Zochna 22.04.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 kij ze ciemno. grunt ze ladny. jakie zaplacone ? wkupne sobie zalatwilam Ja ze tak powiem sie dostosuje - co tam grupa ustali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Zosiu Chyba grupowo to sie nie da za bardzo jednak Na 31 maja bedzie Kaska i Dpsia Tomek to juz wcale nie mam pojecia , a mieszka we wsi obok . Kulka bedzie na dniach ale Ona nie dawala wpisowego to Jej kawe gorzka zrobie i tyle. Nefer jest pod reka . Matko ile to sprzatania Magi Zwykle jestem szczera to powiedz , ktora to szczeroscia tak Cie zmobilizowalam do napisania tutaj czegokolwiek Co do koloru tez uwazam , ze moze byc nawet rozowy byleby byl ladny Chyba przesadzialam jednak z tym rozowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Tak, z różowym przesadziłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.04.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Kobieto ale Ty jesteś szybka Wiesz chciałam obejrzeć Twój dziennik, żeby nie być laikeiem w temacie i coś napisać ale nie mogłam go znaleźć pierdoła życiowa no i znalazłam jakiś wątek o second handach a może to nie przy tej okazji never mind ta szczerość jest w wątku "W jakich sklepach się ubieracie" I bardzo się cieszę, żeś taka szczera serio, tak czymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Zosiu Chyba grupowo to sie nie da za bardzo jednak Na 31 maja bedzie Kaska i Dpsia Tomek to juz wcale nie mam pojecia , a mieszka we wsi obok . Kulka bedzie na dniach ale Ona nie dawala wpisowego to Jej kawe gorzka zrobie i tyle. Nefer jest pod reka . Matko ile to sprzatania Magi Zwykle jestem szczera to powiedz , ktora to szczeroscia tak Cie zmobilizowalam do napisania tutaj czegokolwiek Co do koloru tez uwazam , ze moze byc nawet rozowy byleby byl ladny Chyba przesadzialam jednak z tym rozowym a jakbym tak na 31 maja cyrklowala to sie jeszcze zmieszcze ? po prawdzie - to ja troche jem duzo, ale bym sie jakos tak ewentualnie ograniczala z Kulka to wiadomo. Przepadlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Kulka, no toś po bandzie pojechała z tą absencją. Czasem miło się pochwalić. Rrmisia, ja pamiętam, jak przysięgałaś. Brazuniu, będziesz musiała do mnie przyjechać, to wystąpię w piżamce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 I jeszcze chciałam powiedzieć, że ja się bym bardzo cieszyła, jakby Zosia była tego 31 maja, bo ja bardzo lubię Zosię. Chyba fan klub Zosi założę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 hiihihihi magi chyba jednak cos sie Tobie pomnieszywalo. Watek o tych handach tutaj Tylko , ze ja tu nic madrego nie napisalam. Musials mnie z kims innym pomylic Zosiu Pozycze lozko polowe od sasiadow i sie zmiescisz. U nas goscinny wciaz nie wykonczony , a gdyby nawet byl to i tak wszyscy by sie nie zmiescili w nim przeciez . Tak wiec kiedy masz ochote Dpsiu I ja za Zosia jestem jak najbardziej Dbra , ja juz ny ny , rano spacerki i te sprawy Nie te co juz niejednemu tu po glowie chodza , tylko proza zycia . Gotowanie , sprzatanie obejscia i ogolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.04.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 magi chyba jednak cos sie Tobie pomnieszywalo. Watek o tych handach tutaj Tylko , ze ja tu nic madrego nie napisalam. Musials mnie z kims innym pomylic przecież ja nie mówię, że to było mądre tylko szczere i teraz zrozum to dobrze bo gadanie takich rzeczy to może nie jest mądre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.04.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 I jeszcze chciałam powiedzieć, że ja się bym bardzo cieszyła, jakby Zosia była tego 31 maja... dziękuję Ci depsiu kochana..wyszło tak jak się umowiłyśmy tylko juz nie przesadzaj - bo podpadnie a poważnie - też bardzo by mi było miło Was poznać rrmi - ja sobie z noclegiem poradze w okolicach Wwy - absolutnie sie nie klopotaj. i nie alarmuj sasiadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ja bardzo się z tego cieszę, naprawdę. Chyba już teraz wypiorę piżamkę. I ogólnie się wyrychtuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 To ja się ładnie, z dygnięciem, przywitam http://www.gify.liq.pl/bajki/alicja_kraina_czarow/alicja_www_gify_liq_pl.gif Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.04.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Piekne to dygniecie Dobry wieczor i dobranoc. Powiem prawde , ze gdybym napisala co dzis zrobilam to mmmmadziu by nie juz calkiem przeklal . Zosiu mozna spac pokotem No to nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 No i poszła sobie. Ty to już tak kochasz wszystkich swoich chłopaków, że ani na chwilę nie chcesz ich zostawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.04.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 chciałam tylko powiedzieć, że ja też bardzo lubię Zosię dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.04.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 dziewczyny , Wy na pewno myslicie, ze ja mam dzisiaj urodziny i mi sie to podoba zreszta. Ja Was toże oczień ljublju rrmi - mozna wcale nie spac to Ty nie powiesz co Ty zrobilas, zeby Cie mmmmadziu byl nie juz calkiem przeklal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 23.04.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ja tam Pabla lubię niezmiennie. Spakojnoj noczi i wseho dogreho . To taki mój wschodni dialekt of course meine Damen und Herren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ooooo, bonjour! Zdrastwujtie! Buenos dias! Kulka, ja zakładam fan klub Zosi, wstąpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.04.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 zdrastwujtie Depesia, pewnie, że wstąpię taki elitarny klub, fiu fiu ale Gospodyni to nam wagaruje dniem i nocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 No to bon giorno - a co Polacy nie gęsi, języki obce znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts