DPS 25.01.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No proszę, a ja dopiero co ciężko obraziłam NS-a, pytając go bezczelnie, czy umie gotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 z wiekiem wzrok sie pogarsza ... Wiek , wiekiem , a ja mam jeszcze jednego do wychowania Co nie gadasz , ze rozkoszny ? W ogole to nie napisalam jeszcze o tym czego Pablito sie nauczyl ostanio. No wiec napisze , ze nauczyl sie : ze w koszu na smieci sa same rarytasy ze w koszu w lazience tez ze na podworku sa fajne rzecz i nadaja sie do jedzenia ze gumka , ktora mam zwiazane wlosy jest super do zabawy Takze pojetny jest jak widac rrmi, a czy nauczył się, że papucie też sa smaczne, albo krok w spodniach?? jak byłam dzieckiem mieliśmy w domu psa, Mikę, która notorycznie gryzła nam skórzane papucie ale to nic którejś nocy wywlekła z mojej szafki moje ulubione czarne dżinsy i wygryzła mi dziurę w "kroku" No żeby to pies był to rozumiem, ale psuka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Chciała załatwić konkurencję w najczulszym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Chciała załatwić konkurencję w najczulszym miejscu. a wyobrażasz sobie rano moje nerwy??????????? najukochańsze spodnie z dziurą taką na 30cm szeroką???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No proszę, a ja dopiero co ciężko obraziłam NS-a, pytając go bezczelnie, czy umie gotować. To się naraziłaś Dobranoc ! Miłego następnego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.01.2008 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 najukochańsze spodnie z dziurą taką na 30cm szeroką???????? To zdanie daje duzo do myslenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Mmmadziu, spodnie miały dziurę na 30 cm, nie właścicielka! Facetom to jedno tylko w głowie czy jakoś tak. Rrmisia, ależ on pojętny, ten Pablito! No po prostu gwiazda! Zjadł już pół podwórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.01.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A mnie Pablito... Pablisio... czy jak mu tam, nie podoba sie! Nie podoba mi sie bo ma klapniete uszy. I za duze. I czarny jest, to tez mi sie nie podoba. I jest dobermanem i to rasowym, to tez mi sie nie podoba. Ze nie podoba mi sie, bo jest za madry, to juz nawet nie wspomne, wiadomo. No w ogole jest dosc paskudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 najukochańsze spodnie z dziurą taką na 30cm szeroką???????? To zdanie daje duzo do myslenia... głodnemu chleb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A mnie Pablito... Pablisio... czy jak mu tam, nie podoba sie! Nie podoba mi sie bo ma klapniete uszy. I za duze. I czarny jest, to tez mi sie nie podoba. I jest dobermanem i to rasowym, to tez mi sie nie podoba. Ze nie podoba mi sie, bo jest za madry, to juz nawet nie wspomne, wiadomo. No w ogole jest dosc paskudny. Coz ? Nie udana prowkacja Kaska Strate dzinsow w tamtych czasach moge zrozumiec Nasz ma dla siebie jedna pare moich kapci i jedna pare kozakow. Lubi kapcie Starego , ale sie boi zabierac , jak juz mu sie wydaje, ze nikt nie widzi to lapie i w dluga Czy wszedzie az tak wieje ? Dpsiu Ja sie chyba z nsem zakoleguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.01.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Witom! Czyli co, uznaje Twojego za Pana? Bo inaczej by sie chyba nie bal kapcie mu zabierac. Depsia daj znac czy dotarlo i czy mam juz drugie wysylac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Rrmisiu, nie ma to jak dobry przyjaciel. Zawsze w potrzebie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Czy wszedzie az tak wieje ? Wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Witom! Czyli co, uznaje Twojego za Pana? Bo inaczej by sie chyba nie bal kapcie mu zabierac. Depsia daj znac czy dotarlo i czy mam juz drugie wysylac? Zeljko, dałam znać na maila. Dotarło, bardzo piękne są i jeśli mozna to poproszę o jeszcze. Rrmisia, mnie przyszedł do głowy podpis do Waszego zdjęcia z Pablusiem: PIES NA BABY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.01.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Jak slowo daje , ze on tak codziennie , jak ja sie ukladam to juz stoi nade mna . W sumie to Kulka nie wierzyla , ze to mozliwe , dlatego zrobilam takie zdjecia. niewiarygodne, zdjęcie przesłodkie obawiam się jednak, że niedługo zacznie Cię przyduszać Przy okazji to pewnie ktos pamieta jak Kulka narzekala , ze Musia chudziutka. Sluchajcie Musia jest jak kluska I przeslodka , a takiego zgryzu w zyciu nie widzialam już troszkę schudła, po Twoim opitolu, że zapasłam psa ( ) zaczynam jej ograniczać jedzenie ja naprwdę myślałam, że ona taka chudziutka jest a w ogóle to mam dziś suszenie po zalaniu jakoś tak wczoraj miało mi się od rana na imprezę i intuicja mnie nie zawiodła depesia celne spostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.01.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Depsia przeslalam kolejnych 11 obrazkow - tematy wiejskie. zmniejszone fotki. rrmino daj popatrzec na ten trawertyn nie badz taka!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 rrmino daj popatrzec na ten trawertyn nie badz taka!!!!!!!!!! Normalnie , przyjezdzasz i patrzysz na co chcesz. Nawet na mnie. Kulka Ty pomysl na powaznie nad AA Blinio jest za delikatny , zeby mial mnie przyduszac. Dpsiu Ja sobie nie zycze i wypraszam , zeby mojego kurczaczka nazywac jakims psem na baby. On nie jest stych. Stanowczo protestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.01.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 rrmi, ja nie wiem, ale Twojny nie zazdrosny aby ja bym była Będę w Warszawie we środę i czwartek, i tak już zostanie przez kolejne 3 miesiące, co 2 tygodnie środy i czwartki z stolicy oczywiście nie omieszkam zajrzeć, ale nie bojajcie się, oczywiście nie za każdym razem Jeśli zaś chodzi o AA, to mam balsam do ciała, nawet niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Kulka Ja sie nie boje , czekamy wiec w srode i w czwartek , a moze Ty z noclegiem bedziesz , co? Bys miala szczescie w trawertynie sie kapac Fajnie by bylo , z wdziecznosci za spanie zrobilabys nam sniadanko , kawa do lozka , rano z psem , pasuje ? To mowisz , ze Musia na dietce ? Za duzo jej tam nie odbieraj , ale juz tak nie podtykaj co lepsze bo widac , ze dobrze rozpuszczona z jedzeniem Moj Dziadek mowil , ze jak dziadowski bicz Tak siedze i patrze na rozne rzeczy , cuda wianki. Nasza ulubiona policjantowa nowy wewatek zalozyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.01.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 widziałam i ja ten wewontek póki co głosu nie zabieram, obawiam się, że emocje wzięłyby górę @#%$^%&^%$ z noclegiem to raczej nie, po ostatniej naszej nasiadówce Mojny by się bajał że się nam zachce znów odstresować od trosk naszych codziennych ale dzięki za propozycję, póki co mam w planach grzecznie wracać do domciu Muszka na diecie, to fakt, ale jej wynagradzam mizianiem ostatnio mnie się sąsiadka zapytała czy ona szczenna jest dieta konieczna jest i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts