magi 05.01.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No to gdzie te zdjęcia bo jakoś nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.01.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Rrmi, dopiero dziś zauważyłam jakiego to tytulu się dochrapałaś fiu fiu się robi karierę na forumowym gruncie mus jest opić sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.01.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 haloo nie ma internetu, nie ma TV, niczego nie ma - jak mawiał klasyk i się spełniło .. Ale fajnie jest Życzę Wam żeby Wszystko było w tym Nowym Roku i jeszcze wiecej tez ! Dosiego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.01.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Wszelki duch Zosia Juz myslalam , ze sie buntujesz czy cos , ale wierzylam cichaczem , ze nie opuscisz mnie tak na zawsze Opowiedz wiecej , bardzo prosze .Jak dojazdy i w ogole jak sie spalo pierwsza noc i takie tam Kulka Rozumiem , ze bedziesz w sobote , tak ? Jak juz tak o opijaniu gadasz Magi Gdzies mi ladowarke wcielo do aparatu i kicha . Wlasciwie to kabel zaginal i jego los jest wciaz nieznany . Tak wiec nie mam czym robic , bo bateria siadla calkiem . Nawet bym miala co dzisiaj pstryknac , bo jak maly Gotti ukradl bulke sucha , co to ja ze sklepu przywiozlam to byl naprawde cyrk . Prawie cala sobie wsadzil do otworu gebowego U mnie juz znowu mroz sie bierze , jest -20 juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Hejka! W detektywa musiałam się zabawić, żeby tu dotrzeć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Jutro miało być w sobotę a dzis póki co jest wtorek ZDJĘCIA!!!!!!!!!! poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.01.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Hej rrmi-sia. Jak tam chlopcy na tym mrozie spaceruja? Chce im sie wychodzic z domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.01.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Bym byla zapomniala , tym co narzekaja , ze ich na cos nie stac bo nie sa zamozni zycze zmiany pracy na lepsza albo zaprzestania narzekania na swoja nieudolnosc Ach dziekuje, postaram sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 mmmadziu Nie dziekuj , pozostan wdzieczny Kurde u nas wciaz trzyma chociaz wczoraj wieczorem byla zelga .Tylko -23 Zeljko Chlopcy w domu odsiedzieli swoje i dzisiaj jak wyszli to myslalam , ze oszaleli No ale w nozki zimno , to za dlugo nie bylsmy , ale wyszaleli sie bardzo .Maly Gotek to jak koziol skacze . Poza tym ukradli po spacerze nasz obiad , mieso sie rozmrazalo w zlewie Nic to wyciagnelam inne .Najgorzej , ze to wieprzowe byo , a nie powinni jesc takiego Maly tez ukradl kromke suchego chleba z kosza na smieci , no fajnie jest generalnie Tak troche sie tu jeszcze pozwierzam z tego co kto wtym domu kradnie i animalsow mam u siebie jak nic Kasia Nie ma zdjec , bo nie ma kabla do ladowarki , przeciez mowie Poza tym jeszcze kto zauroczy i co wtedy Rasiu W tych komentarzach nic sie nie dzieje to czesto spadaja na samo dno .O psach tylko i nic poza tym . Ale zapraszam jesli Cie to nie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 A u nas dzis na parapecie na sloncu siedzial kot. On zawsze przed poludniem lata po wsi, pewnie czeka az wroca z pracy jego domownicy. Tyle, ze w takie zimno, to nie wiem czy to frajda. Nakarmilam go, ale juz do domu nie wpuscilam. Posiedzial sobie na parapecie i potem zniknal. Tak w ogole to on na myszy poluje u nas na dzialce, a potem nam kupe wali pod dzwiamy. Chyba sie w ten sposob chwali, ze cos upolowal, bo widac siersc. Dzis zmucil dwie parowki i byl caly zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.01.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Widzę, że i o psach i o kotach! Dobrze, dobrze... podoba mi się, bo ja psiara straszna jestem! A Twoje Zeljko dobre serducho, to dla wszystkich stworzeń świata wystarcza! I nie zapomnę nigdy, jak mojego Filipa ugościłaś Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 07.01.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Cze , tu często zaglądają straszne psiary , niektóre takie jak ja to i w realu straszą. Co jest dziewczynki, zdjęcia jakieś dawać szybko. U nas tradycyjnie Syberia, ale to akurat nikogo nie dziwi. Wiosna juz niedługo to może jakoś zleci. Nie ma w sumie co wiosny tak wyglądać, opisy dawać która gdzie z sierściuchami była, opis miejsca, czasoprzestrzeni, ewentualne przygody, wydarzenia, nie ociągać się. Kto nie ma inernetu to niech wali telepatycznie, ja odbieram wszelkie fale, to przekażę dalej, ładowarki tez nie są niezbędne, odbieram full HD. Materializuję wizję, mogę opisać, ale nie jestem pewna kogo w nich widziałam, po Nowym Roku jeszcze mi ostrość nie wróciła na dobre. Samych czaderskich wydarzeń w 2009 życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 To dawaj zdjecia Swinki jak taka jestes madra Bede podziwiala jak zwykle Kurde , wyjde zaraz z siebie i stane obok to sie nie odzywam poki co Rasiu Dawaj nam tu Filipka Zeljko Ty dokarmiaj tego kota i to dobrze , bedzie myszy lapal . Jak nie Wiesz jeszcze co to za problem to zycze Ci zebys nie musiala sie dowiadywac U mnie jest sniezyca , nie wiem ile stopni , bo nie patrze , w sumie to co mam sie stresowac , tak czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Widzę, że i o psach i o kotach! Dobrze, dobrze... podoba mi się, bo ja psiara straszna jestem! A Twoje Zeljko dobre serducho, to dla wszystkich stworzeń świata wystarcza! I nie zapomnę nigdy, jak mojego Filipa ugościłaś Buziaki A no takiego psa jak Twoj Filip to ja w zyciu nie widzialam. Wiem, ze to dlatego, ze szkolony jest, ale nie wiedzialam, ze tak moze byc madry i posluszny pies. rrmi czasami podrzucam mu to i owo, aby ten moj nie wiedzial , bo kazal nie dokramiac, bo wtedy bedzie stale przychodzil. (drapnal nam po szybie u Stefka pokoju i dlatego, aby rysy nam nie robil)... Ale mi go zal w taka zime i go nie wyganialam, na oknie-parapecie mu cieplo a jak parowki dostal to juz w ogole siedzial. Drzemal sobie najedzony. A potem jak juz snieg zaczal padac to przylecial wrobelek, jeden sam i u nas przy terasie skubal siemionka z suchej trawy..., piorka trzepotaly mu na wichurze a on dzielnie dziobal... Jak noszki mu zmarzly to siadal na trawie, nie stal na sniegu.., i dalej dziobal... Rzucialm mu na taras kasze kukuridziana, ale nie przylecial. Stalam w oknie i patrzalam na niego myslac sobie, popatrz, kazde stworzenie chce zyc i walczy aby przetrwac... No sie rozpisalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No Ty to masz dobre serduszko Zeljko. U nas jakos teraz koty nie przychodza , bo te co przychodzily w tamta zime to niezle podtuczylam . Ale i wczesniej to chude nie byly Widac czyjes , a do mnie tylko na deser wpadaly Przy takim psie jak filip , a slyszalam juz o nim to az wstyd z naszymi Burkami sie pokazac przy ludziach .A w soboote do Rasi jade w gosci i chyba padnie na Pablisia , ze pojedzie Juz w sobie jestem ,serwisanta mialam wlasnie niedawno ,do pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Filip http://img205.imageshack.us/img205/2543/filipux7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Czesc Filip , przystojniak z Ciebie Czy mozna go nazywac jakos zdrobiniale np. Phili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.01.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Phi? też ładnie a przystojniaczek ze mnie będzie jak wrócę od fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 08.01.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Cze Co Wy jeszcze śpicie? Fajny Filip i do fryzjera chodzi, porządny facet. Bardzo dobrze z oczu patrzy, dobra opinię też ma czego chcieć więcej. Rrmi Pabliś spokojnie da radę bierz i Gotka , co tak będzie sam na chacie siedział. Ja z moja Oszołomką do ludzie mam opory wychodzić, bo co jak co, ale kulturę to ona powoli przyswaja, jakoś we mnie się nie wdała, zupełnie nie wiem dlaczego. Najlepszego dnia w życiu wszystkim życzę, zawsze sobie rano tak gadam i zawsze się sprawdza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dzień doberek rrmi - co Ty gadasz Przecież Twoje chłopaki są super i w gościach bardzo ładnie się zachowują :D Filip jest śliczny Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts