kaśka maciej 10.04.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 rrmi, ale masz czaderskie spodenki witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.04.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ja przepraszam bardzo , a co takiego smiesznego w moich spodenkach ? No kurna tylko podsmiechujki robic to kazdy chetny . Na szczescie juz nie pada z nieba deszcz Cieplo , w samych dresach na podworku bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Się przywitam Znowu nadaję (oby już teraz dłużej...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.04.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 tylko mi się wieczorem nie upić, macie mieć kindersztubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.04.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 A jaka okazja do picia ? Jutro to i owszem Tyle , ze nie do picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.04.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 A jaka okazja do picia ? Jutro to i owszem Tyle , ze nie do picia Okazja zawsze się znajdzie A jutro to co będzie?? Ciekawość mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.04.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 cześć kto z kim i dlaczego...mnie suszy P.S. Siora fajowe gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 No to dzień dobry Królieczek - sumienie, czy inna strefa czasowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Cześć! Ty, no faktycznie, gaciory są po prostu odjazdowe! Też bym takie chciała. Sierściuch, gdzie Ty urzędujesz, że o takiej porze drzesz się i ludzi budzisz tutaj? No to ja lecę, pakuję się już na targi. Bye! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Krolik pewnikiem do Housa w gosci polecial Wnioskuje o zejscie z moich gaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Krolik pewnikiem do Housa w gosci polecial Wnioskuje o zejscie z moich gaci schodzimy z gaci masz czaderską bluzę czesc sis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 ejka , teraz to ja sama jestem czaderska , dobrze , ze mnie nie widac . A to dla Was piekna poezja Spiders The piercing radiant moon, The storming of poor June, All the life running through her hair, Approaching guiding light, Our shallow years in fright, Dreams are made winding through my head, Through my head, Before you know, Awake, Your lives are open wide, The V-chip gives them sight, All the life running through her hair, The spiders all in tune, The evening of the moon, Dreams are made winding through my head, Through my head, Before you know, Awake Through my head, Before you know, Before you know I will be waiting all awake, Dreams are made winding through her hair, Dreams are made winding through her hair I jeszcze jeden Everybody knows Everybody knows That you cradle the sun, sun Living in remorse Sky is over Don't you want to hold me baby Disappointed, going crazy Even though we can't afford The sky is over Even though we can't afford The sky is over I don't want to see you go The sky is over Even though we can't afford The sky is over Behind closed eyes lie The minds ready to awaken you Are you at war with land And all of its creatures Your not-so-gentle persuasion Has been known to wreck economies Of countries, of empires, the sky is over Don't you want to hold me baby Disappointed, going crazy Not even from the sun Not even from the sun Not even from the sun Don't you want me to run Even though you can't afford The sky is over Even though we can't afford The sky is over I don't want to see you go The sky is over Even though we can't afford The sky is over I don't want to see you go The sky is over Even though we can't afford The sky is over I don't want to see you go The sky is over Even though we can't afford The sky is over The sky is over us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.04.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 widzę że trafiłam na wieczorek poetycki przyłączam się też do zachwytów nad "spodnium" gospodyni jestem taka dumna z Pablisia, obawiam się że przy najbliższym spotkaniu będę skrępowana obecnością tak wykształconego dżentelmena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 o kulka siem przykulała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 a ja przypełzłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Kulturne i światowe towarzystwo ... co ja tutaj robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.04.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 och jo Na koncercie bylo po prostu wspaniae. Tylko sie do po 1 w nocy na autgraf pod brama nie doczekaismy. Za to Synek sobie pogadal z zespolem , widze ,ze akcentu nie traci Wszystko mi sie dalej w srodu trzesie . Pabli dzielne domu pilnowal ,grzeczny byl zadnych strat ,ale nie moglismy go uspokoic po powrocie No nic lece do szkoly z Niuniem . Pozniej na wizyte sie wybieram do naszej Aggi , wiec mnie nie bedzie , ale prosze se dobrze bawic . Widze , ze zguba ma w koncu net Oj Kulka , Kulka kiedy sie doturlasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.04.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Prosze Aggi ukochac od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.04.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Prosze Aggi ukochac od nas. Zalatwione Niedawno wrocilismy , poczulam sie jak krolowa w gosciach , gospodyni nas bulka i sola przywitala na drodze . Nie powiem co jeszcze , bo co bede gadac za duzo Buziaki i trzeba nyny sie szykowac , bo rano do szkoly . Dzisiaj bylo tak . http://img403.imageshack.us/img403/2081/nnnag6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.04.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Prosze Aggi ukochac od nas. O tak... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts