kuleczka 13.10.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dzień dobry wszystkim Jakie miłe powitanie, pozwólcie że się nacieszę zawczasu, bo jak Gospodyni przyjdzie, to umarł w butach Rrmi, jak tam na froncie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 13.10.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Hejka. Nie zjadły mnie tamte psy, tak fajnie to nie ma, ale powiem szczerze jednego to raczej czarno widzę, tyle, że ja sie specjalnie nie znam na takich przypadkach i może dlatego on mi się tak czarno klaruje. Przeczytałam dopiero o Gociu, w tym wszystkim co jest bardzo niedobre, to chociaż dobre jest to , ze to nie to , czego nazwy nawet nie napisze. Rrmi jak on dzisiaj? Dajecie sobie rade , w to nie wątpię, ale jak go unieruchomić, jak on prawie lata? Oby czas unieruchomienie zleciał jak najszybciej , jak to przeczytałam to poczułam specyficzny zapach gabinetu u weta i narkozę widziałam i to wszystko, co przeżyłaś to Twoje, ja też histeryzuję, a Stary jeszcze bardziej, to normalne w takiej sytuacji. No szkoda mi Gotka bardzo, ale juz nic nie napisze coby nie biadolić, a i do tego mam tendencję. Pozdrawiam wszystkich czytających, zajdę jeszcze później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.10.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dzień dobry wszystkim Jakie miłe powitanie, pozwólcie że się nacieszę zawczasu, bo jak Gospodyni przyjdzie, to umarł w butach Rrmi, jak tam na froncie? Tak to prawdziwy front Malego zaczyna roznosic Co do nacieszenia to masz racje , no ale co ja sobie bede nerwy szarpala Do Ciebie czy ja mowie czy pies szczeka to na jedno Spartanka Dawaj zdjecia , moze kto wypatrzy i szybko pojdzie. U mnie po ulicy biega jeden tez taki wilczkowaty , jak to sasiedzi mowia miejscowi . mokka Co sie mialam to moje wiecej nie chce moze sie wychoruje teraz i na ty sie zakonczy jezdzenie po lekarzach .Pablis tez mial dosc dlugo problem z oczkami a teraz zdrow jak rydz , tfu tfu Zosiu No i widzisz , ze nie jest zle Jakos damy rade Zapodaj jakies foty Gocio dostaje leki wiec chodzi normalnie , z tym , ze jakos nie rozumie , ze nie moze biegac i skakac. Ja mam swiadomosc , ze musze go trzymac w mozliwie duzym unieruchomieniu , z tym , ze proste to to nie jest . Zaczynam ich straszyc przywiazaniem do kolumn pod domem , tylko , ze udaja , ze nie rozumieja .Jak co to pasem bede lala na gole tylki . Gotek wczoraj scierka zaliczyl , nie wiedzial o co chodzi przez chwile , ale zaraz zaskoczyl , ze to fajna zabawa No polece chwile po chalupach i do garow . Strawy trzeba gosciom nawazyc i zagrabic , zeby jakos weszli do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.10.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 rrmisia - cieszę się, że Gotek ma się już lepiej i nie kuleje Mam już fotki (nawet wyszły ) - jak tylko je zeskanię to od razu prześlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.10.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Ja to jakaś nie kumata jestem bo nic nie doczytałam o Gotku chyba za dużo piję no to masz pasztet nie wyobrażam sobie poskramiać takiego wulkanu energii zdrówka Gotkowi życzę, Gospodyni cierpliwości i buziak dla Pablisia albo odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.10.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Zocha a znasz Rukole we Wrzeszczu? Tam podaja pierogi ze szpinakiem - PYCHOTA!! czy to jest tam przy Zoo? nie - no to Oliwa przeciez jest. To nie znam zajrze przy okazji udalo nam sie wczoraj odpiac jedna wsiowa sunie z lancucha czymcie kciuki - bo sie chyba tfu tfu dom znalazl bez lancucha rrmi - a Gotek to dlugo jeszcze bedzie mial te kare ? toz to skaranie Panskie kulka a co Ty tak malo gadasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 13.10.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Oto wspomniana suczka. Nazwalam ja roboczo Aza, coby bylo krotko i zwiezlowato. Idzie nam coraz lepiej, zwlaszcza po jakis 20 min spacerku. Po wyciagniecu z bosku jest szalenstwo, dzis ledow ja uspokoilam. Skacze strasznie co zmniejsza jej szanse na adopcje. Duzo pracy trzeba w nia wlozy....Ale sliczna jest.... http://img357.imageshack.us/img357/2559/37823339gs2.jpghttp://img337.imageshack.us/img337/5937/63724936mq9.jpghttp://img137.imageshack.us/img137/1921/77328044ih4.jpghttp://img90.imageshack.us/img90/9479/19508012ct2.jpghttp://img236.imageshack.us/img236/2433/23153760mg1.jpghttp://img236.imageshack.us/img236/2213/30909120tp7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 13.10.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 czy to jest tam przy Zoo? nie - no to Oliwa przeciez jest. To nie znam zajrze przy okazji To jest Wrzeszcz, ul. Abrahama, kolo meczetu. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.10.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 dzieki Beata piekna ta Aza . Skad sie takie pieknosci w schronie biora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Cudna jest! Ale bida straszliwa To młoda psuka i mądra, szybko się oduczy złych manier, zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 13.10.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No bida, az zal serce sciska jak ja widze w tym boksie z buda... Chudzina na dodatek. Ale pogodna na spacerkach, nie poddaje sie jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 13.10.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Ja nie mogę na to patrzeć i te oczy, jeszcze pełne wiary i nadziei , że będzie domek . To, że skacze to nie taki znowu problem nie do przeskoczenia. To co zobaczyłam ostatnio u tego jednego psa o którym pisałam, to dopiero dramat, nie wiem co o nim myśleć. Ta sunia to w schronie będzie musiała kisnąc, czy jest jakaś szansa na tymczas? Dobrze , że u nas jurto wojna , to może paru durni polegnie. Jakbyście blokady znali tylko z inicjatywy Lepera, to jesteście w błędzie. Właśnie się dowiedziałam, że jutro o 9.00 jest blokada naszej ulicy, miasto zamknęło wiadukt i wyznaczyło objazd nasza ulicą. Ludziom to sie bardzo nie podoba , bo samochody jeżdżą, a u nas jest wieś , położona 5 minut od centrum, ale to nie ważne, będzie blokada jak drut. Ciągniki 2 nówki sztuki dzisiaj myją, kosy klepią na jutrzejszą blokadę się rychtują, ja niestety nie mogę nic jutro blokować, a ze Świnką to pewnie dałybyśmy radę jak nic, szczególnie Świnka uwielbia wszelkie zadymy. Może wsparcie , o którym tu wcześniej pisałam potrzebne mi będzie wcześniej, niż sądziłam. Może niedługo będę się przedstawiała tylko imieniem i pierwszą literą nazwiska jak tak dalej pójdzie, no ciekawsze czasy jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Mokka, no jak rany, taką zadymę chcesz przepuścić A w razie gdyby, to ja Ci będę listy i paczki na adres wysyłać Spartanko, Mokka ma rację, to skakanie to pikuś. Nie takie rzeczy psy robią i daje się je tego oduczyć. Moja też próbowała - podstawiałam zgięte kolano, nadziewała się na nie i w tym samym momencie była otwartą dłonią stanowczo "przygniatana" do podłogi ze słowami: "Fe! Nie skacz!!!" Pomogło bardzo szybko, tylko że wszystkie te rzeczy były robione prawie razem ... jednym słowem niezły refleks i prędkość działania potrzebne Ale co ja Ci mówię, toż Ty sama wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.10.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Heloł, sie melduję, że jestem.Bawię z ferajną u rrmiów i jest super. Napasła nas gospodyni pyszną strawą, pękamy w szwach. Pozdrawiam Was wszystkich i całuję mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2008 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2008 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2008 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2008 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2008 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.10.2008 03:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dziękuję :) a Ciebie, co tak powtórzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts