Żelka 04.12.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ale przeciez ja w ogole nie czekam, jestem w domu tak jak codziennie. Nie zmuszam, choc wiem, ze czasami jestem upierdliwa (Nefer potwierdzi).., ale przynajmniej jest co poprawiac i nad czym pracowac.... Usciski zostawiam Wam wszystkim, dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.12.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Koze koniecznie miec! Ja bardzo chcialam u gory miec na poddaszu. ale nie wiem, bo maz mowi po co - a ja to bym dla samej ozdoby kupila. Jak obrazki juz zawisna to pstrykni jaks fotke, niech ludziska zazdroszcza... rrmi Kjuika to cala wies forumowa lubi taaaa, jak go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.12.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 No jaki jest Krolik kazda z nas wie moja wina P.S. a jaki jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.12.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 No jaki jest Krolik kazda z nas wie moja wina P.S. a jaki jestem? Jak to jaki? Rozchwytywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 08.12.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No jaki jest Krolik kazda z nas wie moja wina P.S. a jaki jestem? Jak to jaki? Rozchwytywany Czy ja wiem? Ja to bym sie juz jednak za karpiem rozgladal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.12.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 dzień doberek przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.12.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.12.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 rrmisia - ależ masz fajnego synka Wczoraj poznałam go u Neferki Świetny chłopak Troszkę pogadaliśmy w ramach przeszkadzania w robocie całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.12.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dzien dobry ,dzien dobry jestem z kobry Maluszku Dziekuje We mnie poszedl sama powiedz Dzisiaj troche z aparatem od rana po polu chodzilam to i naprodukowalam Nie ma co prawda lepszych stojek , tylko takie spacerowe , ale i chlopaki z wioski to co tam http://img355.imageshack.us/img355/622/12122008003ou1.jpg http://img355.imageshack.us/img355/6136/12122008009dp9.jpg http://img391.imageshack.us/img391/7808/12122008015uf1.jpg http://img391.imageshack.us/img391/26/12122008017ns7.jpg Milego weekendu zycze zagladajacym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.12.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dzien dobry ,dzien dobry jestem z kobry Maluszku Dziekuje We mnie poszedl sama powiedz ano poszedł :D Rany ale Gotek już wyrósł a jeszcze niedawno takie maciupikie toto było Obydwaj panowie cudeńka :D proszę od ciotki Maluszka wycałować w nochale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.12.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Wycaluje , dziekuje Mysle , ze Ty sie wybierzesz w koncu i sama wycalujesz ps. Oni wola w szyjki Maja bardzo jedwabiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.12.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Może być w te jedwabiste szyjki :D ps. wczoraj z Twoim synkiem gadaliśmy o tej jedwabistej sierści Mam nadzieję, że w końcu kiedyś się do Was wybiorę Daj znać kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 12.12.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Cze , wstawiam do spacerowego kompletu. Świnka w wersji zimowej. http://images38.fotosik.pl/39/b07ae57dcf36163bmed.jpg http://images46.fotosik.pl/39/032b19bc3fd0a0bcmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Potwierdzam, o synku, ze On taki - nie ziemski jest Malo tego, ze kulturalny, zachowc sie umie i pogadac, to jescze taki przystojny. No jakbym corcie miala.., to ..,oj e nie wiem... Pozdrawiam przy tej okazji. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 W końcu Łaskawa Pani wkleiła zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gotek to chyba niedługo będzie taki duży jak Pablo szybko rośnie A Synek jest ekhmm Ale czy podał się mamy???? Buziaki zostawiam dla Chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.12.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Potwierdzam, o synku, ze On taki - nie ziemski jest Malo tego, ze kulturalny, zachowc sie umie i pogadac, to jescze taki przystojny. No jakbym corcie miala.., to ..,oj e nie wiem... Pozdrawiam przy tej okazji. Buziaki. święte słowa ja mam córkę tylko nie wiem czy On by tyle chciał czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.12.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Swinka w plaszczyku na Miske moze startowac .Jesli nikt innej panienki do konkursu nie zglosi to Swinka bedzie Miska jednoglosnie Piekna pannica z niej wyrosla Co do Synka to nie gadajcie glosno . Jak Aggi sie doslucha to oczy wydrapie . Zarezerwowala sobie Mlodego na ziecia juz dosc dawno . Twoja Corcia Maluszku strasza jest od Mlodej Aggi wiec mozemy negocjowac O mamuniu co ja sie uchodzilam dzisiaj chlopcy umeczeni . Maluszku to widze ze fajne mieliscie tematy -o szyjkach Kasia No co Ty sie czepiasz .Myslalam , ze juz jakos sie uda te komentarze zagrzebac i bedzie po klopocie Poza tym nie wie skad te watpliwosci co do podobienstwa Przeciez to oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.12.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Potwierdzam i ja, że Synek naszej Gospodyni to jest całkiem yyyyy tego Gdybym ja córcię miała to jak nic szykowałabym panienkę dla Onego sorki Aggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.12.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Mam dobry kawal Budowlany Spadki na giełdach, szalejący kryzys ekonomiczny, przychodzi 8-letni synek do tatusia i mówi, że chce rowerek. Tatuś na to: - Nie mogę Ci kupić rowerka, bo zaciągnęliśmy duży kredyt na dom, a na dodatek mama w zeszłym tygodniu straciła pracę. Następnego dnia tatuś wstaje i widzi, że synek się spakował i chce się wyprowadzać, więc go pyta dlaczego? Synek na to: - Wczoraj wieczorem przechodziłem obok waszej sypialni i słyszałem, jak mama powiedziała, że już odlatuje, a ty za chwilę powiedziałeś, że też zaraz dojdziesz. Musiałbym być zdrowo pierdo***ęty, żeby zostać tu sam, z takim wielkim kredytem i bez rowerka... Posmiac sie mozna i ze mnie .Mam fife pod okiem .Szlam w nocy kilka dni temu z kuchni .Weszlam w sciane .Dziwne ze nie walnelam czolem a lukiem brwiowym Dzis jest juz zielone na powiece Z odrobina sliwki . No szok moja Rodzina miala ze mnie ubaw Zimno dzisiaj jak cholera Kulka Corke jeszcze mozesz miec wszystko przed Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.12.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 kawał super Posmiac sie mozna i ze mnie .Mam fife pod okiem .Szlam w nocy kilka dni temu z kuchni .Weszlam w sciane .Dziwne ze nie walnelam czolem a lukiem brwiowym Dzis jest juz zielone na powiece Z odrobina sliwki . No szok moja Rodzina miala ze mnie ubaw Znajoma sobie kilka dni temu wbiła gwóźdź w głowę Ma taką starą szopkę na drewno, zrobioną z używanych desek, jak sie okazuje niektóre okraszone gwoździem tu i ówdzie. Się kobitka gwałtownie wyprostowała i prosto na ten gwóźdź, wystający niejako z dachu Żyje i ma się dobrze Kulka Corke jeszcze mozesz miec wszystko przed Toba no tak, ale łona już za młoda byłaby dla Twojego synka, no chyba że sobie drugiego potomka sprawicie. To dobry pomysł jest, moglibysmy się zgrać w tej kwestii czasowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts