DPS 11.10.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Wpadłam takoż pozdrówka dla wszystkich zostawić. Rrmisia, Kasię ode mnie mocno wyściskaj, a chłopców swoich wymiziaj i pod paszkami podrap. Mają pozdrowienia od Karusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.10.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Maxi - fajnie, że znowu jesteś :D mam nadzieję, że będziesz częściej rrmi - z Gotkiem na spacery wychodź na smyczy (wtedy nie będzie za bardzo biegał) i muszą to być kruciutkie spacerki. Oj bidulek Wycałuj chłopaków ode mnie Resztę psów rrmisiowego wewontka też proszę w nosy pocałować od ciotki Maluszka miłego wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Całusy dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.10.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Maxi - fajnie, że znowu jesteś :D mam nadzieję, że będziesz częściej rrmi - z Gotkiem na spacery wychodź na smyczy (wtedy nie będzie za bardzo biegał) i muszą to być kruciutkie spacerki. Oj bidulek Wycałuj chłopaków ode mnie Maxi jest czesto , ale z ukrycia Kochana wiem , ze chodzic prawie wcale nie powinien .Staramy sie , ale to nie jest latwe , widzialas ich Jak zaczyna sie cos dziac wychodze z duzym na spacer.Maly sam nie jest najgorszy . Po lekarstwach poczul sie lepiej , widac , ze juz nie cierpi wiec chcialoby sie Poki co jakos nienajgorzej jest Pablis jakby rozumie , ze cos nie tak .Czasem zapomina .No co ja bede gadal .Musialam splawic Krolika , a tak nam sie dobrze randkowalo , bo zaczynala sie zadyma .Po prostu nie pozwalam , ale co sie czasem nagadam to moje Dobrze , ze my sie love to mi pewnie wybaczy Kaske od Was wycaluje , zeby nie bylo , ze jestem taka czy inna , ale do netu to Ja tylko na chwilke , bo ma ze mna sie nagadac glupot Maxi Mam nadzieje , ze sie za mnie poraczylas tez i w ogole na zdrowie. No nic polatam po chalupkach i nyny pewnie czas Dobrze , ze dzieci juz spia , Te mlodsze zwlaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.10.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Przyszlam powiedziec halo i zobaczyc zwierzyniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.10.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Moja Droga , na halo to sie gacie palo Gdzie jestes jak Cie nie ma , przyznam , ze czesto mysle o Tobie Jak sie masz ? Czasem mogasz mi na forum , ale ja juz nie tak czasowa jak kiedys Czesto nie doczytuje , bo pedze Jak podoba sie moj zwierzyniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.10.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Zwierzyniec pierwsza klasa, co dwa to nie jeden Tez bym sobie drugiego, ale z baza wypadowa przy dwoch psach jest trudno Ostatnio wpadlam w depresje po urlopowa i tak jakos mi niejako... ja chce juz na emeryture i do Italii na stale no i teraz dobija mnie pogoda... zaczynam zapadac w sen zimowy, to moje niskie cisnienie mnie kiedys wykonczy. A tak ogolnie to stara bieda... jedynie co to moge sie juz prawie przeprowadzac, ale mi sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.10.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Jak Maxi przyszła to ja też we dfwie zawsze raźniej Witam wszystklich w ten miły sobotni wieczór, co to ja miałam powiexzeć ten tego ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Ja też przylazłam Kasicy buziaka daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Jak Maxi przyszła to ja też we dfwie zawsze raźniej Witam wszystklich w ten miły sobotni wieczór, co to ja miałam powiexzeć ten tego ten Kulka, wszelki duch! Jak miło Cię widzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.10.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Kulka, wszelki duch! Jak miło Cię widzieć! a mnie ? na koniec swiata idzie czy cos cuda sie dzieja Kuleczko i Maxi - witajcie Kare mialyscie, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Kulka, wszelki duch! Jak miło Cię widzieć! a mnie ? Zosiu, Ciebie to ja zawsze love. Tylko nie zajeżdżasz do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.10.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Hosanna WITOJCIE NAM Kuleczko i Zochna zawitały wreszcie z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 12.10.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Witam niedzielnie! W naszym schronie znalazlam dzis sliczna suczke, ON'ke. Zerwala sie komus z lancucha i nawet z koncowka tego lancucha trafila do schronu. Pelna energii, szalona, nieokiełznana. Dzis bylysmy na pierwszym spacerku, nie jest zle choc duzo pracy aby jak wyprostowac. Ale moze mi sie uda, trzymajcie kciuki. No i domku tez zaczne jej szukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.10.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Zosiu, Ciebie to ja zawsze love. Tylko nie zajeżdżasz do mnie. ze tez ja tego wczesniej nie przeczytalam dzien bym miala jakis jeszcze lepszy ja Ciebie depsia tez teges ja to niesmiala troche jestem - ale zaraz zajade witaj 1950 z tym ze ja tu jestem caly czas zawitana to Kulka z Maxią takie swieto uczynily z ciekawych rzeczy to pyszny szpinak dzisiaj jadlam no i Andzia z Jagunia jakby w wiekszej przyjazni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Spartanko. to ja trzymam za powodzenie, aczkolwiek ON'ki to nieokiełznane są z natury A moja sucz utyka na lewą przednią, pewnie z przeforsowania.... Dostała w kość w sobotę, aż mi głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 13.10.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Zocha a znasz Rukole we Wrzeszczu? Tam podaja pierogi ze szpinakiem - PYCHOTA!! braza - kciuki sie bardzo wazne, szkoda aby suczka sie marnowala w schroniskowym boksie. Dzis zrobie foty i Wam ja pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.10.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Kulka - fajnie, że i Ty się znowu pojawiłaś Mam nadzieję, że częściej będziesz nas odwiedzać Spartanka - czekamy na fotki suczy i trzymam kciuki, żeby udało się znaleźć dla niej domek rrmi - jak Gotek? Cmokaski w nochale dla wszystkich zwierzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts