jea 05.03.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Wiadomo , bogaci maja kible na tarasie nawet , a co a on wolno opadającom deske ma hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.03.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 super ten Twoj zwierz tez mialam wodospad w kuchni, ale mi sie dziurka w zaparzaczu zatkala i kawa mi wyciekla gora hihi dobrze ze moj nie-malz od 4 lat zbiera sie do zalozenia listew podlogowych do szafek, bo bez problemu moglam potop wytrzec a tak musiala bym listwy odmontowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.03.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Rrmisia, taras z gościnną toaletą mnie zabił płaczę i kwiczę ze śmiechu Jak patrze na Pablisia, to mi się łezka wzruszenia w oku kręci..... mam nadzieję, że obaczę ja mego lubego za tydzień, środa, czwartek, będę w stolicy pewnikiem zajadę, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Masz rrmisiu już dwie sztuki na sumieniu przez taras z toaletą - Kuleczka zabita, ja też A Pablisio też szczeknął jak gadałyśmy!!! Fajnie było, to i psom się spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.03.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Oponki gorace!! Kto kce? Aha, dobrego dnia! p.s. Dzis moj maz wraca. Ciekawe czy go poznam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Mmmm, dziękuję, takie ciepłe oponki na śniadanie - pycha!!!! Dzień dobry w słoneczny i zimny jak szlag dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Też powiem dzień dobry, chociaż ja nie wiem, czy dobry ... śnieg pada, wieje i jest bleeee ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 06.03.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 To ja tez oponką z kawa się poczestuję... jami jami... Przypominam wszystkim Państwu że za 2 (słownie: dwa! - no dobra - dwa i pół ) tygodnie żury, baby i inne mięsa trzeba robić...okna myć, poduchy wietrzyć... normalnie szok... ja mam jeszcze gwiazdki w oknach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.03.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 braza no co Ty, u nas slonko swieci, ze az mroz. joan Dwa tygodnie to duzo czasu. Zdarzyc zdjac te gwiazdki. rrmi czy Ty wiesz kiedy ten program u Kuby ma byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 braza no co Ty, u nas slonko swieci, ze az mroz. u mnie też witam wszystkie panie bo panów nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Mogłyście sobie darować te wiadomości o słonku Zeljko - ani słowa więcej o świątecznych porządkach - bardzo Cię o to proszę!!!!! Las jest bliżej, niż te .... nie będę się brzydko wyrażać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.03.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 http://img230.imageshack.us/img230/5411/abcceb9.jpg Sciany jakby nie pomalowane... I futryny nie obrobione... Chyba, ze to taki nowoczesny design. To zdjecie mi przypomnialo, ze tez musze kupic taka kaczuszke. Kosci nie musze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Sciany jakby nie pomalowane... I futryny nie obrobione... I to biedne zwierzę leży na brudnym kocu Wydaje mnie się że do Amimalsów trza to zgłosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.03.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 a on wolno opadającom deske ma No siur , ze jes Kulka Czekam na Ciebie w srode lub czwartek , Ty franco jedna , oj bedziesz sie tumaczyla Mohag Jak widac , ze nie zawsze wszystko nalezy dokonczyc Joan Prosze mi tu nie siac zametu z jakimis porzadkami , bo do kozy zamkne Razem z Bazunia bedziemy pilnowaly , a Zeljka nie przyniesie Tobie oponek , bo zamiast wypiekac bedzie sprzatala. mmmadziu Tu w tym miejscu nie bedzie drzwi , wiec nie ma framugi. Malowac nie ma komu , jakos tak schodzi Kaska Jak mnie podpieprzysz do Animalsow to nie bedziesz kolezanka , kurde no!Upiore ten kocyk , upiore Zimno , zimno jak cholera , jeszcze troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.03.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Mnie ten wuceciak na tarasie rozwalił Ale że zimę mieliście i to jaką!!! A u mnie tylko trochę popruszyło i odrazu znikło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.03.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 mayland U nas tez zniklo po poludniu Po czym znowu zaczelo padac , ale nie polezalo na szczescie. Mnie to juz rozwala to zimno , mam tak serdeczne dosc , ze szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.03.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Ja podziebiona chodzę ale nie rozkładam się tylko mięśnie mnie bolą i opryszczkę mam od 3 tygodni już Całe usta mnie już bolą. Jedno sie zaleczy to drugie wyskakuje. Muszę isć na jakąś serię leków. Coś sie bierze seryjnie i na dość długo znika problem. Naradzie wargi mam jak murzynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.03.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Kaska Jak mnie podpieprzysz do Animalsow to nie bedziesz kolezanka , kurde no!Upiore ten kocyk , upiore Upier, upier Ty wiesz, że ja ciebie love i Ci daruje tych Aminalsów ten jeden raz ofkors, nie godzi się, żeby Pablinio na takim kocu leżał przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Ja tam nie wierzę, że Kasia by Cię podpieprzyła. To dobra kobieta jest. Poza tym, ja myślę, że on tu tylko tak do zdjęcia leży. Przecież on z Wami śpi. Na czystej pościeli, nie? Już nie mogę z tym zimnem. Czekam na poniedziałek jak na prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.03.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Spi z nami,a jakze . Dostal to lozko , zeby mial tez swoje , w razie jak sie pogniewa czy cos A , ze stara sie te nowe swoje porwac to mu kocyk klade , a poza tym lubi tam pogryzac kosci , wiec szkoda mi , zeby sie tak szybko uswintuszylo. Dzisiaj to nawet spal pod koldra , bo sie trzasl . Chory troche , bo kupilam mu sucha karme i chyba zjadl za duzo na 1 raz. Mam nadzieje , ze sie bez dochtora obyndzie . Mayland Podobno murzynki maja wlasnie usta pociagajace , to nie narzekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts