mmmad 04.03.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Wiedziałam, no normalnie wiedziałam! Teraz nie zadzwonię jak będę w Wawie. Ja tez nie zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Wiedziałam, no normalnie wiedziałam! Teraz nie zadzwonię jak będę w Wawie. Ja tez nie zadzwonie a ja to już wcale niee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.03.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dpsi numer wyslalam , kto chce jeszcze dzwonic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dpsi numer wyslalam , kto chce jeszcze dzwonic ? hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.03.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 hmmm No nie gadaj , chcesz do mnie dzwonic ? Juz Ci wysle numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 hmmm No nie gadaj , chcesz do mnie dzwonic ? Juz Ci wysle numer w końcu może wybiorę się do Wawy w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dpsi numer wyslalam , kto chce jeszcze dzwonic ? Ja. A mi tez - stacjonarny. Jak masz. Poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.03.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 A czy marnotrawna "córka" może liczyć na ten nowy numer Obiecuję, że już nie pójdę na tak długie lumpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 No Kulka, przegiełaś tym razem Ja też będę dzwonić, prosze o tym pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 A czy marnotrawna "córka" może liczyć na ten nowy numer Obiecuję, że już nie pójdę na tak długie lumpy HAŃBA!!!!!!!!!!!! gdzies Ty byłas tyle czasu a taki był fajny czat dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.03.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 wiem brazunia, dlatego kajam się i z klęczków nie wstaję to tak na wszelki wypadek tak myślę, że może ustalmy jakiś grafik, podział, kto kiedy ma dzwonić to w celu zapobieżenia blokady linii, albo też co gorsze, naszej Szanownej Gospodyni Kasia, nie krzykaj tak, bo się bojam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 No jak bony dyny, wstawaj z tych klęczek bo Ci kolana wysiądą!!!!!!! Ty wiesz, że taka postawa szkodliwa jest !!!!!! Witaj nam córko marnotrawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 wiem brazunia, dlatego kajam się i z klęczków nie wstaję to tak na wszelki wypadek tak myślę, że może ustalmy jakiś grafik, podział, kto kiedy ma dzwonić to w celu zapobieżenia blokady linii, albo też co gorsze, naszej Szanownej Gospodyni Kasia, nie krzykaj tak, bo się bojam ależ, ja grzecznie i po cichu mówię ciebie nie było to i nie wiesz, że mnie nie wolno teraz krzyczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Mmmad - no to właśnie nie wiem, dlaczego takie zaniedbanie popełniłeś! Kulka, wszelki duch Pana Boga chwali, gdzieś Ty była tyle czasu? Dobrze Cię widzieć z powrotem! Rrmisiu, inaczej być nie może, nie zakopiesz już swoich komentarzy, bo za dobrze nam tutaj jest, żebyśmy pozwolili na to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.03.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 A czy marnotrawna "córka" może liczyć na ten nowy numer Obiecuję, że już nie pójdę na tak długie lumpy Nie odzywaj sie do mnie Ty masz ten nowy numer , ale ja Twoj nowy wykasowalam Bedziesz dzisiaj u mnie ? Dpsiu Oj Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.03.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 hmmm No nie gadaj , chcesz do mnie dzwonic ? Juz Ci wysle numer w końcu może wybiorę się do Wawy w tym roku Ja tez, tylko nie wiem, czy tak szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Nie będę zmynda i dzień dobry powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 A gdzie się Zeljka zapodziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts