kuleczka 30.01.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 przyszłam na chwilkę przed snem chciałam powiedzieć, że Pablisio jest PRZESŁODKI nie da się tego wytłumaczyć, to trzeba zobaczyć jest do zacałowania i do zapieszczenia na amen, i te niedźwiedzie łapiska no naprawdę dystynkcja połączona ze słodyczą co do łazienki trawertynowej, to powiem tyle cudo, juz wiem, co będę mieć w łazience w następnym domu jednak prawdziwy kamień to kamień co to ja jeszcze chciałam......aaaaa......jaką golonkę robi Rrmisiowa pychota Amber, co do grochówki, to ja sobie wypraszam takie insynuacje wiadomo, ze damy nie jedzą grochówki i w ogóle dziekuję za gościnę rrmiowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Zosiu, to ja chyba się tam wybiorę na wakacje gdzie Ty jesteś, jak tam tak fajnie się czas spędza. Gospodyni, a czemu fotek stołu nie ma? Zastawionego of kors? Byłby dowód ile Kulka może. Jestem bardzo zainteresowana, kto grochówkę zeżarł? Bo jakby co, to ja lubię bardzo. Ale widelcem nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 31.01.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Rano chyba byla u mnie Kulka, ale w przebraniu, pewnie dla niepoznaki. Duzym wozem podjechala, smieci zabrala i tyle ja widzialem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.01.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 mmmad Nowy dzien nowe mozliwosci!Moze i zdjecia beda! Kukurikuuuu! Wstawac prosze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 31.01.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 nie powiem, nie powiem - ja też się stęskniłam za psiulem... choc nie wiem czy mogę tu tak z buciorami ... ale rrmi - ten twój Pablito...normalnie wymiękam...(fajne robi miny - w stylu: ooo - ale o co chozi? ) moja tez taka poczciwina...choć nieźle mi nabroiła to miłością teraz nadrabia... kochana jest taka że tylko kulgać ją i miętosić... juz mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.01.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 hejka, pączki Wam przyniosłem http://republika.pl/blog_au_3302934/3647900/tr/05db82b178f92642.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Oooo, jak miło! Dzisiaj precz z odchudzaniem, niech żyją pączki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.01.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 A ja nie mam paczkow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.01.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Rano chyba byla u mnie Kulka, ale w przebraniu, pewnie dla niepoznaki. Duzym wozem podjechala, smieci zabrala i tyle ja widzialem... Taki duzy to ten Jej woz chyba nie jest. Ma w garazu u siebie jeszcze super bryczke ,ale to tez nie smieciarka Zeljko Poki co moj maly spi , wiec zdjecia mu zrobie jak wstanie ,pojdziemy na lake i do lasu Joan Pablito naprawde zyskuje przy osobistym spotkaniu hmmm ciekawe kto tu jeszcze zaglada i sie w koncu objawi Przypominam , ze od jutra w intencji Amberowej Rodziny trzymamy kciuki od rana Niech juz dobija targu i sie w koncu wyspia jak ludzie z psem , a nie zeby lazic nocami i myslec Slonce wyszlo Dzieki Jea Chyba czas do sklepu po prawdziwe isc. U nas po 8 na lebka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Oj dziewczyny gawron też o BABach wspominał, kiedy to się zakręcił i sam nie wiedział czy rrmi to on czy ona a widelce są cool normalnie aż mi dech zaparło jak poczytałam co za głęboki sens jest w tych widelcach wy się nie znata po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Dobry wieczór! Próbuję zaległości nadrobić po walce z Voldemortem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.01.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 rrmisia, Dzieki, ze pamietasz Jutro jadziem, wracam w przyszlym tygodniu Moze co ubije ... nie tylko muche na scianie Kulka, Dama nie dama, ale ja tam wiem ze i tak grochowa posuwa Wiem, wiem ... jakos niezrecznie sie przyznac, ale sama wiesz, nikt nie jest doskonaly A golonko to z piwem, czy bez bylo? Wracajac do paczkow, to jakos nam umknelo ... moze dlatego, ze hameryka wczoraj niezle sobie po indeksach pojechala i az sie ze zdzwienia zakrztusilismy W sensie pozytywnym, rzecz jasna No nic ... ide se dalej poobserwowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.01.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 A ja powiem ze na wszystko najlepsza jest muzyka. Popatrzcie i posluchajcie . Moja jeszcze w Ameryce rozpoczeta milosc , z tym , ze teraz solo , wczasniej System , sam Serje Tankian . Wlasciwie to milosc naszej calej Rodziny , mam nadzieje , ze Malemu tez sie spodoba , poki co w spaniu mu nie przeszkadza http://pl.youtube.com/watch?v=GbN9EXYTGnA&feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=6owCFAbTiKM&feature=related Ciary jak slowo daje , a tych kwiatow jest wiecej Amber Bedziem trzymali a Ty sie odzywaj z newsami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 31.01.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 co do łazienki trawertynowej, to powiem tyle cudo, juz wiem, co będę mieć w łazience w następnym domu jednak prawdziwy kamień to kamień a ja gupi chyba jak jeden z pierwszych ją widziałem, i co? i nic? naraziłem siem nie chwaląć co niniejszym czynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.01.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 a ja gupi chyba jak jeden z pierwszych ją widziałem, i co? i nic? naraziłem siem nie chwaląć co niniejszym czynię Nie chwal sie Ja tez ja widzialam. W fazie paczkowo_pakownej Pochwalilam nawet, co zostalo na moj rachunek skrzetnie odnotowane. A co, jak sie podoba to chwale ... a jak nie, to cicho siedze Jak widac caly wywontek opchal sie paczkow i kolami do gory zalega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Jesooooo ... Babcia pączków nasmażyła.... Zalegam kołami do góry, bo zeżarłam chyba ze 6... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.02.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Jesooooo ... Babcia pączków nasmażyła.... Zalegam kołami do góry, bo zeżarłam chyba ze 6... he he stęka z rokoszy ma się rozumieć żadnego nie zjadłam przebywam chwilowo w kraju knedlika i szarych blokow.. Z okna po lewej mam widok na spore jezioro.. Z prawej nie wiem na co mam widok, bo nie mam okna. Ale mogę się domyślać na co miałabym, gdybym miała. Jak wyciągnąć wzrok za jezioro - to rozciaga się szara panorama ogromnego blokowiska, bloki ,wieżowce, bloki , jak zmruże oczy to widzę meblościanki w dużych pokojach ... Polazłam na basen - ładny, z niebieską wodą , podgrzewany,ustylilzowany na "riwiere" ,palmy, lezaki, jacuzzi i wielka oszkolona sciana.... Taplam się w tym basenie , samiutka zupełnie , muzyczka plumka, gapie przez tę szklaną scianę pomiędzy palmami ... a tu podjeżdża czerwony przegubowiec nr 43, ludzie wysiadaja , wsiadają , niosą siaty, idą w stronę bloków ..dzieciaki na rowerze jeżdzą jestem w hotelu SAMA.... tzn jest jeszcze obsługa - ale jestem jedynym gosciem. Zeszłam do jednego z barów na kawę Zasiadłam przy stoliku i włączyła się muzyka na żywo .. Znaczy dwóch Panów rozpoczęło koncert - jeden na skrzypcach, drugi na wokalu .. czuję się trochę dziwnie.. tęsnię do kraju i do pączka. zaraz zacznę śpiewać Polski hymn Samolot mam dopiero o 15... Kochani - pozdrawiam Was, nie zapominajcie o rodakach na obcej ziemi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Ło matko, Zosieńko nasza, a gdzież Ty trafiła? Tylko nie daj sobie krzywdy tam zrobić! Wracaj do nas, u nas będziesz miała towarzystwo na basenie chociaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 a ja gupi chyba jak jeden z pierwszych ją widziałem, i co? i nic? naraziłem siem nie chwaląć co niniejszym czynię Nie zebym cos tego ,ale lazienki sie Tobie pomylali Zosiu O Twoim smutnym pobycie , w smutnym hotelu i w smutnym kraju opowiedzialam Pabliniowi. I tak se zamyslil. Mowi , ze czeka na Ciebie . Zobacz ile patriotyzmu w tych oczkach jest. I te usta http://img86.imageshack.us/img86/4736/pabli22ue9.jpg To zamyslenie jest oczywiscie wczesniejsze , ale takie jakby pasujace U nas mroz jest. Prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Fajny kraj, te Czechy Jak ktoś pragnie samotności, to rozumiem tylko tam... Witam w piątek po tym jedynym czwartku w roku - macie siły jeszcze zrobić cokolwiek po wczorajszym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts