Gość 06.03.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 To nie jest zwykly kibel... To Kibel Z Widokiem Po ile bilety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Listę kolejkową robię, proszę się nie przepychać, wszyscy posiedzą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.03.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 matka ja zamawiam na godzinę, będę kontemplować sens egzystencji i takie tam różne sprawy, np co zrobić na obiad...... Świąteczne porządki, baby, ja Was proszę, to temat "płacta na byka"..... Rrmi, czy Ty wiesz, że "sky is over" leci w kółko na 4funTV taka denna tam muzyka przeważnie, a tu perełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.03.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Sky is over debesciak , u mnie wlasnie Spiders Rzuc mi jakiegos smsa , zebym Twoj numer mala U mnie sie na podworku grunt chyba pod kostke szykuje , Pablo wykopki zaczal , pozniej zdjecie wkleje , to moze ktos go na pomocnika kopacza najmie. Po postu jest uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Jestem Dzień dobry I żadnych rozmów o świątecznych porządkach - mam to gdzieś!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.03.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Hejka Brazuniu Ne moglismy sie z Synkiem powstrzymac , bo i po co Mamy Sky is Over , Synek dzis w domu to mam wesolo Kulka a Ty wiesz , ze my mamy blety na Serja w Warszawe? Na 11 .04 Trasa koncertowa promujaca wlasnie ta plyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.03.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 braza i alleluja miejmy to gdzieś rrmi, już się nie mogę doczekać, żeby Pablisia wymiziać, naprawdę mówisz, że podkład pod kostkę robi szczęściarze rrmi!!!! to będą zdjęcia mam nadzieję szałowe jak machasz grzywą i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.03.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Kulka Rozumiem , ze bedziesz w srode Ogarne moze troche i jakej strawy nawarze ps . Mam gowniana grzywe , wiec nc z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 braza i alleluja miejmy to gdzieś rrmi, już się nie mogę doczekać, żeby Pablisia wymiziać, naprawdę mówisz, że podkład pod kostkę robi szczęściarze w takim doborowym towarzystwie czuję sie rozgrzeszona, że nie sprzątam poza tym, przecież ja się niedługo wyprowadzać będę, niee?? to też musze atp oszczędzać heloł dziewczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.03.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Kaska Rozgrzeszona to sie bedziesz mogla czuc , jak sie juz u mnie wyspowiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.03.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 będę we środę, dokładnie taki mam plan coś kole 16-tej nie rób sobie kłopotu, siędę sobie na tarasie na kibelku celem kontemplacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.03.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 nie rób sobie kłopotu, siędę sobie na tarasie na kibelku celem kontemplacji To akurat malo nie kosztuje , wiec wez ksiazeczke czekowa .Kart kredytowych niestety nie obslugujemy. Nie wiem czy pamietasz , ze mialas okna u mnie myc Ubrania robocze moge odstapic swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Kaska Rozgrzeszona to sie bedziesz mogla czuc , jak sie juz u mnie wyspowiadasz a kiedy spowiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Kaska Rozgrzeszona to sie bedziesz mogla czuc , jak sie juz u mnie wyspowiadasz Żebyś wyglądała wiarygodnie http://www.alba-plus.com.pl/uploads/pics/6-136.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.03.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Dziekuje Brazuniu , przymierze , ale nie jestem pewna czy kolor twarzowy. Zaczynam spowiedz przedswiateczna od poniedzialku. Z tego , ze nie sprzata sie tak latwo wyspowiadac sie nie mozna . Pokuta moze byc zadziwiajaco zlozona Ten to bedzie rozgrzeszony , bo tak pomaga jak moze http://img137.imageshack.us/img137/3883/aabbccyg8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Ja sobie Pablisia rezerwuję na wykopki!!!! Z moją psuką w duecie cuda zdziałają!!!!! (zaoszczędzę na koparce ) P.S. Jest jeszcze szary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Już się boję, musze porządny rachunek sumienia zrobić A Pablinio to by się i do mnie na działkę przydał, Mam do wykopania sporo pod ogrodzenie Tylko Go nie exploatujecie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Hejka! To znaczy nikt nie sprzata na Swieta. Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.03.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Hejka! To znaczy nikt nie sprzata na Swieta. Ok. Ja mam takie plany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.03.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 I ja mam piekne plany Z tym , ze zyciowe Pabli mowi , ze pokopie , ale za jakies fajne zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts