Aggi 27.12.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Tolunia do nas droga prosta Te grzyby to mam juz w brzuszku Prosze o trzymanie jutro , zeby wszysko poszlo dobrze. Tolunia niby prosta, ale długo sie jedzie, dłużej niż ona mówi, jak zaczniesz wątpić czy w ogóle dojedziesz, to znaczy, że jesteś blisko... Rrmi rzeczywiscie nie powinnaś tak długo trzymac grzybków w brzuszku, bo to niezdrowo, pomodlimy sie wszyscy zeby Ci wyszły, tylko nie wiem jaką trasą... ale na pewno wsystko pójdzie dobrze, nawet jakby szły górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.12.2006 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 No to ja będę jutro trzymać, żeby dobrze poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.12.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Tolunia do nas droga prosta Tolunia niby prosta, ale długo sie jedzie, dłużej niż ona mówi, jak zaczniesz wątpić czy w ogóle dojedziesz, to znaczy, że jesteś blisko... Przyznam się do czegoś, tylko nie mówcie nikomu. Z orienatacją w terenie u mnie tak, jak ze szczęściem w totolotku Aggi, może rysowałaś jakieś strzałki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.12.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Melduję że trzymałam Mam nadzieję że wszystko dziś wyszło , nawet te grzybki za długo trzymane No i chętnie bym coś zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.12.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Aggi, może rysowałaś jakieś strzałki? no nie rysowałam, ale generalnie jedzie się na wprost i nie skręca w lewo (to wzbudziło we mnie wątpliwość ), straciłam nadzeję pod delikatesami, na szczęście to było już prawie TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 28.12.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Przejazdem do pracy widziałem dzisiaj ekipę energetyczną z koparą, geodetów, szychę z ZE, wstawiane okna, dekarzy, bramę garażową, paru najlepszych doradców forumowych. No i ekipę budowlaną majstra z pomocnikiem. Wszyscy zjawili sie na budowie garaźu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.12.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Wszyscy zjawili sie na budowie garaźu Czyli nie skręcać w lewo, zrobić zaopatrzenie w delikatesach, a potem pytać o najsłynniejszy garaż świata. Nie sposób zabłądzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.12.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Jezier, jak bedziesz wracal, to sprawdz, czy zablysla juz pierwsza zarowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Tolusia czy ja mam rozumiec , ze Ty sie do nas w gosci wybierasz? No mam kilka newsow , dobrych , zdjecie jakie sie znajdzie . Najlepsze nowiny juz Sasiad, zapodal to nie musieliscie za dlugo trzymac Dobrze , bo pecherze mogly oslabnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.12.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 no i cudnie zdjecia zdjecia jestem dzisiaj gotowa na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.12.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 rrmi - chociaz nie wiedzialam, to i tak trzymalam Chyba nie uda nam sie tym razem naocznie stwierdzic postepow na Waszej budowie ani zobaczyc pierwszej zarowki w oknie - taka zyzn sobacza Pokaz chociaz zdjecia - niech popatrze na te Wasze sjukcesy PS. U nas jutro zasypuja fundamenty...maja tez kopac fundament pod taras (od razu nie robili), znowu utwardzaja droge ... a potem to juz chyba mury do gory. Z pradem nadal nic PS 2 popsulo mi sie iGadu, nie mam wiec kontaktu ze swiatem...KIedy bedziecie w naszych okolicach ponownie? Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 AnSusia to trzymamy teraz w Twojej intencji, ciesze sie i tak z Twoich postepow. Wkleilam jedno zdjecie kominowe, bo reszta jakas taka nie ten tego .Jutro nadrobie , przysiegam . Jak bedziemy jechali to zadzwonie Nerw mi odpuszcza powoli , tylko wciaz niepewna jestem kiedy podlacza prad taki naprawdziwny Nie mam pojecia kiedy wypowiedziec mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.12.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 rrmi jak powiesz ze mnie lubisz to czarownica-zielonooka zalatwi ci ładna i na plusie pogode przynajmniej do 20 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 No dobra , ale jak powiem to jaka mam gwarancje ? Lubie , lubie pogoda do 20 nam wystarczy , gorzej z AnSi , musimy sie jakos dogadac , bo Jej wiecej jest potrzeba Kiedy zalecisz do nas Zielona? I kto podprowadzil najladniejsza choinke z tych krzakow co ja tam chodze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.12.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ładniusi komin szkoda, że ani Idola, ani Starego, ani zięcia nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 No masz jaka chetna na chlopow patrzec Komin ladniusi bedzie jak sie go wyrychtuje na gotowo Dzwonil wlasnie Pan od bramy i w sumie nie ma pewnosci , ze bedzie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 A ja cichutko podglądam, zza rogu.... i co widzę : 1. da się zbudować dom 2. da się zbudować śliczny dom 3. a jaka ładna dachówkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa I tyle w temacie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 uhu, komin nabralby "kolorytu" jakby obrazek przedstawial chociaz jednego chlopaka obejmujacego ten komin... nie wymagam zeby przez wszystkich na raz ale chociaz jeden mogl robic za modela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Garaz Prosze Pani i pomieszczenie gospodarcze , ale dom tez sie da , tylko z Zielona o pogode trzeba zarajac. Nie wiem czy pisalam , ze widzialaam na zywo dom z takiego samego projektu , sliczny jest . Tym bardziej czuje sie zdowolona. No i Stary tez tam okna wstawial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Mohag sie moze zrobi z czasem Zimno jest i ciezko pozowac teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts