Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Maxi - fajnie, że znowu jesteś :D :D :D

mam nadzieję, że będziesz częściej :D

rrmi - z Gotkiem na spacery wychodź na smyczy (wtedy nie będzie za bardzo biegał) i muszą to być kruciutkie spacerki. Oj bidulek :cry:

Wycałuj chłopaków ode mnie :D

Resztę psów rrmisiowego wewontka też proszę w nosy pocałować od ciotki Maluszka :D

miłego wieczora :D

Maxi - fajnie, że znowu jesteś :D :D :D

mam nadzieję, że będziesz częściej :D

rrmi - z Gotkiem na spacery wychodź na smyczy (wtedy nie będzie za bardzo biegał) i muszą to być kruciutkie spacerki. Oj bidulek :cry:

Wycałuj chłopaków ode mnie :D

Maxi jest czesto , ale z ukrycia :wink:

Kochana wiem , ze chodzic prawie wcale nie powinien .Staramy sie , ale to nie jest latwe , widzialas ich :roll:

Jak zaczyna sie cos dziac wychodze z duzym na spacer.Maly sam nie jest najgorszy .

Po lekarstwach poczul sie lepiej , widac , ze juz nie cierpi wiec chcialoby sie :-?

Poki co jakos nienajgorzej jest Pablis jakby rozumie , ze cos nie tak .Czasem zapomina .No co ja bede gadal .Musialam splawic Krolika :wink: , a tak nam sie dobrze randkowalo , bo zaczynala sie zadyma .Po prostu nie pozwalam , ale co sie czasem nagadam to moje :roll:

Dobrze , ze my sie love to mi pewnie wybaczy :D

Kaske od Was wycaluje , zeby nie bylo , ze jestem taka czy inna , ale do netu to Ja tylko na chwilke , bo ma ze mna sie nagadac glupot :D

Maxi

Mam nadzieje , ze sie za mnie poraczylas tez i w ogole na zdrowie.

No nic polatam po chalupkach i nyny pewnie czas :D

Dobrze , ze dzieci juz spia ,

Te mlodsze zwlaszcza :wink:

Zwierzyniec pierwsza klasa, co dwa to nie jeden 8) Tez bym sobie drugiego, ale z baza wypadowa przy dwoch psach jest trudno :roll: :wink:

Ostatnio wpadlam w depresje po urlopowa i tak jakos mi niejako... ja chce juz na emeryture i do Italii na stale :wink: no i teraz dobija mnie pogoda... zaczynam zapadac w sen zimowy, to moje niskie cisnienie mnie kiedys wykonczy. A tak ogolnie to stara bieda... jedynie co to moge sie juz prawie przeprowadzac, ale mi sie nie chce :lol:

Witam niedzielnie!

W naszym schronie znalazlam dzis sliczna suczke, ON'ke. Zerwala sie komus z lancucha i nawet z koncowka tego lancucha trafila do schronu. Pelna energii, szalona, nieokiełznana. Dzis bylysmy na pierwszym spacerku, nie jest zle choc duzo pracy aby jak wyprostowac. Ale moze mi sie uda, trzymajcie kciuki.

No i domku tez zaczne jej szukac.

Zosiu, Ciebie to ja zawsze love. :D

Tylko nie zajeżdżasz do mnie. :roll:

ze tez ja tego wczesniej nie przeczytalam :D

dzien bym miala jakis jeszcze lepszy :D

ja Ciebie depsia tez teges :D

ja to niesmiala troche jestem - ale zaraz zajade 8)

witaj 1950 :D

z tym ze ja tu jestem caly czas zawitana :D

to Kulka z Maxią takie swieto uczynily :D

z ciekawych rzeczy to pyszny szpinak dzisiaj jadlam :)

no i Andzia z Jagunia jakby w wiekszej przyjazni :D

Kulka - fajnie, że i Ty się znowu pojawiłaś :D Mam nadzieję, że częściej będziesz nas odwiedzać :D

Spartanka - czekamy na fotki suczy :D i trzymam kciuki, żeby udało się znaleźć dla niej domek :D

rrmi - jak Gotek?

Cmokaski w nochale dla wszystkich zwierzów :D