rrmi 22.04.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ja jestem cały czas ino nic do powiedzenia nie mam To tak jak ja , temu glupoty wciaz pisze. Ty rozsadniejszy , bo cicho siedzisz 1950 Chyba jestem jednak bardzo fajna , bo jesli sie juz Tobie przysnialam to musze byc , no nie ? Zimowa kapote wyciagalam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.04.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Maluszku Mysle , ze prowincjonalne szkoly takie sa . Na pewno nie wszystkie , a wala i w miastowym ogolniaku mozna trafic. Na ta nasza szkole mam juz jednak uczulenie Wcale Ci się nie dziwię bo też bym miała. Trzymam kciuki za młodziaka bo przecież matura tuż tuż. U nas jest taki wysyp kleszczy , ze szok U nas też pełno kleszczy i to takich malutkich, że trudno je zauważyć zwłaszcza w futrze berneńczyka. Nora w zeszłym roku (mimo odkleszczaczy) załapała babeszjozę (bardzo szybko ta choroba się rozwija) - dobrze, że w porę zauważyliśmy i zawieźliśmy szybko do weta Zimowa kapote wyciagalam dzisiaj a po co Ci zimowa kapota przecież dzisiaj ciepło i słoncznie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 U nas wieje jak 150. Śmigam na pędzlu cały czas. Już przeszłam do malowania płotu. I nic przy tym nie mówię, żeby coś głupiego znowu nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.04.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 a po co Ci zimowa kapota przecież dzisiaj ciepło i słoncznie jest Maluszek, Ty sobie jaj nie rób przez tę pogodę to mi się nic nie chce eh....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.04.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 kuleczko - pięknie dzisiaj jest. Słoneczko świeci, właśnie wróciłam ze spaceru z piesami. Troszkę wiaterek wieje ale można chodzić bez kurteczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.04.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 kulka - no wszelki duch .. a gdzie Ty chodzisz jak Cie nie ma hę ? u nas tez zimno - chociaz sloneczko swieci, ale jakos ten wiatr tak dominuje. no to pogoda omowiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 To wychodzi na to , ze po drugiej stronie Warszawy byo cieplo. Ja palilam w piecu Czyli u nas jak w 3 city http://img373.imageshack.us/img373/2928/assspr3.jpg Kulka Jesli sie Tobie wydaje , ze nie ptrzebujesz usprawiedliwienia to sie mylisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.04.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 sprawa jest powazna.Pabli w pozycji "do hymnu" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.04.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 kulka - no wszelki duch .. a gdzie Ty chodzisz jak Cie nie ma hę ? a szwędam się raz a prawo, raz w lewo, niestety częściej mnie na lewo ciągnie rrmisia, usprawiedliwienie będzie na piśmie, ale sekretarz się zbiesił i będzie z opóźnieniem Pablito to normalnie widać że po szkołach niebylajakich fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 sprawa jest powazna. Pabli w pozycji "do hymnu" . Bo go ucze spiewac , ale jakos sluch ma po mnie , ten muzyczny oczywiscie Kulka To sie staraj z tym usprawiedliwieniem . Ja to nie wiem , ale dzisiaj w sumie to w piecu palilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.04.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 kulka - mi tam w lewo nie przeszkadza , zebys Ty tylko zadowolona byla rrmi - jaki Ty masz piekny baklazan na scianie , zza Pabla troche wystaje Chybam go wczesniej nie widziala. Czy on bardzo ciemny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.04.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 kulka - mi tam w lewo nie przeszkadza , zebys Ty tylko zadowolona byla rrmi - jaki Ty masz piekny baklazan na scianie , zza Pabla troche wystaje Chybam go wczesniej nie widziala. Czy on bardzo ciemny ? nie żebym się chwaliła, albo tego, ale ja widziałam osobiście bakłażan jest bardzo zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Zosiu Jesli mialabym jakos szczerze to ten baklazan to jest ciemny czekoladowy jakby , ale jesli baklazan taki jest to wlasnie mozna powiedziec ,ze ciemniejszy niz na zdjeciu niejako. Moze Kulka sie jednak lepiej wyslowi w kolorach Jak juz sie na grilla wybierzesz to sama zobaczysz Ty masz wylicytowanego to nawet musztardy nie musisz z domu zabierac Z ta jedna uwaga , ze sosy Zeljkowe zjedlismy , ale tak pomyslalam , ze jak sie maja zmarnowac to co tam Taka refleksja mnie naszla , ze ten moj Pablo to juz taki jest cudowny , no nie moge Nie wiedzialam , ze moge byc taka odkrywcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Bakłażan? Jestem pewna, że to ciemna czekolada. Spałam tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.04.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 widać mnie pamięc zawodzi, niech będzie że to taki czekoladowy bakłażan depesia, a Ty weź się tak nie chwal..... zero skromności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Kulka odczep sie od Dpsi Miala taka piekna pizamke ,ze naprawde pasowala do wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.04.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Taka refleksja mnie naszla , ze ten moj Pablo to juz taki jest cudowny , no nie moge Nie wiedzialam , ze moge byc taka odkrywcza no nie moge.. cudny cudny co tu z Toba robic Kobieto . Musi milosc ale nie , ze slepa. Pabli rzeczywiscie urodziwy jest i spodziewam sie ze w osobistym kontakcie urok i slodycz poteguje. Tako zreszta swiadkowie zeznawali. Czekolada mowicie. Ale jakby baklazanem nadziewana. Tak czy inaczej - ladna. Tylko - czy nie jest ciemno ? Tak pytam nie bezinteresownie - bo bym przemysliwala do pokoju - gabinetu - z tym ze ma tylko okno zachodnie, to moze ciemno co ? Czy grill w terminie majowym jest planowany ? Bo w swietle musztardy to na glowie stane i przybede. Tzn przyjechalabym w jakies wygodniejszej pozycji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 widać mnie pamięc zawodzi, niech będzie że to taki czekoladowy bakłażan A może być bakłażanowa czekolada... Rrmisiu, a to zdradźże nam, jaką to piżamkę elegancką Depsia miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Brazuniu moze i moze byc , ja pojecia nie mam Wiem z pewnikow jaki to bialy , z tym , ze nie perla Zosiu U mnie ten kolor jest w gabinecie Synka. Naprawde wyglada duzo ciemniej. Okna mamy tam od wschodu. Zaslony jasne , z ciezkiego materialu. Podloga tez ciemna. U nas wszystko ciemne , ale to wiadomo , jaki pan taki kram. Grill kiedy Ci pasuje . Masz zaplacone to wymagaj . Ja zawsze jestem , ze tak powiem dostepna. O pizamce nie moge powiedziec przysiegalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.04.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 a gdzie ja mogę znaleźć ten bakłażan na ścianie bo ostatnio szukałam i znalazłam jakiś link o second handach i rrmi normalnie powaliłaś mnie swoją szczerością wyjęłaś mi słowa z ust tylko pewnie ja bym ich nigdy nie powiedziała no to na tyle szcuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts