Nefer 17.11.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Wszystko mi się już pierdzieli :) Cąły weeknd miałam gościa z Włoch a teraz ten brykiet i chyba przysypiam..a cały tydzień przede mną Idę sobie bo bredzę Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Nie powiem, Gocio to juz kawał psa jest! Szczeniaki to jednak strasznie szybko rosną Jak dla mnie za szybko Rrmisia, spoko... bądź sobie tą psią dziwaczką jak masz ochotę, mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Uffffff, udało mi sięwłalahttp://images39.fotosik.pl/31/17350488c4e9278c.jpghttp://images31.fotosik.pl/402/266399b8f0a44571.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.11.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Prosze Kasiu http://img519.imageshack.us/img519/8466/17112008016gk8.jpg Tak jakos glowe ucielam Neferka Kazdemu sie zdarza ,poza tym co Wy tu mozecie o budowie wiedziec Ja co popatrze to pamietam jak kazdy pustak nioslam . A jak paleta cementu przyjezdzala To byly czasy Najlepsze bylo jak sie ugotowalismy z wjazdem do srodka i trzeba bylo piach taczkowac ,zeby podniesc do wysokosci fundamentu . Jak nic 2 tygodnie zesmy taczkowali . Szkoda ,ze wtedy psownie bylo ,mozna by bylo ich do taczek podczepic i by ciagali O matko jakie to male slodkie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 eeeeeeee nooooo, popraw to zdjęcie bo coś czuję, że się moja Zuzka zachwyci Z niej jest straszna psiara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Psiaki dostojne, ale kurka woda, Ty jeszcze tej sciany w kuchni nie pomalowalas.... Oj ktos Was musi do roboty wykonczeniowej pognac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.11.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 To ta Nelka ma dobrze pewnie z Zuzka Widzialam jak sie Zuzi oczka do moich swiecily A zdjecia wyszly ladne ? Zdjecia nie poprawie ,bo takie wyszlo ,nic nie wycinalam. Przysiegam ,ale mam jeszcze fajne , jutro pozmniejszam . Teraz juz chyba czas isc nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 To ta Nelka ma dobrze pewnie z Zuzka Widzialam jak sie Zuzi oczka do moich swiecily A zdjecia wyszly ladne ? Zdjecia nie poprawie ,bo takie wyszlo ,nic nie wycinalam. Przysiegam ,ale mam jeszcze fajne , jutro pozmniejszam . Teraz juz chyba czas isc nyny Zdjęcia prześlę na priw Jutro, bo w malżowym kompie jest Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.11.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Psiaki dostojne, ale kurka woda, Ty jeszcze tej sciany w kuchni nie pomalowalas.... Oj ktos Was musi do roboty wykonczeniowej pognac. O tak . Juz mam wizje ,chyba ostateczna i wlasnie sie przybieram . Znaczy jeszcze tylko nie wiem czy szafki pistacjowe czy jakby biale . Czekam na stolarza , jak sie juz dogadam to kolor wybiore . W next week bede malowala holl wejsciowy . Tak sobie zaplanowalam,mam nadzieje ,ze mi sie zechce juz . Tak w gadaniu to juz bym wszystko zrobila. No ale goscinny posuniety w pracach ,wiec spac juz bedzie mozna lepiej niz zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Uffffff, udało mi się włala http://images39.fotosik.pl/31/17350488c4e9278c.jpg http://images31.fotosik.pl/402/266399b8f0a44571.jpg Ale przytulaśna Szczota :) PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Psiaki dostojne, ale kurka woda, Ty jeszcze tej sciany w kuchni nie pomalowalas.... Oj ktos Was musi do roboty wykonczeniowej pognac. O tak . Juz mam wizje ,chyba ostateczna i wlasnie sie przybieram . Znaczy jeszcze tylko nie wiem czy szafki pistacjowe czy jakby biale . Czekam na stolarza , jak sie juz dogadam to kolor wybiore . W next week bede malowala holl wejsciowy . Tak sobie zaplanowalam,mam nadzieje ,ze mi sie zechce juz . Tak w gadaniu to juz bym wszystko zrobila. No ale goscinny posuniety w pracach ,wiec spac juz bedzie mozna lepiej niz zwykle Jakby biale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 rrmi no uśmiałam się z tego zdjecia bez glowy ale z całym "wyposażeniem" Kaśka kup sobie psa ale jeszcze lepiej przygarnij jakiegoś. Ja narazie mam jednego ale to podobnie jak u rrmi, jest nasz członek rodziny. Rrmi też uzmysłowiła mi jedną rzecz - chciałam psa na dwór, by biegał po działce. Takiego stróża większego. Ale dzis wiem, ze trudno by mi było traktować je inaczej. Też bylby członkiem rodzinny i pewnie by z nami sypiał Więc poki co narazie zostalismy przy jednym. Przyszlość pokaże co będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 18.11.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Spartanko I jakie decyzje zapadly co do wielkosci domu ? Na razie Amelka lezy u architekta i architekt mysli ja ja wcisnac na nasza dzialke na razie wszystko na etapie planow, kurs franka mocno nas stpuje teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Kaska mysli ,ze jeszcze dla Niej nie czas . Inaczej jest jak sie ma takie male dzieci ,wiecej czasuim trzeba poswiecic jednak. No ,ale nie kazdy zaraz burek musi miec szkoly i prace kazdego dnia ,a zycie z psem inne jest .Poza tym Kaska jakby sie psem zajela to nie mialaby czasu na myslenie i to mi by pasowalo Tak pol nocy na siku pochodzic co 2 godziny zmienia wizje swiata calkowicie. I dzieci inaczej sie chowaja ,nie ma co gadac Moj Mlody ostatnio podziwial jacy nasi piekni i mowi do mnie ,wiesz matka, ze my to nie tacy normalni jestesmy I o to wlasnie chodzi Na wieki wiekow Mi tych podworkowych bardzo zal , bo biegaja z jednego konca podworka w drugi . Sa jednak rasy nie lubiace cieplej podlogi. Ja to nie moglabym wchodzic do domu i psa zostawiac na dworzu,temu pewnie mam takie co to lubia cieplo. Jeszcze nie bylo na dworzu , bo podeszli do okna postali i zpowrotem spac poszli.Temu siedze i czekam kiedy sie rusza znowu Takim fajnym przykladem jest Bernenczyk ,ale jak poznalam u Maluszka to co tu gadac , przeciez on by chyba umarl jakby go tak na dworzu trzymali ,on zakochany w swojej Pani a i pogadac lubi A tak poza 2 psy w domu to rumor od rana do nocy Spartanko To sie zmieni szybko ,zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 A co Wy tak o mnie beze mnie Kaśka to doskonale wie, że jak by miała psa to byłoby tak jak u Was, na dworze pewnie byłby przez chwilę Kaśka miała już psa, "za panny" i jak zdechł to ryczała jak bóbr. Kaśka generalnie bardzo lubi psy i jej siostra obiecała jej dać szczeniaka od Nelki. Podobno next year Tylko Kaśka się martwi o sowjego ślubnego. On jeśli już to na dworze chciałby miec psa No ale jak tu taką małą śnieżną kleczkę na dwór wygonić??? Ale mam widok za oknem Wszytko pięknie oszronione, cudnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.11.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 cześć dziewczyny no właśnie, ja też sobie nie wyobrażam, że zostawię psa na dworzu.. też kiedyś miałam i wszystko tak jak Kasia tu napisała.. mąz miał przykre spotkanie z psem jako dziecko i mu zostało do tej pory .. dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 18.11.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Spartanko To sie zmieni szybko ,zobaczysz Powiem Wam, ze nasza pierwsza i ostatania rata za dzialke to roznica .... 35%. My damy rade, rata duza nie jest ale ludzie ktorzy kupili np mieszkanie i placa po 2tys raty a teraz im o 35% rata wzrosla.....co to sie porobilo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 wow Piatka Ty lubisz SOAD ? No ja to zakochana jestem po same uszy albo i lepiej a Radio/Video musze codziennie kilka razy slyszec Spartanko 35% to sporo , ale ja naprawde mysle ,ze to minie szybciej niz przyszlo Traume z dziecinstwa to w sumie tez powinnam miec .Pies wydarl mi pol kolana , zreszta blizne mam do dzisiaj . Z tym ,ze to byl obcy pies , na lancuchu a ja bylam za mala zeby wiedziec , ze lepiej nie podchodzic , zeby poglaskac . Swoj pies od malego wychowany ,nie bity i zadbany nie zrobi krzywdy . Chyba ,ze jakis chory , bo takie tez bywaja ,no ale jakby tak czlowiek chcial wszystko przemyslec i przewidziec .. Kasia Obgadac kogos pod jego nieobecnosc to samo najlepsze , no nie gadaj ,ze nie wiedzialas To znaczy ,ze czekasz na taka biala,mala szczote od Nelki ? Ja bym z takim malym chyba nie mogla ,przeciez to przewaznie takie szczekajace i lapie za nogawki Fajnie ,Zuzia bedzie czesala i wizala mu kokardki Moi wygladaja jak dalmatynczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Przepraszam .. a jak Ci się udało z dobermanów dalmatyńczyki zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Aaaaa ... i dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts