Zochna 09.12.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 poobuudka ! Beatka teskni - a ja do tartaku musze - juz raz raz . AnSi - ja Ci wszystko wytlumacze z ta bacha - a Ty sie z czujek przygotuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Zosiu o tej porze to ludzie juz dawno na budowach pracuja Pozniej wkleje zdjecia . Wypijmy z AnSi Ale fajoski dzien mielismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.12.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 ... Wypijmy z AnSi ... Wypijmy... ...Ale fajoski dzien mielismy Opowiadaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 No to zdrowko AnSi. I jak moj pomaranczowy , bo mi sie jednak bardzo podoba , mialam wczoraj watpliwosci , ale jak zobaczylam z rana na budowie to minely . Zdrowko raz jeszcze za zalewanie Teraz o kominie mysle , ale klinkierowy nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.12.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 dachóweczka ma kolorek rewelacyjny!!!! Żadnych wątpliwosci - strzał w 10!!! lecę! Buziaki dla Ciebie, ukłony dla idola, samochód dla zięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.12.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 dachowka bardzo wiezba tez niczego sobie. jestem wielbicielka wiezb. wiezbow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Dziekuje bardzo , wiedzialam , ze na Was moge liczyc bez wzgledu na wszystko Najgorzej , ze zaczelam w markecie patrzec na te te co acca5 mowila . I tak pomyslalam , ze jak tak miodem pachna to jeszcze zechce sprobowac . Nie kupilam ostatecznie , bo balam sie , ze nazwe pomyle , musze zapisac. Powachac nie dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.12.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 No to zdrowko AnSi. I jak moj pomaranczowy , bo mi sie jednak bardzo podoba , ... Podoba sie bardzo kto wie...kto wie... ...Zdrowko raz jeszcze za zalewanie ... Lawy zalane to i ja moge, a co Zdrowko! ...Teraz o kominie mysle , ale klinkierowy nie bedzie A jaki ma zamiar byc? ...... Jak w domu juz u Ciebie, jak w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 ...... Jak w domu juz u Ciebie, jak w domu... Raczej jak w garazu i pomieszczeniu gospodarczym Mimio tego rade my bardzo Komin zamierza byc tynkowany albo kamieniem oblozony . Nie wiem jak z kasa zaszaleje , ale musze miec w swiadomosci , ze kominy w domu sa sztuk 4. Slyszalam tez od madrych ludzi , ze czasem kamien lubi odpasc od komina , bo sie cos tam rozgrzewa klej czy jakos tak. Klinkieru nie lubie u siebie, u kogos nawet mi czasem pasuje Pomysle jeszcze , ten wyciagniemy narazie i otynkujemy , znaczy Majster otynkuje. Tosz ja AnSi za Twoje zalewanie toasty wznosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.12.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 rrmi - ja z klinkierem to tez tak nie za bardzo chce sie bratac, dlatego pytam. Kamien - to moze byc ciekawe, zwlaszcza ze cokol wokol domu tez taki kamienny chodzi mi po glowie....Wszystko jednak od kasi zalezy Dzieki za wznoszenie toastow za nasze zalewanie, ja za wasz dach podnosze A powiedz Ty mi jeszcze, czy po zalaniu Waszych law czekaliscie przepisowe dwa tygodnie, czy troche mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Jeslli mialas beton z betoniarni to nie czekaj na nic tylko murujcie . Do swiat , jak sprytne chlopaki podciagna do stropu , daje glowe . Zobacz , ze my we dwoch ze Starym dajemy jak szybko Tu poza tym nie ma na co czekac Wiezowca nie budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2006 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 rrmi , ale fajne zdjecia , wlasnie obejrzalam.Bardzo ladnie to wszystko wyglada , tak czysciutko . Miejsce sliczne. Postaram sie do Ciebie dodzwonic. Wracamy najprawdopodobniej na poczatku czerwca , zeby miec czas na zalatwienie wszystkich formalnosci no i na kupno dzialki. Troche mnie martwia te ceny , ze tak idzie wszystko do gory a dolar spada. Zastanawiam sie czy juz teraz nie kupic dzialki , ale wolalabym sama zobaczyc jak ta dzialka wyglada.Zycze powodzenia w dalszej budowie i nie moge uwierzyc , ze sami budujecie i tak Wam to dobrze idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 10.12.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Rrmi, a tu sprawdzałaś?FHU "Bramator"05-500 Piasecznoul. Raszyńska 4tel./fax: (022) 750 86 78, 716 94 45tel. kom.: 0-601 21 18 70e-mail: [email protected]http://www.bramator.pl/kontakt.html Mają kilku producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 10.12.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Slyszalam tez od madrych ludzi , ze czasem kamien lubi odpasc od komina , bo sie cos tam rozgrzewa klej czy jakos tak. Rrmi, własnie dlatego u nas majstry komin rozbierali, żeby wkład ceramiczny od komima odizolować, coby sie nie nagrzewał z zewnątrz. ma to tez wpływ na prawidłowy ciąg komina. A tak na marginesie to wasz domek ma juz kształt i dach co bardzo nas cieszy. Nie możemy sie doczekac kiedy będziemy mogli obejrzec dach w pełnej krasie. Pozdrowienia dla "Słodowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.12.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 No!!! wreszcie foty!!!! aha - dobra dachoweczke wybraliscie teraz jak nic tylko szybko - parapetówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.12.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Jestem pod nieustającym wrażeniem Waszych dokonań Więźba super , dachówka również Najładniej jednakowoż będzie juz na dachu wyglądała W takim tempie to Wigilię pod własnym dachem spędzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.12.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Bonnie dzwon Jewrioszka dzieki za namiar Zielonooka mozesz czuc sie zaproszona . Z prezentow to obojetnie co moze byc Maxti nieustajaco to pij i dawaj w intencji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.12.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ale u Was wszytko szybko się dzieje Lubię takie budowy, u nas też szybko szło, bo nie znoszę ślimaczenia A gdzieś Ty chłopa wysłała na taką niebezpieczną robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.12.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ... no to Stary (forumowy) za dużo tych otworów póki co u Was nie znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.12.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 r , ale piękna Piggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts