mmmad 26.01.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 najukochańsze spodnie z dziurą taką na 30cm szeroką???????? To zdanie daje duzo do myslenia... głodnemu chleb... Hej dziewczyny ale jak to mawai moj kolega, glodny glodnego zrozumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.01.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Wot technologia... Siedze ja sobie i pisze na laptoku i wszystko idzie przez komorke w internet. Tylko w literki mi czasem ciezko trafic, bo swieczka dogasa I nie wiem, czy szybciej swieczka padnie czy bateria siadzie... Od dwudziestu minut jest tak cicho, ze az nienaturalnie. I sie zastanawiam, czy juz przeszlo, czy tylko trafilismy w oko cyklonu... (oprocz efektow przelotnych i wilgotnych byly tez efekty swietlne i dzwiekowe) A tak ogolnie, to podrzucilybyscie pare linkow do watkow, bo cos sie dzieje, a nie wiem gdzie szukac. Pytac nie wypada, bo posadza o plotkarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.01.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 U nas też burza z piorunami właśnie wróciłam od znajomych, na drodze połamane gałęzie drzew w styczniu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 U nas wieje jak... A w ogóle to czyżby to była ostatnia sobota karnawału czy jak?? Pustki na forumie okrutne Gęby do kogo nie ma otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Kaska To nie pustki , u nas jak u mmmadzia , brak pradu. Nie chce nic mowic , ale u nas dzisiaj Jezier to wykrakal. Nawet swiecy nie mamy , lezelismy we trojke po ciemku. Tylko pioruny rozjasnialy te niezapomniane chwile nic nierobienia Mowie Wam , koniec swiata. Kulka Mam nadzieje , ze nim dojedziesz jeszcze nie nastanie. Ten koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Nocnie witam!!! Rany, boskie, wieje jakby nie jeden, a z 5-ciu się powiesiło ... tylko nigdy nie pamiętam, kto to się wiesza ... Ale, jak podaje kołobrzeska stacja meteo - 150km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.01.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Nie chce nic mowic , ale u nas dzisiaj Jezier to wykrakal. Nawet swiecy nie mamy , lezelismy we trojke po ciemku. z Jezierem ? u nas 120km/h - ale prad jest. znaczy lezymy - ale przy swietle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A tak ogolnie, to podrzucilybyscie pare linkow do watkow, bo cos sie dzieje, a nie wiem gdzie szukac. Pytac nie wypada, bo posadza o plotkarstwo A ja tam w nosie mam posądzenie o plotokarstwo ... powiedzcie, co takiego można poczytać ciekaweo i co to za policjantka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Nie z Pablisiem. Jezier pojechal dawno do domu. No ja zawsze cos jednak wysmaruje U Was na pomorzu to patrze prad mieliscie K-g , K- wo. Bogate okolice , u nas to oszczedzamy widac Buziaki dla Jagusi Od Blinka tez Brazuniu Ja do tej suchej karmy wroce. Nakupowalam tego jak Pablita przywizlismy do domu , zeby miec dla niego rozne rzeczy. Wczoaj zabraklo mi nagrod i dawalam mu te chrupki. Nie powiem , bardzo mu smakowaly. Ale strasznie smierdzialo mu z ryjka. U Was tez tak , czy tylko on tak reaguje na to ? Moze to nie wina karmy ? Dzisiaj pojechalismy kupic normalne cistka o zwykle i nie smierdzi wiec jednak mysle , ze cos jest na rzeczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Nie, nie śmierdzi! My kupujemy, odkąd skończyła 1,5 roku, Purinę z indykiem. Na początku miała Eukanubę, ale to strasznie drogi interes, więc jak tylko skończył się ten okres tzw. szczeniecy przesliśmy na Purinę Nie zauważam niczego "śmierdzącego". Prąd jest cały czas ... tfu...tfu...tfu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Pewnie to zalezy od tego kto i co i jak trawi. Moi Panowie stwierdzili , ze mam to wyrzucic , bo nie wytrzymaja . Temu dzis rano jezdzilsmy po ciacha. Wiadomo nagrody byc musza Nie pamietam jakie tam pokupowalam , na szczescie duzo nie kupilam , tylko male opakowania. A jak sucz ze szczekaniem ? Zamowilas juz obroze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Jeszcze nie zamówiłam. Poszperałam trochę na stronce od Amberci i ... może się mylę, bo aż tak dobrze angielskiego nie znam, ale tam zakupy można robić tylko na terenie US. Wobec czego pozostaje mi Polska. Ale jest parę propozycji dość ciekawych ... Gdy Szanowny wróci, pomyślimy oboje, co dwie głowy ... Rrmisiu co to za policjantka, co to nowy wewontek założyła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.01.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Braza mnie tez wkurzaja jak tak mowia cos ale nie do konca. A wiadomo, ze u baby ciekawosc najlepiej rozwinieta i potem tak meczy i meczy a znalezc nie mozna... No chyba, ze o te widelce czy cos tam poszlo.... Mnie juz nic nie dziwy. Ja tez zaczne strajkowac, ze od 13 lat urlopu nie mialam, a moj facet zapierdziula na dwoch etatach i ledwo co go w domu widze.... No i co z tego, ze doktorat zrobil w wieku 28 lat..., jak tak jakos glupia ma, ze musi na wszystko sam zapracowac. Strajkowac mu sie nie chce, a nawet jakby chcial to czasu na to nie ma. Ide juz spac, ale dajcie w koncu znac o co chodzilo wtedy jak o nic nie chodzilo i co to jest co wiecie ale nie powiecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Ja myślę, że one o tych widelcach. Prąd nam wczoraj przychodził i odchodził, ale - o dziwo - więcej był, niż go nie było w tym wiatrzysku. U nas i tak w miarę spokojnie (o ile można mówić o spokoju kiedy głowę chce urwać), ale nasze lasy nieprzebrane zawsze trochę to zatrzymują i jest lepiej niż na bezleśnych przestrzeniach. Dzień dobry z samego rana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Wcale nie taki dobry. Cala nac wiatr szalal, a glupie samochody przed blokiem co chwile alarmowaly. @##$%%&()(&$@!!@Eft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 I tylko pomyśl, Zeljko, jak pięknie będzie, kiedy tych wszystkich aut nie będzie, tylko Wasze podwórko i Wasze auto. To na pewno niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.01.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 pozdrowienia znad porannej kawy ( o innych uzywkach przez zawstydzenie nie wspomne ) Dziewczyny - mocarny wiatr uswiadamia nam potege natury , przepedza zle powietrze i niesie ze soba ozywcza bryze. Przerwy w dostawach pradu atawistycznie zblizaja nas do naturalnych, niezakloconych cywilizacja zachowan, przyczyniaja sie do zaciesnienia stosunkow. Zmusza on (znaczy ten wiatr) do gebokich refleksji i przemyslen. Glownie nad tym, co ewentualnie z balonu zleci i gdzie zaparkowac samochod - zeby byl bezpieczny. No dobra - koniec z uzywkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.01.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Zosiu Co palisz ? Koniecznie sie podziel . Dobrze widziec , ze Was Dziewczeta nie wywialo My juz po twarogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 A my przed kiełbaską. Zosiu, ja też bym kciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Łoo, ja też bym chciała tego co Zosia jara Tak pięknie i od serca mówi Ja jutro wracam do roboty i muszę se gadke jakąs przygotować, bo tak mi zmienili plan, że Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts