kuleczka 27.01.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Amber, Ty to jesteś najprostszych spraw nie rozumiesz a tak serio, to też mam taką ciągotę do tego ciepła, które pamiętam z dzieciństwa na wsi, u kochanej cioci już nie powrócą tamte dni...... a gdzie się podziewa nasza Gospodyni??? czyżby weekendowa niedyspozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Tak całkiem od cywilizacji nie odżegnaliśmy się. Tuż obok kuchenki węglowej stoi taka elektryczna z blatem ceramicznym. A wodę najczęściej gotujemy w czajniku elektrycznym. Poza sezonem, bo w sezonie gotujemy w kuchni letniej, w stodole, i tam jest tylko taka kaflowa. Ekstra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Na dworzu piekne slonce . Wiosna pachnie. ps. Mielismy drzwi w samochodzie przymarzniete Wrocil nasz zphgawron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.01.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Ze niby tak?http://forum.muratordom.pl/akcja-policyjna-aluminiowe-widelce-lyzki,t121909.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Słoneczko u mnie i wiatr ustał! Ale tylko 2 na plusie - nigdy nie jest tak dobrze ... Dzień dobry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 28.01.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Powitanie . Ja na chwilę wpadam mam taka obsuwę w kwitach, ze do roboty się biorę Palce swędzą aby coś jeszcze napisać, ale jestem twarda, porządek musi być. U nas zima w pełni jak to na wschodzie, gdzie zimy są mroźne, lata upalne a ludzie są twardzi Chętnie poczytałabym jakieś sensacyjne wątki ale niestety nie dziś. Wstawiajcie takie lepsiejsze warte poczytania, ja lubię humor nawet czarny .Jeszcze tylko piona dla Blinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Czy mi się zdaje, czy ja pisałam coś wcześniej o słoneczku ... że świeci ... Było... minęło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.01.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Wrocil nasz zphgawron wrócił popłakałam się wczoraj wieczorem witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Wrocil nasz zphgawron wrócił popłakałam się wczoraj wieczorem witam Wrócił!! A ja chyba zrezygnuję z Creatona - a tak chciałam domino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Kasia Niepotrzebnie za mna wstawialas , wrogow sobie tylko robisz. Ja zlosliwa jestem i uczulona na tego typu glupote . Nic nie poradze na to. Slonka i u nas juz nie ma Brazuniu , licze jednak na to , ze jutro zaswieci. Uwielbiam przewietrzony dom w taki dzien , a nie jak kilka dni temu , ze zgnizlizna prawie czuc od wilgoci na zewnatrz. Mokka Piatka przybita , Blinek mowi czesc Jej , jak ten Gawron tu przeczyta to wyjde na kretynke co o psie pisze od rana do wieczora , bo nie ma dzieci Tak czy owak calusy gawronie Kulka Daj znac czy w srode bedziesz czy we czwartek , znaczy na kiedy mam sie do porzadku doprowadzic. Brazuniu Domino piekne jest. AnSi ma u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.01.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Kasia Niepotrzebnie za mna wstawialas , wrogow sobie tylko robisz. Ja zlosliwa jestem i uczulona na tego typu glupote . Nic nie poradze na to. A tfu, w życiu się za Tobą nie wstawilam Ty się sama doskonale bronisz, adwokatów ci nie trza Mnie jedynie doprowadził do łez jej styl i język aha, no fakt, napisałam, żeś baba, nie chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.01.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 rrmi, zaglądnę do Was we środę, chyba, że bardziej pasuje Wam czwartek. W obu przypadkach tak ok 16-tej zajęcia kończę o 15 to chyba dojadę w godzinę gdzie jest gawron, nie widziałam dawajcie mi tu linka hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.01.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Kulka Daj znac czy w srode bedziesz czy we czwartek , znaczy na kiedy mam sie do porzadku doprowadzic. Wlasnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Ja wiem, że piękne jest domino, do tego kolor łupek - cuuudo!!! Liczę na gust pani gawron i jej niechęć do prostoty, bo źle bym się czuła z wiedzą, że ma to samo na dachu, co ja Kuleczka, gawron teraz na dachówki się przerzuciła, chyba w dziale "Galeria zdjęć..." http://forum.muratordom.pl/dachowka-creaton-koramic-poszukuje-zdjec-dachow-i-rad-jaka,t122320.htm?highlight=dachówka%20creaton Raanyyy!! Jak się skraca takie długaśne linki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Wlasnie.... Masz cos do mnie , co? Ty jeden , Ty Dawaj kiedy uwazasz Kulka , moze byc sroda . Bede czekala na winklu , nie wiem skad bedziesz jechala , ale z ta godzina to bym nie przesadzala. Kasia Bronic sie jak bronic , ale czasem to bym jadu wiecej wylala , a nie wypada Kulka Ty z tym balem to na powaznie? Policjanci bohaterowie Jeden taki dzielnicowy na budowe w Ameryce poszedl. Oj dali mu chlopaki popalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.01.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 mmmad, nie bojaj się, zajadę i do Ciebie po drodze rrmi, na poważnie, jak bony dydy, my,ślałam, że nas tam pozabijają, a pieski stały za rogiem, wiemy od świadków lokal wyglądał jak po trzęsieniu ziemi, rzucali butlami z gazem w ludzi, laski popalone kiecki od świec, wszędzie krew szok czy ja już mówiłam, że nie cierpię policjantów idę do dachówek, póki mi net jakoś działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.01.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 rrmi, na poważnie, jak bony dydy, my,ślałam, że nas tam pozabijają, a pieski stały za rogiem, wiemy od świadków lokal wyglądał jak po trzęsieniu ziemi, rzucali butlami z gazem w ludzi, laski popalone kiecki od świec, wszędzie krew szok kulka, napisz jeszcze gdzie to bylo, abym szerokim lukiem to obchodzila A tak na powaznie, to wspolczuwam ... bardzo nawet ... Watek z widelcem w tle przeczytalam ... Chyba wspominalam, ze autorka nalezy do moich ulubionych i zajmuje gore rankingu forumowej glupoty Jakos wczesniej nie doczytalam, jakie ma problemy z mezem Moze gdyby mniej zarabial, to nie upijalby sie przed dotarciem do alkowy ... Albo wiecie ... wszystkie kobiety sa piekne, tylko wina czasem brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Nas kiedys okradli. Sami znalezlismy mete z naszymi rzeczami. Pojechalismy jednak z policja . Zabrali kram na komende jako dowod. Wiecie , ze nigdy nam tego nie oddali? Kiedy sie upominalismy , dowiedzielismy sie ,ze przeciez pokwitowany jest odbior rzeczy . To bylo dla mnie po prostu szokujace. Amber Jaki maz taka zona , ludzie sie dobieraja. Tam jeszcze w tle jest brat hazardzista jak i caly tabun roznych debilnych problemow. W ogole to wszystko wiadomo , nawet nazwa ulicy gdzie rzeczona zamieszkuje. Jakby ten chlop wiedzial co ona wypisuje to leb pewnie by ukrecil. I raczej slusznie Jest cholera zimno. Kulka Ta gawron nie jest rzeczywista. To niemozliwe , zeby ktos taki byl naprawde. Widze , ze nam sie we watek plotkarski rozkreca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.01.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Tam jeszcze w tle jest brat hazardzista jak i caly tabun roznych debilnych problemow. W ogole to wszystko wiadomo , nawet nazwa ulicy gdzie rzeczona zamieszkuje. Jakby ten chlop wiedzial co ona wypisuje to leb pewnie by ukrecil. I raczej slusznie No tak ... teraz to haslo "ciagnie swoj do swego" nabiera konkretnego wymiaru rrmi, cos Ci posty z watku znikaja I jakie zimno??? Jest AZ zero stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 rrmi, cos Ci posty z watku znikaja I jakie zimno??? Jest AZ zero stopni Nie kasowalam niczego . Siedze i czytam wiadomo o czym i powiadomienie , ze ktos cos gdzies napisal przyszlo teraz . Moze gawron sie dobija i rozmysla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts