tam, a co, wymądzrzę się, bo bardzo nie lubię określenia tuja, to się tak ładnie po polsku nazywa - żywotnik, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.11.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 tuja to sie ladnie rymuje a zywotnik to juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.11.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 tuja to sie ladnie rymuje a zywotnik to juz nie no nie wiem czy tak ładnie, chyba, że mam nieuczesane myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.11.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 ja tam mialam " szczeżuja" na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 ta thuja, to chyba jałowiec, juniperus jakiś tam, ... no popacz Pan ja od razu chcialam, zeby to jalowiec byl (mozna by bylo conieco uwedzic A Pan sprzedajacy mowi, ze to nie jalowiec tylko thu...tfu ..... zywotnik No ale...gdzie dwoje nie wie...tam dym z jalowca lzy wyciska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 29.11.2006 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 ja tam mialam " szczeżuja" na mysli Subtelnosci znakiem jest zrymowac tuje z mieczakiem no nie wiem czy tak ładnie, chyba, że mam nieuczesane myśli Poznac mozna zbereznika gdy rymuje , zywotnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Gratuluje wieńca rrmi napisz koniecznie jak taki placek ziemnaczany uwarzyć pliss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Tak sie zastanawiam czy to nie Beatka nasza tak tworczo na Was zadzialala I dzisiaj dobrze sie spisywala , nawet ja troche umylam bo taka byla ufajdolona. GMP my pakowalismy sie prawie rok Nie wiem czy masz watpliwosci czy nie , ale moge smialo powiedziec , ze tutaj czuje sie dobrze. Cena dolara mnie wkurza , ale bralismy taka pod uwage , a nawet nizsza. Zreszta nic na to nie poradze Tak czy inaczej zycze Ci powodzenia. ps .Jak zaprosisz milych forumowiczow do siebie to jakich tuj nawiziem . Na zasadzenie kulka ta babka to takie byle co , tyle , ze my ja bardzo lubimy i kazdego chcemy uraczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.11.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Jak sie uda to na koniec stycznia sie przeprowadzimy. normalnie kompleksów sie nabawię... To ja drugi rok się męczę i dopiero w kwietniu zamieszkam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 kulka ta babka to takie byle co , tyle , ze my ja bardzo lubimy i kazdego chcemy uraczyc Byle co, bule co, a kulki nie uraczyliście żeście byście......... Wychodzi na to, że nawet na kawałek byle czego nie zasłużyłam No podaj przepis to sama sie uraczę, uwielbiam wszystko, co ma pyry w składzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts