Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Wszelki duch Zosia :D

Juz myslalam , ze sie buntujesz czy cos , ale wierzylam cichaczem , ze nie opuscisz mnie tak na zawsze :lol:

Opowiedz wiecej , bardzo prosze .Jak dojazdy i w ogole jak sie spalo pierwsza noc i takie tam :p

Kulka

Rozumiem , ze bedziesz w sobote , tak ?

Jak juz tak o opijaniu gadasz :roll:

Magi

Gdzies mi ladowarke wcielo do aparatu i kicha . Wlasciwie to kabel zaginal i jego los jest wciaz nieznany .

Tak wiec nie mam czym robic , bo bateria siadla calkiem .

Nawet bym miala co dzisiaj pstryknac , bo jak maly Gotti ukradl bulke sucha , co to ja ze sklepu przywiozlam to byl naprawde cyrk .

Prawie cala sobie wsadzil do otworu gebowego :D

U mnie juz znowu mroz sie bierze , jest -20 juz :-?

mmmadziu

Nie dziekuj , pozostan wdzieczny :D

Kurde u nas wciaz trzyma chociaz wczoraj wieczorem byla zelga .Tylko -23 :roll:

Zeljko

Chlopcy w domu odsiedzieli swoje i dzisiaj jak wyszli to myslalam , ze oszaleli :D No ale w nozki zimno , to za dlugo nie bylsmy , ale wyszaleli sie bardzo .Maly Gotek to jak koziol skacze .

Poza tym ukradli po spacerze nasz obiad , mieso sie rozmrazalo w zlewie :roll:

Nic to wyciagnelam inne .Najgorzej , ze to wieprzowe byo , a nie powinni jesc takiego :-? Maly tez ukradl kromke suchego chleba z kosza na smieci , no fajnie jest generalnie :lol:

Tak troche sie tu jeszcze pozwierzam z tego co kto wtym domu kradnie i animalsow mam u siebie jak nic :D

Kasia

Nie ma zdjec , bo nie ma kabla do ladowarki , przeciez mowie :D

Poza tym jeszcze kto zauroczy i co wtedy :lol:

Rasiu

W tych komentarzach nic sie nie dzieje to czesto spadaja na samo dno .O psach tylko i nic poza tym . Ale zapraszam jesli Cie to nie nudzi :D

A u nas dzis na parapecie na sloncu siedzial kot. On zawsze przed poludniem lata po wsi, pewnie czeka az wroca z pracy jego domownicy. Tyle, ze w takie zimno, to nie wiem czy to frajda.

Nakarmilam go, ale juz do domu nie wpuscilam. :-? Posiedzial sobie na parapecie i potem zniknal. Tak w ogole to on na myszy poluje u nas na dzialce, a potem nam kupe wali pod dzwiamy. :lol: Chyba sie w ten sposob chwali, ze cos upolowal, bo widac siersc. :roll:

Dzis zmucil dwie parowki i byl caly zadowolony. :D

Widzę, że i o psach i o kotach! :lol:

Dobrze, dobrze... podoba mi się, bo ja psiara straszna jestem! :D :D :D

A Twoje Zeljko dobre serducho, to dla wszystkich stworzeń świata wystarcza! :D

I nie zapomnę nigdy, jak mojego Filipa ugościłaś :D :D :D

Buziaki :D

Cze :D , tu często zaglądają straszne psiary :lol: , niektóre takie jak ja to i w realu straszą. Co jest dziewczynki, zdjęcia jakieś dawać szybko. U nas tradycyjnie Syberia, ale to akurat nikogo nie dziwi. Wiosna juz niedługo to może jakoś zleci. Nie ma w sumie co wiosny tak wyglądać, opisy dawać która gdzie z sierściuchami była, opis miejsca, czasoprzestrzeni, ewentualne przygody, wydarzenia, nie ociągać się. Kto nie ma inernetu to niech wali telepatycznie, ja odbieram wszelkie fale, to przekażę dalej, ładowarki tez nie są niezbędne, odbieram full HD. Materializuję wizję, mogę opisać, ale nie jestem pewna kogo w nich widziałam, po Nowym Roku jeszcze mi ostrość nie wróciła na dobre. Samych czaderskich wydarzeń w 2009 życzę.

To dawaj zdjecia Swinki jak taka jestes madra :D

Bede podziwiala jak zwykle

Kurde , wyjde zaraz z siebie i stane obok to sie nie odzywam poki co :roll:

Rasiu

Dawaj nam tu Filipka :p

Zeljko

Ty dokarmiaj tego kota i to dobrze , bedzie myszy lapal .

Jak nie Wiesz jeszcze co to za problem to zycze Ci zebys nie musiala sie dowiadywac :D

U mnie jest sniezyca , nie wiem ile stopni , bo nie patrze , w sumie to co mam sie stresowac , tak czy nie ? :D

Widzę, że i o psach i o kotach! :lol:

Dobrze, dobrze... podoba mi się, bo ja psiara straszna jestem! :D :D :D

A Twoje Zeljko dobre serducho, to dla wszystkich stworzeń świata wystarcza! :D

I nie zapomnę nigdy, jak mojego Filipa ugościłaś :D :D :D

Buziaki :D

A no takiego psa jak Twoj Filip to ja w zyciu nie widzialam. :oops: Wiem, ze to dlatego, ze szkolony jest, ale nie wiedzialam, ze tak moze byc madry i posluszny pies.

:p

rrmi czasami podrzucam mu to i owo, aby ten moj nie wiedzial :oops: , bo kazal nie dokramiac, bo wtedy bedzie stale przychodzil. (drapnal nam po szybie u Stefka pokoju i dlatego, aby rysy nam nie robil)...

Ale mi go zal w taka zime i go nie wyganialam, na oknie-parapecie mu cieplo a jak parowki dostal to juz w ogole siedzial. :lol: Drzemal sobie najedzony.

A potem jak juz snieg zaczal padac to przylecial wrobelek, jeden sam i u nas przy terasie skubal siemionka z suchej trawy..., piorka trzepotaly mu na wichurze a on dzielnie dziobal... Jak noszki mu zmarzly to siadal na trawie, nie stal na sniegu.., i dalej dziobal... Rzucialm mu na taras kasze kukuridziana, ale nie przylecial.

Stalam w oknie i patrzalam na niego myslac sobie, popatrz, kazde stworzenie chce zyc i walczy aby przetrwac...

:roll:

No sie rozpisalam.

No Ty to masz dobre serduszko Zeljko.

U nas jakos teraz koty nie przychodza , bo te co przychodzily w tamta zime to niezle podtuczylam . Ale i wczesniej to chude nie byly :D

Widac czyjes , a do mnie tylko na deser wpadaly :D

Przy takim psie jak filip , a slyszalam juz o nim to az wstyd z naszymi Burkami sie pokazac przy ludziach .A w soboote do Rasi jade w gosci i chyba padnie na Pablisia , ze pojedzie :D

Juz w sobie jestem ,serwisanta mialam wlasnie niedawno ,do pieca :D

Cze :D Co Wy jeszcze śpicie? Fajny Filip i do fryzjera chodzi, porządny facet. Bardzo dobrze z oczu patrzy, dobra opinię też ma czego chcieć więcej. Rrmi Pabliś spokojnie da radę bierz i Gotka :lol: , co tak będzie sam na chacie siedział. Ja z moja Oszołomką do ludzie mam opory wychodzić, bo co jak co, ale kulturę to ona powoli przyswaja, jakoś we mnie się nie wdała, zupełnie nie wiem dlaczego. Najlepszego dnia w życiu wszystkim życzę, zawsze sobie rano tak gadam i zawsze się sprawdza :lol: .