anSi 06.02.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dps jasne, ze trudno byloby mi sie z psem rozstac, ale...gdyby to mi zginal pies, oczekiwalabm, ze ktos go jednak znajdzie i odda. Dom wydaje mi sie nieco dziwny, dlatego, zeby nie poddawac sie subiektywnym ocenom, poprosze o pomoc TOZ. Niech oni sprawdza dom. Jesli wszystko w porzadku - trzeba bedzie psa oddac :( Jesli tylko cos nie tak - zostaje u nas A przy okazji na forum trojmiejskim pojawilo sie ogloszenie, ze ktos oddal do schroniska dwa dobermany (bracia?) RRMI -moze rodzenstwo http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie.phtml?id_ogl_prez=1007363 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.02.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 AnSi Kiedy bedzie cos wiadomo? Zeby nie wyszlo jak u nas ze Stasiem , chociaz on byl tu tylko chwile to juz go polubilismy , no nic wazne , ze wrocil do domu . Spawdzali naprawde dobrze , czy aby na pewno tam bedzie mial dobrze. Odzywaj sie. Nam jeden ancymonek wystarczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 06.02.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Hej Wpadam przed snem, bo po przeczytaniu kilku ładnych bajek liczę na piękne sny . Piona dla Pablita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.02.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Mokka Jaki narod jest i co wypisuje kazdy widzi Piona przybita . Oj ten moj maly chlopiec jest cudowny Kawy dzisiaj nie wypil i spal pol dnia , takie cisnienie niskie jakies. Apetyt ma taki , ze je chyba wiecej niz my troje razem wzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Jezdem już, jezdem nie miałam netu i ogólnie byłam opdcięta od świata idę nadrabiać lekturę Pablito jest przepiękny jak zawsze, się normalnie stęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.02.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Jejuniu Kulka , to Ty zyjesz ? Dzieki wszystkim swietym Taka steskniona , szkoda , ze nie za mna tylko za tym malym szczylem Bedziesz w tym tygodniu czy w nastepnym nas ? Nie pamietam jakos tego Twojego rozkladu jazdy Moze Musie bys wziela do zapoznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.02.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Boszzz, internet mi się wiesza #$$^%&*%^$# będę za tydzień w środę i czwartek, zapewne zajadę za moment za Tobą też się stęskniłam, ale Pablisia wymiziać to aż mnie w dołku łecce jak sobie pomyślę słodziaczek Musia musi pilnować obejścia, ma swoje obowiązki zresztą u nas każdy ma swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ha, dobrze, że żyjesz, Kuleczko, my tutaj się baliśmy, że gdzieś w garażach jesteś przetrzymywana. AnSi - mówiłam, że mądrą decyzję podejmiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 zresztą u nas każdy ma swoje miejsce taaa Musia w obejsciu Ty musisz kurom posypac Twoj do pieca podlozyc Dzieci wiadomo , musza nabrudzic , zebys sie nie nudzila Juz mysle czego nawarzyc Dpsiu Nasza AnSi taka juz jest madra Moj Maly usiluje polozyc sie u mnie na kolanach , ale nijak zmiescic sie nie moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 taaa Musia w obejsciu Ty musisz kurom posypac Twoj do pieca podlozyc Dzieci wiadomo , musza nabrudzic , zebys sie nie nudzila O, przepraszam, to scenariusz z naszego obejścia jest. Abra w obejściu. Babcia musi kurom podsypać. Dziadek drewna nanosić do kuchni. Ja maile poodbierać i powysyłać. Stary śniadanie zrobić. Dzieci wstać i za angielski się wziąć (póki ferie). Potem Staremu w obejściu i przy budowie pomóc. I tak codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dzień dobry Kulka, fajnie że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kulka, fajnie że jesteś Ta Taaa , niech sie nam dalej szczesliwie toczy Kurde , zimno za drzwiami jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Zimno Mokro Wietrznie A ja musze wyjść ... bleeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.02.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dziś tylko godzinę walki z netem, coby się połączyć #$%^&^^%$#@ już wiem, że napewno podziękuję orange Mnie też miło Was widzieć, czuję się jak w domu, serio rrmisia, z tymi kurami to przesadziłaś no chyba, że mnie miałaśna myśli, bo ja tak trochę kura (domowa) no, może pół na pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kulka Normanie jak Cie widze to mi sily wracaja Tak mysle , ze jak tym razem bedziesz u nas to bedzie jak zwykle z gosciem , ale nastepna raza , to chyba bedziesz juz na tyle zadomowiona , ze umyjesz okna , co? Zaczelam Blinowi gotowac watrobki , normalnie mlaskal jak jadl. Wczoraj prawie kilogram wciagnal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.02.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 No dobra, jedno okno mogę umyć, niech stracę moja Musia, też wątróbki nosem wciąga i żołądki kurze uwielbia co to ja miałam, aaaa pogoda jakaś taka smętna dziś byle do weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.02.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dziś tylko godzinę walki z netem, coby się połączyć #$%^&^^%$#@ już wiem, że napewno podziękuję orange Masz problem z dostepem przez Orange GSM czy Orange stacjonarny? Podz dziecko ku mnie, (moze) pomoge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Mmmadziu, a mnie też pomożesz z Orange GSM? Jest jakaś możliwość, żeby to lepiej chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.02.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Mmmadziu, a mnie też pomożesz z Orange GSM? Jest jakaś możliwość, żeby to lepiej chodziło? Jak mieszkasz w ciemnopomaranczowym miejscu, to wymien modem na nowy... http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary/2573/UMTS_EDGE_GSM_2008_01_08.gif Ale wnioskuje, ze raczej nie, wiec moze Ci pomoc antena zewnetrzna, do kupienia na allegro (musisz wiedziec jaki masz modem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 07.02.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Wpadam przed snem, bo już zasypiam . Ciemno, zimno, pada, wieje a do domu daleko . Rrmi ja się zapiszę do Ciebie na kurs, przy drugiej budowie to będę już jak człowiek ładnie po polsku nazywać wszystkie elementy, etapy, fachowe zwroty i w ogóle pełna powaga nie tak jak przy obecnym domu jak patałach . Ostatnio byli u nas znajomi, którzy chcą się budować i o budowaniu chcieli pogadać , wszystkie pytanie kierowali do mnie . Mój Stary asekuracyjnie dał nogę, bo ze śmiechu nie wyrabiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts