marjucha 15.11.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 jakby - z tym ze ja mam rolety zaciagniete dzisaj mam akcje sadzenia drzewek - takze zbierac sie musze a Ty Marjucha nie schodz z obranej taktyki. Jakby jednak jakas energia Cię naszła - to zapraszam na akcje Milego dnia Nie dopuszczam nawet w myślach takiej możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.11.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Marjucha juz pewnie zszedł z dyżuru - sama się ostałam ja głupia blondynka postanowiłam dzisiaj zalegającą makulaturę w ogrodzie spalić. wyniosłam papiery, przywaliłam dechami, podpaliłam i zadowolona udałam się na zasłużony odpoczynek. A wiało jak cholera - i po jakimś czasie te cholerne podpalone papiery niczym fajerwerki nad połową wsi zaczęły latać A chodzi jeszcze o to - że my dach drewniany mamy. A.. no i Moj wode zakrecił na zewnatrz, z powodu ze mrozy niby mogą byc.. Normalnie w panikę wpadłam. Jak pomyśle co mogło byc - to normalnie zamknąc mnie powinni czy cós No to zostawiam pozdrowienia i idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.11.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Zosiu Jakby tu powiedziec i nie przyierdzielic za bardzo. No nie popisalas sie dzisiaj Przyznam sie,ze tez mi sie kiedys zdarzylo, ale latem to na mrozy sie nie zanosilo ,wiec woda odkrecona byla jakby co. Marjuszek Do mnie nawet po ciemku mozna zagladac byle jakis ogarek sie tlil. Nie rozklejaj sie na budowie Synek zaraz dach bedziesz mial i inne zyciesie wyda odrazu .Nie obejrzysz sie a ja juz z flaszka na parapetowie bede ,jak slowo. Sparatanko Wracaj szczesliwie i bierz sie za urabianie Starego. Bejbi sterylke miala dzien pozniej niz planowano.Tak mysle ,ze ladna suczka zniej bedzie jak sie odkarmi i do dobrego domu trafi. Stara nie jest to ma szanse. Gotka nie bede wystawiala pewnie ,zreszta musialby w czerwonejkokardzie byc ,bo jeszcze jakas franca by urzekla. Zelko Dziekuje Dps Nie przepraszaj,bo nie ma za co .Naucz sie tylko ,ze jak prosisz kogos o cos to sie sprawa interesuj.Ty nie szukalas transportu ,ja myslalam ,ze tak jest ,ale nie bylo.Transport znalazlam sama,ale nie pasowal .Nie bylo chyba problemem dowiedziec sie wczesniej ile taka przyjemnosc bedzie kosztowala. Rzeczywiscie masz z jednym racje ,trzeba sie bylo wczesniej zastanowaic ,nad wieloma rzeczami trzeba sie wczesniej zastanawiac a nie obrazac .Nie wypada tez udawac ,ze nie ma sprawy i siedziec pod dywanem .Niech sie inni martwia, tak zasadniczo pewnie i lepiej . Coz po raz kolejny widac ze nie warto pomagac . Chyba ,ze dobrym slowem Wtedy jest sie milym i lubianym . Ja takiego poklasku nie szukam. Generalnie to nie chce od Ciebie pieniedzy ,ciesze sie ,ze koszt poznania nie taki duzy.Wlasciwie bardzo maly . Kosztowalo to218pln ,koszty telefonow do firm kurierskich, a czas mojego Starego to jednak bezcenne.Wplac na Fundacje kochajacym dobermany,numer konta u Spartanki w podpisie z pewnoscia znajdziesz a ja poprosze o potwierdzenie wplaty,bo nie widze powodu , dla ktorego mialabys nie poniesc kosztow. Stosunki pomiedzy nai sie nie popsuja .Sama je zerwalas unikajac mnie i wypisujac tu i owdzie w komentarzach ,ze ja Cie unikam.Ja nie unikalam,czekalam na to,ze sie zachowasz honorowo, kazesz beczki wyslac i podziekujesz za przysluge . Zebys Ty chociaz napisala,ze mam trzymac te beczki,bo nie masz chwilowo kasy na transport ,to bym sie nie wkurzyla , ale Ty radzilas wyrzucic to do lasu To tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.11.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Bry. I znowu postanowiłem się nie poddać chęci do pracy Co do mojego rozklejania to jakoś ostatnio mi lepiej. Bo w końcu widzę ten dach który mam przed oczami od wczesnej wiosny Jeszcze tylko trochę pracy(i pieniędzy ) i już mi nie będzie na głowę kapało . Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Nie unikałam - po prostu byłam pewna, że ktoś, kogo prosiłam, będzie mógł je mi przechować u siebie, a z Twoich wypowiedzi wynikało pewne zniecierpliwienie i wnioskowałam, że obecność tych beczek tak Cię wkurza. Jak pamiętasz, mówiłam, że koszty rzędu 500 zł dla kuriera przerastają mnie i że same beczki nie są tyle warte - nie ukrywałam faktu, że jestem mniej zasobna od Ciebie.Założyłam nawet wątek w nadziei, że ktoś jedzie w moją stronę i te beczki zabierze. Napisałaś wtedy, że mam nie panikować, a Nefer obiecała pomoc. No i wyszło, jak wyszło.Sprawdza się jedno - że lepiej o przysługi nie prosić, bo można sobie nieprzyjaciół narobić.Trudno, widać nie do końca rozumiemy się. Szkoda.Mogła z tego naprawdę miła znajomość być.Koszty oczywiście wpłacę tam, gdzie sobie życzysz. I mimo wszystkich nieporozumień - mam dla Ciebie dużo szacunku. Mam też nadzieję, że uda się nam załatwić sprawy i nie zostać zaprzysięgłymi nieprzyjaciółmi - kochać się nie musimy. Pozdrawiam, kończąc tym samym obecność w Twoich komentarzach. Życzę wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.11.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 halooo Witam dawno niewidzianą Gospodynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 http://images32.fotosik.pl/400/39721eaf649975cb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.11.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Dps Moje pieniadze nie maja tu nic do rzeczy .Przeciez to Ty mialas transport oplacic ,w koncu to dla Ciebie bylo a nie dla mnie.Chyba ,ze oczekiwalas ,ze ja zaplace ,bo tak o tej swojej niezamoznosci piszesz ,ze tak mozna przypuszczac . Nie mieszaj juz prosze Nefer do tego ,nie wypada angazowac w swoj problem az tylu ludzi ,w koncu wystarczylo zaplacic i po klopocie i dupa z geby by nie byla zrobiona ,tylko honorowo zakonczona sprawa. . Kazdy czlowiek ,ktory ceni sobie swoje zdanie i czas innych tak by sie zachowal . Nie umiesz sie jakos z honorem wycofac i wciaz mowisz , ze ja mowilam to czy tamto .A co niby mialam mowic ,poki sie jako tako interesowalas to czekalam ,ot co. Ja specjalnie glosno pisze co mysle ,zeby sie komu innemu jakas chec pomocy nie wyrwala ,bo moze tez sobie nagrabic . Dobrze , ze mi generalnie lotto co kto o mnie mysli ,bo teraz sobie nagrabiam , w koncu o co tyle zamieszania. Ano o rzecz ,zawsze mowam ,ze jestem zasadnicza Do widzenia. Marjucha Dobrze ,ze pracujesz w Niedziele , znakiem tego odpoczywasz chociaz w weekendy.Na zdrowie . Kasia No ja na chwilke Do garow czas spadac , Stary mnie od rana uchodzil, ledwie dycham ,a z chlopcami musze jeszcze za dnia lecic na spacerek . Zimno kurde idzie , trzeba jakies kubraki im poszyc ,bo w sklepach nie ma takich duzych ,trzeba zamawiac .A ja nie umiem kupowac jak nie pomacam. Dobra ,przyznam sie ,dalam im po kamizelce ,takie tam mialam i juz mierzyli. Pablisiowi sie podobalo ,a Malemu jakos tak wisialo,musze jakies troczki podoszywac . To lece . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.11.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 grad u nas dzisiaj walil . trzeba gacie cieple nasztrykowac lece jutro - wracam w czwartek. mam nadzieje, ze to ostatni wyjazd w tym roku - bo sie qrka do nastepnej zimy nie przeprowadze trzymajcie sie cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 17.11.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 czy te 44 wyspy to Swinoujscie ? Dokladnie! Ale caly czas prawie lalo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.11.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Czołgiem Rrmisia a gdzie zdjęcia chłopców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.11.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 dobry wieczór RRmi co słychać? wiem jakiego ja chce psa ze schroniska może.. ale moje dzieci to co rok zmieniaja zdanie.. a wczoraj widziałam na ulicy niezwykłej urody jakby wysokiego jamnika.. gładki, szlachetny..ale kto to to - to nie znam..musze sobie atlas kupić.. pozdrawiam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.11.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Magi Zmniejszam zdjecia , tylko mi jakos schodzi . Piatka Opowiadaj ,dobrze trafilas ,dawaj zdjecia tego co chcesz ,bedziem analize przeprowadzac , a jak o psach to moze i szczesliwie mokka da glos Spartanko I jakie decyzje zapadly co do wielkosci domu ? Cos mialam powiedziec ale mi jakos wzielo i wylecialo acha Zosiu Ja juz mam cieple majtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 A ja się przywitać przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.11.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 A ja się przywitać przyszłam Brazuniu Przy tym "daj spokoj" mialo byc Poza tym Wiesz ,ze nie chcialam tych koment , ale w sumie odpowiada mi rola lokalnej psiej dziwaczki ,moze mi Redakcja jakis medal przyzna wkrotce Kto to zgadnie No dobra ,mozna podziwiac http://img61.imageshack.us/img61/431/17112008024ax5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 No w końcu moge iść spokojnie spać Cudnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.11.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Jakie spac ,jeszcze usta Gociowe wkleje , ino zmniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Jak Młody w sobotę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 No to wklejaj!! Jak tylko dowiem się (jutro) jak przesłać zdjęcia z koórki do kompa to Wam jutro pokaże Nelkę mojej sis. Jestem zakochana na zabój w tej suczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.11.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Jak Młody w sobotę ? To bedzie w ta co bedzie Widze ,ze sie rozruszalas brykiecikiem Prosze tu jeszcze specjal dla mokki. Wiadomo ,ze miesnaikow lubi http://img407.imageshack.us/img407/6614/a1222ud4.png Pablis tu pilnowal tego co po kolacji zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts